- 30 Ekim 2013
- 20.229
- 56.876
-
- Konu Sahibi hedef 2016
yok bence yengede haklı ama kadını evındenbaska yere gondermekte mantıklı degıl zaten onlar evde olmazsa kızlarıda gelıp bakabılır zeten olması gerekende o dur sırayla donusumlu bakmak 8 yıl az degıl uzun bır sure .. ben rahatsız olsam cıkarım ev onun oldugu ıcın cık dıyemez kımseKadın belki kocasını seviyor, bi kaynana uğruna ayrılmak istemiyor
Kocası o evden çıkmak istemiyor olamaz mı??
Yenge değil belki adam para yemek istiyor?
Ama yok yenge suçlu dayı haklı dimi
esas hatalı DAYI zaten.lutfen okuyup anlayın ev zaten kadının hem parasını ye hem evınde otur hur olacak bırde gıt calıs ozaman parazıt gıbı yasama su at gozluklerı cıkarın artık
şu mesaj herseyi anlatıyor aslında, sizler yılın bikaç günü 5 dk oturuyoruz uzaktan konuşmak hoş gekiyo
kesınlıkle karısını rezıl etmıs kadında haklı 8 yıl az degıl ama kımseyede evınden cık dıyemezsınesas hatalı DAYI zaten.
işte bak sorun anaannede ..keşke dayı hiç yerleşmeseymiş,dönüşümlü olarak 15 er gün kalsaymışsınız..anaanne huysuz evim evim..e tamamda o zaman kendine bakıyorsa ya yalnız kalacak ya da evlatlara gidecek tutturmayacak..yerini bilecek..böyle herkes kafayı yer sonra.herkes diyor gel 1 ay bende kal 15 gün kal..3 gün duruyor evime gidicem diye tutturuyor. dayım yazlığa götürüyor 15 gün duramıyor.. babam memlekete götürüyor 1 hafta duramıyor .. İlla evim de evim..
böyle bi düşünce olamaz ya..rahat edemeyebilir ama durum bu yani..bir kişinin üzerinde olmuyor..hepimiz yaşayıp görecez..benim kayınvalide annesine bakıyor..güzelde bakıyor Allah var .sırayla bakıyorlar .o bir aylık dönemi atlatınca derin bi oh çekiyor ki kendi annesi...yaşlıya bakmak kolay değil..oturduğumuz yerde konuşuyor gibi oluyor ama örnekleri çok...belki kızlarının yanında damatlar olduğu için rahat olamaz ama oğlunun yanında rahat olur belliki o kadına katlanacak kadar seviyor oğlunu ne deyim böyle insanlara Allah merhamet versin
zaten öyle dayı adam olacak karısıyla kendi yuvasını bilecek..ama yok anamın parasını yerim ,mallarına göz koyarım...bakımı da ben erkeğim bizim karı yapar ayağına yatarsa ..hayat işte o zaman zooor çok zooorkesınlıkle karısını rezıl etmıs kadında haklı 8 yıl az degıl ama kımseyede evınden cık dıyemezsın
damatlar yabancıysa gelinde yabancı değil miBir tanecik annanen le 8 yil sen yasasan birtanecik dermiydin acaba gelinin ne yaşadığını bilmiyoruz senin anlattiklarin bunlar gelin gitmek istiyordur belki azicik asim kaygisiz basim bunu kim istemez dayin tutturduğu icin kaliyordur kimin ne yaşadığını kimse bilemez damatlar adam mi yiyor iki ay senin tatli birtanecik annanecigine annen baksa eminim turlu turlu seyler cikartir bir insana bakmak oyle kolay degil allah o grlinin yardımcısı olsun oyle kolay kolay kimse kimsenin yatagini yakmaz olaylar eksik geldi bana birde o gelini dinlemek lazım
yok bence yengede haklı ama kadını evındenbaska yere gondermekte mantıklı degıl zaten onlar evde olmazsa kızlarıda gelıp bakabılır zeten olması gerekende o dur sırayla donusumlu bakmak 8 yıl az degıl uzun bır sure .. ben rahatsız olsam cıkarım ev onun oldugu ıcın cık dıyemez kımse
eminim kadın da kocasını o kadar çok seviyor ki kvye katlanıyor. kolay değil. kızlar yanaşmıyo torun yanaşmıyo yaşlı kadını almaya. sonra para para. satın mı aldınız nedir?
