çiğdemcim konuyla alakasız olacak ama soda serbestmiydi sade soda
çiğdemcim konuyla alakasız olacak ama soda serbestmiydi sade soda
2 öğün yedim
1.öğün
1 yumurta 3 dilim pastırma avuçiçi peynir domates salatalık çay fındık ceviz
2. öğün saat 16:30
2 lahmacun 2 ayran çay 1 dilim kek
7 buçuktada tarçınlı yoğurt çiğdemin kulakları çınlasın
[TABLE="align: center"]
[TR]
[TD="align: left"][TABLE="align: center"]
[TR]
[TD="width: 503, align: left"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
soda serbest canim, ben de sade su yerine soda iciyorum sürekli, yani limonlu felan olmadigi, tatlandirilmadigi sürece o da ayni su gibi
Selam canım, azalar muhtara yeni görev; verdi bundan sonra 10 sayfada bi geçmiş özeti yazcak haberin yoksa müjdemi isteriiim
Ha demek öyle, bilgi için çok mercio kibar cevabı görmedik duymadık bilmiyos biz laga luga anlamazuuuk azalar ne derse o
ben onu yazan arkadaşa kibar bi cevap yazmıştım zannımca
Bunun filmi vardı de mi ; "Maymunlar Cehennemi'nden Kaçış" diye....Ne çektiniz şu maymunlardan be çocuğum
amiin canım..Kızlar ben kaçıyorum , yarın görüşmek üzere , öpüyorum hepinizi.
Bu gece tüm hastalar iyileşsin inşallah ...
aman canım ilaç önemli kaçırma sakın saatiniSağol canım. Yani artız tiz seslere olan hassasiyetim de azaldı ama kulak dolgunluğu ve ara ara vertigo durumu olabiliyor. İşte 1 öğün bile ilacı unutsam başa dönüyorum. Çok dikkatli olmam lazım. Nineler gibi ilaçlarla geziyorum
topic dökülüyoİyi geceler canım
senin azmin ve Allahın yardmıyla atlatacaksınız canım..Çok teşekkürler inşallah tamamen atlatacagız 1 senedir ugraşıyoruz bu hastalıkla ve çok tesadüfü bir şekilde öğrendik bunada şükür
gayet kibar cevabımı gördüğün ve halen direttiğin için sevgiler...Aaa... Kim düşündüyse ne iyi düşünmüş:) Eminim sen de kibar cevabında böyle yazmışsındır... Gerçi gözüme çarpmıştı cevabın... Belki bir nebze farklı ifade etmiş olabilirsin
Mıhtarım yukarıda gördüğün gibi, kamuoyunun talebi bu yönde... Sayfalar 20şer 20şer uçunca böyle bir ihtiyaç hasıl oldu. Bu haklı talebe nasıl karşı koyabilirsin Mıhtarım
Bu arada, oğlumu uyuturken masal okuyordum. Masalda:"...aslan kral maymunu yanına çağırmış." diye okuyunca, beni gülme krizi tuttu. Çocuğun da uykusu açıldı. Hala gülüyorum... Hala gülüyorum...Arkadaş sörf yapmaya gitmişti oraya...Bari dedik sörf yaparken sakatlandım de, daha karizmatik olur.
Birdy, 250 tl üstünden pazarlık yapıcan, daha ne istiyosun? Pampiş Residence kızııııııım! Boru mu?
Papadiyam, bak biz İkeaya gidemeden sen tekrar sezonu açıyorsun. Bu gidişle vuslat başka bahara kalacak
Sersum, yokluğumdadarbe yapmışsın bakıyorum... Avatar değişmiş... Güle güle kullan. İnşallah şu anda ailecek, rahat rahat uyuyorsunuzdur.
hadi onun kulağı ağrıyo sen ne arıyonÇiğdem, ne işin var gecenin bu saati burda??? Kulağın falan mı ağrıyor yoksa???
sabah 6 itibariyle uyanıp daha doğrusu pörtleyip kalktık..ateş hala 39 ..birazdan doktora gidecez..hadi hayırlısı..gerçi o da aynı şeyleri söyliyecek biliyorum ama biz gidelim dedik..kızım doğduğundan beri hiç bukadar ağır hasta olmamıştı..Allah beterinden korusun..canının yanması çok çaresiz bırakıyor insanı..yavrum suyu bile zor içiyor..Allahım tüm hastalara şifa versin..özellikle kuzularımızı korusun..
sabah kahvaltısını gelince yapmayı düşünüyorum..gelince görüşürüz kızlar..
Soda yasak değil ama hocamız önermiyor.İllaki içilecekse yemekten 4 saat sonra içilebilir diyor.
Çınn çınnn çınnn . Kıs zaten kulaklar hasarlı bde sen çınlatmışsın
Dediğim gibi yasak değil ama hoca önermiyor canım.
Çiğdem, ne işin var gecenin bu saati burda??? Kulağın falan mı ağrıyor yoksa???
aman canım ilaç önemli kaçırma sakın saatini
hadi onun kulağı ağrıyo sen ne arıyon
sabah 6 itibariyle uyanıp daha doğrusu pörtleyip kalktık..ateş hala 39 ..birazdan doktora gidecez..hadi hayırlısı..gerçi o da aynı şeyleri söyliyecek biliyorum ama biz gidelim dedik..kızım doğduğundan beri hiç bukadar ağır hasta olmamıştı..Allah beterinden korusun..canının yanması çok çaresiz bırakıyor insanı..yavrum suyu bile zor içiyor..Allahım tüm hastalara şifa versin..özellikle kuzularımızı korusun..
