• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Günaydın arkadaşlar,

Yoğurt kobaylarından haber var mı :1::1: Şöyle bir baktığımda ateş basmasından muzdarip olanlar olmuş, doğrudur, zencefil yapıyor onu.. Bu arada ben neden yapmıyorum ki acaba bunu :26:
bizi bekliyosun kobayız bizyaa..ölürsem vasiyetimdir..sorumlusuuu akasssyaaa hık hık...diye yazcam..:60::60:
Bu sabah mutfağa. Gittim eşim biri hediye olarak 1 kutu baklava almış oda eve gedirmiş :5:
Yedimi :kkk:tabiki hayır kayınvaldeye verdim:5:
Kahvaltım
2 kıymalı yumurta
1 açuç içi kadar peynir
1 caybardağı ceviz
4 kuru kaysı
6 zeytin domates salatalık
Biara elim ekmek aradı tabağımı sıyırmak için:17:
:46::46::46::nazar::nazar::nazar:
Bu ay da bitti böylece..

Ve ben sabah kalktım..önce saksıda yetiştirdiğim semizotu, fesleğen ve maydanozlarımı suladım..

Kahvaltım:
1 rafadan yumurta
beyaz peynir
4 zeytin
1 domates
birkaç dal taze nane
5 ceviz
1 bardak süt

Saat 10.00 da
1 fincan 7 otlu çayım..

yarım lt su şimdilik..bugün daha fazla su içmeye özen göstericem..

Şu yoğurt kürü nedir kızlar..görüyorum yapanlar var ama nasıl bişey..ne işe yarıyor..

sen de benim gibi pencere önü bostanı aldın galiba..ama ben verimli bulmadım geçen yıl..bu yıl sadece tere ektim.ayrıca aldığım tatlı kıl biber ve bahçe menekşesii:52::52::52:

:32::32:oh sefan olsun sersumum..
yogurt detoksu nasıl gıdıyor bebek...
gelelım kahvaltıma

yogurt,yumurta
fındık,zeytın
peynır,yesıllık
omega3

ateşli gidiyor..:27::27:

afiyet olsun datlum:16::16:

hatun bebek deyince dün paylaştığım karikatür geldi aklıma çok komik yaww gördün mü :60::60::60::60:

Bayanlar hepinize kolay gelsin oncelikle.bende kilo vermeye calisiyorum .gobegim catladi verene kadarda ama 1aydir fitnessa gidiyordum tam 3kilo almisim aglamaktan icim sisti.sinirlendim biraktim simdi sabahlari yuruyuse cikicam .bende hata aslinda her zaman oluyo bu ne zaman spora gitsem kas yapiyorum kilo aliyorum.ve ac kaldigimla kaliyorum.onun icin cok uzuldum zaten yesem alsam u kadar uzulmicem .bi ara dukan diyetini yaptim verdimde simdi acil zayiflamam gerekiyo kizlar simdi karatayi mi denesem ne onerirsiniz acil cevap bekliyorum.

ayyyy kizlaaaaarrrrrrrr hepinize günaaaaydiiiiiiinnnnnnn :16::16::16::16::16:

bütün mesajlari okuyamadim masallah 1 günde 20 sayfa konusmussunuz :9::9::9:

dün gelemeidm cünküüüüüüümmmmmm babiskoooomm geldi :32::32::32::32::32::32: dün gece de bizde kaldi ama sabah erkenden gitti geri :50: malum calisyor adam... o yüzden gelemedim, ama aklim sizdeydi :16:

Canım valla gelnlerle değil ya kayınvalidelerle ilgili. Sen onlara iyi davranırsan onlar el üstünde tutarlar ya. Kafa eskide kalırsa eğer hep seninle uğraşıyorlar. Modern kaynanalar öyle değil yani :9::9::9: Sen öyle olmazsın :1::1:

Valla kafa dengi değilse kendin yap daha iyi canım :37: İçme kız içmeeeee işeyecen yatağa :52::52:

Neeeeeeeeyyy :22::22::22::22::22: Bir iki seferlik olur hadi neyse :9::9::9::9:

seeyyy cigdos, ya özledim ama iskerder kesin yiycem trde bana neee :31:

evettt gelelim özetlere...:126::126:

regiş..bağladın mı mor yazmayı ağladın mı başııımmm başım diye..cicim dün gece başım çok ağrıdı yazdığını okumadan kaçmışım...

