sorma canim ne histerik hem deya garip huylari var ki bazen tedavisi de mümkün degildir bence diye düsünüyorum bana bi laf söyledi ben de onun karsiligini verdim biliyo muusn.. bunun banyosunda bildigin hali var eski bi haliyi kesmis bütün yeri kapatmis fayanslar soguk olur diye, o renkli halinin üstüne bir de normal banyo paspasi atiyo neyse bana ne yani kisisel tercih..
bi se yoldu benim evime laf ettiben de yapistirdim lafi, senin banyo da yerde hali var hemde klozetin dibine kadar, bildigin mikrop yuvasi ben buna bisey diyomuyum dedim anaaammmm bi dahaki gittigimde hali yoktu yerinde halen yok kadinin kendine özgü bi aliskanligi bilem yok...
:
valla canim iste detayini bilmiyorum ama bize söylenen buydu paylasayim deidm.. evet masum ilac yok allah yoklugunu göstermeisn ama yine d emuhtac da etmesin...
kusum babam tir soförü ya, geldi iste gece mola vermesi gerektigi saatigi buraya denk getirdi, iste cok iyi oldu yaa...yoksa normalde trdeler..
bilmiyom kusum baska ne sebep var ama kadin yillarca kullanmis hani öyle üc bes aylik kullanim sonucu degil.. hatta o kadin ölünce seker niyetine agri kesici vs icen kaynanam ilaclari kesti
sen de benim gibi pencere önü bostanı aldın galiba..ama ben verimli bulmadım geçen yıl..bu yıl sadece tere ektim.ayrıca aldığım tatlı kıl biber ve bahçe menekşesii[/I][/B][/SIZE]
Evet canım..memnun kalmadın mı..ya çok hevesliyim ama bakalım..semizotları küçük küçük çıkmaya başladı..balkona koydum şimdilik..tere de var bende..ama daha çıkmadı..çok seviyorum bunlarla uğraşmayı..sabah akşam seviyorum küçücük semizotlarını ki semizotunu hiç sevmem..:)) düşünün artık..neyse yapıcak bişey yok..çıkmazsa çiçek soğanı ekerim..
selam kizlar,arada okuyorum sizi masallah güzel gidiyorsunuz ,bende düzensizlikten baslayamamistim bi türlü ama 2 hafta tatil var burda bunu iyi degerlendirmem lazim bügün basladim ,tatil bitene kadar alistirirsam kendimi gerisi gelir zaten,sans dileyin bana :)
sersum bugünden itibaren bildirim yapip 2 hafta soonra listeye girmek istiyorum mümkünse
tamam canım düzenli gelirsen motive olursun ..başarılar..
yoğurdu ben 3 kaşık koyuyorum..ama tadı fena değil..çay kaşığı silme olacak bide..
cok istiyorum yaa sen ankaraya gel diye
valla canim ezdirmesek de eziyorlar iste, sesimizi hic cikarmasak ne olur acep halimiz
cok güzel besleniyosun cnaim yaa, niye yavsladi ki kilo vermen :44::44::44:
kizlar ben bi carsiya gidip gelcem alcaklarim var.. sonra yine gelirim
sea canim sen nasilsin????
Kızlar kilo cizergesi yapmak için link vere bilirmisiniz
ayyyy kizlaaaaarrrrrrrr hepinize günaaaaydiiiiiiinnnnnnn
bütün mesajlari okuyamadim masallah 1 günde 20 sayfa konusmussunuz
dün gelemeidm cünküüüüüüümmmmmm babiskoooomm geldidün gece de bizde kaldi ama sabah erkenden gitti geri malum calisyor adam... o yüzden gelemedim, ama aklim sizdeydi
seeyyy cigdos, ya özledim ama iskerder kesin yiycem trde bana neee
kuzum bagladim mor yazmayi attim kendimi koltuga, saclarimi dataramadim, pijamalarimi da cikarmadim iyice kakilmisa bagladimesim de zaten annesigile gitti, galiba söyledi regen hasta diye, cünkü arayan olmadi gel diye cünkü kaynanam bi yapissa dedigi olmadan birakmaz valla iyiki aramadilar...
heeeeee bakin ben bilmiyodum omega 3 arkidesin yag yakimini hizlandirdiginibugün gidip bi eczaneye felan sorayim, olmadi alayim hemen bi tane... trye gitmeme tam 1.5 ay var, gidecek 5-6 kilo var daha
ciciskom o aspirin yüzünden, esimin yengesinin ablasi öldü genc yastao da ayni sebepten hergün aspirin aliyodu, o da dr kontorölündeydi güya.. ama kadincagizin karacigeri iflas etti bikac ay icinde öldü gitti yazik cok iyi bi kadindi, cocugu felan da yoktu.. hatta ölmeden önce hastanede yatarken benden su böregi istemisti ona su böregi yapmistim helal olsun.. yani ilaci birak yedigimiz en dogal yiyecegin hatta suyun bile fazlasi zarar o yüzden ben aspirinden cok korkuyorum artik...
yegenine tekrar gecmis olsun cnaim, cok sveindim iyi olmasina
bugün de öğlen yürüdüm 1.5 saat..ama sıcak olmuş artıkCanım esas ben senin o öğlen yürüyüşlerine bayılıyorum, sen de bırakma kaçamak da yapsan
sürümüze bekleriz...60:
hee bende akça pakçayım..gölge de bile yanarım..
amaannn sevmesinler..çok lazımm..
ayyyy çok tiksiinnnçççç... üstünde röpteşambır
gel yavrumm gazoz içer misin..
Weight Loss - Diet Ticker
Bu adresten yapılıyor şekerim. İlk sayfada da nasıl yapılacağı anlatılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?