Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Selam kızlar

Saat 12 gibi Oglen menum yani piknik menum 4 kaşik kadar bol yesillikli kisir,2 mercimek kofte,domates,salatalik,peynir,zeytin,3 hurma

Kizlar borekler,corekler,gozlemeler havada ucustu ama ben elimi surmedim

Saat 5 gibi 2 kasik kisir hazirda bisey yoktu baska,kabakli yumurta ayran

Kizlar ben yuruyuse gidiyorum,gorusuruz

Selam hanımlar.. Gene ben. Bugün Karatayıma geri döndüm. .tam olarak bir dönüş olmadı ama. eksikler çok. kuruyemişim ve peynirim yok şuan. Bugün iyi gidiyor gibiyim. Birazdan dışarı çıkıp kuruyemiş almalıyım. Yarından itibaren tam anlamıyla başlamalıyım kiii

hepinizin yazdıklarını okudum..
ramaskam gelmiş..çok sevindim..

kardelen maşallah çiçeklerin çok güzel..

oyama misafir gelecekmiş...

yeni gelen arkadaşlar var hoşgelmişler..

başkaaa...şimdilik aklımda bunlar kalmış acele ediyom çünkü yürüyüşe gidicem 80 ler kaçmasın..

unuttuklarım kusura bakmasın ficansım çom kaçamak yapmamışsındır umarım..gelince hesabını sorarım..

Kızlar umarım herkes iyidir pc bu akşam sabaha kadar bende onu haber veriim dedim

Sersum madem öyle 10 da kesin burdayım ona göre

şimdi hızla geçmişi okiim arada bi son yazılarada bakarım

Maşallah sana da ficansım. Bizim de evde şuan börek var sıcak sıcak yaptım :18::18: Ama kapattım ağzını kesenin Neyse kilocuklar gitsinn söz kendime 1 tepsi börek yapcam otrup hepsini yicem Ama daha çok var :18:
Sonrada 5 km yürürüm nolcek kız Ama 57 olana kadar yok yok yok

selam kızlar menüde küçük bir değişiklik oldu.öğleni sütle geçistirecektim ya canım çorba çekti mercimek çorba içtim.1 kase yoğurt yedim.akşam oturmada (5 gibi yani )kısır yedim.kaçamak yok

45 dakika tempolu yürüdüm

Börek mörek yok sana çanta istiyon anlaşılan

azıcık yürüdük geldik eşimle buda yeter

şimdide çay keyfi

Son düzenleme:
Ben geldiim. Ceviz ve badem ve az tuzlu peynir alıverdim geldim kiii
Yarından itibaren bildirime başlıyorum. 2 hafta sonra listedeyim annemm duyrulur

hadi bakalım al da gel yavlum..
:46: bravo ficansım..eferim kısss
Kızlar umarım herkes iyidir pc bu akşam sabaha kadar bende onu haber veriim dedim

Sersum madem öyle 10 da kesin burdayım ona göre

şimdi hızla geçmişi okiim arada bi son yazılarada bakarım
canım ben 8 de yürüyüşe çıkıyorum standart eşimle anlaştık o arada o bilg.da sonra benim yürüyüş 45 dk ..dujj falan 9 da burda oluyom..ona göre %90 burdayım..birazdan leylak da gelir..birdy de gelir..ohhh

naaptın kıss uyku ilacımı kattın ortağının çayına da sabaha kadar kaptın pc yi..

Ben geldiim. Ceviz ve badem ve az tuzlu peynir alıverdim geldim kiii
Yarından itibaren bildirime başlıyorum. 2 hafta sonra listedeyim annemm duyrulur
hadi hayırlısı ekliyorum seni de listeye..

ben geri geldiiiiimmmmmmmm

ooooyyyyy kizlar yaaa inair misiniz 4 saat yürüdüüük hem de hic oturmadan, alisveris de yaptik, agir agir posetlerimiz de vardi elimizde offf.... kesin yarim kilo vermisimdir...

aksam menüm:
etli menemen
bir kase yogurt

nihahahaha napim kuzum iclerinde durmaktan yeni yeni yollar buluyor insan bas etmek icin

Neyse çıkarmaya devam et sen o zaman.

Valla ben bilmiyırum suan garip duygular içindeyim. Ya çok iyi olacak ya çok kötü oraya çıkarsa

gelince görcez canim o zaman

iyiyim canım? sen nasılsın? nasıl gidiyor oralarda havalar :) biz de bir sıcak oldu ki su an İstanbul yanıyor :))

burda sogur yaaa, 13-14 dereceydi iste, yagmur yagdi felan...sicagin fazlasini bu tarafa yollayabilirsiniz

yapcak bisey yok canim, yoksa insnain bütün enerjisini emiyorlar yaa... allah günah yazmasin yapcak bir sey yok, bizi numara yapmaya zorlayanlar utansin evet babamin gelmesi iyi oldu ya, 1 senedir görmüyodum

ayyy düsünsene aspirini elestirmekten iceri aliniyomus felan valla duydugumu söyledim, dedigin gibi karistirmamak lazim, herkeisn kendi tercihi.. tesekkür ederim canim allah rahmet eglesin...

alıverdim geldim galiii :))) bir kere daha bismillah diyorum bakalım. uzun soluklu olması gerek düğüne 2 ay kaldıı

2 ayda da 5 kilo gider canim, benim de 1.5 ayda 5 kilo vermem lazim, ynai asagi yukari ayni zamanlarda.. hadi bakalim kolay gelsin bize

sabah 8.00
karatay kahvaltısı
sucuk
bugun yumurta yemedim
2 hurma
ceviz

öğlen 12.00
1 tabakciğer

akşam 19.45
yarım tabak menemen
biraz ceviz
2 erik

2. öğünüm

30 dk önce baharatlı yoğurdum
3 yumurtadan çılbır
1 kaşık tavuk sote
1/2 bardak şalgam suyu

45 dk yürüdüm..

sabah 8.00
karatay kahvaltısı
sucuk
bugun yumurta yemedim
2 hurma
ceviz

öğlen 12.00
1 tabakciğer

akşam 19.45
yarım tabak menemen
biraz ceviz
2 erik

sakatanin karatay diyetindeki yeri nedir kizlar yaa??? o da diledigimizce tüketebilecegimiz bi sey mi??? :26::26::26::26: cünkü hic bi diyette sakatat verildigini görmeidm, eger varsa, hemen kosup tavuk cigeri alirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…