ayrıca yürüyüş arkadaşlarını çok sevdim bi ara bana gönder onları bezdiriveriyim de bi daa aman aman yürüyüş mü desinler:27::27:
valla bende çiğdoş gibi tak kulaklığı kimseyi tınlama modunda yürüyorum..bikaçkere benimde peşime takılmak istediler ben saatim belli değil canım nezaman isterse o zaman çıkıyom uymaz yanee dedim kurtuldum:47::47:

çiğdoşş...içmişin suları doldurmuşsun logarı..çevre temizlik vergisi size çok gelir bu yıl..:60::60:

oyamm...kocişin gelmiştir gözün aydın..afiyetler olsun bebeemm eminim sersumun içinde yalamışındır dondurmadan:60::60::60:

tanem..kaçamağa rağmen -- diyosun..daha ne olsun:46::46:.ama bugün kaçamak yok di miii:20::20:

birdyyy ...hakkında konuştuklarımızı okudun muu kayınçoommmm..:60::60::60:

kuzum bagladim mor yazmayi attim kendimi koltuga, saclarimi dataramadim, pijamalarimi da cikarmadim iyice kakilmisa bagladim :9::9::9::9: esim de zaten annesigile gitti, galiba söyledi regen hasta diye, cünkü arayan olmadi gel diye :9::9::9: cünkü kaynanam bi yapissa dedigi olmadan birakmaz valla iyiki aramadilar...

Ben omega 3 te kullanmıyorum. Acaba alsam daha mı hızlı veririm ki. Hiç denemedim. :44::44:

hocamız yağ yakımına yardımcı ve metabolizma hızlandırıcı diyo bebişim al bence..hapı olmasa da keten tohumu al:34::34:

heeeeee bakin ben bilmiyodum omega 3 arkidesin yag yakimini hizlandirdigini :28: bugün gidip bi eczaneye felan sorayim, olmadi alayim hemen bi tane... trye gitmeme tam 1.5 ay var, gidecek 5-6 kilo var daha :8::8::8:

35-40 yaş üstü haatunlar...damar sertliği ve kalp krizi için doktor kontrolünde günde 100 mg asprin almalıymışızz..bağırsakta çözünen alınacak ve ılık suyla ezmeden alınacak.:kkk::kkk::kkk:

ciciskom o aspirin yüzünden, esimin yengesinin ablasi öldü genc yasta :50::50::50: o da ayni sebepten hergün aspirin aliyodu, o da dr kontorölündeydi güya.. ama kadincagizin karacigeri iflas etti bikac ay icinde öldü gitti :14: yazik cok iyi bi kadindi, cocugu felan da yoktu.. hatta ölmeden önce hastanede yatarken benden su böregi istemisti ona su böregi yapmistim helal olsun.. yani ilaci birak yedigimiz en dogal yiyecegin hatta suyun bile fazlasi zarar :50: o yüzden ben aspirinden cok korkuyorum artik...

canm o omega 3 fiyatı ne kdr ? bende hala alcam inş :)

hoşbulduk şekerimm.. iyi çok şükür doktor şimdilik her şey iyi görnüyor 2. ameliyata gerek yok gbi ama kndini kollucak dedi. 1ay boyunca fazla yürüücek, koşmucak felan demiş ama bizimkini de bu havalarda zaptetmek ne mümkün. :52:

yegenine tekrar gecmis olsun cnaim, cok sveindim iyi olmasina :16:

kizlar dünkü bildirim gelsin hemen...

kahvalti:
klasik kartay kahvaltisi

aksam:
tavuk gögüsü + salata + yogurt

sonra da babiskomla dondurma :17:

bugünkü kahvaltim:
dünden kalan kavurma + salatalik, domates + yogurtlu kuruyemis

dün gelemeidm cünküüüüüüümmmmmm babiskoooomm geldi :32::32::32::32::32::32: dün gece de bizde kaldi ama sabah erkenden gitti geri :50: malum calisyor adam... o yüzden gelemedim, ama aklim sizdeydi :16:

kuzum bagladim mor yazmayi attim kendimi koltuga, saclarimi dataramadim, pijamalarimi da cikarmadim iyice kakilmisa bagladim :9::9::9::9: esim de zaten annesigile gitti, galiba söyledi regen hasta diye, cünkü arayan olmadi gel diye :9::9::9: cünkü kaynanam bi yapissa dedigi olmadan birakmaz valla iyiki aramadilar...

