Ficansım üzülme , hepimiz tarumarız
Kendimi çok şiş hissediyorum ama hala acayip yiyesim var, biri beni durdursun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ficansım üzülme , hepimiz tarumarız
bu hafta herkes şiş anlaşılan regl olmama rağmen 500 grcık daha gitmiş bu haftada böyle olsun bakalım
2 gündür menü bildiremedim kaçamak yapmadım yogurdu yemeklerle yemeiydiniz bence ben öyle yapıyorum
Gidim de az da olsa yüriim bari.Akşama görüşürüz güzeller
arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum.kabul edersiniz.
ooo afiyet olsun kuzum sen de mangal sezonunu actin, bi gariban regen kaldi
alkollü icecekler de karbonhidrat grubuna giriyodu dimi??? yani öyle arada icilebilri mi?? insülin dengesini bozuyordur heralde :44:
Oyyyy ne güselllll Ben normal yoğurdu ne zaman yiyeceksem o zaman yiyorum , özel bir zamanı yok ama benim şişlik dünden beri var.Hayırlısı artık , daha fazla üzülemicem vallabu hafta herkes şiş anlaşılan regl olmama rağmen 500 grcık daha gitmiş bu haftada böyle olsun bakalım
2 gündür menü bildiremedim kaçamak yapmadım yogurdu yemeklerle yemeliydiniz bence ben öyle yapıyorum
Ficansım seni çok ama çok iyi anlıyorum.2 tavsiyem var ; 1- Hemen dişlerini fırçala 2- Sonra da hemen kendini sokağa at...Kendimi çok şiş hissediyorum ama hala acayip yiyesim var, biri beni durdursun
Yaptım canımcım.Bacaklarım çok ağrıyodu , ben de yarım saat yürüdüm geldim.Ficansım & Sersumum geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler.Acıyo biraz ama yarına kalmaz bişey.Salak gibi kapağın üzerindeki deliğe tuttum , hakettimYürüyüşünü yaptın mı birdym, bu arada geçmiş olsun ,nasıl oldu elin
valla acıldı ki pir açıldı artık 1 yıl et görmesem aramam:))) efet alkol şeker olduğu için yasak umuyorum yarın o bira yüzünden üzülmem:)) arada bir alınabilir mi bilmiyorum
bir de şöle bişi var alkol 2 yudumda alınan bişi değil oturup 2 3 saat yavaş yavaş içiyorsunuz ve insülin o bütün zaman boyunca yukarda kalıyor böylece kilo alıyorsunuz ama ben 2 aydır ilk defa böle bişi yapıyorum dayanamadım ne yapayım:)) gerçi yemek boyuncca 1 tane içtim zaten yemek yiyordum:)))
Aramıza hoşgeldin
Oyyyy ne güselllll Ben normal yoğurdu ne zaman yiyeceksem o zaman yiyorum , özel bir zamanı yok ama benim şişlik dünden beri var.Hayırlısı artık , daha fazla üzülemicem valla
Ficansım seni çok ama çok iyi anlıyorum.2 tavsiyem var ; 1- Hemen dişlerini fırçala 2- Sonra da hemen kendini sokağa at...
Yarım saat sonra düzelir yeme isteğin...
Yaptım canımcım.Bacaklarım çok ağrıyodu , ben de yarım saat yürüdüm geldim.Ficansım & Sersumum geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler.Acıyo biraz ama yarına kalmaz bişey.Salak gibi kapağın üzerindeki deliğe tuttum , hakettim
hoş bulduk. önce ne yapmalıyım
arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum.kabul edersiniz.
valla ben de bayılıyorum dondurmayı es geçebiliyorumda erik kiraz çilek seftali kayısı ne olacak bilmiyorum((kızlar akşam menümde değişiklik oldu.eşim çaylı kahvaltı yapalım şöyyyyle sucuklu yumurta falan .pazardan gelince taze taze domates salata iyi gider dedi.bende yedimklasik karatay yaptım aslında.ama çilekleri görünce dayanamadım 3 tane çilek yedimyaz meyveleri iyice çıkmadan zayıflamam lazım zira hepsini çok severim
10 dakika sonra yürüyüşe çıkıyom.şişersem şişeyim yaw yürüycem.şimdi spora ara verirsem soğurum bırakırım diye korkuyorum.hazır tamgaz devam ederken
Tamam tatlım tavsiyelerine uymaya çalışıcam
Ay görünmez kaza öyle deme, yarına geçer inşallah
Canım önce Karatay la ilgili kitabını okudun mu bilmiyorum ama ilk sayfamızda bilgiler var, ayrıca listemiz var, katılmak istersen sersum arkadaşımıza özel mesajla bildirebilirsin, menü paylaşımında bulunabilirsin,takıldığın yerlerde yardımcı oluruz
evet kitapları okudum ben zaten karatay diyeti yapıyorum 2.5 aydır 10 kilo verdim ancak durdum dikkat etmiyorum.almadım ama vermek için uğraşmıyorum kısacası motivasyonum bozuldu.bir an önce dur diyebilmek için aranıza katılmak istiyorum.
Birdy şimdi okudum tencere buharından yanmış elin buz yerine soğuk suyun altına tutun diyolar, silverdin de kullanıyormuşun dediğin gibi yarına bişeyin kalmaz canım
Canım boy- kilon kaç belki ideal kilona yaklaştığın için de duraklamıştır?
valla ben de bayılıyorum dondurmayı es geçebiliyorumda erik kiraz çilek seftali kayısı ne olacak bilmiyorum((
kızlar nasılsınız??
acababu marka tava kullandınız mı seramik ,24 cm 24 tl
a101 den iyi mi yaptım bilemiyorum..
Ama o yasaaakk Neyse bir gün onu diğer gün pirinci denerim
Yani midem öne çıktı resmen
Aynen bırdy ya fena şiştim bende. Geçmiş olsun kıs
Bencede [/QUOTE
Sende yoğurttanmı şiştin ?
QUOTE=elifce82;30170816]kızlar akşam menümde değişiklik oldu.eşim çaylı kahvaltı yapalım şöyyyyle sucuklu yumurta falan .pazardan gelince taze taze domates salata iyi gider dedi.bende yedimklasik karatay yaptım aslında.ama çilekleri görünce dayanamadım 3 tane çilek yedimyaz meyveleri iyice çıkmadan zayıflamam lazım zira hepsini çok severim
10 dakika sonra yürüyüşe çıkıyom.şişersem şişeyim yaw yürüycem.şimdi spora ara verirsem soğurum bırakırım diye korkuyorum.hazır tamgaz devam ederken
Selam kızlar, bugün olanlar oldu, tam toparlandım derken bugün yine çok çok kaçamak yaptımmaalesef, tartı öncesi hiç iyi olmadı, bi de devam ettiresim var battı balık misali, ne güzel tartıda da biraz eksi görmüştüm, misafirim vardı , hazırlık yapıp yorulunca gözüm bişey görmedi:26:, yaptıklarımı götürdüm resmen