Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Selam,

bir kase yogurda 1 silme çay kasıgı zencefil, zerdecal ve tarcın koyup karıstırılıyor..:)
onceki linklerde ilgili sayfası da vardı.

Son düzenleme:
Selam,

bir kase yogurda 1 silme çay kasıgı zencefil, zerdecal ve tarcın koyup karıstırılıyor..:)
onceki linklerde ilgili sayfası da vardı.

teşekkür ederim canım..zencefilim ve tarçınım var ama zerdecal yok..onu alıyım da ben de deneyeyim..

Canıım... Ne kadar özlettin kendini Çocuklar nasıl? Bebiş iyi mi? Başka bir sorun çıkmadı değil mi?

Kiloları takma kafana. Biraz kendini toparlayınca gelirsin buraya, beraber veririz. Bu arada da hamurişinden vs uzak dur yeter

Günaydın canııııımmm

Babişkon muuuuğ gözün aydın keşke benimkide gelseeee

Benimki gelmesin arkadaş... Mümkünse ne ben gideyim, ne o gelsin... Yüreğime iner rahmetliyi karşımda görürsem...

Merhaba,
Uzun zamandır forumların takipçisiyim.

Her pazartesi yeni bir diyete başlayıp akşamına pes edenlerdenim, çünkü tatlıya dayanamıyorum

Biraz da iştahlıyım :)

29 yaşındayım, 5 yaşında bir oğlum var ve 68,5 kiloyum

Doğumdan sonra bile 58 kiloydum ama şimdi kilolar katlanarak çoğalıyor.

Beni de aranıza alırsanız sevinirim :)

Hedefim ve dileğim 58 kg.

Bildirimleri yapıp kaçayım. Akşama yemeğe arkadaşlarımız gelecek.

Sabah
8:30 Kahvaltıdan 15 dk önce malum yoğurt (2 saat diyorlar ama bence Karatayın temel prensiplerini bozmamak daha önemli. O yüzden kahvaltıdan az önce yiyorum. İşe yarayacak mı bakıcaz)

2 yumurta, kaşar peynir, domates, maydonoz, 6 zeytin.

Öğlen
13:30 2 kaşık zyağlı barbunya, 2 kaşık zyağlı kereviz, 1 tabak düğün çorbası, yarım avuç badem.

Bugün yürüyüş yapamayacağım Yarın telafi ederim artık.

Papadiyam, iyisindir inşallah. Akşam gelemem ama yarın görüşürüz.

Ayy dedim noluyoz yav önce meğer rahmetliymiş babişkon. Allah rahmet eylesin canım.

Hoşgeldiiinn

canımcımlar bugun 5 km yuruyus bandında yurudum
hız 5
273 kalorı
60 dk

spor aletimşde salona cıkardım bakalın suanda komsu ses cıkarmadı bakalım ılerlegen gunlerde ne olacak ınsalllaah ses olmaz da bende zayıflarım

sabah(11:00bitti) klasik karatay kahvaltısı

öglen(15:00bitti) 1 tabak yogurtlu ıspanak yemegi
6 tane kücük bisküvi:18:

kacamak yapmamalıydım sekerim bi anda dusunce yedim gozüm bi sey gormedi

ayrıca pazar gunu regli oldum dogumdan sonra ılk reglim ve cok mutluyum cuma gunu cok sistim tatlı kacamagım var tutamıyorum diyordum nedeni cıktı regli olacagımdanmıs cumaya bomba gibi gelcem kızlarrrr

Son düzenleme:

Kıyamaaaammmmmmm Hayırlı olsun canım Hadi bekliyoruz bombayı bende istiyom banane bananeeeeeee

canım seni gördüğüme nasıl sevindim. daha dün gece aklıma gelmiştin bebeği nasıl oldu acaba hiç sesi soluğuda çıkmadı diye. nickini de unuttum msj da atamamıştım. başka bir şey istesem olacakmış kızz eşref saatime denk geldi herhalde galiba sanursam

Canım inşallah böyle devam,ben de ilk ay çok hızlı kaybettim sonra yavaşladı,bi ara yazıcam ben de kalanları vermemde faydası olur belki

Afiyet olsun canım

E hadi başla artık filizim,bekliyoruz

Hiç kaçamak yok

Artık çok sıcak,ben akşama doğru çıkabiliyorum ancak,1 saat bile fazla,çıkabiliyorsan sen de akşam çık canım,piknik güzel ve 0 kaçamaklıydı

Canım inşallah böyle devam,ben de ilk ay çok hızlı kaybettim sonra yavaşladı,bi ara yazıcam ben de kalanları vermemde faydası olur belki

Yaz canım yaz mutlaka motive edici olur. Bak sonuçta vermişsin kilo demekki bu iradeye sahipsin devamı gelsin nolur sağlıklı ve ince olmak gibisi varmı bu dünyada

Hosgeldin ramaska,iyi olmana sevindim,sen bebisler iyi olun kilolar gider nasilsa baslayinca hic takma kafana,seni ve kizlarini opuyorum

Yarin kacamak yok ona gore,islerini yap,kendini mesgul et,o gramlar da kilogramlara doner merak etme:26::26:

Supersin canim,bu hafta bence liste bomba olacak,kobaylar da var

Yaz canım yaz mutlaka motive edici olur. Bak sonuçta vermişsin kilo demekki bu iradeye sahipsin devamı gelsin nolur sağlıklı ve ince olmak gibisi varmı bu dünyada

En onemlisi de saglik,bi ara yazicam canim,kilo verdim insallah kalanlar da gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…