• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

yok bu olayda incirler kaynatılmıyo sadece küçük küçük kesip sıcak sütü üstüne koyarak macunumsu kıvama getiriyosun eziyosun okadar :)

Oooooooooooooo o da iyiymiş bak. İçine ceviz falan koyarak da kıvamı artırabilirsin :52::52: Badem madem bne var ne yok koymak lazım :52::52: Acaba dondursan nasıl olur ki. :44::44:

Sonra çıkarıp kesip kesip yersen mesela . Hatta içine kakao falan da koyulabilir. :52::52::52:

Oooooooooooooo o da iyiymiş bak. İçine ceviz falan koyarak da kıvamı artırabilirsin :52::52: Badem madem bne var ne yok koymak lazım :52::52: Acaba dondursan nasıl olur ki. :44::44:

Sonra çıkarıp kesip kesip yersen mesela . Hatta içine kakao falan da koyulabilir. :52::52::52:
valla dondurmak iyi fikir aslında çünkü içinde süt olduğu için dolapta ne kadar dayanır bilmem dediğin gibi ceviz badem de konabilir sadece ,ncirlerin ballı olması lazım biraz gayet de sağlıklı süper fikirmiş valla dondurmak:)9

valla dondurmak iyi fikir aslında çünkü içinde süt olduğu için dolapta ne kadar dayanır bilmem dediğin gibi ceviz badem de konabilir sadece ,ncirlerin ballı olması lazım biraz gayet de sağlıklı süper fikirmiş valla dondurmak:)9

Hem yaptığında çok da yememiş olursun dondurursan :52::52: Çok sıcak değilde ılık sütle yapsak belki daha mı iyi olur. Korkuyore ben sıcak süt şekeri translara mıranslara sokarsa diye :60:

Yapıp çırpıcıyla çırpıp sonra diğer malzemeleri ekleyip buzluğa rulo şeklinde koylabilir bence mozaik pasta mantığı . Sonra içine kurt düşünce tatlı tatlı diye hemen çıkarıp bir dilim :52::52::52:

Hem yaptığında çok da yememiş olursun dondurursan :52::52: Çok sıcak değilde ılık sütle yapsak belki daha mı iyi olur. Korkuyore ben sıcak süt şekeri translara mıranslara sokarsa diye :60:

Yapıp çırpıcıyla çırpıp sonra diğer malzemeleri ekleyip buzluğa rulo şeklinde koylabilir bence mozaik pasta mantığı . Sonra içine kurt düşünce tatlı tatlı diye hemen çıkarıp bir dilim :52::52::52:
sanıyorum sana parlak bir fikir verdim:)) 10 tane incirden yarım kavanoz fln oldu biraz daha fazla yapılıp dondurucuya konabilir

sanıyorum sana parlak bir fikir verdim:)) 10 tane incirden yarım kavanoz fln oldu biraz daha fazla yapılıp dondurucuya konabilir

:28::28::28: Fikrim geldi :52::52::52: Sağol canım benzeri diğer meyvelerle de pek tabi yapılabilir. Mesela muz çok da leziz çok da şahane olur. :52: Ben bu tarifi daha da geliştiriyim. İğrenç bişeye dönene kadar :60:

Güzel arkadaşlarim çok mesaj yazamıyorum ama hergün uyandigimdan yatana kadar mutlaka yazdıklarinizi okuyorum. Sizinle gulup sizinle endişeleniyorum. Hatta kaçamak yaptigimda kafama cantayida vuruyorum. Sözün kısası hep aranizdayim paylasimlariniz benim icin cok değerli bilin istedim sakin beni yok saymayin :) hepinizi cok seviyorum... :) Şimdi bir sorum olacak hani ben 79 a inmistim ya bi aralar hah işte hala o kilodayim gram gitmiyor kilolarim başlayalı 3 hafta oldu. Acaba gece gec uyumamdan kaynaklanıyor olabilir mi? Leptin hormonum benim niye yok acaba ne dersiniz? Öpüyorum hepinizi... :)

günaydın kızlar:16:
Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun:46:bugün 23 nisan dolayısıyla kapalıyız:52:birazdan çıkacağız ne zaman döneriz bilmem...
kahvaltıda 3 yumurtalı kaşarlı omlet,4 zeytin,6 ceviz,5 kuru kayısı,2 kk peynir şeklinde bol bol bi karatay kahvaltısı yaptım:27::27:

sersumum kızın bugün daha iyidir inşallah:29:
öylesarhoşolsamki bacım yaş 42.5...henüz menapoz yok ama yakındır...
makbule ve çiğdem..sizin diyet planlarınızı yesinler..harikasınız:46::46:
regen canım boşver kaynananı sen bul günlük şişe sütü yap yoğurdunu:ssz::ssz:
akasya marko paşa gibi çok dinleyip az ve öz konuşuyosun,avatarın da muhteşem..daha çok gel:7:

ben de sabahtan yoğurdumu mayaladım:21::21:görüşmek üzere canlarım:16::16:

arastircam canim bulmak istiyorum yaa insallah tasininca bi balkonum felan olursa domates salatalik da yetistircem insallah :16:

:53::53::53::53: Merak ettim valla :53::53: Kutu boş canım artık :16:

:72::72::72::72: Ataammm :16::16::16::16:

"Küçük hanımlar, küçük beyler, sizler hepiniz geleceğin bir yıldızı, bir mutluluk pırıltısısınız. Memleketi asıl aydınlığa boğacak sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, kıymetli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız. Sizlerden çok şey bekliyoruz."
-Mustafa Kemal Atatürk-:72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72:

23 nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun :16::16:

23 NİSAN

Nasıl sevinmez insan?
Bugün 23 NİSAN.
Bak süslenmiş dört bir yan,
Yaşasın 23 Nisan

Millet Meclisi kurduk,
Düşmanı yurttan kovduk.
Hürriyete kavuştuk;
Yaşasın 23 Nisan.

Egemenlik ulusun,
Sen bir Türk oğlusun.
Yurdumuzu korursun,
Yaşasın 23 Nisan.

Bugün gençlik günüdür.
Türklerin düğünüdür.
Milletimin ünüdür.
Yaşasın 23 Nisan.

SAMİ TUNCA :42::42::42:

:72::72::72::72::72::72::72::72:

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız KUTLU OLSUUUNNNNN........

:72::72::72::124::124::124::124::124::124::72::72::72:

topik kankalarimin milli degerlerimizi de unutmamasi ayri bi güzel :16::16::16::16:

Güzel arkadaşlarim çok mesaj yazamıyorum ama hergün uyandigimdan yatana kadar mutlaka yazdıklarinizi okuyorum. Sizinle gulup sizinle endişeleniyorum. Hatta kaçamak yaptigimda kafama cantayida vuruyorum. Sözün kısası hep aranizdayim paylasimlariniz benim icin cok değerli bilin istedim sakin beni yok saymayin :) hepinizi cok seviyorum... :) Şimdi bir sorum olacak hani ben 79 a inmistim ya bi aralar hah işte hala o kilodayim gram gitmiyor kilolarim başlayalı 3 hafta oldu. Acaba gece gec uyumamdan kaynaklanıyor olabilir mi? Leptin hormonum benim niye yok acaba ne dersiniz? Öpüyorum hepinizi... :)

Uykun gelince yatman lazım canım az uyumak da kilo aldırıyor. Bir de zaman geçince birz menülerinin miktarını azalt daha önce doyduğun şey fazla geliyorsa daha az yemeye başla.

:28::28::28: Fikrim geldi :52::52::52: Sağol canım benzeri diğer meyvelerle de pek tabi yapılabilir. Mesela muz çok da leziz çok da şahane olur. :52: Ben bu tarifi daha da geliştiriyim. İğrenç bişeye dönene kadar :60:

ya işte benim dondurmamda o yüzden patladı. aynı bu fikirle hurmaları sütle karıştırdım dondurma tatlı olsun diye busefer muhallebi kıvamı aldıramadım dondurmaya:))

Çok yiyemiyorum zaten canim ,haftada2 saat step yapıyorum fırsat buldukça yürüyüş yapıyorum ,omega 3 alıyorum ,yogirdumuda kendim mayaliyorum ama tek sorun işte geç saatte uyuyorum 1 gibi yani. O da eşimin gec geliyor olmasindan kaynaklaniyor. Leptin hormonunun salgılanması için daha erkenmi uyumam gerekiyor acaba? Kaçamak desen onuda hemen hemen hiç yapmiyorum. Suyumu yeşil cayimida iciyorum fazlasıyla. Ha troitlerimede baktirdim insafa bir sorun yokmuş. Cokmu umutsuz vakayim ne? :)

ya işte benim dondurmamda o yüzden patladı. aynı bu fikirle hurmaları sütle karıştırdım dondurma tatlı olsun diye busefer muhallebi kıvamı aldıramadım dondurmaya:))

Yaaaaaaaa:52: Ben denicem yinede :ssz: Bişeye benzer elbet. Pişirmeyecem ki az az eklerim sütü de :33:

