- 7 Ağustos 2016
- 4.896
- 18.540
- 208
Detox menü ödem atıcıAfiyet olsun
Ayva cacığı nedir
Yarım ayva rendesi içine chia tohumu üzerine de granola
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Detox menü ödem atıcıAfiyet olsun
Ayva cacığı nedir
Bide Selahattin donmezin varmış takılanlar için ceviz diyeti bide buna bak canımDetox menü ödem atıcı
Yarım ayva rendesi içine chia tohumu üzerine de granola
Ona da bakarım abla benim ceviz alerjim var yiyemiyorum ama uyarlarım diğer kuruyemişlere şimdi listemi diyetisyenim ayarlıyor extra arama yapmadımB
Bide Selahattin donmezin varmış takılanlar için ceviz diyeti bide buna bak canım
Afiyet olsunKahvaltı
Menemen
1 tam buğday unlu lavaş
2 kaşık zeytin ezmesi
2 kaşık lor peyniri
1/2 avokado
Ara
Kahve 3 parça çikolata
Akşam
1 lavaş içine 4 kaşık kıymalı dürüm 1 kaşık da yoğurt
@arke Boncuk2307 Ellssa
Çok geçmiş olsunCanım ameliyatliyim. İlaç dozu ayarlanmaya çalışılıyor şu an. Her ay farklı çıkıyor tsh lar. Bakalım yarın nasıl çıkacak merakla beklemedeyim.
Afiyet olsunMenümü yazayım ıspanakları pişirip börek için hazır hale getirip devrilip yatayım. Yarın yorucu bir gün olacak.
Kahvaltı
2 çatal yağda yumurta
7 adet zeytin
2 parça peynir
2 dilim ekmek
Ara öğün
1 fincan türk kahvesi 1incir
Ara öğün
2 mandalina
Akşam
2 servis kaşığı kıymalı ıspanak
2 yemek kaşığı yoğurt
2 yemek kaşığı bulgur pilavı
Ara öğün
1 bardak çay
Avuç içi kadar tarhana
7 adet yer fıstığı
Adım sayım 6992
Suyu ölçmedim ama iki litre olmuştur.
Ellssa FitFiliz Boncuk2307
Afiyet olsun kaptanımMthn83 Boncuk2307 Ellssa
Ay hepiniz de mavi takimsiniz
Neyse menum söyle
Sabah11de, yumurta iki yudum ekmek, beyaz peynir, 2 tane büyük bamya, 10 zeytin, 2 sucuk
Saat13.30, bir avuç yer fıstığı, 3 kuru erik, 1 bardak sütlü kahve
Saat 16.00 kalan yemeklerden derlemeler hepsinden birer ikişer çatal: kabak yemeği, barbunya pilaki, bir köfte, 1 çatal peynirli makarna, bir yudum patates.
Üstüne de yarım muz, yarım tahıllı bisküvi
Bugün iki kez yürüyüş yaptım
9000 küsur adım diyor ama bence daha azdır.
Afiyet olsun25 Ocak Cumartesi menüsü
12.00 sade filtre kahve
12.45 chialı limonlu su
13.00 kahvaltı
2 dilim hellimli 2 yumurta, 1/3 avokado, 1 dilim çok tahıllı ekmek, şekersiz çay.
16.00 ara
1.5 adet ekler, avuç içi Siirt fıstığı
19.00 akşam
Yarım kase detoks çorbası, ton balıklı salata.
Su 2.5 lt
Spor
3214 adım (bunun fotosunu atacağım)
40 dk yüzme
Ellssa Boncuk2307 FitFiliz
Afiyet olsun canımBen de yazayım menümü. Bugün oruçluydum o yüzden tek öğün oldu.
Akşam 18.50
Yarım hurma
Akşam Yemeği 19.00
1 kase mercimek çorbası
Hingel yapmayı denedim bugün ilk defa beceremedim hamur ve patates de zebil olmasın diye gözleme yaptım. 1 tane de gözleme yedim.
Su daha çok az 800 ml kadar ama tamamlamaya çalışacağım.
Ellssa FitFiliz Mthn83
Spor da ip atlayacağım inşallah yapabilirsem atarım.
