Hep Kayınvalideler mi Suçlu??

benim anlatmak istediğim de bu..Genel bir k valide önyargısı var hepimizde.. KAdın ilaç alıyor zaten..

Anneanneniz melek dahi olsa kadın evinde özeli olsun ister.Kimse anneanneye bakmamış bir geline kalmış o da sesini çıkarınca hepiniz üstüne gitmişsiniz gibi duruyor.Yaptığı davranışlar yanlış tabi yatak yorgan yakma vs. ama ayrı yaşamak istemesi haksız olduğunu göstermez.Aynı evde değil de yakın bir yerde olsa bu kadar sorun olmazdı belki.Aynı evde yaşamaya zorlayarak anneanneye de kötülük etmişsiniz maalesef. Teyzemiz de bu yaşında bunları yaşamak zorunda değildi neticede üzüldüm.Allah şifa versin,yardımcınız olsun.

Kocası boşamıyor da üçüncü kişiler araya girip boşan mı diyor
Kusura bakmayın da yerden göğe kadar haksızsınız
Kocanın annesine bakmazsa kapı orda ne demek ya
kesinlikle katılıyorum..belki kadın kiraya gitmeye bile razı.

Durumu tek taraflı dinlemek çok adil olmaz.Birde yengengen duymak gerekir.
Evden teyzenlerin kovması,sizin karışmanız son derece yanlış.
Diğer kısımda dayınız ve hanımı bu eve yerleşirken zaten birlikte yaşayacaklarını biliyorlardı.Amma velakin yengenize dayınız ne dedi ,anlaşmaları nasıldı değişiklik oldu da yengeniz çığırından çıktı bilemiyorum tabi.

dayım kaç kez ağladı annem de annem diye. Eşini de ihmal etmez her türlü parası var ..altında arabası vs. Kendine evde aldı kadın.. Dediğim gibi para değeri vermek istemiyorum ama oturdukları ev şu an yaklaşık 6 milyon tl değerinde. inanmayacaksınız ama.. Tabi ki hepsi ortak mal şu an. Ananem için kimse sesini çıkartmıyor.Şimdi satsalar annem de diğerleri de paraya para demiycek.

KAdının sorunları var biraz düzeldi dedik şimdi de bu olay çıktı amacı ne anlamadım gerçekten..KAdının kaç günlük ömrü kalmış 1 sene taş çatlasın 2 sene. Bunca yıl razı oldun . Ses etmedin.Şimdi ne değişti.

mesele o da değil istemiyorsa eşi de razı gelmiyorsa vs oturup çekmek istiyorsa çekecek.İstemiyorsa gidecek.. O kadına o psikolojiyi siz yaşatırmıydınız???

Yenge tabiki normalde bakmak zorunda değil arkadaşlar ama eğer o kadının evinde kaliyorsa ve maasini da alıyorsa bende paşa paşa bakmak zorunda. Valla onlara yapılacak tek bişey var oda o evi satmak hala ev anaannenizin ustuneyken. Zaten belli ki gelin de ev için ve para için o evde. Çünkü kocasını seven insan kayinvalidesinin yatağını yakmaz. Ama dayinizda da suç var tekrar barismamaliydi ne demek yatak yorgan yakmak. O kadını bırakcaksin evsiz yurtsuz çıksın kiraya bak bakiyim 1 dakka duruyo mu dayının yanında. Aynı yengeden bende de olduğu için belkide seni çok çok iyi anlıyorum

kesinlikle katılıyorum..belki kadın kiraya gitmeye bile razı.

mesele o da değil istemiyorsa eşi de razı gelmiyorsa vs oturup çekmek istiyorsa çekecek.İstemiyorsa gidecek.. O kadına o psikolojiyi siz yaşatırmıydınız???

Ananemin ne suçu var??? Yüz kez dedim git boşan bu kadına karışma diye.. Yüz kez teyzemler dayımlar evden kovdu..
.

Siz demişsiniz işte boşan diye..Alıntı da yaptım
Ya bırak annen ikna etsin anneanneni alsın kendi evine 80 yaşındaki kadın o kadar eziliyorsa
Tabi yine istemiyor diyeceksin, o yaşta evde istenmeyen biri ne olursa olsun biri çağırınca gider hele kalp spazmı geçirecek kadar üzüldüyse hele
Kimse düzenim bozulmasın ama anneanneye de yenge baksın derdinde bence

ama şimdi istenmeyen bir birey var, ve istemediğini sözel olarak belirttikten sonra , bu şekilde yorgan yakma vs dönüştürüyor..Dayım da gitmek istemiyor evden kadın da ya gidecek kendi..Yada susacak ta demiyorum bak o kadının eşyasına o şekilde dokunmayacak.

Ya vallahi ben ne dicem i şaşırdım.. Ben boşan dedim..Anneni babanı çağır gelsinler boşanıcaz dedi.Bende boşanırsan boşan dedim..Kına yakarsınız dedi bana.

Dayınız neden gitmek istemiyor?Anneannenize gelen Gelirden dolayımı?

haklısın canım..Anane bize yakın ztn ama illa da oğlum gelsin diye tutturdu o zmn. Zaten kiradayken de evin kiralarını ananem onlara veriyordu.

Ya vallahi ben ne dicem i şaşırdım.. Ben boşan dedim..Anneni babanı çağır gelsinler boşanıcaz dedi.Bende boşanırsan boşan dedim..Kına yakarsınız dedi bana.

isabetli bir cevap olmuş... kimseye düşmez iki kişinin evliliğinin biteceğine ya da devam edeceğine karar vermek...

isabetli bir cevap olmuş... kimseye düşmez iki kişinin evliliğinin biteceğine ya da devam edeceğine karar vermek...

tmm da o ilk dedi anneni babanı çağır boşanıcaz diye.. Bende kına oyle mübarek birşey ki her zaman yakılmaz dedim.

Bende diyorum sen çok afedersin kim oluyorsun da boşan diyorsun dedim
Kadının kocası değilsin, kadının kocasının yeğeni dış kapının dış mandalı
Yengenin bir değil kaç tane kaynanası var, kadın çıldırmakta haklı
Kadın bence daha da dellenip evinizde sizin olsun paranızda diyip evi ateşe vermezse şükredin
Anneannemin parası var diyorsunuz görende milyon dolar sanacak

İLK KENDİ DEDİ ANNENİ BABANI ÇAĞIR BOŞANICAM DİYE............................................

oturdukları arsanın değeri 6 milyon tl canım ... Ataşehir de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…