Çok yiyemiyorum zaten canim ,haftada2 saat step yapıyorum fırsat buldukça yürüyüş yapıyorum ,omega 3 alıyorum ,yogirdumuda kendim mayaliyorum ama tek sorun işte geç saatte uyuyorum 1 gibi yani. O da eşimin gec geliyor olmasindan kaynaklaniyor. Leptin hormonunun salgılanması için daha erkenmi uyumam gerekiyor acaba? Kaçamak desen onuda hemen hemen hiç yapmiyorum. Suyumu yeşil cayimida iciyorum fazlasıyla. Ha troitlerimede baktirdim insafa bir sorun yokmuş. Cokmu umutsuz vakayim ne? :)

O zaman evet erken yat. Anahtar ver eşine öyle girsin :52:

Ayyyy kıyamam balık gelinliğe girersin canım haziranda 60 olursan sıkıntı yok :16::16::16: Yani dimi bazı kızlar 34 bedenlerde falan oluyor. Ama ciddiyim çok zayıflık da yakışmıyor ya. Bazılarına yakışıyor ama onlarında beli 34 altı 36 olursa ve memeleri de kalçayla orantılıysa. Yoksa olmuyor olmuyor. Çocuk gbi oluyorlar. Hele de kalın bel proporsiyona sahipsen hiç olmuyor.:50:

Evet canım bence kesinlikle bir tarih koy kendine ve o tarihe kadar yapmayacağım de o zaman aklından siliniyor. Malesef bende şekerli bişey yersem o gün gün boyu sürüyor. Yiyorum da yiyorum:18: Bu hafta listeyi ben yapıyorum kendi yaptığım listede kilo vermezsem ev sahibi olarak ayıp etmiş olurum dimi. Bu da benim motivasyonum. Tabi ayın 5 ine kadar da 62.5 olmam lazım :18::18: 63 olursam da şükretcem ama napim :18::18: İnşallah atanırsınız canım. Gençler evlensin çoluk çocuk sahibi olsun :16::16::16:
hayırlısı canım inşallah yaa :16::16:

günaydın kızlar!!! 23 nisan ulusal egemenlik bayramınız kutluolsun :))))
ya ben anlamıyorum 2 haftadır 64 kilosunun içinde gidiyorum geliyorum 64.1 oluyor oh diyorum yarın artık 63 ü görürüm öteki sabah 64. oluyo sil baştan nese gidecek gidecek diyorum biz eşimle yapıyoruz o 89 lardan başladı arada da kaçamakları oluyor tabi :)) adam bu sabah kalktı 84.6 bağırasım geldi valla benim günahım ne:)))
canım maalesef erkeklerde kas oranı fazla olduğu için biz onlardan fazla çabalamalıyız :5::5:senin de bayramın kutlu olsun

sanıyorum ben de bu dertten muzdaribim oturunca sofranın başına yiyorum sakıncalı değil yediklerim ama cok galiba:(((
canım valla benim de öyle ama gram oynamadı protein de bile bi de kilo alıyoruım üstelik o yüzden porsiyonları çatlayana kadar değil de doyana kadar yemeye karar verdim :34::34:
Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun:46:bugün 23 nisan dolayısıyla kapalıyız:52:birazdan çıkacağız ne zaman döneriz bilmem...
kahvaltıda 3 yumurtalı kaşarlı omlet,4 zeytin,6 ceviz,5 kuru kayısı,2 kk peynir şeklinde bol bol bi karatay kahvaltısı yaptım:27::27:

akasya marko paşa gibi çok dinleyip az ve öz konuşuyosun,avatarın da muhteşem..daha çok gel:7:

biz de seni yiyelim canım :33::33::16::16::16:
senin de bayramın kutlu olsun

Geçenlerde ankaraya gitmem gerekiyordu 1 haftalığına annemin bir arkadasımda kaldım. O da karataya başladı :)) nese bu bir ayrıntı :))) tatlılardan bahsediyoduk da iç anadolu da bir tatlı varmıs ballı incirleri küçük küçük doğrayıp kaynamıs sütü yavas yavas ekliyorsunuz incirleri de yavaş yavaş sütün içinde eziyorsunuz sonraoluşan macunumsu karışımı bir kavanoza koyup buzdolabında 1 gün bekletiyorsunuz şekerşiz bir tatllı dün yaptım cok da iyi cok da güzel oldu hatta sanıyorum su anda bitiyor eşim eline geçirdi biraz önce:))) bilmiyorum canı tatlı çekenler yapabilir diye düşünüyorum:)))
hımmm güzel tarif ama bal olmasa daha iyi bal katiyyen yasak :20::20::20:

bunun adı yaratıcılık :23::23::9:

Selam karatayın şekerleri

sabah
1 muz beyaz peynir fındık günkurusu 2 çeri 1 salatalık zeytin ve çayyyyy

$23.jpg

İyi geceler canım:16:
:
:16::16::16:
Olmaaaaaaaaaz sözleşmeyi ömürlük yaptık canım , pazara kadar değil mezara kadar yanee :51:
:
:ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:
Bişey olmaz 3 çataldan bee bol bol tutsaydın çatalları :52:

Yiirmi üç nisaaaan kuuutluuu ollllssuuuuuunn. Layla lay lay lay lay lay lay laaaaaaaaaaaa

İstifaları severim :27::27: Bazen işten. Bazen eşten bazen yemekten istifa ediyorum :27::27: Yemek yapmayınca bugun istifa ettim ben diyorum. :60:

Alemsin he

:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:
8:
olmamıştır de mii:27::27:

:72::72::72::72::72:
:27::27::27::27::27:

:60::60::60::60::60::60::60:

hanımlar günaydın düşündüm taşındım kaşındım ve karar verdim galiba ben karnım doyana kadar kısmını patlayana kadar yaptığım için kilo veremiyorum son zamanlarda

mesela geçen gün 1 tane tavuk aldım 1800 grm falandı ben onu fırına attım yarısını yedim yani 900 gr falan :30::30::30:akşam ymeğinde hemde

bende karar verdim porsiyonlarımı 2. öğündeki özellikle küçültücem su şişesini de koydum yanıma en az üç litre bugün yarısı limonlu bitecek 1 saat yürüyüş de yapılacak bakelim nolcek

hemen kahvaltımı paylaşıım
yarım çb kurruyemiş 3-4 incir tahin 2 yumurta 2kk peynir 10 zytin :39::39:ohh be karatay gibi var mı ya üç gün protein yaptım öğk geldi valla nasıl özlemişim kuruyemişlerimi zeytinlerimi incirlerim :8::8:

akşama da bi sebze :8:yapıcım ama ne yaparım bilmiyorum ıspanak ya da pırasa diye düşündüm ama bakalım artık :24::24:
evet cicim sen olayı fazla abartmışsın..:51::51::51:

akşam öğünlerini azaltmalısın.:51::51::ssz::ssz:

23 nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun :16::16:

23 NİSAN

Nasıl sevinmez insan?
Bugün 23 NİSAN.
Bak süslenmiş dört bir yan,
Yaşasın 23 Nisan

Millet Meclisi kurduk,
Düşmanı yurttan kovduk.
Hürriyete kavuştuk;
Yaşasın 23 Nisan.

Egemenlik ulusun,
Sen bir Türk oğlusun.
Yurdumuzu korursun,
Yaşasın 23 Nisan.

Bugün gençlik günüdür.
Türklerin düğünüdür.
Milletimin ünüdür.
Yaşasın 23 Nisan.

SAMİ TUNCA :42::42::42:

:72::72::72::72::72::72::72::72:
:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:
Çiğdem çok geçmiş olsun, hazır tarçınlı yoğurt yiyorken; 1 çay kaşığı tarçın, 1 çay kaşığı zerdeçal ve 1 çay kaşığı zencefil (silme olacak) yoğurduna bu ölçülerde karıştır ve ye 1 gün bak bakalım tartıda bir fark oluyor mu? Eğer yiyebilirsen ve metabolizman da cevap verirse çok güzel yardımcı oluyor zayıflamaya.. Günde 500 gr verdiren kür şeklinde geçiyor, kkdan okumuştum ben de.. İlaç etkileşimleri olmazsa dennemeni öneririm..:nazar:
güzel denemeliyim ben de:34::34::16::16:
"Küçük hanımlar, küçük beyler, sizler hepiniz geleceğin bir yıldızı, bir mutluluk pırıltısısınız. Memleketi asıl aydınlığa boğacak sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, kıymetli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız. Sizlerden çok şey bekliyoruz."
-Mustafa Kemal Atatürk-:72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72:
:72::72::72::72::52::52::52::52:

:72::72::72::72:

canım hala kötüü:50::50:..boğazı bembeyaz..offf bu kızz beni çıldırtacak:31::31::31:

:52::52::52::52::52:
tatlı fikrinize bayıldım kızzlar..:52::52::52:

ben de deniyecem..:34::34::16::16:

geç yatman etkiliyordur canım..ama arada zaten durgunluk oluyor..üzülme.:34::34:.sabır ve sabır:kkk::kkk:
Selam karatayın şekerleri

sabah
1 muz beyaz peynir fındık günkurusu 2 çeri 1 salatalık zeytin ve çayyyyy

Eki Görüntüle 693333

:52::52::52::52::72::72::72::72::72::72:

Back