• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

sorma canim ne histerik hem de :31: ya garip huylari var ki bazen tedavisi de mümkün degildir bence diye düsünüyorum :9: bana bi laf söyledi ben de onun karsiligini verdim biliyo muusn.. bunun banyosunda bildigin hali var :53: eski bi haliyi kesmis bütün yeri kapatmis fayanslar soguk olur diye, o renkli halinin üstüne bir de normal banyo paspasi atiyo :60::60::60::60: neyse bana ne yani kisisel tercih..
bi se yoldu benim evime laf etti :57::57::57: ben de yapistirdim lafi, senin banyo da yerde hali var hemde klozetin dibine kadar, bildigin mikrop yuvasi ben buna bisey diyomuyum dedim :63::63::63::63: anaaammmm bi dahaki gittigimde hali yoktu yerinde halen yok :9::9::9: kadinin kendine özgü bi aliskanligi bilem yok...

:
:27::27: abooww seninde çiğdoştan kalır yanın yok hanii..seninde taktiklerin iyi haaa:60::60:
valla canim iste detayini bilmiyorum ama bize söylenen buydu paylasayim deidm.. evet masum ilac yok allah yoklugunu göstermeisn ama yine d emuhtac da etmesin...

kusum babam tir soförü ya, geldi iste gece mola vermesi gerektigi saatigi buraya denk getirdi, iste cok iyi oldu yaa... :16::16::16: yoksa normalde trdeler..

bilmiyom kusum baska ne sebep var ama kadin yillarca kullanmis hani öyle üc bes aylik kullanim sonucu degil.. hatta o kadin ölünce seker niyetine agri kesici vs icen kaynanam ilaclari kesti :9::9::9:

şimdi anladım bende babası günübirlik nası geldi dedim..oh nekaa güzel o zaman :9::9::9:

o kadıncağız çiğdoşun dediği gibi abartanlardandır mutlaka..tabii herşeyin fazlası zarar..insan korkuyor..:26::26::26:

tühh kaynana devam etseydi keşke:27::27:

sen de benim gibi pencere önü bostanı aldın galiba..ama ben verimli bulmadım geçen yıl..bu yıl sadece tere ektim.ayrıca aldığım tatlı kıl biber ve bahçe menekşesii:52::52::52:[/I][/B][/SIZE]

Evet canım..memnun kalmadın mı..ya çok hevesliyim ama bakalım..semizotları küçük küçük çıkmaya başladı..balkona koydum şimdilik..tere de var bende..ama daha çıkmadı..çok seviyorum bunlarla uğraşmayı..sabah akşam seviyorum küçücük semizotlarını ki semizotunu hiç sevmem..:)) düşünün artık..neyse yapıcak bişey yok..çıkmazsa çiçek soğanı ekerim..

selam kizlar,arada okuyorum sizi masallah güzel gidiyorsunuz ,bende düzensizlikten baslayamamistim bi türlü ama 2 hafta tatil var burda bunu iyi degerlendirmem lazim bügün basladim ,tatil bitene kadar alistirirsam kendimi gerisi gelir zaten,sans dileyin bana :)

sersum bugünden itibaren bildirim yapip 2 hafta soonra listeye girmek istiyorum mümkünse

Evet canım..memnun kalmadın mı..ya çok hevesliyim ama bakalım..semizotları küçük küçük çıkmaya başladı..balkona koydum şimdilik..tere de var bende..ama daha çıkmadı..çok seviyorum bunlarla uğraşmayı..sabah akşam seviyorum küçücük semizotlarını ki semizotunu hiç sevmem..:)) düşünün artık..neyse yapıcak bişey yok..çıkmazsa çiçek soğanı ekerim..

yok canım çıkıyorlar..ama minnacık minnacık:37:..doyumluk değil tadımlık yanii.ee tabii bahçe gibi olur mu benim beklentim fazlaydı sanırım ondan hayal kırıklığı yaşadım..ama oyalanmak için güzel..:34::34:

kizlar su yogurt kürünü bende denemdim ama cok aci geldi bana yiyememdim,yogurdumu az koydum acaba

selam kizlar,arada okuyorum sizi masallah güzel gidiyorsunuz ,bende düzensizlikten baslayamamistim bi türlü ama 2 hafta tatil var burda bunu iyi degerlendirmem lazim bügün basladim ,tatil bitene kadar alistirirsam kendimi gerisi gelir zaten,sans dileyin bana :)

sersum bugünden itibaren bildirim yapip 2 hafta soonra listeye girmek istiyorum mümkünse

tamam canım düzenli gelirsen motive olursun ..başarılar..:34::34:

yoğurdu ben 3 kaşık koyuyorum..ama tadı fena değil..çay kaşığı silme olacak bide..:34::34:

tamam canım düzenli gelirsen motive olursun ..başarılar..:34::34:

yoğurdu ben 3 kaşık koyuyorum..ama tadı fena değil..çay kaşığı silme olacak bide..:34::34:

neyse bugün gidip süt almam lazim ygurdum bitti mayalayinca yogurdu attirip bi daha denerim bende ciftlik uzakta 16 17 saatleri arasinda süt aliniyo ins esim erken gelirde gidebilirim :)

