• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Gunaydın Karatay'ın hanımlari,

dün bayagı yogun ve yorucu bir gun geçirdim. sabahtan aksama kadar nerde ise. İlkin kızımın okula kutlamalara gittim.
bayagı bir yüklü program yapılmış. İkizlerde onu seyrettiler.
sabah kahvaltı klasik karataydı simit yedim birazda ..
oglen bir ara acıkır gibi oldum. Biraz süt içtim.
Cocuklar yerken cok az yesil fasulye yedim.

akşam da dısardan soylemistik. Adana sadece eti, salata, acıbiber, tursu
arada kucuk eti puflardan yedim. kacamak +

aksam da yatmadan once leslie 3 mil, ardından zumba denemeleri cok hızlı geldi tabi.

Sersum bu arada cok geçmiş olsun hala devam ediyor sanırım. Ara ara girip okudum ama bazıları aklımda bazıları degil. kusurumuz varsa affola..

herkese selamlar..:)

Estee Lauder de tavsiye ederim. Yüzünde hissetmiyorsun ağırlığını canım. Biraz tuzlu ama kesilikle kıyafetlerine falan bulaşmıyor :16::16: Favorimdir :ssz:

sabah 6 itibariyle uyanıp daha doğrusu pörtleyip kalktık..ateş hala 39 ..birazdan doktora gidecez..hadi hayırlısı.:ssz::ssz:.gerçi o da aynı şeyleri söyliyecek biliyorum ama biz gidelim dedik..kızım doğduğundan beri hiç bukadar ağır hasta olmamıştı..Allah beterinden korusun..canının yanması çok çaresiz bırakıyor insanı..yavrum suyu bile zor içiyor..Allahım tüm hastalara şifa versin..özellikle kuzularımızı korusun..:5::5::5:

sabah kahvaltısını gelince yapmayı düşünüyorum..gelince görüşürüz kızlar..:10::10:
çok geçmiş olsun canım :5::5:bende olmuştum öyle gece yarısı soluğu hastanede almıştık geçer inşallah antibiyotiklerle :31::31:

Sorma sorma ne çektim :5:

:9::9::9::9::9:
:53::53: Gözler maşallah 00 :9::9::9::9: Çok güzel oluyoooo. Pek severim Doğadan ın çayı var ayvalı ıhlamur onu içiyorum bende.

Afiyet olsun canım :7::7:
sağol cicim sana da afiyet olsun:7::7:
kahvaltı kaçamksız olsa kaç yazar canım. hala aynı yerlerde mehter takımı gibi bir ileri iki geri takılıyorum yahu. bir de adet oldum. Allahım o nasıl bir karın şişkinliğidr. yarm dünya gibiyim :52:

canım çok geçmiş olsun tekrar tekrar. umarım atlatırsınız bir an önce. burda da güeş yüzünü gösterdi. dışarda insanlar ksıa kollularla dolaşıyor. ben ofiste açtım klimayı oturuyorum. üşüyorum diyorum kmse bana inanmıyor
:52::52:
sağol canım..valla dikkat et sen de kendine..havalar güneş olsa da soğuk daha:32::32:
Gunaydın Karatay'ın hanımlari,

dün bayagı yogun ve yorucu bir gun geçirdim. sabahtan aksama kadar nerde ise. İlkin kızımın okula kutlamalara gittim.
bayagı bir yüklü program yapılmış. İkizlerde onu seyrettiler.
sabah kahvaltı klasik karataydı simit yedim birazda ..
oglen bir ara acıkır gibi oldum. Biraz süt içtim.
Cocuklar yerken cok az yesil fasulye yedim.

akşam da dısardan soylemistik. Adana sadece eti, salata, acıbiber, tursu
arada kucuk eti puflardan yedim. kacamak +

aksam da yatmadan once leslie 3 mil, ardından zumba denemeleri cok hızlı geldi tabi.