Şimdi 1 lt dukan yapacağım tekrar başlıyorum dukana
Afiyet olsun26 Ocak Pazar menüsü
12.00 sade filtre kahve
13.15 kahvaltı
Mantarlı yumurta, 1 dilim peynirli yumurtalı ekmek (fırında), birkaç zeytin, 1 dilim örgü peynir.
18.00 akşam
1 kase detoks çorbası, yarım kase Siirt fıstığı.
Su 3 lt
Spor
10.500 adım (fotosunu atacağım)
40 dk yüzme
Aşkolsun. İlk defa kaptan oldum ya takımda da yeniyim. Listede en + olani seçtim canım. Yoksa bastacisin ve ayrıca bence senden güzel eksi gelecek bu hafta.Ilkkez biri beni yolladı püüü neyimi begenmedin
Sen çok iyi bi kaptansin bence, seni herkes tanımalıAğlarim ama kimse bilmiyor beni
Diyetisyen menüleri hep böyle dolu dolu oluyor bence. Umarım işe yarar, hem aç kalmadan kilo vermiş olursunKızlar bugünkü menüm
Sabah 09.30 2 parça laktozsuz peynir 3 dal marul 1/2 salatalık domates 1 ince dilim glutensiz ekmek yesil çay
Ara 12.00 siyah çay şekersiz
Öğle 2 kaşık kırmızı et haşlama, 3 kaşık karalahana yemeği
Ara 15.00 proboyotikli yesil çay 5 ciğ fındık
Akşam 18.30 gibi 3 kaşık kırmızı et kavurma 1 kase sebze çorbası 1 ince dilim ananas yerim
Akşam 21.00 10 çiğ fındık 1/2 elma yiyeceğim.
Diyetisyen menüsü normalde daha az yiyordum inşallah işe yarar
Su 3litre oluyor Boncuk2307 Ellssa FitFiliz
Sormaa ne haldeyim sormaaa yemelerdeyim sormaaa artılardayım tartım dumaaannnNerelerdesiniz şekerler özledim sizi ya
@Sitare55
@yosunlupapatya
@LenaG
dolar milyoneri
@Elhan şekerparem
Ahahahha Teşekkür ederim kaptanımAfiyet olsun
Harikasın
Bağırsaklar için kayısı filan mı eklesen veya dut
Hala emziriyorsun demi. Su mu yeterli değil acaba
Harikasın
Tatlıyı sabaha ekle canım sakin akşama kalmasın
Ayy evvv bayılırım ev bakmaya en sevdiğim nedendir bilmem ama çok severim
Dukan birasini alan kafayı buluyor
Afiyet olsun
Cumartesi 25 ocak
5 zehtin
1tk recel
3 4 tane patates kizartmasi
El buyuklugunde bazlama
2 minik biber kizartmasi
1dlm peynir
17.30
1 patatesli gozleme
1tk cikolata
SU 2lt
Eki Görüntüle 3543526
Afiyet olsun canım26 ocak pazar
Sahur
1 servis kasigi kiymali karnabahar
Iftar
5 minik kofte
2 servis kasigi kabak sote
1yk yogurt
Su 1lt
Ellssa Boncuk2307 FitFiliz Eki Görüntüle 3543528
Hoşgeldin canımMerhaba arkadaşlar ben Zeynep. Akşam akşam kilo verme ile ilgili araştırmalar yaparken sizinle karşılaştım. beni de grubunuza alır mısınız ?
