• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Biri bana yoğurt kürünün tarifini yazabilir mi..çok merak ettim..metabolizmayı hızlandırmak için ne varsa tükebilirim..Haziran sonu tatile çıkıcam ama ne bi kıyafetim oluyor..ne de mayom..

Öğle yemeğim:
1 tabak taze fasulye
yoğurt
1 dilim kepekli ekmek..:25::25::25:

Şimdi de şekersiz kahvemi içiyorum..

Bu sabah tartıldım..galiba gidiyor gram gram..yarın benim için önemli sınav..iş yerindeyken yemiyorum da evdeyken çok abur cubur tüketiyorum..ne zaman fırsat bulsam buzdolabının önündeyim..yarın da evdeyim..

Kendimi temizliğe vermeliyim..akşam da misafirim var..ama ızgara yapıcam onlara..

Selam,

bir kase yogurda 1 silme çay kasıgı zencefil, zerdecal ve tarcın koyup karıstırılıyor..:)
onceki linklerde ilgili sayfası da vardı.

Son düzenleme:
Selam,

bir kase yogurda 1 silme çay kasıgı zencefil, zerdecal ve tarcın koyup karıstırılıyor..:)
onceki linklerde ilgili sayfası da vardı.

teşekkür ederim canım..zencefilim ve tarçınım var ama zerdecal yok..onu alıyım da ben de deneyeyim..

kizlar merhaba...hepinizi cok ozledim...:kkk::kkk::kkk:
sersum canim topigin hayirli olsun.cok iyi olmus...iyi dusunmussun akil kupu...:46::46::46::46::46:

oncelikle hepinizi ozledim ama pek firsatim olmadi acikcasi ara ara gelip okumaya calistim ama yazamadin...
bana ve kizima gelince beterin beteri var haline sukret diyorum...
birsuru kilo aldim yaz tatilide geliyor ne olcak bilmiyorum.

kizlar bu arada herkes iyidir ins cok guzel kilolarda verilmis tebrikler.ins.baharda geldi herkesin metabolizmasi hizlanir ve iyi kilo verirsiniz.darisi basima...
yogurt kurune baslamissiniz faydasini goruyormusunuz.zerdecal zencefil tarcinli olanimi yapiyorsunuz.
yogurdun yag yakma ozelligi varmis cok faydali...
vucut olculerinizi aldiniz mi.bolgesel olarak incelme varmi...

melexin canim evine yerlesmissin galiba hayirli olsun....
leylak canim en sonunda sende listeye girmissin...

daha neler oldu hatirlamiyorum...
herkese bol eksili gunler kizlar....kendinize iyi bakin....

Canıım... Ne kadar özlettin kendini:16::16: Çocuklar nasıl? Bebiş iyi mi? Başka bir sorun çıkmadı değil mi?

Kiloları takma kafana. Biraz kendini toparlayınca gelirsin buraya, beraber veririz. Bu arada da hamurişinden vs uzak dur yeter:34:

Günaydın canııııımmm :3::3:

Babişkon muuuuğ gözün aydın keşke benimkide gelseeee :5::5:

Benimki gelmesin arkadaş... Mümkünse ne ben gideyim, ne o gelsin... Yüreğime iner rahmetliyi karşımda görürsem...

Merhaba,
Uzun zamandır forumların takipçisiyim.

Her pazartesi yeni bir diyete başlayıp akşamına pes edenlerdenim, çünkü tatlıya dayanamıyorum :(

Biraz da iştahlıyım :)

29 yaşındayım, 5 yaşında bir oğlum var ve 68,5 kiloyum :(

Doğumdan sonra bile 58 kiloydum ama şimdi kilolar katlanarak çoğalıyor.

Beni de aranıza alırsanız sevinirim :)

Hedefim ve dileğim 58 kg.

Bildirimleri yapıp kaçayım. Akşama yemeğe arkadaşlarımız gelecek.