Sersum bu arada cok geçmiş olsun hala devam ediyor sanırım. Ara ara girip okudum ama bazıları aklımda bazıları degil. kusurumuz varsa affola..

herkese selamlar..:)
dün senin kaçamak gününmüş:20::20::4::4:
gerçi leslie ve zumba iyi olmuş:46::46:

sağol canım :16:devam ediyor hastalığımız..geçecek inşallah:5::5:

Son düzenleme:
günaydın hanımlar :16::16:

bugün kalktım her zamanki gibi ilk iş soyunup basküle çıktım:9::9:ama hala artıdayım dün dünyanın suyunu içtim yürüyüş yapmım yemekleri azıcık azıcık yedim bugün de 65.4 çıktım :14::14::14::14:çok moralim bozuldu kahvaltı bile hazırlamadım hala :43::43:niye böyle oluyor ya bu hafta hiç dikkat etmediğim kadar ettim üstelik :43:anlayamadım gitti :31::31:

$528208_519417918120255_1308370930_n.jpg

:60::60::60::60::60:

bugün kalktım her zamanki gibi ilk iş soyunup basküle çıktım:9::9:ama hala artıdayım dün dünyanın suyunu içtim yürüyüş yapmım yemekleri azıcık azıcık yedim bugün de 65.4 çıktım :14::14::14::14:çok moralim bozuldu kahvaltı bile hazırlamadım hala :43::43:niye böyle oluyor ya bu hafta hiç dikkat etmediğim kadar ettim üstelik :43:anlayamadım gitti :31::31:

oluyor bazen canım..su tutmuştur vücudun.:5:.sabır sabır..:kkk::kkk:

doktordan geldik..tahmin ettiğim gibi aynı antibiyotiğe devam dedi 1 hafta devam edicez..
kriptikleri çok fazla olduğu için ağır geçiriyor dedi..anca etkilermiş..neyse bildiğimizden fazlasını söylemedi ama içimiz rahatladı..:31:

işte böyle kızzlar..1 haftadır bir hastalıktır bıktırdım sizi de farkındayım.:37:.uykusuzluğuma verin artık kusura bakmayın:5::5:

neyse bugün öğlenciyim yarında babamız izin aldı evde..

hava çok güzel bu arada ..nihayet güneş yüzünü gösterdi..:16::16::52::52:

Sersumcum gecmış olsun kızına. Allah acil şifalar versin. ahh ah biz bu yıl ne çektik bu gripten, çocuklar eşim kayınvalidem (çocuklara ben işe gidince kayınvalidem bakıyor) hep tekrar tekrar dödü. Bir tek bana uğramadı neyseki.
gerçekten çok ağır geçirdiler hepsi. Kayınvalidem 15 Marttan beri hasta hala tam olarak iyileşemedi. Neyse canım gecıcı hastalıkla olsun.

dün giremedim. şuan işteyim. geçmişide okuyamadım. uamarım herkes iyidir. :54:

Bende bir benim sanıyordum sabah kalkıp ilk iş soyunup tartıya çıkan :17::17::17: Neyseki rahatladım :9::9::9::9:

Canım su içmeyi artırdınmı ? Birde bence yeşil çay iç sen 2 bardak. Kahve iç 1 fincan da. Ayran iç aralarda metabolizman hızlansın. Ben bu ilaç içiyorum ya geceleri falan yoğurt yemeye başladığımdan beri metabolizmam hızlandı sanki. Normalde geçen hafta verdiğim için bu hafta vermemem lazımdı. Ama bu hafta da verdim 300 500 gram da olsa cumaya daha da veririm diye düşünüyorum. :nazar::nazar:
Bence bişeyler iç aralarda bir de öyle dene bakalım.