Bir desteğe ve motivasyona ihtiyacım varf
Afiyet olsun26 ocak menü
11.30 2 yumurta ile omlet, 2 dilim peynir kadar eritme çökelek, 8-9 zeytin, yeşillik 2 dilim ekmek, 2 tk reçel
15.30 1 bardak kefir
18.30 2 kepçe çorba, 1 tabak kıymalı karnabahar brokoli yemeği, 3 kaşık yoğurt
3 litre su 6000 adım
Ellssa Boncuk2307 Mthn83
Eki Görüntüle 3543539
Çok geçmiş olsun canım. İyileşince kaldığın yerden devam edersinHayırlı kandiller hepınıze
Arkadaşlar ben ınfulenza olmuştum ağır gecırıyorum kusuruma bakmayın bebegımde benim gıbı ağır gecırıyor ıkı gün hastanede yattık çıktık ama daha toparlanamadık hepınızden dua beklıyorum
Kaptanım ben ara vereyım toparlanınca gelıcem inş
Canım papatyam niye geliyorsun da ses vermiyorsun özlettin kendiniBoncuğum iyiyim sen nasılsın ben ara ara girip okuyorum menülere bakmak için banada fikir olur diye şimdi diyetisyene gittim geldim 47.80 im bugün için Sitare de gelcem gelcem diyor daha ikna edemedim şimdilik bakalım
Yaa aşkımsu nerdesin hiç ses vermiyorsunuzSormaa ne haldeyim sormaaa yemelerdeyim sormaaa artılardayım tartım dumaaannn
Hayat koşturmacası balımYaa aşkımsu nerdesin hiç ses vermiyorsunuz
İyi hamd olsun ne yapalım zayıflamaya devam , sen neler yapıyorsun gelecek misin tekrarHayat koşturmacası balım
naber nasıl gidiyor
Kiz sorma yaa bi geldik bide gidişimiz olacak yine olan bize oluyorrrr uhuubunu benim için söylemişsin sanki gibi. galiba 2 gün full detox yapmam gerekecek. annemi bi yollayayım da.
AY HERKESİN DERDİ AYNI YAAA BU ANALARIMIZI NAPCAZ canları sağolsun orası ayrı da
Canım hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsınGünaydın kızlar mutlu sabahlar.
Bugün itibariyle hafif tempo yürüyüşe başlıyorum. Diyetisyen buldum 1 ay deneme yapicam diyetisyen listesi ile. Kan değerlerim göre liste yaziyor bakalım inşallah işe yarar
Afiyet olsun kuzum bende artık dönünce bir diyetisyen menüsü deneyeceğim burda yapim dedim de ne mümkün olmuyor malesef kendi evin düzenin gibiKızlar bugünkü menüm
Sabah 09.30 2 parça laktozsuz peynir 3 dal marul 1/2 salatalık domates 1 ince dilim glutensiz ekmek yesil çay
Ara 12.00 siyah çay şekersiz
Öğle 2 kaşık kırmızı et haşlama, 3 kaşık karalahana yemeği
Ara 15.00 proboyotikli yesil çay 5 ciğ fındık
Akşam 18.30 gibi 3 kaşık kırmızı et kavurma 1 kase sebze çorbası 1 ince dilim ananas yerim
Akşam 21.00 10 çiğ fındık 1/2 elma yiyeceğim.
Diyetisyen menüsü normalde daha az yiyordum inşallah işe yarar
Su 3litre oluyor Boncuk2307 Ellssa FitFiliz
Canim geldimmm . Dünkü menüm
Saat 09.30 limonlu su
Saat 10.00 1 dilim ekmek domates salatalık yesil biber 5 6 dal maydanoz 3dilim füme 2diljm peynir
Ara dışarıdaydim 1 ayran 1/4 simit
Akşam 17.30 1 tabak yumurtali pırasa kavurma 1dilimbekmek yoğurt
Sonrasında maden suyu
Su 2litre Boncuk2307 Ellssa
Afiyet olsun canımCumartesi menüm
Sabah 1 bardak kefir içine 1 kaşık keten tohumu 1 kaşık chia tohumu yanına 1/2 avuç çiğ iç kabak çekirdeği
Ara ıhlamur
Ara 1 yesil elma üzerine tarçın 1 çay kaşığı fıstık ezmesi
Akşam 4 tane tavuk köfte 2 köz biber 2 kaşık haşlama nohut ile salata
Su 2litre
Boncuk2307 Ellssa
Çok geçmiş olsun canım. Ben de hasta olucam galiba kırgınlık burun akıntısı arada hapşurma varKızlar 2 gündür çok başım ağrıyor. Eve geldik evdekiler grip oldu, benimde ağzım burnum yanıyor. annemlarde grip olmuş. Grip gibide değil sinüzit ,grip ,sogukalginligi karışımı tuhaf birsey, ishalde var bende. Birbirimize bulaştırıp evlere dağıldık resmen. Dikkat edin hepiniz
HoşgeldinGünaydın
Yeni hafta, yeni sağlıklı mutlu başlangıçlar olsun
epeydir gelemedim, biraz sağlık sorunlarım oldu. Üstüne sigarayı bırakayım dedim bırakamadığım gibi artı kilolarım oldu. acil hafiflemeye ihtiyacım var. Bendeki durumlar bu sizlere ara ara bakındım umarım hepiniz için hayat güzel akıyordur….
