Canım kahvaltı da yapabilirsin. Sonuçta onlar da proteinHep et yemene gerek yok
Afiyet olsun canımPişir pişir sebzeleri
Koptum koptum kız Hay Allahım ya bir insanın başına gelebilecek en ilginç olay bu heralde
Ah sorma bırdy sorma koptum bende
Değiştirmeyin canım. Direnç gelişir kullandığınıza da. Eklenebilir ama değiştirin deme olur mu?
Herkese iyi akşamlar sevgili dostlarım ,
Çiğdemim kulaklar nasıl kulaklar , gelişme var mı ?
Kızlar çok geç oldu ama yine de herkesin ve tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum ve sevgili çocuklarımıza aydınlık bir gelecek temenni ediyorum.
Gündüz yürüyüş-pazar ve yemek telaşesi vardı , gelemedim.Pazar o kadar güzeldi ki....Yılın ilk salatalığını ve enginarını aldım...
kızlar iyi geceler..80 ler başlar..
Bunun filmi vardı de mi ; "Maymunlar Cehennemi'nden Kaçış" diye....Ne çektiniz şu maymunlardan be çocuğum
Afiyet ola Bu arada kulaklarım fena değil canım. Dah iyi ama tam olarak geçmedi tabi ki buna da şükür
İyi geceler sersum
Hatırlaatıığın için sağol :)))))
2 gündür pek bi sosyalleştik, Karatay yalan oldu. O yüzden menülerimi yazmıycam, bari canınız istemesin.
Ya, bugün eşimin bir arkadaşını gördük. 10 gün kadar önce Phuket adasına gitmişti. Dönmüş. Tokalaşmak için elimi uzattım, kolumu sakatladım dedi, tokalaşamadık. Eşim de hayırdır? diye sorunca, "maymunlar kovaladı abi" dedi! Sahile maymunlar gelmiş. Bizimki de çikolata falan vermiş bunlara... Sonra çikolatalar bitince kızıp, bunu kovalamaya başlamışlar. Sonunda da yakalayıp evire çevire dövmüşler. Vücudunda bayağı morluklar varmış... Aklıma geldikçe gülüyorum yahu
Sağol canımcım , gel beraber yiyelim , yarın pişiririm enginarı ...
Eeee maaşallah bak şimdiden düzelme var yani , çok sevindim valla...Sen 3 ay deyince ve daha da maceranın başında olunca bu kadar hızlı iyileşme tahmin etmemiştim
Ne demek , vazifem
Kızlar ben kaçıyorum , yarın görüşmek üzere , öpüyorum hepinizi.
Bu gece tüm hastalar iyileşsin inşallah ...
kırıldım gülmekten resmen ya yazık adamcağıza ne çekmiş be
bu arada kızlar max factorün fondetenini aldım pudra fondeten birmiş bi arkadaşımda görmüştüm çok beğendim bende hala liseden kalma makyaj malzemelerimi kullanıyodum annem bi doğum günümde almıştıpek makyaj yapmam da ama son zamanlarda heveslenir oldum ama sadece fondeten alabildim 53 liraydı kendileri
neyse artık her ay bir parçasını alırım
iyi akşamlar hatunlar maymun olayı puhahaha yıkıldık resmen
akşam
ufak köfteli ıspanak yemeği evdekiler bayıldılar yanına yogurt
yogurtla zencefil zerdaçal ve tarçın tadı fena değil ama detoks etkisi var
normaldede zencefil ve zerdaçalı kullanıyorum yemeklerde bagışıklık sisteminide güçlendiriyor eşimden dolayı evden eksik etmez olduk
Tadından dolayı endişeliyim onun ya. İlaçlarla alımda bir sıkıntı oluşturuyor mu onu bilsem hemen bende başlayacaım yapmaya ama sormadım unuttum eczacıya soracaktım halbuki
ilaçla yan etkisi yok doktorumuza sorduk kemoterapide bile kullandık ustelik zerdaçalın özel bir ekstarıda var onu bile kullanıyoruz
Ohhh çok sevindim bende başlayım o zaman. o bahsettiğin kürü mü sordunuz canım. Süper ya çok sevindim. Bende ilaç içerken tarçınlı yoğurt yiyebiliyorum sadce napim. Kendime bir çözüm bulmaya çalışıyorum. 6 ay kullancam bu ilacı daa 1 ay bile dolmadı
kürü özellikle sorduk
diyetisyende zerdaçal ve zencefili mufağımızdan eksik etmemizi söyledi
Teşekkür ederim canım. İyi olsun inşallah eşin. Dualarımıza ekleyelim. Kimin duasının geçeceği belli olmazmış.
Çok teşekkürler inşallah tamamen atlatacagız 1 senedir ugraşıyoruz bu hastalıkla ve çok tesadüfü bir şekilde öğrendik bunada şükür
çiğdemcim konuyla alakasız olacak ama soda serbestmiydi sade sodaTeşekkür ederim canım. İyi olsun inşallah eşin. Dualarımıza ekleyelim. Kimin duasının geçeceği belli olmazmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?