Biri bana yoğurt kürünün tarifini yazabilir mi..çok merak ettim..metabolizmayı hızlandırmak için ne varsa tükebilirim..Haziran sonu tatile çıkıcam ama ne bi kıyafetim oluyor..ne de mayom..
Öğle yemeğim:
1 tabak taze fasulye
yoğurt
1 dilim kepekli ekmek..
Şimdi de şekersiz kahvemi içiyorum..
Bu sabah tartıldım..galiba gidiyor gram gram..yarın benim için önemli sınav..iş yerindeyken yemiyorum da evdeyken çok abur cubur tüketiyorum..ne zaman fırsat bulsam buzdolabının önündeyim..yarın da evdeyim..
Kendimi temizliğe vermeliyim..akşam da misafirim var..ama ızgara yapıcam onlara..
Selam,
bir kase yogurda 1 silme çay kasıgı zencefil, zerdecal ve tarcın koyup karıstırılıyor..:)
onceki linklerde ilgili sayfası da vardı.
kizlar merhaba...hepinizi cok ozledim...
sersum canim topigin hayirli olsun.cok iyi olmus...iyi dusunmussun akil kupu...
oncelikle hepinizi ozledim ama pek firsatim olmadi acikcasi ara ara gelip okumaya calistim ama yazamadin...
bana ve kizima gelince beterin beteri var haline sukret diyorum...
birsuru kilo aldim yaz tatilide geliyor ne olcak bilmiyorum.
kizlar bu arada herkes iyidir ins cok guzel kilolarda verilmis tebrikler.ins.baharda geldi herkesin metabolizmasi hizlanir ve iyi kilo verirsiniz.darisi basima...
yogurt kurune baslamissiniz faydasini goruyormusunuz.zerdecal zencefil tarcinli olanimi yapiyorsunuz.
yogurdun yag yakma ozelligi varmis cok faydali...
vucut olculerinizi aldiniz mi.bolgesel olarak incelme varmi...
melexin canim evine yerlesmissin galiba hayirli olsun....
leylak canim en sonunda sende listeye girmissin...
daha neler oldu hatirlamiyorum...
herkese bol eksili gunler kizlar....kendinize iyi bakin....
Günaydın canııııımmm
Babişkon muuuuğ gözün aydın keşke benimkide gelseeee
Canıım... Ne kadar özlettin kendiniÇocuklar nasıl? Bebiş iyi mi? Başka bir sorun çıkmadı değil mi?
Kiloları takma kafana. Biraz kendini toparlayınca gelirsin buraya, beraber veririz. Bu arada da hamurişinden vs uzak dur yeter
Benimki gelmesin arkadaş... Mümkünse ne ben gideyim, ne o gelsin... Yüreğime iner rahmetliyi karşımda görürsem...
Merhaba,
Uzun zamandır forumların takipçisiyim.
Her pazartesi yeni bir diyete başlayıp akşamına pes edenlerdenim, çünkü tatlıya dayanamıyorum
Biraz da iştahlıyım :)
29 yaşındayım, 5 yaşında bir oğlum var ve 68,5 kiloyum
Doğumdan sonra bile 58 kiloydum ama şimdi kilolar katlanarak çoğalıyor.
Beni de aranıza alırsanız sevinirim :)
Hedefim ve dileğim 58 kg.
canımcımlar bugun5 km yuruyus bandında yurudum
hız 5
273 kalorı
60 dk
spor aletimşde salona cıkardım bakalın suanda komsu ses cıkarmadı bakalım ılerlegen gunlerde ne olacak ınsalllaah ses olmaz da bende zayıflarım
sabah(11:00bitti) klasik karatay kahvaltısı
öglen(15:00bitti) 1 tabak yogurtlu ıspanak yemegi
6 tane kücük bisküvi:18:
kacamak yapmamalıydım sekerim bi anda dusunce yedim gozüm bi sey gormedi
ayrıca pazar gunu regli oldum dogumdan sonra ılk reglim ve cok mutluyumcuma gunu cok sistim tatlı kacamagım var tutamıyorum diyordum nedeni cıktı regli olacagımdanmıs cumaya bomba gibi gelcem kızlarrrr
oncelikle hepinizi ozledim ama pek firsatim olmadi acikcasi ara ara gelip okumaya calistim ama yazamadin...
kizlar bu arada herkes iyidir ins cok guzel kilolarda verilmis tebrikler.ins.baharda geldi herkesin metabolizmasi hizlanir ve iyi kilo verirsiniz.darisi basima...
yogurt kurune baslamissiniz faydasini goruyormusunuz.zerdecal zencefil tarcinli olanimi yapiyorsunuz.
