Selam güzeller , nasılsınız bakalım ?
Allah razı olsun bu akşam geç geldiniz de 10 sayfa kadar geriye gidebildim ve benden sonra neler konuşmuşsunuz okuyabildim.
Bu muhteşem girizgahımın ardından özetlere geçiyorum :
* Özlemimkartalım : He canım ziyaretimi sağlık-sıhhat içinde tamamladım.Ölü ya da yaralı yok , sadece şaşırmaktan ve sabahın köründe uyanmaktan mütevellit hafiften dumur olmuş 4 adet insan var.Onlar da toparlamıştır diye düşünüyorum.Ayrıca yapıp götürdüğüm kek de umarım özürlerimin bir nişanesi olmuştur.Canımcım abimin eşi benden 4 yaş büyük.Beden eğitimi öğretmeni ama 2 çocuk olunca ayrılmak zorunda kaldı.Valla bizde gelin-görümce-kaynana muhabbeti yoktur (ben ööle biliyorum yane :) , hatta annem "aman Birdy'cim bak sana 5 liralık hediye aldım ama aklına bişey gelmesin-kendini garip hissetmesin diye ona 7 liralık hediye aldım" der , böyle de mikemmel insanlarız yane
Kızlar bi de en son geçen babalar gününde gitmiştim , düşünün nerdeyse 1 yıl olacak ...
* Nazfiliz : Canımcım tekrar hoşgeldin , gitme artık lütfen....
* Ficansım : Piknikteki iradene hayran oldum bitanem...
* İğneoyam : Senin iradene ayrıca hasta oldum...
* Elif82 : İnşallah doğru hatırlıyorumdur , sen de kekleri-börekleri yememiştin di mi , sana da kocaman bravosss...
* Güleryüzlüm : Sana ve ismine bayılıyorum.Afferin sana be , o kadar tantananın içinde hala vakit ayırıyosun kendine
* Kayınçom : Kayınçom ya , 10 sayfa geri gidebildim sadece
Gene okuyamadım hakkımdaki dedikoduları
* Regenim : Banyoyu halı kaplama fikrine hayran oldum.Kaynana söyle , küvet de kışın soğuk olur.Bende kullanmadığım bi koyun postu var , yolliiim de küvete yaysın sıcacık
* Leylakım : Ben karayım kıssss ...O yüzden de çok severim açık tenli insanları
Allahtan benim yeğenler annelerine çektiler de açık tenli oldular , sülale güzelleşti biraz...
* Ramaskam : Canım nasılsın görüşmeyeli? Bebeğin nasıl , toparlandı mı iyice ?
Kızlar bunlar kalmış aklımda ...
Bugün vakit geçsin diye kocamla pazara gittik ve kocamın yanında tacize uğradım :18::18::18::18: Kızlar bi tezgahın başında bişeye bakıyodum.Mini etek giymiştim ve bacağımda bir el hissettim.Resmen bacağımı okşuyodu , kafamı bi çevirdim ahhhhhhhh aşık oldum yawwww... Nasıl çapkın gülüşlü , nasıl yakışıklı , nasıl kıvırcık saçlı bir erkekti anlatamam...Hem bacağımı okşuyo hem de bana çapkın çapkın gülüyo...Ahhhh yerim ben seni dedim...Ya 3 ya 3.5 yaşında falandı sanırım
Beni boyut olarak kendine uygun gördü galiba
Seni küçük çapkın dedim..Ayyyy nasıl gülüyo bi görseniz...Keşke her tacizci benim tacizcim kadar tatlı olsa