olsun canım gider o kilolar hepberaber inşallahhoşbulduk sersumcum, benim herşey yolunda yaşadığım şehir değişmek zorunda kaldım, kilolarla aram iyi oldu, karatydan sonra hayatım değişti yesemde kilo almadım, hatta 57 den kendimi zorla 58-59 a çıkardım sonrda devam etti....öyle
geçmiş olsun canım.Kayınçom ayıp ettin , yaparım ama cam silmem baştan söliimmm...Bizim camlardan dışarısı gözükmüyodu , artık dayanamamış enişten silmiş kısss
Keşke yeseydin valla kayınçom , ben yicem şahsen
Bu arada hem regl olucakmışsın hem de açıkça söylemek gerekirse kaka yapmamışsınÇok normal artıda olman , niye kafaya taktın ki o kadar kayınçom , relax , geçici bi durum
Bu arada ben de felaket şişim ki ne şiş...Belim kalınlaşmış resmen...Sizin yoğurttan yedim ben de bugün.Zaten normalde tarçınla yiyodum , ötekilerden de koydum tadı ne güsel oldu , ben seviyorum ööle tatsız şeyleri
Az önce de pilavı yaparken bileğimin iç kısmını yaktım buharda , aciyiiiii
biliyorum da yine de üzülüyor insan be gülüm..++ ların hızıyla gelse şu -- ler noolurdu sankiHiç kaçamak yapmadan ++ olmak mümkün değil. Bunu sen de biliyorsun. Tartıda ++ görmek moralini bozdu tabii ama geçici bir durum bu. Sen kaldığın yerden devam et.
Ne efsane listeydi be!:))))
.
Selam kızlar, bugün olanlar oldu, tam toparlandım derken bugün yine çok çok kaçamak yaptımmaalesef, tartı öncesi hiç iyi olmadı, bi de devam ettiresim var battı balık misali, ne güzel tartıda da biraz eksi görmüştüm, misafirim vardı , hazırlık yapıp yorulunca gözüm bişey görmedi:26:, yaptıklarımı götürdüm resmen
hoşgeldin aramızahoş bulduk. önce ne yapmalıyım
sersum gııııı ne yedüğüz nasıl yedüğüzki + ları düzden gördüğüzbende sabah artı gorursem akasyaakın basında sac bırakmam yolarım
hayır önümde daha çok zaman var boyum 1,60 kilom 83 idi şuan 73. beeen 58 kilo iken idealdim eski halime dönmek istiyorum yaşım 31 biri 7 diğeri 4 iki oğlum var
bırdyım dur opemde gecsın kolun canım
fıcansım bırdy dogru onerılerde bulunmus dıslerı parlat ve cık
sersum gııııı ne yedüğüz nasıl yedüğüzki + ları düzden gördüğüzbende sabah artı gorursem akasyaakın basında sac bırakmam yolarım adılemır fıstık gıbısın canım
ıgneoyam sen bıtanesın bacım her aktıvıten actıon dolu
biliyorum da yine de üzülüyor insan be gülüm..++ ların hızıyla gelse şu -- ler noolurdu sanki
bir efsane liste daha geliyor galiba sanursam
:22et tavık yımırta yedük valla elimizle yemedük..nası ++ çıktık anlamadık
selam canım ıyıyım sen nasılsın?bır ay kadar degıstırmeyınce kendı kendıne ıptal oldu yenıden duzenlemek gerekıyor sanırım...leylakımdan rıca ederım yapar yarın belkıO zaman hemen tekrar kaçamaksız bi şekilde karataya başlayıp kaçamaksız devam edebildiğin kadar et, arada raydan çıksanda tekrar devam et hem 2 küçük çocuğun varmış havalarda güzel çık dışarı onlarla sadece parkta 1 saatte pestil olursun evdede zaten hep koşturuyorsundur eminim, bol bol su içmeyide unutma
papadiyanasılsın bacım, senin kilo çizelgen niye gözükmüyor yoksa koruma evresindemisin :44:
olsun canım gider o kilolar hepberaber inşallah
geçmiş olsun canım..o deliklere ben de çok tutarım elimi..
