Hep Kayınvalideler mi Suçlu??

istemiyorsa hiçbir şey yapamazsınız. anneannene kötü davranıyorsa, onların yanında kalmasın.maddi durumu da varmış. kendine bir daire açın. olmazsa günlük işlerine bakacak biri de gider gelir arada. temizliğini falan yapar. o evde psikolojisinin bozulmasından iyidir

teşekkür ederim canım

SONUÇ OLARAK SİZLERDEN ANLADIĞIM : KİMSE KAYINVALİDESİNE BAKMAK ZORUNDA DEĞİL

BENİM ANLATMAK İSTEDİĞİM : İSTEMESE BİLE KİMSE BİR İNSANIN YATAĞINI YORGANINI YAKAMAZ.

oturdukları arsanın değeri 6 milyon tl canım ... Ataşehir de

Arsanın değeri o fiyat olabilir de o arsa kadına kalmayacak ki anneannen ölse, annenlere dayınlara kalacak
Şu durumda annenlere daha az pay verilmeli hatta, dayın ve yengene daha çok
Sonuçta iyi kötü 8 sene bakmış
Ama bak bunu kabul etmezsiniz şimdi dimi.

o deyimi bulana sormak lazım
bulana sormak lazımda kullananda anlamını bilmiyormu acaba..yoksa yengesine köpek demeyemi çalışıyor...pardonda hamilesiniz neden bu işlere giriyorsunuz neden geriyorsunuz kendinizi..bırakın dayılar teyzeler aralarında çözsünler..sizin kayınvalide yaşıyormu

DİĞER DAYIMLAR ANANEMLERLE 20 SENE YAŞADI

çok alemsin demek ki artık canına tak etti sene seneyi aratıyo yoruldu belki

6 milyon TL mirasa gelince tüm evlatlar alacak ama bakım sadece geline ait, ailesi araya girdi barıştılar demişsin dayının gönlü olmasa kabul etmezdi demek ki karısını istiyor adam, boşan demek size düşmez

evet canım bizim ülkemizde hep gelinler haklı, anneanneler ve teyzeler düşünceli, vicdanlı ve iyi. :))

bilmiyorum google bakmak lazım. Teşekkürler ..

HEPİMİZ YATAK YORGAN YAKMAYA BAŞLAYABİLİRİZ ANLAŞILAN.RASTGELE

SONUÇ OLARAK SİZLERDEN ANLADIĞIM : KİMSE KAYINVALİDESİNE BAKMAK ZORUNDA DEĞİL

BENİM ANLATMAK İSTEDİĞİM : İSTEMESE BİLE KİMSE BİR İNSANIN YATAĞINI YORGANINI YAKAMAZ.
hangi olayın sonucunda yakılmış yorgan yatak vs.merak ettim..hiç bişey yokken yaptıysa yengenizin sorunları olabilir..boşanmasını düşünmeniz yerine tedavi edilmeside gerekir..yazık psikolojik olarak belliki çok yıpranmış

Burada haklısın neye göre yakılmış.. Ananemin dolabını atmak istemiş ananem de izin vermemiş eşylarımı nereye koyacağım ben diye. çocuklarının yataklarını da ananemin yanına almak istemiş öyle yani olay.

bu işler parayla pulla olmuyor vicdanla oluyor bence önce bu kısmı çözmeniz lazım aile olarak...

ne kadar bencıl dusunmussunuz.zaten kadın 8 yıldır bakıyormuş...ya dıger evlatlar??? neymıs evınden cıkmıyormuş kadın....bahane bunlar....gelının elıne bırakacagına kendı kızları baksın yada dönusumlu baksınlar...yada en olmadı bakıcı baksın
yok boşanın bakmıyorsa vs vs ne kadar ayıp ne kadar cırkın....sızmı kurdugnuz yuvalarınıda boşanın dıyebılıyorsunuz???? çok ıstıyorsanız alın anneannenızı sız bakın

tmm sizin karşınıza yatağı yorganı yakan birini getirseler..ilk kim suçlu olur hukuk gözünde??? nefsi müdafaa mı oluyor

para tatlı geliyo demişsin de parayı gelin mi alıyo, para kapısı gibi görse akıllı davranır yatak yorgan yakmaz zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…