Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

olsun canım gider o kilolar hepberaber inşallah
geçmiş olsun canım..o deliklere ben de çok tutarım elimi..
geçidir umarım canım..öyle olsada bu kadar özveriden sonra ++ görünce moraller 00 oluyor..olsun bakalım bekleyip görücez..

Hiç kaçamak yapmadan ++ olmak mümkün değil. Bunu sen de biliyorsun. Tartıda ++ görmek moralini bozdu tabii ama geçici bir durum bu. Sen kaldığın yerden devam et.

Ne efsane listeydi be!:))))
.
biliyorum da yine de üzülüyor insan be gülüm..++ ların hızıyla gelse şu -- ler noolurdu sanki

bir efsane liste daha geliyor galiba sanursam

hoş bulduk. önce ne yapmalıyım
hoşgeldin aramıza..arkadaşlar zaten açıklamışlar..ilk sayfamızda herşey yazıyor..başarılar..

sersum gııııı ne yedüğüz nasıl yedüğüzki + ları düzden gördüğüzbende sabah artı gorursem akasyaakın basında sac bırakmam yolarım

et tavık yımırta yedük valla elimizle yemedük..nası ++ çıktık anlamadık

hayır önümde daha çok zaman var boyum 1,60 kilom 83 idi şuan 73. beeen 58 kilo iken idealdim eski halime dönmek istiyorum yaşım 31 biri 7 diğeri 4 iki oğlum var

O zaman hemen tekrar kaçamaksız bi şekilde karataya başlayıp kaçamaksız devam edebildiğin kadar et, arada raydan çıksanda tekrar devam et hem 2 küçük çocuğun varmış havalarda güzel çık dışarı onlarla sadece parkta 1 saatte pestil olursun evdede zaten hep koşturuyorsundur eminim, bol bol su içmeyide unutma

papadiya nasılsın bacım, senin kilo çizelgen niye gözükmüyor yoksa koruma evresindemisin :44:

Sersuuum bende seni yürüyüşte sanıyodum hoşgeldin, yoğurttan şiştiyseniz iner üzülmeyin hele bide wc çıktınmı bişeyiniz kalmaz merak etmeyin yaw

selam canım ıyıyım sen nasılsın?bır ay kadar degıstırmeyınce kendı kendıne ıptal oldu yenıden duzenlemek gerekıyor sanırım...leylakımdan rıca ederım yapar yarın belkı

sersum gı eskılerın ahımı tuttuyarını cok merak edıyorum ptesıden berı tartılmadım acep durum nedır recepyogurt kurunu bende yapıyorum ptesıden berı

birdy cok cok gecmiş olsun canım yyaa yanık acısı cok kötü oluyor

Canlarım , yanığıma göstermiş olduğunuz yoğun ilgi için teşekkürlerimi bir borç bilirim.Allahım herkesleri yanıklardan korusun

Kızlar şişim gitsin diye bikaç tane rezene çayı içtim , o da kaldı midemde , yarım dünya gibi hissediyorum kendimi valla...İğne batırsam patlar mıyım ki

Kızlar şişim gitsin diye bikaç tane rezene çayı içtim , o da kaldı midemde , yarım dünya gibi hissediyorum kendimi valla...İğne batırsam patlar mıyım ki

Bende kahve içtim onu da yuttu mide. Çıkmam diye cimrilik yapıyo bugun Südük yollarımız tıkandı elllaaam

Kızlar ben yürüyüşe çıkıyorum biraz yürüyüm yoksa gerçekten patlayacam Haydi öpüldünüz bayanlar

Valla çok iyi yapmışsın plates kavitasyon veya pasif jimlastikten daha işe yarar diyo giden arkadaşlarım sıkılaştırıyormuş Bende 45 imi bitirdim hemide menopozum ve aç kalmadan, hiç spor yapmadan sadece yürüyüşümü biraz arttırarak 3.5 ayda 15 kg vermiştim becerebilsem fotolarımı koyardım motivasyon içiin.

Çılgııın kıs efferim saa

Eki Görüntüle 700740

işte ben son halimden bir resim..

inşallah siz de istediğiniz kiloya ulaşırsınız..

Bravo canım tebrik ederim , amiiin

Kıs kendini şişirdin diye enişteyidemi şişircen yok pisküvitli pasta yok pilav yoksa kendi canın çektide hedef mi saptırıyon

Adilemir şahane olmuşsun , bravo sana
Güleryüzlüm hem gece yarısı ütü yaptığın hem de her türlü olumsuz koşula rağmen zipor yaptığın için sana da kocaman bir bravosss

Bende ütüyü geceleri yaparım çoğunlukla hem serin oluyor hemde o saatte ortalık sakinliyor diye bende isterim bravodan

Aynen yaaa Valla kesinlikle bende aynıyım canım Hep artırdığım spor yüzünden Şiştim inemiyorum :18::18::18:

Spordan değildir yoğurttandır yaw

Kızlar selam ,
Listeyi saat 16.00 gibi ancak hazırlayabilicem , haberiniz olsun.
Muhtarım listenin son halini yayınlar mısın sana zahmet ?

iyi aksamlar kizlar,bugün bütün gün disardaydim dogru beslenemedim ama yasak biseyde yemedim.

11: 1 muz

14:30

ayran biraz ceviz

17: 1 lahmacun

Sabır canım , hepimiz arada takılıyoruz ama bırakmak yok, sen de tekrar başla, kalan kilolarını da burada verirsin inşallah

Ben de aynen Birdynin dediklerini yaptım geldim

Yürüdüm geldim canım ama tartı yarın ne olur bilmem:44:

Bende kahve içtim onu da yuttu mide. Çıkmam diye cimrilik yapıyo bugun Südük yollarımız tıkandı elllaaam

Sen ne diyosun yawww , jidden o kadar kilo mu verdin sen Amanın amanın , flash flash , birdy nasıl şokke oldu
He , enişteni de şişiricem.Demin geldi eve , menüden haberi yok .....Sürpriz olcek pasta
Ütü müüüü , 1.5 ay oldu içeride duruyo hala ...Nassı yapıyosunuz yawww , motivasyon için bi sırrınız falan var mı ? Valla yapan tüm azalara benden

Oh Ficansım , ayaklarına sağlık...Nasıl oldu yeme isteğin ?

Canım çok Sağol,şartları zorlayarak da olsa çıktım, yürüyüş çok iyi geldi gerçekten, yeme isteğim de kalmadı, daha doğrusu unuttum, belki yatmadan bi süt içerim,belki de içmem...

sersumcum iki hafta önce 1.olmuştum daha sonra sonuncu oldumya işte o hafta aynı senin gibi reglime 4_5 gün vardı benimde kilo almıştım çok şişkinliğim vardı herhalde ona bağlı canım olabilir üzülme ya napalım reglden sonrasını düşüncez artık ben napayım tiroitten dolayı benim metobolizmam yavaş doktorum dedi belki boşa çabalıyorum sizler en azından şanslısınız beterin beteri var sıkma canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…