bende onu dedim artık o evlatlarına ayak uyduracak evlatları ona değil...işte bak sorun anaannede ..keşke dayı hiç yerleşmeseymiş,dönüşümlü olarak 15 er gün kalsaymışsınız..anaanne huysuz evim evim..e tamamda o zaman kendine bakıyorsa ya yalnız kalacak ya da evlatlara gidecek tutturmayacak..yerini bilecek..böyle herkes kafayı yer sonra.
burada geline haklı diyenlere hayretle bakıyorum.anladığım kadarıyla anneanne bakıma muhtaç değil.yani kadının parası pulu var.gelin ve oğul eğer bakmak istemiyorsa,kendilerine bir yer tutup,evden çıkmak zorunda.kimse kendi rahatı bozulmasın diye,80 yaşındaki bir kadının alışkanlıklarından,rahatından vazgeçmesini bekleyemez.kadın kendi evinde kalır,kızları,diğer gelinleri gelir gider bakar.
bakmak istemeyen de kendi evinde oturur.
hem kadının parasını yiyeceksin,hem de kızı baksın bana düşmez diyeceksin. yok öyle" hem karnım doysun, hem pastam dursun"
konu sahibi bu arada suç %90 dayınızda,karısını alsın ,evden çıksın.annenler ve diğer dayınlar,konuşsunlar ikna etsinler.
sakın yaşlı başlı kadını,yerinden yurdundan etmeyin.onlar için çok zor bir durum bu.ayrıca gelininin yanında rahat edemeyen bir kadının damadının yanında rahat edebeliceğini düşünen zihniyetlere şaşıyorum.
bırakın 80 yaşında kadın,son yıllarını" kendi evinde"huzur içinde yaşasın.dayınlarda başının çaresine baksın...
katılmıyorum buna sizle de evli dendiği için diyorum ben onu. Sanki her dakika başındayız sanki her dakika evinden çıkmıyoruz özeline giriyoruz izlenimi olduğundan dolayı yazdım.
e tamamda anaanne ben oğlumu siterim diye getirmiş eve onlara geline soran olmamış ki kaynanayla yaşar mısın diye..burda anormal bir durum yok mu sizce?burada geline haklı diyenlere hayretle bakıyorum.anladığım kadarıyla anneanne bakıma muhtaç değil.yani kadının parası pulu var.gelin ve oğul eğer bakmak istemiyorsa,kendilerine bir yer tutup,evden çıkmak zorunda.kimse kendi rahatı bozulmasın diye,80 yaşındaki bir kadının alışkanlıklarından,rahatından vazgeçmesini bekleyemez.kadın kendi evinde kalır,kızları,diğer gelinleri gelir gider bakar.
hem kadının parasını yiyeceksin,hem de kızı baksın bana düşmez diyeceksin. yok öyle" hem karnım doysun, hem pastam dursun"
konu sahibi bu arada suç %90 dayınızda,karısını alsın ,evden çıksın.annenler ve diğer dayınlar,konuşsunlar ikna etsinler.
sakın yaşlı başlı kadını,yerinden yurdundan etmeyin.onlar için çok zor bir durum bu.ayrıca gelininin yanında rahat edemeyen bir kadının damadının yanında rahat edebeliceğini düşünen zihniyetlere şaşıyorum.
bırakın 80 yaşında kadın,son yıllarını" kendi evinde"huzur içinde yaşasın.dayınlarda başının çaresine baksın...
iyide bu işler parayla olmuyor..vicdani bi mesele tüm kardeşler arasındaburada geline haklı diyenlere hayretle bakıyorum.anladığım kadarıyla anneanne bakıma muhtaç değil.yani kadının parası pulu var.gelin ve oğul eğer bakmak istemiyorsa,kendilerine bir yer tutup,evden çıkmak zorunda.kimse kendi rahatı bozulmasın diye,80 yaşındaki bir kadının alışkanlıklarından,rahatından vazgeçmesini bekleyemez.kadın kendi evinde kalır,kızları,diğer gelinleri gelir gider bakar.
80 yaşında ki kadından bahsediyoruz ama burda.evet isteyebilir ama oğlu ve gelinin de işine gelmiştir.baştan kabul etmeyeceklerdi.şimdi kabul etmiyorlarsa ki haklılar,yapmaları gereken şey kadını evden kovmak değil,kendilerinin çıkıp gitmesidir.Anneanne kendi istemiş oğlum yanıma taşınsın diye
Büyük ihtimal gitmesine de izin vermiyordur