geçidir umarım canım..öyle olsada bu kadar özveriden sonra ++ görünce moraller 00 oluyor..olsun bakalım bekleyip görücez..
biliyorum da yine de üzülüyor insan be gülüm..++ ların hızıyla gelse şu -- ler noolurdu sanki
bir efsane liste daha geliyor galiba sanursam
hoşgeldin aramıza..arkadaşlar zaten açıklamışlar..ilk sayfamızda herşey yazıyor..başarılar..
et tavık yımırta yedükvalla elimizle yemedük..nası ++ çıktık anlamadık
Birdy şimdi okudum tencere buharından yanmış elin buz yerine soğuk suyun altına tutun diyolar, silverdin de kullanıyormuşun dediğin gibi yarına bişeyin kalmaz canım
Canım boy- kilon kaç belki ideal kilona yaklaştığın için de duraklamıştır?
birdy cok cok gecmiş olsun canım yyaa yanık acısı cok kötü oluyor
sersum gııııı ne yedüğüz nasıl yedüğüzki + ları düzden gördüğüzbende sabah artı gorursem akasyaakın basında sac bırakmam yolarım adılemır fıstık gıbısın canım
Kızlar şişim gitsin diye bikaç tane rezene çayı içtim , o da kaldı midemde , yarım dünya gibi hissediyorum kendimi valla...İğne batırsam patlar mıyım ki
Sabah menüm 8:30 2 yumurta, kibrit kutusu kadar tulum peynir, domates 1gr omega3, maydonoz, fesleğen.
Sabah pilates dersine gittim. Bu deneme dersiydi. Ben yeniyim diye daha kolay hareketler yaptırdı hoca. Buna rağmen etlerim, atların eti gibi seğirdi. Hala bacaklarım titriyor. Zor gibi de gözükmüyordu yaptıklarımız ama zormuş. Herhalde devam edicem. Hoca hareketleri yaptırırken bana gelip, karnını içeri çek dedi. Dedim bu içeri çekilmiş hali!
Bu arada, orada 30 kilo vermiş 50 yaşlarında bir kadınla karşılaştım. Eski fotoğrafını gösterdi, inanamadım! Beni de motive etti doğrusu.
Sonuç:
1 saat pilates yaptım.
Eve gelince de 4km/45 dak yürüdüm.
Aktif, dinamik, heyecanlıyım
Selam dostlar :) kızıma öğle yemeği goturdum okula, yaprak sarma yapmıştım ama benyemedim. pirincliydi çünkü :) ha birde dönüşte bircilginlik yapayım hadi dedim ve eve yürüyerek geldim :)) çılgınlık kısmı apartman topuklu ayakkabıyla bu karari uygulamaktı. Iki kere düşme tehlikesi geçirdim ama olsun :))
Eki Görüntüle 700740
işte ben son halimden bir resim..
inşallah siz de istediğiniz kiloya ulaşırsınız..
Kızlar herkese selam , inşallah hepinizin keyfi yerindedir.
Kocam İstanbul dışına gidecekti , sabah 5.00 te kalktım.Güzel ve teferruatlı bir kahvaltı yaptım sonra tuvaletleri temizledim sonra banyo yaptım , yogaya gittim-geldim , yemek yedim , kocama bisküvili pasta yaptım (eskiden ne çok yapardım , yıllardır yapmamışım , hatırlayamadım bile en son ne zaman yaptığımı) , sonra evi temizliim dedim ama ev şimdiden cehennem gibi , öğleden sonraya kaldın mı hiçbir iş yapılamıyo , yalandan süpürüp toz aldım.Birazdan da yine kocaya pilav pişiricem , sonra duş ve de dışarı çıkış , yürüyüş sonra yine duş , sonra yüzgeçlerimi ve solungaçlarımı temizlicem
Eee siz neler yaptınız bakalım.İnşallah gününüz benimkinden daha parlak geçmiştir...
İğneoyam pilatese başlamışsın , hayırlı olsun.At gibi mi seğirdin kısssssAlışırsın bikaç ders sonra , ha gayret kuzucum ....
