Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

abooww seninde çiğdoştan kalır yanın yok hanii..seninde taktiklerin iyi haaa

şimdi anladım bende babası günübirlik nası geldi dedim..oh nekaa güzel o zaman

o kadıncağız çiğdoşun dediği gibi abartanlardandır mutlaka..tabii herşeyin fazlası zarar..insan korkuyor..:26::26::26:

tühh kaynana devam etseydi keşke

sen de benim gibi pencere önü bostanı aldın galiba..ama ben verimli bulmadım geçen yıl..bu yıl sadece tere ektim.ayrıca aldığım tatlı kıl biber ve bahçe menekşesii[/I][/B][/SIZE]

Evet canım..memnun kalmadın mı..ya çok hevesliyim ama bakalım..semizotları küçük küçük çıkmaya başladı..balkona koydum şimdilik..tere de var bende..ama daha çıkmadı..çok seviyorum bunlarla uğraşmayı..sabah akşam seviyorum küçücük semizotlarını ki semizotunu hiç sevmem..:)) düşünün artık..neyse yapıcak bişey yok..çıkmazsa çiçek soğanı ekerim..

selam kizlar,arada okuyorum sizi masallah güzel gidiyorsunuz ,bende düzensizlikten baslayamamistim bi türlü ama 2 hafta tatil var burda bunu iyi degerlendirmem lazim bügün basladim ,tatil bitene kadar alistirirsam kendimi gerisi gelir zaten,sans dileyin bana :)

sersum bugünden itibaren bildirim yapip 2 hafta soonra listeye girmek istiyorum mümkünse

yok canım çıkıyorlar..ama minnacık minnacık..doyumluk değil tadımlık yanii.ee tabii bahçe gibi olur mu benim beklentim fazlaydı sanırım ondan hayal kırıklığı yaşadım..ama oyalanmak için güzel..

kizlar su yogurt kürünü bende denemdim ama cok aci geldi bana yiyememdim,yogurdumu az koydum acaba

tamam canım düzenli gelirsen motive olursun ..başarılar..

yoğurdu ben 3 kaşık koyuyorum..ama tadı fena değil..çay kaşığı silme olacak bide..

tamam canım düzenli gelirsen motive olursun ..başarılar..

yoğurdu ben 3 kaşık koyuyorum..ama tadı fena değil..çay kaşığı silme olacak bide..

neyse bugün gidip süt almam lazim ygurdum bitti mayalayinca yogurdu attirip bi daha denerim bende ciftlik uzakta 16 17 saatleri arasinda süt aliniyo ins esim erken gelirde gidebilirim :)

Selam karatayın şekerleri

kahvaltı

2 yumurta çörek otlu tulum peyniri fümelenmiş bir parça et(pastırma gibi)
2 çeri biraz yeşil ve normal zeytin ceviz 3 günkurusu yogurt baharatlısından omega 3 ve çayy çayyy halende çay içmeye devam

resim ekleyecektim ama pc teli tanımadı kızlar akşam gelir o zaman onlara yaptırırım

Neyse çıkarmaya devam et sen o zaman.

Valla ben bilmiyırum suan garip duygular içindeyim. Ya çok iyi olacak ya çok kötü oraya çıkarsa

Son düzenleme:

valla bazen boyle kucuk numaralar bence hayat kurtarıyor ne yalan sölimmm bend eyapıyorum kimi zaman :)
cok iyi gelmiştir babanın gelmesi hasret gidermişsiniz süper olmuş.

aspirin olayı biraz muammalı bence cok da fazla karıstırmamak lazım kanımca allah rahmet eylesin bu arada yakınına.

karataya başlamak hala nasip olmadı sersum çantaları hazırla ...ne güzeldi geçen sene çok iradeliydim ..bugün inşallah ....uzun zamandır tartıylada küsmüştüm( hergün tartılırdım diyetteyken)..75.5 çıktım bi 15 dakka sonra yine tartıldım 75.3 çıktım tabiiki az olanı kabullenebildim

ficansım ,birdy cim hoşbuldum canlarım ...birdy sigara tam gaz devam ediyo

Selamlar cıtır bayanlar,

Gecen Ctesinden beri ne bir bildirim ne de bir aktarım yaptım.
haftasonlarım cok yogun bu ara yazamadım sadece aralarda okuyup cıktım. Ya siz de bayagı bir yazmıssınız bir gun okumuyorum olmuş 30 -40 sayfa. Neyse bu hafta sonu karatayın dısına cok cıkmadım.(cok az)

