Kayınvalidem aile Sorunları ve Evliliğimi bozuyor olması Hk.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnsan gibi yazdım aile huzurum kaçıyor sizi arayıp sormuyorum bu yüzden diye iza ettim yine ben kötü oldum en azından içimde kalmadı
Hadi kendinizi kandırıyorsunuz, bari bizi kandırmaya çalışmayın. Birisine wptan aklına ve ağzına gelen her şeyi yazıp, sonra da engellemenin arkasında iyi niyet yoktur.

İki emekli insan, oğullarının borçları ve alacaklılarıyla uğraşırken kimi, neyi nazlasınlar ? Ki kayınpederinizin halen çalıştığını önceki konunuzda siz yazmıştınız. Kaç yaşında insanlar halen okutup, yetiştirdikleri çocuklarının arkasını toplamaya çalışıyorlar.

Hadi kendinizi kandırıyorsunuz, bari bizi kandırmaya çalışmayın. Birisine wptan aklına ve ağzına gelen her şeyi yazıp, sonra da engellemenin arkasında iyi niyet yoktur.

İki emekli insan, oğullarının borçları ve alacaklılarıyla uğraşırken kimi, neyi nazlasınlar ? Ki kayınpederinizin halen çalıştığını önceki konunuzda siz yazmıştınız. Kaç yaşında insanlar halen okutup, yetiştirdikleri çocuklarının arkasını toplamaya çalışıyorlar.
İyi de şermin suçlusu abisi mi ki arabasını sattırıp üstüne yatıyorlar?

Samimiyet gerçekten yok.Vay efendim gelinlik bakmaya gelmeme sebebi son dakika öğrenmiş üzerinde pijama varmış 5 dakika da nasıl hazirlanırım demiş güya alınmış da o yüzden gelmemiş kızmış WhatsApp dan o yüzden bana cevap vermemiş.işsizken evlerimiz yakınken bir kere aramadi onun sebebide güya kocamı aramış oda benden için evde değil şu bu demiş de ondan sonra istemiyor beni gelin demiş ondan aramamış şaka gibi herşeye bahanesi var.Eşimin erkek kardeşi bu olaylar yaşanınca beni aradı bende seninle konuşmak istemiyorum diye telefonu kapattım vay efendim gelin nasıl yaparmış bunu napıcaktım hayatımı mahvettin kocama borcun var gel tatlım mı diyecek tim.komedi gibi kadın .saygımı bozmadan bugün o yazıyı yazdım yine saygısız benim.bunca olaydan sonra annemleri aramak nedir aklım almıyor
Bence haklısınız ama eşinizle aranızı iyi tutun. Şuan eşiniz ailesine sinirli olabilir ama bikaç ay sonra bir şey olur yine barışırlar. Anne evlat onlar arada siz kötü olursunuz. İşte yazmışsınız yazacağınızı bundan sonra herhangi bir tepki vermeyin kendi huzurunuza odaklanın

Arabayı aile sattırmamış ki. Olayı en son öğrenen anne ve baba. Önceki konuya bakabilirsin.
Arabayı sat abi lütfen dershane ortak olucam çok kazanıcam sene sonu sana fazla fazla düğün öncesi öderim dedi ödemedi ailesi sattırmadı.Ama ailesine kırılma sebebim sıkıntıdayız yok yalan atmayın durumunuz iyi derdiniz içerde para kalmasın şu bu terbiyesiz konuşması

Tamam ben buna bir şey demiyorum ama siz neden sürekli artniyetli yorum yapıyorsunuz ben yaşadığım herşeyi anlattım.ben bunları çekmek zorunda değilim bu üslûbu çekmek zorunda değilim annesi bir büyük olup arayı yapamadı oğluna yaptıkları bana yaptıkları lütfen bilip bilmeden konuşmayın ben neler yaşadım burada bu şekilde artniyetli yazmayın. Kadın saygısızlık yapıyor içimi döktüm yazdım ama çirkef lik yapmasını dinlememek daha fazla sinir olmamak için engelledim duramamış eşimden yazmış zaten siz niye bu kadar ön yargılısınız

Bence haklısınız ama eşinizle aranızı iyi tutun. Şuan eşiniz ailesine sinirli olabilir ama bikaç ay sonra bir şey olur yine barışırlar. Anne evlat onlar arada siz kötü olursunuz. İşte yazmışsınız yazacağınızı bundan sonra herhangi bir tepki vermeyin kendi huzurunuza odaklanın
Bu saatten sonra konuşmam ama gerçekten anlam veremiyorum bu neyin öfkesi

Önceki konunuza baktım aile başta sizi seviyormuş iyi de davranıyormuş.
Evet başta en başta canım cicim ama biz evlenmek istiyoruz denince işler çok değişt

Bakın ben bu konuyu ilk açtığımda da siz bana çok ters bir şekilde geldiniz. Aynı şekilde şu an konuyu devam ettirdiğimde de yine bana art niyetle yaklaşıyorsunuz. Ben ne yaptım anlamış değilim. Size başından beri kayınvalidemi bana neler yaptığını gelinlik zamanında nişan zamanında yaptıklarını benim bir Depremzede olduğumu depremzedeyken kaldırıp da bana sizin orada domates peynir var mı gibi laflar ettiğini bana karşı Arkamdan iş seçiyor dediğini kalkıp bulaşıkçılık bile yaptığım halde bana ise çöl lafını yani kırıldığım noktaları eşime yaptıkları davranışları kaldırıp da yani maddi sıkıntılar Yaşarken bir kere bile Maddi manevi yanımızda olmadıklarını işsizken bir kere bile arayıp da gelin gel diye evlerine çağırmadıklarını bunları detaylı bir şekilde anlattığım halde siz neden art niyetli bir şekilde bana sürekli yükleniyorsunuz. Ben gerçekten Bunu anlamış değilim. Gerçekten insanların içine kalbini ben gerçekten bazen anlayamıyorum. Hani ben size ne yaptım beni tanımadan yargılıyorsunuz. Ben burada yaşadığım dertlerimi paylaşıyorum konuşabileceğim kimsem olmadığı için Bu Bu sayfada bu platformda bu paylaşım yapıyorum. Gerçekten aşırı kırıcısınız ve sizi vicdanınıza bırakıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X