Adilemir şahane olmuşsun , bravo sana
Güleryüzlüm hem gece yarısı ütü yaptığın hem de her türlü olumsuz koşula rağmen zipor yaptığın için sana da kocaman bir bravosss
Aynen yaaaValla kesinlikle bende aynıyım canım Hep artırdığım spor yüzünden Şiştim inemiyorum :18::18::18:
Kızlar şişim gitsin diye bikaç tane rezene çayı içtim , o da kaldı midemde , yarım dünya gibi hissediyorum kendimi valla...İğne batırsam patlar mıyım ki
Bende kahve içtim onu da yuttu mide. Çıkmam diye cimrilik yapıyo bugunSüdük yollarımız tıkandı elllaaam
Kızlar ben yürüyüşe çıkıyorum biraz yürüyüm yoksa gerçekten patlayacamHaydi öpüldünüz bayanlar
evet kitapları okudum ben zaten karatay diyeti yapıyorum 2.5 aydır 10 kilo verdim ancak durdum dikkat etmiyorum.almadım ama vermek için uğraşmıyorum kısacası motivasyonum bozuldu.bir an önce dur diyebilmek için aranıza katılmak istiyorum.
Kahvaltıda bir porsiyon meyvayı anti-oksidan niyetine yemekle çok bişey olmaz merak etmeyin yaw, stressiz yiyin gitsin tabi ölçüyü kaçırmayın
Valla benim bi huyum var bu tarz yeni şeyleri epey bi süre geçince alıyorum alanların .tecrübelerini ve bu konudaki bilimsel tartışmaları okuyup karar veriyorum, bilemiyorum yani :44:
Kesinlikle en önemlisi hareketdir, hoca bile yasakları yiyin ama 5 km yürürsenim problem yok diyo
Sen de müsaitsen çık bol bol yürü canım tartıyı da takmayın bu hafta olmadı haftaya daha fazla verirsiniz canım
Ben salı günkü kaçamak ve arkasından aşırı biakşam yemeği sonrası 2 gün 2 öğünle normale döndüm ki menopozum ama hareketimi arttırdım
Bende kahve içtim onu da yuttu mide. Çıkmam diye cimrilik yapıyo bugunSüdük yollarımız tıkandı elllaaam
Sen ne diyosun yawww , jidden o kadar kilo mu verdin senValla çok iyi yapmışsın plates kavitasyon veya pasif jimlastikten daha işe yarar diyo giden arkadaşlarım sıkılaştırıyormuş Bende 45 imi bitirdim hemide menopozum ve aç kalmadan, hiç spor yapmadan sadece yürüyüşümü biraz arttırarak 3.5 ayda 15 kg vermiştim becerebilsem fotolarımı koyardım motivasyon içiin.
Çılgııın kıs efferim saa
Bravo canım tebrik ederim, amiiin
Kıs kendini şişirdin diye enişteyidemi şişircen yok pisküvitli pasta yok pilav yoksa kendi canın çektide hedef mi saptırıyon
Bende ütüyü geceleri yaparım çoğunlukla hem serin oluyor hemde o saatte ortalık sakinliyor diye bende isterim bravodan
Spordan değildir yoğurttandır yaw
1 saat tempolu yürüyüş yaptım
Oh Ficansım , ayaklarına sağlık...Nasıl oldu yeme isteğin ?
sersumcum iki hafta önce 1.olmuştum daha sonra sonuncu oldumya işte o hafta aynı senin gibi reglime 4_5 gün vardı benimde kilo almıştım çok şişkinliğim vardı herhalde ona bağlı canım olabilir üzülme ya napalım reglden sonrasını düşüncez artık ben napayım tiroitten dolayı benim metobolizmam yavaş doktorum dedi belki boşa çabalıyorum sizler en azından şanslısınız beterin beteri var sıkma canınıkısslar bugün çok üzüldüm yaa..sen 3 gün aralıksız pro yap 3 gün sürekli yürü ve ++ ol..ağlamak istiyorum
regl ime daha 4-5 gün var onun şişliğimi bilmiyorum..wc ye de çıkamadım..bugün 2 bardak form çay içicem..offff...anlamıyorum..
sabah
peynir
yoğurt
öğlen
ton balığı(işlenmiş gıda yasak ama yemek proma uymadı mecbur kaldım)
2 bardak ayran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?