• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

kızım hala kötüü..:5:antibiyotik hala etkilemedi..yarına kadar bekliycez bakalım..olmadı doz ayarlaması yaptıracaz yeniden..kriptiklerden yutkunamıyor..bol bol gargara yaptırıyorum..ama çok inatçı ateşi oluyor tabii..bana çekmiş..benim de oldumu böyle olurdu:31::31:

neyse menümü yazayım..

sabah
:56::56:
pastırmalı omlet
evsucuğu
domates salatalık
ezine peyniri
3 kaymaklı cevizli günkurusu

kızım hala kötüü..:5:antibiyotik hala etkilemedi..yarına kadar bekliycez bakalım..olmadı doz ayarlaması yaptıracaz yeniden..kriptiklerden yutkunamıyor..bol bol gargara yaptırıyorum..ama çok inatçı ateşi oluyor tabii..bana çekmiş..benim de oldumu böyle olurdu:31::31:

neyse menümü yazayım..

sabah
pastırmalı omlet
evsucuğu
domates salatalık
ezine peyniri
3 kaymaklı cevizli günkurusu

En az iki gün sürer canım. Etki etmesi. İnşallah kısa zamanda atlatır ya bide bu çıktı kızın başına :5::5:

2. öğünüm
:56::56::56:
fırında kıymalı yımırtalı karnıbahar, üstünde kaşar(daha önce yapmıştım buzluktan 1 parçasını çıkardım :34::34:)
$533752_4852959754360_588997711_n.jpg
kuru börülce salatası
1/2 yumurta vardı içinde salatanın
yoğurt

bugün 3. gün bitti canım:26:.atlatıcak elbet..:5::5: sağol:38:

Dirençli demkki kuzum :5::5: İnşallah :5:

2. öğünüm
:56::56::56:
fırında kıymalı yımırtalı karnıbahar, üstünde kaşar(daha önce yapmıştım buzluktan 1 parçasını çıkardım :34::34:)
Eki Görüntüle 693400
kuru börülce salatası
1/2 yumurta vardı içinde salatanın
yoğurt

Çok leziz gözüküyor canım. Afiyet olsun :16::16:

Bende et sote yiyecektim ama değiştiriciim menümü buzluktan eti çıkarmayı unuttum :18::18: Kahvaltılık gibi yerim belki :18: Öf ya :25:

Dirençli demkki kuzum :5::5: İnşallah :5:

Çok leziz gözüküyor canım. Afiyet olsun :16::16:

Bende et sote yiyecektim ama değiştiriciim menümü buzluktan eti çıkarmayı unuttum :18::18: Kahvaltılık gibi yerim belki :18: Öf ya :25:

evet çok dirençliymiş..:26:

evet canım lezzetli oluyor tavsiye ederim..

yarın ben de pro yapıciim..akşamına çılbır düşünüyorum..eşimde çok sever benim çılbırı..hadi yarın akşamki yemek derdimden kurtuldum..:52::52::52:

evet çok dirençliymiş..:26:

evet canım lezzetli oluyor tavsiye ederim..

yarın ben de pro yapıciim..akşamına çılbır düşünüyorum..eşimde çok sever benim çılbırı..hadi yarın akşamki yemek derdimden kurtuldum..:52::52::52:

Ben de köfte yapca buzluğu karıştırdım. Önceden yapıp atmışım :37: Yarına bakıcaz artık :37: Yarında pro yapıciiim bakalım. Ama wc ye çıkamıyorum yaa :47: Ne kadar su da çay da içsem pro yaparken wc sıkıntı oluyor :41: Yarın son gün olsun daha fazla dayanamam yapacak bişey bulamıyorum ya. Yarın da muhtemelen et sote filan yaparım. Ya da bilmiyorum :99:

bal yok zaten incirler kuru olmucak anlamındaydı o :)))
:60::60::60::60::60::60:anlayışıma bayıldım :23::23:

bugün 3. gün bitti canım:26:.atlatıcak elbet..:5::5: sağol:38:
tez geçsin canım ne kaa sürdü böyle:50::50:

Ben de köfte yapca buzluğu karıştırdım. Önceden yapıp atmışım :37: Yarına bakıcaz artık :37: Yarında pro yapıciiim bakalım. Ama wc ye çıkamıyorum yaa :47: Ne kadar su da çay da içsem pro yaparken wc sıkıntı oluyor :41: Yarın son gün olsun daha fazla dayanamam yapacak bişey bulamıyorum ya. Yarın da muhtemelen et sote filan yaparım. Ya da bilmiyorum :99:
vallah bende proteinde ööle oldum ne pişirsem şaştım kaldım :31::31:benim bütçeye de zarar anacım öğrenciyiz şurda :33::33:

kızlar meraba :3::3::3:
bugünkü menüm

sabah: 8:00:56:
klasik kahvaltı

öğlen 13:00 :56:
1 tabak yumurtalı kıymalı ıspanak 1 kase yoğurt

akşam 18:30:56:

yarım tabak pırasa yarım kase yoğurt

ayy kızlaar ne çok özlemişim sebze yemeklerini ıspanak da pırasa da çok leziz geldi valla pırasayı da pek sevmem aslında :9::9:
yarın da bamya pişircem:8::8:
perşembe yine protein :25:

:
sağol canım..:16:geçicek inşallah:31::31:
bugünkü menüm

klasik kahvaltı

ayy kızlaar ne çok özlemişim sebze yemeklerini ıspanak da pırasa da çok leziz geldi valla pırasayı da pek sevmem aslında :9::9:

özlenmez mi sebzeler...:34::34:

eşimle 30 dk 3100 adım yürüdüm..:8::8:

geldim bizim koca sıpayı yıkadım.:12::12:.açılır diye biraz..ama ateş yine 38.5..:ssz::ssz:

yarın ola hayrola..:16::16:

herkesler sosyalleşmede anlaşılan..birdyy kıss hiç uğramadın..23 nisan gösterisine mi katıldın:52::52::52:

2 gündür pek bi sosyalleştik, Karatay yalan oldu. O yüzden menülerimi yazmıycam, bari canınız istemesin.

Ya, bugün eşimin bir arkadaşını gördük. 10 gün kadar önce Phuket adasına gitmişti. Dönmüş. Tokalaşmak için elimi uzattım, kolumu sakatladım dedi, tokalaşamadık. Eşim de hayırdır? diye sorunca, "maymunlar kovaladı abi" dedi! Sahile maymunlar gelmiş. Bizimki de çikolata falan vermiş bunlara... Sonra çikolatalar bitince kızıp, bunu kovalamaya başlamışlar. Sonunda da yakalayıp evire çevire dövmüşler. Vücudunda bayağı morluklar varmış... Aklıma geldikçe gülüyorum yahu:60::60::60::60::60::60:

Sersum, geçmişi okumadım daha ama bu sayfada gördüm kızının ateşlendiğini... Düzelmemiş miydi kuzum ya??? İnşallah daha iyidir şimdi...

2 gündür pek bi sosyalleştik, Karatay yalan oldu. O yüzden menülerimi yazmıycam, bari canınız istemesin.

Ya, bugün eşimin bir arkadaşını gördük. 10 gün kadar önce Phuket adasına gitmişti. Dönmüş. Tokalaşmak için elimi uzattım, kolumu sakatladım dedi, tokalaşamadık. Eşim de hayırdır? diye sorunca, "maymunlar kovaladı abi" dedi! Sahile maymunlar gelmiş. Bizimki de çikolata falan vermiş bunlara... Sonra çikolatalar bitince kızıp, bunu kovalamaya başlamışlar. Sonunda da yakalayıp evire çevire dövmüşler. Vücudunda bayağı morluklar varmış... Aklıma geldikçe gülüyorum yahu:60::60::60::60::60::60:

İğneoyam kocama da anlattım anıra anıra güldük valla , olamaz bööle bişi yaaaa :60::60::60::60::60::60::60:
Abi insandan dayak yiyince bile insan ne kadar bozuluyo , değil maymundan zopa yemek ... Adamcağız amma demoralize olmuştur kıssss :60::60::60::60::60::60:
Hay çok yaşa e mi , akşam akşam öldürdün bizi burda :52::52::52:

uleynn amma güldüm...:60::60::60::60:nankör maymunmuş bunlar..
Sersum, geçmişi okumadım daha ama bu sayfada gördüm kızının ateşlendiğini... Düzelmemiş miydi kuzum ya??? İnşallah daha iyidir şimdi...

sağol canım..tam düzeldi dedik meğer bastırılmışş.:31::31:.kriptik tonsilite çevirdi..çok kötü yavv.:5::5:. 2 gündür uyumuyoruz..yarına da geçmezse doktora gidip antibiyotiği değiştirecez..gerçi bayaa yüksek doz kullanıyoruz ama velet öyle üşütmüş kii..:31::31:

Herkese iyi akşamlar sevgili dostlarım ,

Bir-iki sayfa geriye gidebildim :
Sersumum-muhtarım , düşmemiş tatlımın ateşi , çok üzüldüm yawww...Çocuk harab oldu günlerdir.İnşallah bu gece düşer de açılır yavrum...
Ayrıca başka hastalarımız da varsa herkese acil şifalar diliyorum...
Adigegupse ; Perşembe günü inşallah çok güzel haberler alıcaksınız canım...
Öylesarhoşolsamkiii : Canımcım nasıl geçti yemeğiniz , verdin mi nickinin hakkını :27::27::27:
Papadiyam : Bi gecelik 250 Tl çok diil mi bacımmm , biz emekli bi aileyiz.Ancak ki teklifin üzerine çaya gelebiliriz...Size kalmaya gelenlerde ne bütçe varmış arkadaş , saygı duydum :ssz::ssz::ssz: Çok uzağız beee , keşke görüşebilsek valla :43::43::43:
Çiğdemim kulaklar nasıl kulaklar , gelişme var mı ?
Özlemkartal : Keemlenyekün diyerek beni benden nasıl aldın bilemezsin , bunu üniversiteden beri duymamıştım valla :60::60::60::60: Keemlenyekün kısss , dile kolay :52::52::52::52: 24 yıl sonra hatırlattığın için sonsuz teşekkürler :38::38::38::38:

Kızlar çok geç oldu ama yine de herkesin ve tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum ve sevgili çocuklarımıza aydınlık bir gelecek temenni ediyorum.
Gündüz yürüyüş-pazar ve yemek telaşesi vardı , gelemedim.Pazar o kadar güzeldi ki....Yılın ilk salatalığını ve enginarını aldım...

:60::60::60::60::60::60:anlayışıma bayıldım :23::23:

vallah bende proteinde ööle oldum ne pişirsem şaştım kaldım :31::31:benim bütçeye de zarar anacım öğrenciyiz şurda :33::33:

Canım kahvaltı da yapabilirsin. Sonuçta onlar da protein :52: Hep et yemene gerek yok :52:

bugünkü menüm

klasik kahvaltı

Afiyet olsun canım :16::16::16: Pişir pişir sebzeleri :16::16::16:

:60: :60::60::60::60::60::60::60::60::60: Koptum koptum kız :16::16::16::16::16::16::16: Hay Allahım ya bir insanın başına gelebilecek en ilginç olay bu heralde :16::16::16::16:

İğneoyam kocama da anlattım anıra anıra güldük valla , olamaz bööle bişi yaaaa :60::60::60::60::60::60::60:
Abi insandan dayak yiyince bile insan ne kadar bozuluyo , değil maymundan zopa yemek ... Adamcağız amma demoralize olmuştur kıssss :60::60::60::60::60::60:
Hay çok yaşa e mi , akşam akşam öldürdün bizi burda :52::52::52:

Ah sorma bırdy sorma koptum bende :60: :60::60::60::60::60::60::60::60:

uleynn amma güldüm...:60::60::60::60:nankör maymunmuş bunlar..

sağol canım..tam düzeldi dedik meğer bastırılmışş.:31::31:.kriptik tonsilite çevirdi..çok kötü yavv.:5::5:. 2 gündür uyumuyoruz..yarına da geçmezse doktora gidip antibiyotiği değiştirecez..gerçi bayaa yüksek doz kullanıyoruz ama velet öyle üşütmüş kii..:31::31:

Değiştirmeyin canım. Direnç gelişir kullandığınıza da. Eklenebilir ama değiştirin deme olur mu?

Sersumum yazmayı unuttum ; Öncelikle sivilce karşıtı alkol+asprin reçetesi için çok sağol.Dün eczaneye gittim ve artık saf alkol satılmadığını öğrendim :53::53::53: İçki yapılıyo diye yasaklanmış. %70 alkol , gliserin ve falan filanlı bişey verdi çocuk , üzerinde "cilt temizliği için" diye yazıyo.Sonuçta aza kanaat etmeyen çoğu bulamaz deyip aldım %70'i. Şişe çok minik , bi tane de asprin ezip koydum ve başladım sürmeye.İnşallah iyi gelir.Sivilce izleri için de pişik kremi (içindeki çinkodan dolayı) çok iyi geliyomuş.Yarın da onu alıcam.Yüzüm feci durumda , inşallah toparlarım sayende...

Son düzenleme:
Back