Afiyet olsun canımay bunu bizim japonya fabrikasında çalışmaya başlamadan önce yapıyolar da burda yapsam adamların kendisi bile napıyo bu diye bakarlar shudahadha akşam evde yapıcammmm kaptanım
dün menü:
11.30 sahanda yumurta, 2 dilim tam buğday ekmeği, 1 parça sucuk
17:30 tavuk döner servis, ayran
spor: 5600 adım
su:2lt
Allah kabul etsinDün ki menüm niyetliydim
İftar protein salatasi ve bir kase mercimek çorbası bir bardak süt sonra
Boncuk2307 Ellssa
Hoşgeldinselam kızlar ben geldim :)
Benim ivme yukarı döndü djdjjdİyi hamd olsun ne yapalım zayıflamaya devam , sen neler yapıyorsun gelecek misin tekrar
Tabiki katılabilirsinTekrar katılabilir miyim ? Ellssa
afiyet olsun canım25 ocak menü
11.00 4 yk kavurmalı yumurta 2 dilim tb ekmek yeşil zeytin 10 tane kaşar peyniri 1 dilim domates salatalık
15.00 2 kare dubai çiko kahve
17.00 1 dürüm çiğ köfte ayran 2 bardak
21.00 1 dilim çikolatalı pasta
2 litre su
Spor olarak hiç oturmadim çocuklarımın doğum gunleriydi hareketli geçti
26 ocak menü
12.00 5 yk menemen yeşil zeytin çok az bal tereyağ 2 dilim tb ekmek çay
17.00 2 lahmacun 1 bardak ayran
19.00 1 kase patatesli et
Su 2 litre
Spor yok
Ellssa @Boncuk2307 Mthn83
Seni hiç ezdirirmiyizYa sen var ya Bu hafta inşallah üçlü Kaptan grubu olarak kazanacağız mavi takım sesi çıkmıyor Kaptanlarım da ses etmiyor tek başıma cebelleşiyorum Ellssa Mthn83 Kaptanlarım neredesiniz beni küçük buldular eziyorlar
Ben de kurumasın diye çabuk çabuk yaptım neyse bir dahakine görümcelere yaptırayım önce öğreneyim sonra kendim yapayım
yaz tabi yazınca tatil daha güzel geçiyor dimiSelamlar kizlarrr nasılsınız? Bugünden itibaren düzenli menumu yazmaya devam edeceğim yaa olmuyor böyle ayrı da kalamiyorum @Sem2024 sana olmuştu ya hani aynı ben de o durumdayım aklım burda yemek istemiyorum ama yiyorum gibi
Afiyet olsun canımBugünün menüsü
Sabah 10.00
1 dilim tb ekmeği
Bir dilim peynir
3 zeytin
2 haşlanmış yumurta
2 3 çatal airfryer da kızarmış patates
Domates biber
1 çatal tahin helvası
Ara 14.00
1 kade yoğurt
2 galeta
1 avuç kuruyemis
Akşam
4 kaşık yesil fasulye
1 dilim tb ekmeği
2 kaşık süzme yoğurt
Su 3 lt
Ellssa Boncuk2307
Afiyet olsun kaptanımMenüm
Sabah yok
Öğlen 1 tabak tavuk sote 1 kase cacık
Akşam karnıyarık 1 dlm tam buğday ekmeği salata 1 YK yoğurt
1 TK tahin
1 lt cadı kazanı
500 ml su
Adım 6500 adım
Ayrıca 20 dk koşu bandı 4 birim hızda(kenarliklari tuttuğum için saat ilerlemiyor)
Boncuk2307 Ellssa FitFiliz
Herşey olması gerektiği gibi olur inşallahHerkese selam ben geldim.
FitFiliz hastanede 10000 adım atarak hem de...
Tahlil sonuçları yine saçma sapan çıktı. Tsh değerim 6 küsur çıktı. Levitronu 150 ye çıkardı. İnşallah çarpıntı çok fazla olmaz