Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

iiy geceler kizlarr yaaa ben gelene gitmissiniz hepiniz

ben debugünkü menümü yazayim kahvaltiyi bildirmistim zaten...

ögle yemegi:
bi tane haslanmis tavuk gögüsü + salatalik + 4 yk yogurt + 2 bebe bisküvisi

aksam yemegi:
2 cheeseburger :18::18::18:

aksam yemegini yiyemedim cünkü evde degildim, ama cok hareket ettim yakmisimdir onlari

çiğdemcim konuyla alakasız olacak ama soda serbestmiydi sade soda

Soda yasak değil ama hocamız önermiyor. İllaki içilecekse yemekten 4 saat sonra içilebilir diyor.

Çınn çınnn çınnn . Kıs zaten kulaklar hasarlı bde sen çınlatmışsın

soda serbest canim, ben de sade su yerine soda iciyorum sürekli, yani limonlu felan olmadigi, tatlandirilmadigi sürece o da ayni su gibi

Dediğim gibi yasak değil ama hoca önermiyor canım.

Selam canım, azalar muhtara yeni görev; verdi bundan sonra 10 sayfada bi geçmiş özeti yazcak haberin yoksa müjdemi isteriiim

Ha demek öyle, bilgi için çok merci o kibar cevabı görmedik duymadık bilmiyos biz laga luga anlamazuuuk azalar ne derse o

ben onu yazan arkadaşa kibar bi cevap yazmıştım zannımca

Aaa... Kim düşündüyse ne iyi düşünmüş:) Eminim sen de kibar cevabında böyle yazmışsındır... Gerçi gözüme çarpmıştı cevabın... Belki bir nebze farklı ifade etmiş olabilirsin

Mıhtarım yukarıda gördüğün gibi, kamuoyunun talebi bu yönde... Sayfalar 20şer 20şer uçunca böyle bir ihtiyaç hasıl oldu. Bu haklı talebe nasıl karşı koyabilirsin Mıhtarım

Bu arada, oğlumu uyuturken masal okuyordum. Masalda:"...aslan kral maymunu yanına çağırmış." diye okuyunca, beni gülme krizi tuttu. Çocuğun da uykusu açıldı. Hala gülüyorum... Hala gülüyorum... Arkadaş sörf yapmaya gitmişti oraya...Bari dedik sörf yaparken sakatlandım de, daha karizmatik olur.

Birdy, 250 tl üstünden pazarlık yapıcan, daha ne istiyosun? Pampiş Residence kızııııııım! Boru mu?

Papadiyam, bak biz İkeaya gidemeden sen tekrar sezonu açıyorsun. Bu gidişle vuslat başka bahara kalacak

Sersum, yokluğumdadarbe yapmışsın bakıyorum... Avatar değişmiş... Güle güle kullan. İnşallah şu anda ailecek, rahat rahat uyuyorsunuzdur.

Son düzenleme:
Bunun filmi vardı de mi ; "Maymunlar Cehennemi'nden Kaçış" diye....Ne çektiniz şu maymunlardan be çocuğum

Kızlar ben kaçıyorum , yarın görüşmek üzere , öpüyorum hepinizi.
Bu gece tüm hastalar iyileşsin inşallah ...
amiin canım..
aman canım ilaç önemli kaçırma sakın saatini

Çok teşekkürler inşallah tamamen atlatacagız 1 senedir ugraşıyoruz bu hastalıkla ve çok tesadüfü bir şekilde öğrendik bunada şükür
senin azmin ve Allahın yardmıyla atlatacaksınız canım..
gayet kibar cevabımı gördüğün ve halen direttiğin için sevgiler...

mıhtar mıhtar olalı böyle zulüm görmemiştir..ne çektim bee..
sizden ötürü sizden ötürü beyaa..niye okaa çok konuşuyonuz kii..yeni kural mı getirsem günlük 5 sayfayı geçmiycek yorumlar ve bildirimler.. yasaklar yasaklar...

ay o maymın benimde aklıma gelince güldürüyor.. he bak iyi fikir vermişin sörf desin sörf..karizma gitmiş zaten.

valla benim bile içimde kaldı sizin ikeaya gidemeyişiniz be kuzum

güzel bi avatar bulamadım beyaa..heran yine değiştirebilirim..seninki kadar şirini gözüme çarpmadı..

ah be güzelim uyuyamadık yine

Çiğdem, ne işin var gecenin bu saati burda??? Kulağın falan mı ağrıyor yoksa???
hadi onun kulağı ağrıyo sen ne arıyon

Son düzenleme:
sabah 6 itibariyle uyanıp daha doğrusu pörtleyip kalktık..ateş hala 39 ..birazdan doktora gidecez..hadi hayırlısı..gerçi o da aynı şeyleri söyliyecek biliyorum ama biz gidelim dedik..kızım doğduğundan beri hiç bukadar ağır hasta olmamıştı..Allah beterinden korusun..canının yanması çok çaresiz bırakıyor insanı..yavrum suyu bile zor içiyor..Allahım tüm hastalara şifa versin..özellikle kuzularımızı korusun..

sabah kahvaltısını gelince yapmayı düşünüyorum..gelince görüşürüz kızlar..

oyyyy canim cok cok gecmis olsuny aaa bi türlü toparlanamadi yavrucak kac gündür dr belki bi antibiyotik felan verir yaaa gitmeniz iyi olmus...