ciciskom o aspirin yüzünden, esimin yengesinin ablasi öldü genc yasta :50::50::50: o da ayni sebepten hergün aspirin aliyodu, o da dr kontorölündeydi güya.. ama kadincagizin karacigeri iflas etti bikac ay icinde öldü gitti :14: yazik cok iyi bi kadindi, cocugu felan da yoktu.. hatta ölmeden önce hastanede yatarken benden su böregi istemisti ona su böregi yapmistim helal olsun.. yani ilaci birak yedigimiz en dogal yiyecegin hatta suyun bile fazlasi zarar :50: o yüzden ben aspirinden cok korkuyorum artik...
6:

günaydın canım...:16::16:

gözünaydın babacığın gelmiş ..ama niye hemen döndü..ben onları da tr de sanıyordum:44::44:

ohhh nekaa güzel yapmışın..kakılmış tiplemesi çok tutar zatee..:27::27:

:53::53::53: yazık yaa...kıss onun altında başka sebepler de vardır mutlaka..okadar da değil artık..çünkü bile bile kardiyologlar niye önersin...allah rahmet eylesin..
mideye zararı var onu biliyoruz mide sorunu olanda mide kanaması da geçirtir..şaşırdım:26::26:

Bayanlar hepinize kolay gelsin oncelikle.bende kilo vermeye calisiyorum .gobegim catladi verene kadarda ama 1aydir fitnessa gidiyordum tam 3kilo almisim aglamaktan icim sisti.sinirlendim biraktim simdi sabahlari yuruyuse cikicam .bende hata aslinda her zaman oluyo bu ne zaman spora gitsem kas yapiyorum kilo aliyorum.ve ac kaldigimla kaliyorum.onun icin cok uzuldum zaten yesem alsam u kadar uzulmicem .bi ara dukan diyetini yaptim verdimde simdi acil zayiflamam gerekiyo kizlar simdi karatayi mi denesem ne onerirsiniz acil cevap bekliyorum.

canım hoşgeldin.:16:..ilk sayfamızı okuyaraktan başlayabilirsin.:34:.sağlıklı besleniyoruz ve aç kalmadan kilo veriyoruz daha ne olsun..başarılar..:16::16:

Kaynanayı mı şişircen kıs :9::9::9: O da sevinmiştir gelinim bana baklava getirdi diye seni seniiii :60: :60:

Canım bezelyelerini yemezsen tavuk sorun olmuyor zaten. Onun dışında çok güzel olmuş kaçamak yok.

Valla bizde daha yeni başlayacağız ama kilo vermesi duranları hızlandırıyormuş canım bu kür. Bkıciiiz yani :37:
Bir taşla iki kuş :60:

Bende bır yogurt kobayıyım ama ılk defa dun aksam yedım gayet guzel tadı.
Bu sabah ısteyım evde kahvaltı yapmıyorum. buarayada yogurt almayı unutmusum. malesef yıyemedım.
Aksama tam gaz devam. Bakalım neler olacak.
Dun gıremedım menumu yazayım
sabah
1 muz
1 avuc cevız fıstık
5 zeytın
aksam
1 kase kobay yogurdu
1 tabak yesıl mercımek yemegı
1 kase yogurt
2 yaprak murul
çok geldı az daha patlayacaktım

bugunku menumu yazayımda belkı bır daha gıremem
sabah
1 muz
1 avuc cevız fıstık
5 zeytın

aksam
kobay yogurdu
fırında kuzu etı ( cok sevrım doyana kadar yerım)
salata
Insalllah bunlarla kalırım. Çünkü hafta sonu dugun var. zayıf gorunmem gerekıyor.
:21::21:

seeyyy cigdos, ya özledim ama iskerder kesin yiycem trde bana neee :31:

heeeeee bakin ben bilmiyodum omega 3 arkidesin yag yakimini hizlandirdigini :28: bugün gidip bi eczaneye felan sorayim, olmadi alayim hemen bi tane... trye gitmeme tam 1.5 ay var, gidecek 5-6 kilo var daha :8::8::8:

yegenine tekrar gecmis olsun cnaim, cok sveindim iyi olmasina :16:

Günaydın canııııımmm :3::3:

Babişkon muuuuğ gözün aydın keşke benimkide gelseeee :5::5: Ama çalışıyor napalım :15:

Tamam kıs bi kereden bişey olmaz ekmeklerinden yemiver ya da dayanamazsın bencede :18: ye hadi kıs nasılsa kilonu verip gelicen veremezsen yok ona göre :22:

Kakılmış ha :60: :60:

Omega 3 ile daha hızlı gidecek inşallah bende yarın alcam :8::8::8:

Evet bende çok duydum öyle hikayeler ama bazen hastalar abartı kullanıyor ya da kontrole falan gitmiyor tabi kişiyle de alakalı ama bence de en iyisi doğal yöntemler :53: Tırsarım ben ilaçlardan her zaman. Masum ilaç yoktur :kkk:

kızlar günaydın işler çok hemen kahvaltımı yazıp çıkıcam. geçmişi bugün müsait olunca okucam inşallah

2 yumurta
şekersz çay
yarım kase yoğurt
1dilim peynir
zeytin
domates
:16:

Günaydın canııııımmm :3::3:

Babişkon muuuuğ gözün aydın keşke benimkide gelseeee :5::5: Ama çalışıyor napalım :15:

Tamam kıs bi kereden bişey olmaz ekmeklerinden yemiver ya da dayanamazsın bencede :18: ye hadi kıs nasılsa kilonu verip gelicen veremezsen yok ona göre :22:

Kakılmış ha :60: :60:

Omega 3 ile daha hızlı gidecek inşallah bende yarın alcam :8::8::8:

Evet bende çok duydum öyle hikayeler ama bazen hastalar abartı kullanıyor ya da kontrole falan gitmiyor tabi kişiyle de alakalı ama bence de en iyisi doğal yöntemler :53: Tırsarım ben ilaçlardan her zaman. Masum ilaç yoktur :kkk:

senin babiskon da gelsiiinnn :16::16::16: cok iyi oluyo ya insan yalniz olmadigini hissediyor o zaman...

insallah cigdos biliyosun benim gecen hafta durdu.. belki turboya baglariz omega 3 etkisiyle :10:

valla canim iste detayini bilmiyorum ama bize söylenen buydu paylasayim deidm.. evet masum ilac yok allah yoklugunu göstermeisn ama yine d emuhtac da etmesin...

günaydın canım...:16::16:

gözünaydın babacığın gelmiş ..ama niye hemen döndü..ben onları da tr de sanıyordum:44::44:

ohhh nekaa güzel yapmışın..kakılmış tiplemesi çok tutar zatee..:27::27:

:53::53::53: yazık yaa...kıss onun altında başka sebepler de vardır mutlaka..okadar da değil artık..çünkü bile bile kardiyologlar niye önersin...allah rahmet eylesin..
mideye zararı var onu biliyoruz mide sorunu olanda mide kanaması da geçirtir..şaşırdım:26::26:

kusum babam tir soförü ya, geldi iste gece mola vermesi gerektigi saatigi buraya denk getirdi, iste cok iyi oldu yaa... :16::16::16: yoksa normalde trdeler..

bilmiyom kusum baska ne sebep var ama kadin yillarca kullanmis hani öyle üc bes aylik kullanim sonucu degil.. hatta o kadin ölünce seker niyetine agri kesici vs icen kaynanam ilaclari kesti :9::9::9:

senin babiskon da gelsiiinnn :16::16::16: cok iyi oluyo ya insan yalniz olmadigini hissediyor o zaman...

insallah cigdos biliyosun benim gecen hafta durdu.. belki turboya baglariz omega 3 etkisiyle :10:

valla canim iste detayini bilmiyorum ama bize söylenen buydu paylasayim deidm.. evet masum ilac yok allah yoklugunu göstermeisn ama yine d emuhtac da etmesin...

kusum babam tir soförü ya, geldi iste gece mola vermesi gerektigi saatigi buraya denk getirdi, iste cok iyi oldu yaa... :16::16::16: yoksa normalde trdeler..

bilmiyom kusum baska ne sebep var ama kadin yillarca kullanmis hani öyle üc bes aylik kullanim sonucu degil.. hatta o kadin ölünce seker niyetine agri kesici vs icen kaynanam ilaclari kesti :9::9::9:

Bağlayalım ya vallahi durdum resmen bende ne cimri vucudum varmış benim yaa azcık bana çekseymiş ya :22:

Haaa öyle geldi ayyy ne hoş ziyareeeett. :46: Keşke ama neyseki az kaldı biz gidicezzz :16:

Amin canım . :5::5:

Demek kaynanan da histerik :60: :60:

Bağlayalım ya vallahi durdum resmen bende ne cimri vucudum varmış benim yaa azcık bana çekseymiş ya :22:

Haaa öyle geldi ayyy ne hoş ziyareeeett. :46: Keşke ama neyseki az kaldı biz gidicezzz :16:

Amin canım . :5::5:

Demek kaynanan da histerik :60: :60:

sorma canim ne histerik hem de :31: ya garip huylari var ki bazen tedavisi de mümkün degildir bence diye düsünüyorum :9: bana bi laf söyledi ben de onun karsiligini verdim biliyo muusn.. bunun banyosunda bildigin hali var :53: eski bi haliyi kesmis bütün yeri kapatmis fayanslar soguk olur diye, o renkli halinin üstüne bir de normal banyo paspasi atiyo :60::60::60::60: neyse bana ne yani kisisel tercih..
bi se yoldu benim evime laf etti :57::57::57: ben de yapistirdim lafi, senin banyo da yerde hali var hemde klozetin dibine kadar, bildigin mikrop yuvasi ben buna bisey diyomuyum dedim :63::63::63::63: anaaammmm bi dahaki gittigimde hali yoktu yerinde halen yok :9::9::9: kadinin kendine özgü bi aliskanligi bilem yok...

evet canim sen gidiosun ankaray ainsallah ordan sIk sIk görüsürsünüz.. darisi basima :32:

sorma canim ne histerik hem de :31: ya garip huylari var ki bazen tedavisi de mümkün degildir bence diye düsünüyorum :9: bana bi laf söyledi ben de onun karsiligini verdim biliyo muusn.. bunun banyosunda bildigin hali var :53: eski bi haliyi kesmis bütün yeri kapatmis fayanslar soguk olur diye, o renkli halinin üstüne bir de normal banyo paspasi atiyo :60::60::60::60: neyse bana ne yani kisisel tercih..
bi se yoldu benim evime laf etti :57::57::57: ben de yapistirdim lafi, senin banyo da yerde hali var hemde klozetin dibine kadar, bildigin mikrop yuvasi ben buna bisey diyomuyum dedim :63::63::63::63: anaaammmm bi dahaki gittigimde hali yoktu yerinde halen yok :9::9::9: kadinin kendine özgü bi aliskanligi bilem yok...

evet canim sen gidiosun ankaray ainsallah ordan sIk sIk görüsürsünüz.. darisi basima :32:

Tabi gidebilirsek daha belli de değil :5::5: Ama büyük ihtimalle öyle olacak :53:

:53::53::53: Aferin kız ezdirme kendini :29::29:

08:00 ilaç

1 bardak süt

11:00 Kahvaltı

2 yumurta
1 kk beyaz peynir
1/2 kase maydonoz
1 fincan adaçayı

16:00 ilaç

1 bardak süt

18:00 akşam yemeği

2 tane Alabalık

2 bardak Limonlu su

1/2 kase Soğan salatası

00:00 İlaç

1 kase Yoğurt kürü

Tabi gidebilirsek daha belli de değil :5::5: Ama büyük ihtimalle öyle olacak :53:

:53::53::53: Aferin kız ezdirme kendini :29::29:

cok istiyorum yaa sen ankaraya gel diye :34::34::34::34:

valla canim ezdirmesek de eziyorlar iste, sesimizi hic cikarmasak ne olur acep halimiz :31::31::31:

08:00 ilaç

1 bardak süt

11:00 Kahvaltı

2 yumurta
1 kk beyaz peynir
1/2 kase maydonoz
1 fincan adaçayı

16:00 ilaç

1 bardak süt

18:00 akşam yemeği

2 tane Alabalık

2 bardak Limonlu su

1/2 kase Soğan salatası

00:00 İlaç

1 kase Yoğurt kürü

cok güzel besleniyosun cnaim yaa, niye yavsladi ki kilo vermen :44::44::44:

kizlar ben bi carsiya gidip gelcem alcaklarim var.. sonra yine gelirim :54::54::54::54:

Back