Sabah
8:30 Kahvaltıdan 15 dk önce malum yoğurt (2 saat diyorlar ama bence Karatayın temel prensiplerini bozmamak daha önemli. O yüzden kahvaltıdan az önce yiyorum. İşe yarayacak mı bakıcaz)

2 yumurta, kaşar peynir, domates, maydonoz, 6 zeytin.

Öğlen
13:30 2 kaşık zyağlı barbunya, 2 kaşık zyağlı kereviz, 1 tabak düğün çorbası, yarım avuç badem.

Bugün yürüyüş yapamayacağım :( Yarın telafi ederim artık.

Papadiyam, iyisindir inşallah. Akşam gelemem ama yarın görüşürüz.

Canıım... Ne kadar özlettin kendini:16::16: Çocuklar nasıl? Bebiş iyi mi? Başka bir sorun çıkmadı değil mi?

Kiloları takma kafana. Biraz kendini toparlayınca gelirsin buraya, beraber veririz. Bu arada da hamurişinden vs uzak dur yeter:34:

Benimki gelmesin arkadaş... Mümkünse ne ben gideyim, ne o gelsin... Yüreğime iner rahmetliyi karşımda görürsem...

Ayy dedim noluyoz yav önce meğer rahmetliymiş babişkon. Allah rahmet eylesin canım. :5:

Merhaba,
Uzun zamandır forumların takipçisiyim.

Her pazartesi yeni bir diyete başlayıp akşamına pes edenlerdenim, çünkü tatlıya dayanamıyorum :(

Biraz da iştahlıyım :)

29 yaşındayım, 5 yaşında bir oğlum var ve 68,5 kiloyum :(

Doğumdan sonra bile 58 kiloydum ama şimdi kilolar katlanarak çoğalıyor.

Beni de aranıza alırsanız sevinirim :)

Hedefim ve dileğim 58 kg.

Hoşgeldiiinn :3::3::3:

canımcımlar bugun:8::8::8: 5 km:kkk::nazar: yuruyus bandında yurudum :46::46::46::52:
hız 5:8:
273 kalorı
60 dk:52::52:

spor aletimşde salona cıkardım bakalın suanda komsu ses cıkarmadı bakalım ılerlegen gunlerde ne olacak ınsalllaah ses olmaz da bende zayıflarım:16::33:

sabah(11:00bitti) klasik karatay kahvaltısı

öglen(15:00bitti) 1 tabak yogurtlu ıspanak yemegi
6 tane kücük bisküvi:20::18::41:

kacamak yapmamalıydım sekerim bi anda dusunce yedim gozüm bi sey gormedi:47::47:

ayrıca pazar gunu regli oldum dogumdan sonra ılk reglim ve cok mutluyum:9::9::52: cuma gunu cok sistim tatlı kacamagım var tutamıyorum diyordum nedeni cıktı regli olacagımdanmıs cumaya bomba gibi gelcem kızlarrrr:16::16::16:

Son düzenleme:
canımcımlar bugun:8::8::8: 5 km:kkk::nazar: yuruyus bandında yurudum :46::46::46::52:
273 kalorı

spor aletimşde salona cıkardım bakalın suanda komsu ses cıkarmadı bakalım ılerlegen gunlerde ne olacak ınsalllaah ses olmaz da bende zayıflarım:16::33:

kacamak yapmamalıydım sekerim bi anda dusunce yedim gozüm bi sey gormedi:47::47:

ayrıca pazar gunu regli oldum dogumdan sonra ılk reglim ve cok mutluyum:9::9::52: cuma gunu cok sistim tatlı kacamagım var tutamıyorum diyordum nedeni cıktı regli olacagımdanmıs cumaya bomba gibi gelcem kızlarrrr:16::16::16:

Kıyamaaaammmmmmm :16::16::16::16::16: Hayırlı olsun canım :52::52::52: Hadi bekliyoruz bombayı bende istiyom banane bananeeeeeee :52::52::52:

sersum canim topigin hayirli olsun.cok iyi olmus...iyi dusunmussun akil kupu...:46::46::46::46::46:

oncelikle hepinizi ozledim ama pek firsatim olmadi acikcasi ara ara gelip okumaya calistim ama yazamadin...

kizlar bu arada herkes iyidir ins cok guzel kilolarda verilmis tebrikler.ins.baharda geldi herkesin metabolizmasi hizlanir ve iyi kilo verirsiniz.darisi basima...
yogurt kurune baslamissiniz faydasini goruyormusunuz.zerdecal zencefil tarcinli olanimi yapiyorsunuz.

canım seni gördüğüme nasıl sevindim. daha dün gece aklıma gelmiştin bebeği nasıl oldu acaba hiç sesi soluğuda çıkmadı diye. nickini de unuttum msj da atamamıştım. başka bir şey istesem olacakmış kızz:9: eşref saatime denk geldi herhalde galiba sanursam :52::52:

$20130430_114315.jpg

$20130430_114338.jpg

$20130427_171027.jpg

$20130427_170953.jpg

Canım geç yaptığım için dayanıyorum. Saat 11 ve 18-19 gibi yiyorum. Ben daha yolun başındayım. 5 mayısta 2 ayım dolacak diyetimde ama baya yol katettim diyebilirim. Spor çok yapamıyorum ama bu ara ona da başladım. İnşallah vericez hep birlikte :16:

Canım inşallah böyle devam,ben de ilk ay çok hızlı kaybettim sonra yavaşladı,bi ara yazıcam ben de kalanları vermemde faydası olur belki

Selam karatayın şekerleri

kahvaltı

2 yumurta çörek otlu tulum peyniri fümelenmiş bir parça et(pastırma gibi)
2 çeri biraz yeşil ve normal zeytin ceviz 3 günkurusu yogurt baharatlısından omega 3 ve çayy çayyy halende çay içmeye devam

resim ekleyecektim ama pc teli tanımadı kızlar akşam gelir o zaman onlara yaptırırım:9::9::9::9::9::9:

Afiyet olsun canım:16:

karataya başlamak hala nasip olmadı sersum çantaları hazırla ...ne güzeldi geçen sene çok iradeliydim ..bugün inşallah ....uzun zamandır tartıylada küsmüştüm( hergün tartılırdım diyetteyken)..75.5 çıktım bi 15 dakka sonra yine tartıldım 75.3 çıktım tabiiki az olanı kabullenebildim:9:

ficansım ,birdy cim hoşbuldum canlarım ...birdy sigara tam gaz devam ediyo:22:

E hadi başla artık filizim,bekliyoruz:34:

Selamlar cıtır bayanlar,

Gecen Ctesinden beri ne bir bildirim ne de bir aktarım yaptım.
haftasonlarım cok yogun bu ara yazamadım sadece aralarda okuyup cıktım. Ya siz de bayagı bir yazmıssınız bir gun okumuyorum olmuş 30 -40 sayfa. Neyse bu hafta sonu karatayın dısına cok cıkmadım.(cok az)

Ctesi sabah: klasik karatay
aksam: fasulye, yogurt
aralarda süt

Pazar sabah : guclu bir karatay kahvaltı benim kahvaltılar tam klasik beyaz peynir, ceviz 1 caybardagı, zeytin , 10 zeytin, salatalık domates, maydanoz dereotu, 2 yumurtadan omlet ek olarak cıslı 5 cilek :(:19::19::19:

aksam: 1 alinazik, 1 adana sadece etleri salata, 1 cig köfte, bol acı biber tursusu
gece : calısmam vardır. Naneli ayran 2 tane de kucuk cıkolata :( ben de regl olcem buyuk ihtimalle sinyaller geliyo :26::26::26:

pazartesi sabah 13:00 : kahvaltı ( anca uyandım ) : klasik karatay kahvaltısı I love KK :72::72:
aksam: 5 köfte, (süper olmustu köftelerim ) 2 kasık bulgur pilavı, ayran

dün aksamdan itibaren su yogurt kurune başladım bende bakalım ne oalcak.