:26::26::26: önermedigini bilmiyordum yaa... ben valla sabah aksam soda iciyorum ama :44: gerci ben calkalayip asiti accik bisey kalinca iciyorum hafif asitli güzel gidiyor, böylece de koladaki asiti felan canim cekmiyor.. bazen coook susadigim zamanlarda asitli bir seyler icmek istiyorum ya, iyi oluyor

Çiğdem, ne işin var gecenin bu saati burda??? Kulağın falan mı ağrıyor yoksa???

Kulak canım kulak uyku tutmadı :18:

aman canım ilaç önemli kaçırma sakın saatini

hadi onun kulağı ağrıyo sen ne arıyon

Valla bazen 1 saat falan kaydırdığım oluyor canım. Neyse gececek inşallah sabır sabır...

Heee sen ne arıyon iğneoyası

Amiiiinn Tez zamanda inşallah Görşürüz sersumcum. İyi haberlerle gel

Kız azalt bari. Sürekli içme

Geçmiş olsun canım bogaz agrısı zordur kızlarımda olurdu umarım iyi haberlerle dönerseniz

sabah

2 yumurtadan peynirli omlet 2 çeri 1 salatalık 3 günkurusu 7-8 zeytin badem omega 3 ve çay çay halende çayyyy

facede sağlıklı yaşıyoruz diye bi yer var oraya bakmanızı tavsiye ederim karataycı eş harikalar ya 47 kilo vermiş eşlerden biri erkek olan

Son düzenleme:

sabah menüm

teryağında pastırmalı omlet
ev sucuğu
ezine ve tulum peyniri
yoğurt
maydanoz
kayısılı form çay

kızıçeler günaydın.

akşam menüm;
çorba
tavuk
yoğurt
salata

sabah menüm;
yarm kase yoğurt
ceviz
domates
şekerz çay
2 adet haşlanmış yumurta

doktordan geldik..tahmin ettiğim gibi aynı antibiyotiğe devam dedi 1 hafta devam edicez..
kriptikleri çok fazla olduğu için ağır geçiriyor dedi..anca etkilermiş..neyse bildiğimizden fazlasını söylemedi ama içimiz rahatladı..

işte böyle kızzlar..1 haftadır bir hastalıktır bıktırdım sizi de farkındayım..uykusuzluğuma verin artık kusura bakmayın

neyse bugün öğlenciyim yarında babamız izin aldı evde..

hava çok güzel bu arada ..nihayet güneş yüzünü gösterdi..

Eki Görüntüle 693932

sabah menüm

teryağında pastırmalı omlet
ev sucuğu
ezine ve tulum peyniri
yoğurt
maydanoz
kayısılı form çay

Menü çok hoş Bende bu ara ayvalı ıhlamura dadandım

Bu arada kırmızı benekli terliklerini yesinler senin

kızıçeler günaydın.

akşam menüm;
çorba
tavuk
yoğurt
salata

sabah menüm;
yarm kase yoğurt
ceviz
domates
şekerz çay
2 adet haşlanmış yumurta

Günaydın canım Süper kaçamaksız bir kahvaltı daha

sağol canım zaten 4 gündür antibiyotik kullanıyorduk da çok uzun sürdü etkilemesi diye gittik bugün..

sade sodayı abartmadan arada içebilirsin canım..

ah be çiğdemim sen de ne çektin
geçicek geçicek

hesap sorana bak..

sağol canım..anca etkiler dedi aynı antibiyotiğe devam ediyoruz..

sağol canım...

ben de takip ediyorum o sayfayı..harikalar...

Menü çok hoş Bende bu ara ayvalı ıhlamura dadandım

Bu arada kırmızı benekli terliklerini yesinler senin
:

ben de ıhlamura ayva ve elma katarım canım hatta ısıtayım da kızımla içelim ..iyi hatırlattın..

kıss nası gördün ucu gözüküyo sadece kulaklar tırt ama gözler maşallah şahin gibi..

ah be çiğdemim sen de ne çektin
geçicek geçicek

hesap sorana bak..

Sorma sorma ne çektim

ben de ıhlamura ayva ve elma katarım canım hatta ısıtayım da kızımla içelim ..iyi hatırlattın..

kıss nası gördün ucu gözüküyo sadece kulaklar tırt ama gözler maşallah şahin gibi..

Gözler maşallah 00 Çok güzel oluyoooo. Pek severim Doğadan ın çayı var ayvalı ıhlamur onu içiyorum bende.

Afiyet olsun canım

yavlum inşallah şifa olur tez zamanda kurtulursun ergenlik sivilcelerindenee genç olmak bööyle bişey..

%70 de fena değil..o da kafa yapar hani

ben benim kıza da yapıyorum..500 mlt ye 5-6 aspirin atıyoz sen onu 2-3 yap bence ben sana az demişim aspirin sayısını..

Günaydın canım Süper kaçamaksız bir kahvaltı daha
kahvaltı kaçamksız olsa kaç yazar canım. hala aynı yerlerde mehter takımı gibi bir ileri iki geri takılıyorum yahu. bir de adet oldum. Allahım o nasıl bir karın şişkinliğidr. yarm dünya gibiyim

canım çok geçmiş olsun tekrar tekrar. umarım atlatırsınız bir an önce. burda da güeş yüzünü gösterdi. dışarda insanlar ksıa kollularla dolaşıyor. ben ofiste açtım klimayı oturuyorum. üşüyorum diyorum kmse bana inanmıyor

Son düzenleme:

Ne garipler yahu üşümesen ne klimayı açıcan :)) Sen en iyisi kan sayımı yaptır canım. Neden bu kadar yavaşladı kilo vermen. Kansızlığın falan da mı var. Üşüyosun filan aşırı :44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…