• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Canım kahvaltı da yapabilirsin. Sonuçta onlar da protein :52: Hep et yemene gerek yok :52:

Afiyet olsun canım :16::16::16: Pişir pişir sebzeleri :16::16::16:

:60: :60::60::60::60::60::60::60::60::60: Koptum koptum kız :16::16::16::16::16::16::16: Hay Allahım ya bir insanın başına gelebilecek en ilginç olay bu heralde :16::16::16::16:

Ah sorma bırdy sorma koptum bende :60: :60::60::60::60::60::60::60::60:

Değiştirmeyin canım. Direnç gelişir kullandığınıza da. Eklenebilir ama değiştirin deme olur mu?

Bunun filmi vardı de mi ; "Maymunlar Cehennemi'nden Kaçış" diye....Ne çektiniz şu maymunlardan be çocuğum :52::52::52::52:

Herkese iyi akşamlar sevgili dostlarım ,

Çiğdemim kulaklar nasıl kulaklar , gelişme var mı ?

Kızlar çok geç oldu ama yine de herkesin ve tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum ve sevgili çocuklarımıza aydınlık bir gelecek temenni ediyorum.
Gündüz yürüyüş-pazar ve yemek telaşesi vardı , gelemedim.Pazar o kadar güzeldi ki....Yılın ilk salatalığını ve enginarını aldım...

:72::72::72::72: Afiyet ola :16::16: Bu arada kulaklarım fena değil canım. Dah iyi ama tam olarak geçmedi tabi ki buna da şükür :16::16:

:72::72::72::72: Afiyet ola :16::16: Bu arada kulaklarım fena değil canım. Dah iyi ama tam olarak geçmedi tabi ki buna da şükür :16::16:

Sağol canımcım , gel beraber yiyelim , yarın pişiririm enginarı ...
Eeee maaşallah bak şimdiden düzelme var yani , çok sevindim valla...Sen 3 ay deyince ve daha da maceranın başında olunca bu kadar hızlı iyileşme tahmin etmemiştim :nazar::nazar::nazar::nazar:

Kızlar ben kaçıyorum , yarın görüşmek üzere , öpüyorum hepinizi.
Bu gece tüm hastalar iyileşsin inşallah ...

2 gündür pek bi sosyalleştik, Karatay yalan oldu. O yüzden menülerimi yazmıycam, bari canınız istemesin.

Ya, bugün eşimin bir arkadaşını gördük. 10 gün kadar önce Phuket adasına gitmişti. Dönmüş. Tokalaşmak için elimi uzattım, kolumu sakatladım dedi, tokalaşamadık. Eşim de hayırdır? diye sorunca, "maymunlar kovaladı abi" dedi! Sahile maymunlar gelmiş. Bizimki de çikolata falan vermiş bunlara... Sonra çikolatalar bitince kızıp, bunu kovalamaya başlamışlar. Sonunda da yakalayıp evire çevire dövmüşler. Vücudunda bayağı morluklar varmış... Aklıma geldikçe gülüyorum yahu:60::60::60::60::60::60:

:60::60::60::60::60::60::60::60::60:kırıldım gülmekten resmen ya yazık adamcağıza ne çekmiş be :1::1::1:

bu arada kızlar max factorün fondetenini aldım pudra fondeten birmiş bi arkadaşımda görmüştüm çok beğendim bende hala liseden kalma makyaj malzemelerimi kullanıyodum annem bi doğum günümde almıştı :37::37: pek makyaj yapmam da :24::24:ama son zamanlarda heveslenir oldum ama sadece fondeten alabildim :5:53 liraydı kendileri
neyse artık her ay bir parçasını alırım :9::9:

Sağol canımcım , gel beraber yiyelim , yarın pişiririm enginarı ...
Eeee maaşallah bak şimdiden düzelme var yani , çok sevindim valla...Sen 3 ay deyince ve daha da maceranın başında olunca bu kadar hızlı iyileşme tahmin etmemiştim :nazar::nazar::nazar::nazar:

Sağol canım. Yani artız tiz seslere olan hassasiyetim de azaldı ama kulak dolgunluğu ve ara ara vertigo durumu olabiliyor. İşte 1 öğün bile ilacı unutsam başa dönüyorum. Çok dikkatli olmam lazım. Nineler gibi ilaçlarla geziyorum :27::27::27:

Ne demek , vazifem :52::52::52::52:

Vazifeni yesinler :1::1::1:

Kızlar ben kaçıyorum , yarın görüşmek üzere , öpüyorum hepinizi.
Bu gece tüm hastalar iyileşsin inşallah ...