Ctesi sabah: klasik karatay
aksam: fasulye, yogurt
aralarda süt

Pazar sabah : guclu bir karatay kahvaltı benim kahvaltılar tam klasik beyaz peynir, ceviz 1 caybardagı, zeytin , 10 zeytin, salatalık domates, maydanoz dereotu, 2 yumurtadan omlet ek olarak cıslı 5 cilek

aksam: 1 alinazik, 1 adana sadece etleri salata, 1 cig köfte, bol acı biber tursusu
gece : calısmam vardır. Naneli ayran 2 tane de kucuk cıkolata ben de regl olcem buyuk ihtimalle sinyaller geliyo :26::26::26:

pazartesi sabah 13:00 : kahvaltı ( anca uyandım ) : klasik karatay kahvaltısı I love KK
aksam: 5 köfte, (süper olmustu köftelerim ) 2 kasık bulgur pilavı, ayran

dün aksamdan itibaren su yogurt kurune başladım bende bakalım ne oalcak.

her gun mutlaka 3 lt su içtim.
3 gun ctesi pazar ve dun leslie 3 mil yaptım..

bu sabah klasik karatay kahvaltısı
2 kasık yogurt kuru
ogle : ogleden 20 dk once kurlu ayran içtim. Yogurt bulamayınca. + karnıyarık, salata

Şimdilik böyle :)))
selamlar,

bu arada ev işleri cocuklar iş derken kendimi bir ara klonlatmak istiyorum herseye yetisebilmek gerçekten zor oluyor

Canım esas ben senin o öğlen yürüyüşlerine bayılıyorum, sen de bırakma kaçamak da yapsan
bugün de öğlen yürüdüm 1.5 saat..ama sıcak olmuş artık işe zor attım kendimi,1 saatten fazla gündüz yürümem artıkayy piknikleri ben de severimkilo derdi olmasaydı da iyi havalarda hep piknik mangal yapabilseydik keşke..akşama alırız haberlerini canım
sürümüze bekleriz...60:

hee bende akça pakçayım..gölge de bile yanarım..
amaannn sevmesinler..çok lazımm..
sürüden ayrılanı kurt kaparmış kıssbiz eşimle büyük kızımız bebekken akça,pakça,gökçe,kepçe diye severdik,aklıma geldi

ayyyy çok tiksiinnnçççç...üstünde röpteşambır

gel yavrumm gazoz içer misin..

nuri alçoyu benzemez kimse sana yarışmasında izlediniz mi geçen hafta...valla iyi iş çıkardı,birinci oldu zaten...söylediği şarkı neydi biliyomusun...sex bomb

kizlar merhaba...hepinizi cok ozledim...
sersum canim topigin hayirli olsun.cok iyi olmus...iyi dusunmussun akil kupu...

oncelikle hepinizi ozledim ama pek firsatim olmadi acikcasi ara ara gelip okumaya calistim ama yazamadin...
bana ve kizima gelince beterin beteri var haline sukret diyorum...
birsuru kilo aldim yaz tatilide geliyor ne olcak bilmiyorum.

kizlar bu arada herkes iyidir ins cok guzel kilolarda verilmis tebrikler.ins.baharda geldi herkesin metabolizmasi hizlanir ve iyi kilo verirsiniz.darisi basima...
yogurt kurune baslamissiniz faydasini goruyormusunuz.zerdecal zencefil tarcinli olanimi yapiyorsunuz.
yogurdun yag yakma ozelligi varmis cok faydali...
vucut olculerinizi aldiniz mi.bolgesel olarak incelme varmi...

melexin canim evine yerlesmissin galiba hayirli olsun....
leylak canim en sonunda sende listeye girmissin...

daha neler oldu hatirlamiyorum...
herkese bol eksili gunler kizlar....kendinize iyi bakin....

Son düzenleme:
Biri bana yoğurt kürünün tarifini yazabilir mi..çok merak ettim..metabolizmayı hızlandırmak için ne varsa tükebilirim..Haziran sonu tatile çıkıcam ama ne bi kıyafetim oluyor..ne de mayom..

Öğle yemeğim:
1 tabak taze fasulye
yoğurt
1 dilim kepekli ekmek..

Şimdi de şekersiz kahvemi içiyorum..

Bu sabah tartıldım..galiba gidiyor gram gram..yarın benim için önemli sınav..iş yerindeyken yemiyorum da evdeyken çok abur cubur tüketiyorum..ne zaman fırsat bulsam buzdolabının önündeyim..yarın da evdeyim..

Kendimi temizliğe vermeliyim..akşam da misafirim var..ama ızgara yapıcam onlara..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…