Bende bir benim sanıyordum sabah kalkıp ilk iş soyunup tartıya çıkan :17::17::17: Neyseki rahatladım :9::9::9::9:

Canım su içmeyi artırdınmı ? Birde bence yeşil çay iç sen 2 bardak. Kahve iç 1 fincan da. Ayran iç aralarda metabolizman hızlansın. Ben bu ilaç içiyorum ya geceleri falan yoğurt yemeye başladığımdan beri metabolizmam hızlandı sanki. Normalde geçen hafta verdiğim için bu hafta vermemem lazımdı. Ama bu hafta da verdim 300 500 gram da olsa cumaya daha da veririm diye düşünüyorum. :nazar::nazar:
Bence bişeyler iç aralarda bir de öyle dene bakalım.

deneyeyim bakalım canım ya çok canım sıkılıyo böyle olunca gidi gidiverse :ssz::ssz:sabırsızım ya :5::5:

2 gündür pek bi sosyalleştik, Karatay yalan oldu. O yüzden menülerimi yazmıycam, bari canınız istemesin.

Ya, bugün eşimin bir arkadaşını gördük. 10 gün kadar önce Phuket adasına gitmişti. Dönmüş. Tokalaşmak için elimi uzattım, kolumu sakatladım dedi, tokalaşamadık. Eşim de hayırdır? diye sorunca, "maymunlar kovaladı abi" dedi! Sahile maymunlar gelmiş. Bizimki de çikolata falan vermiş bunlara... Sonra çikolatalar bitince kızıp, bunu kovalamaya başlamışlar. Sonunda da yakalayıp evire çevire dövmüşler. Vücudunda bayağı morluklar varmış... Aklıma geldikçe gülüyorum yahu:60::60::60::60::60::60:

:60::60::60::60::60::60::60::60::60:kırıldım gülmekten resmen ya yazık adamcağıza ne çekmiş be :1::1::1:

Ya gülsem mi üzülsem mi bilemdim, yazık ya, işte hayvana iyilik yapsan ne, hayvan hayvanlığını yapıyor:37:

bu arada kızlar max factorün fondetenini aldım pudra fondeten birmiş bi arkadaşımda görmüştüm çok beğendim bende hala liseden kalma makyaj malzemelerimi kullanıyodum annem bi doğum günümde almıştı :37::37: pek makyaj yapmam da :24::24:ama son zamanlarda heveslenir oldum ama sadece fondeten alabildim :5:53 liraydı kendileri
neyse artık her ay bir parçasını alırım :9::9:
:1::1::1::1:
Ben de hala çeyize alınan makyaj malzemelri duruyor:37: ben de pek yapmıyorum sanırım:9:

sabah 6 itibariyle uyanıp daha doğrusu pörtleyip kalktık..ateş hala 39 ..birazdan doktora gidecez..hadi hayırlısı.:ssz::ssz:.gerçi o da aynı şeyleri söyliyecek biliyorum ama biz gidelim dedik..kızım doğduğundan beri hiç bukadar ağır hasta olmamıştı..Allah beterinden korusun..canının yanması çok çaresiz bırakıyor insanı..yavrum suyu bile zor içiyor..Allahım tüm hastalara şifa versin..özellikle kuzularımızı korusun..:5::5::5:

sabah kahvaltısını gelince yapmayı düşünüyorum..gelince görüşürüz kızlar..:10::10:

Sersum geç oldu ama geçmiş olsun arkadaşım, Dualarına da amin diyorum:16:

Canım bence sen baskülden biraz uzak dur ve dikkat etmeye devam et. Sonra moral bozuluyo,bozuluyo,aman zaten veremiyorum bari yiyim de mutlu olayım diyosun ve o an hoş geliyo ama yine üzülüosun. İnsan kastıkça veremiyor, diye düşünüyorum

Son düzenleme:
deneyeyim bakalım canım ya çok canım sıkılıyo böyle olunca gidi gidiverse :ssz::ssz:sabırsızım ya :5::5:

Gider gider merak etme canım :31: Sen al sıvıları mıvıları gidi gidiverir :9::9::9:

:1::1::1::1:
Ben de hala çeyize alınan makyaj malzemelri duruyor:37: ben de pek yapmıyorum sanırım:9:

Canım bence sen baskülden biraz uzak dur ve dikkat etmeye devam et. Sonra moral bozuluyo,bozuluyo,aman zaten veremiyorum bari yiyim de mutlu olayım diyosun ve o an hoş geliyo ama yine üzülüosun. İnsan kastıkça veremiyor, diye düşünüyorum