:26::26::26: önermedigini bilmiyordum yaa... ben valla sabah aksam soda iciyorum ama :44: gerci ben calkalayip asiti accik bisey kalinca iciyorumhafif asitli güzel gidiyor, böylece de koladaki asiti felan canim cekmiyor.. bazen coook susadigim zamanlarda asitli bir seyler icmek istiyorum ya, iyi oluyor
Eki Görüntüle 693932
sabah menüm
teryağında pastırmalı omlet
ev sucuğu
ezine ve tulum peyniri
yoğurt
maydanoz
kayısılı form çay
kızıçeler günaydın.
akşam menüm;
çorba
tavuk
yoğurt
salata
sabah menüm;
yarm kase yoğurt
ceviz
domates
şekerz çay
2 adet haşlanmış yumurta
sağol canımoyyyy canim cok cok gecmis olsuny aaa bi türlü toparlanamadi yavrucak kac gündürdr belki bi antibiyotik felan verir yaaa gitmeniz iyi olmus...
:26::26::26: önermedigini bilmiyordum yaa... ben valla sabah aksam soda iciyorum ama :44: gerci ben calkalayip asiti accik bisey kalinca iciyorumhafif asitli güzel gidiyor, böylece de koladaki asiti felan canim cekmiyor.. bazen coook susadigim zamanlarda asitli bir seyler icmek istiyorum ya, iyi oluyor
ah be çiğdemim sen de ne çektinKulak canım kulak uyku tutmadı :18:
Valla bazen 1 saat falan kaydırdığım oluyor canım.Neyse gececek inşallah sabır sabır...
Heee sen ne arıyon iğneoyası
AmiiiinnTez zamanda inşallah Görşürüz sersumcum. İyi haberlerle gel
sağol canım...Geçmiş olsun canım bogaz agrısı zordur kızlarımda olurdu umarım iyi haberlerle dönerseniz
sabah
2 yumurtadan peynirli omlet 2 çeri 1 salatalık 3 günkurusu 7-8 zeytin badem omega 3 ve çay çay halende çayyyy
facede sağlıklı yaşıyoruz diye bi yer var oraya bakmanızı tavsiye ederim karataycı eş harikalar ya 47 kilo vermiş eşlerden biri erkek olan
Menü çok hoşBende bu ara ayvalı ıhlamura dadandım
Bu arada kırmızı benekli terliklerini yesinler senin
:
ah be çiğdemim sen de ne çektin
geçicek geçicek
hesap sorana bak..
ben de ıhlamura ayva ve elma katarım canım hatta ısıtayım da kızımla içelim ..iyi hatırlattın..
kıss nası gördünucu gözüküyo sadece kulaklar tırt ama gözler maşallah şahin gibi..
Sersumum yazmayı unuttum ; Öncelikle sivilce karşıtı alkol+asprin reçetesi için çok sağol.Dün eczaneye gittim ve artık saf alkol satılmadığını öğrendimİçki yapılıyo diye yasaklanmış. %70 alkol , gliserin ve falan filanlı bişey verdi çocuk , üzerinde "cilt temizliği için" diye yazıyo.Sonuçta aza kanaat etmeyen çoğu bulamaz deyip aldım %70'i. Şişe çok minik , bi tane de asprin ezip koydum ve başladım sürmeye.İnşallah iyi gelir.Sivilce izleri için de pişik kremi (içindeki çinkodan dolayı) çok iyi geliyomuş.Yarın da onu alıcam.Yüzüm feci durumda , inşallah toparlarım sayende...
kahvaltı kaçamksız olsa kaç yazar canım. hala aynı yerlerde mehter takımı gibi bir ileri iki geri takılıyorum yahu. bir de adet oldum. Allahım o nasıl bir karın şişkinliğidr. yarm dünya gibiyimGünaydın canımSüper kaçamaksız bir kahvaltı daha
doktordan geldik..tahmin ettiğim gibi aynı antibiyotiğe devam dedi 1 hafta devam edicez..
kriptikleri çok fazla olduğu için ağır geçiriyor dedi..anca etkilermiş..neyse bildiğimizden fazlasını söylemedi ama içimiz rahatladı..
işte böyle kızzlar..1 haftadır bir hastalıktır bıktırdım sizi de farkındayım..uykusuzluğuma verin artık kusura bakmayın
neyse bugün öğlenciyim yarında babamız izin aldı evde..
hava çok güzel bu arada ..nihayet güneş yüzünü gösterdi..
kahvaltı kaçamksız olsa kaç yazar canım. hala aynı yerlerde mehter takımı gibi bir ileri iki geri takılıyorum yahu. bir de adet oldum. Allahım o nasıl bir karın şişkinliğidr. yarm dünya gibiyim
canım çok geçmiş olsun tekrar tekrar. umarım atlatırsınız bir an önce. burda da güeş yüzünü gösterdi. dışarda insanlar ksıa kollularla dolaşıyor. ben ofiste açtım klimayı oturuyorum. üşüyorum diyorum kmse bana inanmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?