her gun mutlaka 3 lt su içtim.
3 gun ctesi pazar ve dun leslie 3 mil yaptım..:32::32:

bu sabah klasik karatay kahvaltısı
2 kasık yogurt kuru
ogle : ogleden 20 dk once kurlu ayran içtim. Yogurt bulamayınca. + karnıyarık, salata

Şimdilik böyle :)))
selamlar,

bu arada ev işleri cocuklar iş derken kendimi bir ara klonlatmak istiyorum herseye yetisebilmek gerçekten zor oluyor :(

Hiç kaçamak yok :nazar::nazar::nazar::nazar:
bugün de öğlen yürüdüm 1.5 saat..ama sıcak olmuş artık:35: işe zor attım kendimi:37::37:,1 saatten fazla gündüz yürümem artık:31:ayy piknikleri ben de severim:56:kilo derdi olmasaydı da iyi havalarda hep piknik mangal yapabilseydik keşke..akşama alırız haberlerini canım:16:

:9::9::9::9:sürüden ayrılanı kurt kaparmış kıss:9:biz eşimle büyük kızımız bebekken akça,pakça,gökçe,kepçe diye severdik,aklıma geldi:52::52:

nuri alçoyu benzemez kimse sana yarışmasında izlediniz mi geçen hafta...valla iyi iş çıkardı,birinci oldu zaten...söylediği şarkı neydi biliyomusun...sex bomb:52::52:

Artık çok sıcak,ben akşama doğru çıkabiliyorum ancak,1 saat bile fazla,çıkabiliyorsan sen de akşam çık canım,piknik güzel ve 0 kaçamaklıydı:nazar::nazar::nazar:

Canım inşallah böyle devam,ben de ilk ay çok hızlı kaybettim sonra yavaşladı,bi ara yazıcam ben de kalanları vermemde faydası olur belki

Yaz canım yaz mutlaka motive edici olur. Bak sonuçta vermişsin kilo demekki bu iradeye sahipsin devamı gelsin nolur sağlıklı ve ince olmak gibisi varmı bu dünyada :16::16::16:

Hosgeldin ramaska,iyi olmana sevindim,sen bebisler iyi olun kilolar gider nasilsa baslayinca hic takma kafana,seni ve kizlarini opuyorum:54:

Biri bana yoğurt kürünün tarifini yazabilir mi..çok merak ettim..metabolizmayı hızlandırmak için ne varsa tükebilirim..Haziran sonu tatile çıkıcam ama ne bi kıyafetim oluyor..ne de mayom..

Öğle yemeğim:
1 tabak taze fasulye
yoğurt
1 dilim kepekli ekmek..:25::25::25:

Şimdi de şekersiz kahvemi içiyorum..

Bu sabah tartıldım..galiba gidiyor gram gram..yarın benim için önemli sınav..iş yerindeyken yemiyorum da evdeyken çok abur cubur tüketiyorum..ne zaman fırsat bulsam buzdolabının önündeyim..yarın da evdeyim..

Kendimi temizliğe vermeliyim..akşam da misafirim var..ama ızgara yapıcam onlara..

Yarin kacamak yok ona gore,islerini yap,kendini mesgul et,o gramlar da kilogramlara doner merak etme:16::26::26:

273 kalorı

Supersin canim,bu hafta bence liste bomba olacak,kobaylar da var

Yaz canım yaz mutlaka motive edici olur. Bak sonuçta vermişsin kilo demekki bu iradeye sahipsin devamı gelsin nolur sağlıklı ve ince olmak gibisi varmı bu dünyada :16::16::16:

En onemlisi de saglik,bi ara yazicam canim,kilo verdim insallah kalanlar da gider:16:

Back