Canım geç yaptığım için dayanıyorum. Saat 11 ve 18-19 gibi yiyorum. Ben daha yolun başındayım. 5 mayısta 2 ayım dolacak diyetimde ama baya yol katettim diyebilirim. Spor çok yapamıyorum ama bu ara ona da başladım. İnşallah vericez hep birlikte
Selam karatayın şekerleri
kahvaltı
2 yumurta çörek otlu tulum peyniri fümelenmiş bir parça et(pastırma gibi)
2 çeri biraz yeşil ve normal zeytin ceviz 3 günkurusu yogurt baharatlısından omega 3 ve çayy çayyy halende çay içmeye devam
resim ekleyecektim ama pc teli tanımadı kızlar akşam gelir o zaman onlara yaptırırım
karataya başlamak hala nasip olmadı sersum çantaları hazırla ...ne güzeldi geçen sene çok iradeliydim ..bugün inşallah ....uzun zamandır tartıylada küsmüştüm( hergün tartılırdım diyetteyken)..75.5 çıktım bi 15 dakka sonra yine tartıldım 75.3 çıktım tabiiki az olanı kabullenebildim
ficansım ,birdy cim hoşbuldum canlarım ...birdy sigara tam gaz devam ediyo
Selamlar cıtır bayanlar,
Gecen Ctesinden beri ne bir bildirim ne de bir aktarım yaptım.
haftasonlarım cok yogun bu ara yazamadım sadece aralarda okuyup cıktım. Ya siz de bayagı bir yazmıssınız bir gun okumuyorum olmuş 30 -40 sayfa. Neyse bu hafta sonu karatayın dısına cok cıkmadım.(cok az)
Ctesi sabah: klasik karatay
aksam: fasulye, yogurt
aralarda süt
Pazar sabah : guclu bir karatay kahvaltı benim kahvaltılar tam klasik beyaz peynir, ceviz 1 caybardagı, zeytin , 10 zeytin, salatalık domates, maydanoz dereotu, 2 yumurtadan omlet ek olarak cıslı 5 cilek
aksam: 1 alinazik, 1 adana sadece etleri salata, 1 cig köfte, bol acı biber tursusu
gece : calısmam vardır. Naneli ayran 2 tane de kucuk cıkolataben de regl olcem buyuk ihtimalle sinyaller geliyo :26::26::26:
pazartesi sabah 13:00 : kahvaltı ( anca uyandım ) : klasik karatay kahvaltısı I love KK
aksam: 5 köfte, (süper olmustu köftelerim ) 2 kasık bulgur pilavı, ayran
dün aksamdan itibaren su yogurt kurune başladım bende bakalım ne oalcak.
her gun mutlaka 3 lt su içtim.
3 gun ctesi pazar ve dun leslie 3 mil yaptım..
bu sabah klasik karatay kahvaltısı
2 kasık yogurt kuru
ogle : ogleden 20 dk once kurlu ayran içtim. Yogurt bulamayınca. + karnıyarık, salata
Şimdilik böyle :)))
selamlar,
bu arada ev işleri cocuklar iş derken kendimi bir ara klonlatmak istiyorum herseye yetisebilmek gerçekten zor oluyor
bugün de öğlen yürüdüm 1.5 saat..ama sıcak olmuş artıkişe zor attım kendimi ,1 saatten fazla gündüz yürümem artık ayy piknikleri ben de severim kilo derdi olmasaydı da iyi havalarda hep piknik mangal yapabilseydik keşke..akşama alırız haberlerini canım
sürüden ayrılanı kurt kaparmış kıss biz eşimle büyük kızımız bebekken akça,pakça,gökçe,kepçe diye severdik,aklıma geldi
nuri alçoyu benzemez kimse sana yarışmasında izlediniz mi geçen hafta...valla iyi iş çıkardı,birinci oldu zaten...söylediği şarkı neydi biliyomusun...sex bomb
Canım inşallah böyle devam,ben de ilk ay çok hızlı kaybettim sonra yavaşladı,bi ara yazıcam ben de kalanları vermemde faydası olur belki
Ayyyyyyyyy
Biri bana yoğurt kürünün tarifini yazabilir mi..çok merak ettim..metabolizmayı hızlandırmak için ne varsa tükebilirim..Haziran sonu tatile çıkıcam ama ne bi kıyafetim oluyor..ne de mayom..
Öğle yemeğim:
1 tabak taze fasulye
yoğurt
1 dilim kepekli ekmek..
Şimdi de şekersiz kahvemi içiyorum..
Bu sabah tartıldım..galiba gidiyor gram gram..yarın benim için önemli sınav..iş yerindeyken yemiyorum da evdeyken çok abur cubur tüketiyorum..ne zaman fırsat bulsam buzdolabının önündeyim..yarın da evdeyim..
Kendimi temizliğe vermeliyim..akşam da misafirim var..ama ızgara yapıcam onlara..
canımcımlar bugun5 km yuruyus bandında yurudum
hız 5
273 kalorı
60 dk
spor aletimşde salona cıkardım bakalın suanda komsu ses cıkarmadı bakalım ılerlegen gunlerde ne olacak ınsalllaah ses olmaz da bende zayıflarım
sabah(11:00bitti) klasik karatay kahvaltısı
öglen(15:00bitti) 1 tabak yogurtlu ıspanak yemegi
6 tane kücük bisküvi:18:
kacamak yapmamalıydım sekerim bi anda dusunce yedim gozüm bi sey gormedi
ayrıca pazar gunu regli oldum dogumdan sonra ılk reglim ve cok mutluyumcuma gunu cok sistim tatlı kacamagım var tutamıyorum diyordum nedeni cıktı regli olacagımdanmıs cumaya bomba gibi gelcem kızlarrrr
Yaz canım yaz mutlaka motive edici olur. Bak sonuçta vermişsin kilo demekki bu iradeye sahipsin devamı gelsin nolur sağlıklı ve ince olmak gibisi varmı bu dünyada
Teşekkürler kızlar pek nazlı sondaki çiceğim hemen küsüyor bakmayınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?