Çok uzun süren krem veya makyaj malzemelerini kullanmayın hanımlar. Zira cilt kanseri yapabiliyor atın çöpe :5::5:

Baskül bağımlılık yaptı bana da. Her sabah çıkıp bi bakıyorum :18::18::18:

ümidimi yitirmeye başladım ya :43:

Saçmalama yahu :22: Ne yani 200 300 gram geri aldın diye ümit mi yitirilirmiş :29: Hep birlikte çözüm arıyoruz bak. :kkk:

selam kızlar sabah 10 gibi kahvaltımı bitirdim.ama cıslı birşey yedim.herşey eşimin fırından taze simit almasıyla başladı:18:ama yarım simit yedim.bu regl beni mahvetti.hergün kaçamak yapar oldum.biri beni durdursun.geçen haftada kilo veremedim ya sanırım motivasyonumda düştü.offfffffffffffffff.bu cuma kesin artı çıkıcam:43:

bu arada sersumcum allah acil şifa versin canım....

Eki Görüntüle 694099

Makbuş bu sana gelsin şekerim :9::9::9: Ve zaman zaman kilo veremeyen hepimze :9::9::9:

Gider gider merak etme canım :31: Sen al sıvıları mıvıları gidi gidiverir :9::9::9:

Çok uzun süren krem veya makyaj malzemelerini kullanmayın hanımlar. Zira cilt kanseri yapabiliyor atın çöpe :5::5:

Baskül bağımlılık yaptı bana da. Her sabah çıkıp bi bakıyorum :18::18::18:

Saçmalama yahu :22: Ne yani 200 300 gram geri aldın diye ümit mi yitirilirmiş :29: Hep birlikte çözüm arıyoruz bak. :kkk:
baskül bende de bağımlılık yapıyor canım bende her sabah ilk işim tualete gidip soyunup basküle çıkmak :9::9:

sağolun canım yaa ama vazgeçmek yok kilolarım inatçıysa bende inatçıyım gidecek :kkk::kkk::29::29:

selam kızlar sabah 10 gibi kahvaltımı bitirdim.ama cıslı birşey yedim.herşey eşimin fırından taze simit almasıyla başladı:18:ama yarım simit yedim.bu regl beni mahvetti.hergün kaçamak yapar oldum.biri beni durdursun.geçen haftada kilo veremedim ya sanırım motivasyonumda düştü.offfffffffffffffff.bu cuma kesin artı çıkıcam:43:

bu arada sersumcum allah acil şifa versin canım....

Sabırrr sabır canım. Ne diyor karatay hoca kilolarımızı bir günde almadık bir günde gitmeyecek o yüzden :8::8::8:

baskül bende de bağımlılık yapıyor canım bende her sabah ilk işim tualete gidip soyunup basküle çıkmak :9::9:

sağolun canım yaa ama vazgeçmek yok kilolarım inatçıysa bende inatçıyım gidecek :kkk::kkk::29::29:

:9::9::9::9: Bende aynıyım bende. Hatta bazen gün içinde gidip bakıyoum. bide yatmadan önce :27::27::27: Kafayı yemişim bu konuda heralde :9::9::9::9:

ek olarak bugun protein günü ilan ettim ama zor geçiyor yaa
neydi o kahvaltını ustune bugun sadece
2 yumurtadan omlet
1 bardak süt

aralarda limonlu cay

:((

basım agrıdı ya pro yaptıgım zamanlarda hep boyle olmakta..
umarım aksama kadar sürmez

bir kaç gün yapmak isterim

bugunlerde protein için başka alternatif menu / yada yiyeceği olan var mıdır?

eve gittim oglen şimdi geldim onceki mesajı attım diye dusunmustum atmamısım.
oglen de sucuklu yumurta yiyip süt içtim..

ben gecen sene dukan diyeti yapıp sekiz kilo vermiştim ancak bırakınca bi 4 kilo geri geldi gibi.
nerde karatay'ım arıyorum su an.:((

Back