Ne çektik beeee topic dökülüyo :37::37: İyi geceler canım :16::16::16:

iyi akşamlar hatunlar maymun olayı puhahaha yıkıldık resmen :52::52::52::9::9::9::9::9::9:

akşam

ufak köfteli ıspanak yemeği evdekiler bayıldılar yanına yogurt

yogurtla zencefil zerdaçal ve tarçın tadı fena değil ama detoks etkisi var

normaldede zencefil ve zerdaçalı kullanıyorum yemeklerde bagışıklık sisteminide güçlendiriyor eşimden dolayı evden eksik etmez olduk

:60::60::60::60::60::60::60::60::60:kırıldım gülmekten resmen ya yazık adamcağıza ne çekmiş be :1::1::1:

bu arada kızlar max factorün fondetenini aldım pudra fondeten birmiş bi arkadaşımda görmüştüm çok beğendim bende hala liseden kalma makyaj malzemelerimi kullanıyodum annem bi doğum günümde almıştı :37::37: pek makyaj yapmam da :24::24:ama son zamanlarda heveslenir oldum ama sadece fondeten alabildim :5:53 liraydı kendileri
neyse artık her ay bir parçasını alırım :9::9:

Estee Lauder de tavsiye ederim. Yüzünde hissetmiyorsun ağırlığını canım. Biraz tuzlu ama kesilikle kıyafetlerine falan bulaşmıyor :16::16: Favorimdir :ssz:

iyi akşamlar hatunlar maymun olayı puhahaha yıkıldık resmen :52::52::52::9::9::9::9::9::9:

akşam

ufak köfteli ıspanak yemeği evdekiler bayıldılar yanına yogurt

yogurtla zencefil zerdaçal ve tarçın tadı fena değil ama detoks etkisi var

normaldede zencefil ve zerdaçalı kullanıyorum yemeklerde bagışıklık sisteminide güçlendiriyor eşimden dolayı evden eksik etmez olduk

Tadından dolayı endişeliyim onun ya. İlaçlarla alımda bir sıkıntı oluşturuyor mu onu bilsem hemen bende başlayacaım yapmaya ama sormadım unuttum eczacıya soracaktım halbuki :16:

Tadından dolayı endişeliyim onun ya. İlaçlarla alımda bir sıkıntı oluşturuyor mu onu bilsem hemen bende başlayacaım yapmaya ama sormadım unuttum eczacıya soracaktım halbuki :16:

ilaçla yan etkisi yok doktorumuza sorduk kemoterapide bile kullandık ustelik zerdaçalın özel bir ekstarıda var onu bile kullanıyoruz

ilaçla yan etkisi yok doktorumuza sorduk kemoterapide bile kullandık ustelik zerdaçalın özel bir ekstarıda var onu bile kullanıyoruz

Ohhh çok sevindim bende başlayım o zaman. o bahsettiğin kürü mü sordunuz canım. Süper ya çok sevindim. Bende ilaç içerken tarçınlı yoğurt yiyebiliyorum sadce napim. Kendime bir çözüm bulmaya çalışıyorum. 6 ay kullancam bu ilacı daa 1 ay bile dolmadı :37:

iyi akşamlar kızlar.bugün çok yoğunduk.23 nisan telaşını atlattık çok şükür güzel geçti.menümü yazayım:
sabah:peynir,zeytin,domates,salata,ceviz ve kuru kayısı
öğle:tavuk ve yoğurt
akşam:fırında biber kızartma,peynir,zeytin,domates,salata ve çay

bu arada o kadar dua etmeme rağmen tam 23 nisan sabahı regly oldum.şimdi niye söylüyorum çünkü bugün azcık lokum yedim kahvenin yanına yorgunluğumu alsın diye.regly oluncada dayanamadım yedim artık23
:17:

Ohhh çok sevindim bende başlayım o zaman. o bahsettiğin kürü mü sordunuz canım. Süper ya çok sevindim. Bende ilaç içerken tarçınlı yoğurt yiyebiliyorum sadce napim. Kendime bir çözüm bulmaya çalışıyorum. 6 ay kullancam bu ilacı daa 1 ay bile dolmadı :37:

kürü özellikle sorduk
diyetisyende zerdaçal ve zencefili mufağımızdan eksik etmemizi söyledi

Çok teşekkürler inşallah tamamen atlatacagız 1 senedir ugraşıyoruz bu hastalıkla ve çok tesadüfü bir şekilde öğrendik bunada şükür

İnşallah canım. Buna da şükür evet canım. Allah hayatınızdan sağlığı hiç eksik etmesin inşallah :16::16:

2 öğün yedim
1.öğün:56:
1 yumurta 3 dilim pastırma avuçiçi peynir domates salatalık çay fındık ceviz
2. öğün saat 16:30 :56:
2 lahmacun 2 ayran çay 1 dilim kek:50:
7 buçuktada tarçınlı yoğurt çiğdemin kulakları çınlasın:34:
[TABLE="align: center"]
[TR]
[TD="align: left"][TABLE="align: center"]
[TR]
[TD="width: 503, align: left"]

[TD="align: left"] [/TD]