Selam karatayın şekerleri

kahvaltı

2 yumurta çörek otlu tulum peyniri fümelenmiş bir parça et(pastırma gibi)
2 çeri biraz yeşil ve normal zeytin ceviz 3 günkurusu yogurt baharatlısından omega 3 ve çayy çayyy halende çay içmeye devam

resim ekleyecektim ama pc teli tanımadı kızlar akşam gelir o zaman onlara yaptırırım:9::9::9::9::9::9:

cok istiyorum yaa sen ankaraya gel diye :34::34::34::34:

valla canim ezdirmesek de eziyorlar iste, sesimizi hic cikarmasak ne olur acep halimiz :31::31::31:

cok güzel besleniyosun cnaim yaa, niye yavsladi ki kilo vermen :44::44::44:

kizlar ben bi carsiya gidip gelcem alcaklarim var.. sonra yine gelirim :54::54::54::54:

Neyse çıkarmaya devam et sen o zaman. :47::47::47:

Valla ben bilmiyırum suan garip duygular içindeyim. Ya çok iyi olacak ya çok kötü oraya çıkarsa :47::47:

Son düzenleme:
ayyyy kizlaaaaarrrrrrrr hepinize günaaaaydiiiiiiinnnnnnn :16::16::16::16::16:

bütün mesajlari okuyamadim masallah 1 günde 20 sayfa konusmussunuz :9::9::9:

dün gelemeidm cünküüüüüüümmmmmm babiskoooomm geldi :32::32::32::32::32::32: dün gece de bizde kaldi ama sabah erkenden gitti geri :50: malum calisyor adam... o yüzden gelemedim, ama aklim sizdeydi :16:

seeyyy cigdos, ya özledim ama iskerder kesin yiycem trde bana neee :31:

kuzum bagladim mor yazmayi attim kendimi koltuga, saclarimi dataramadim, pijamalarimi da cikarmadim iyice kakilmisa bagladim :9::9::9::9: esim de zaten annesigile gitti, galiba söyledi regen hasta diye, cünkü arayan olmadi gel diye :9::9::9: cünkü kaynanam bi yapissa dedigi olmadan birakmaz valla iyiki aramadilar...

heeeeee bakin ben bilmiyodum omega 3 arkidesin yag yakimini hizlandirdigini :28: bugün gidip bi eczaneye felan sorayim, olmadi alayim hemen bi tane... trye gitmeme tam 1.5 ay var, gidecek 5-6 kilo var daha :8::8::8:

ciciskom o aspirin yüzünden, esimin yengesinin ablasi öldü genc yasta :50::50::50: o da ayni sebepten hergün aspirin aliyodu, o da dr kontorölündeydi güya.. ama kadincagizin karacigeri iflas etti bikac ay icinde öldü gitti :14: yazik cok iyi bi kadindi, cocugu felan da yoktu.. hatta ölmeden önce hastanede yatarken benden su böregi istemisti ona su böregi yapmistim helal olsun.. yani ilaci birak yedigimiz en dogal yiyecegin hatta suyun bile fazlasi zarar :50: o yüzden ben aspirinden cok korkuyorum artik...

yegenine tekrar gecmis olsun cnaim, cok sveindim iyi olmasina :16:

valla bazen boyle kucuk numaralar bence hayat kurtarıyor ne yalan sölimmm bend eyapıyorum kimi zaman :):17::17::17:
cok iyi gelmiştir babanın gelmesi hasret gidermişsiniz süper olmuş.

aspirin olayı biraz muammalı bence cok da fazla karıstırmamak lazım kanımca:( allah rahmet eylesin bu arada yakınına.

karataya başlamak hala nasip olmadı sersum çantaları hazırla ...ne güzeldi geçen sene çok iradeliydim ..bugün inşallah ....uzun zamandır tartıylada küsmüştüm( hergün tartılırdım diyetteyken)..75.5 çıktım bi 15 dakka sonra yine tartıldım 75.3 çıktım tabiiki az olanı kabullenebildim:9:

ficansım ,birdy cim hoşbuldum canlarım ...birdy sigara tam gaz devam ediyo:22:

Selamlar cıtır bayanlar,

Gecen Ctesinden beri ne bir bildirim ne de bir aktarım yaptım.
haftasonlarım cok yogun bu ara yazamadım sadece aralarda okuyup cıktım. Ya siz de bayagı bir yazmıssınız bir gun okumuyorum olmuş 30 -40 sayfa. Neyse bu hafta sonu karatayın dısına cok cıkmadım.(cok az)

Ctesi sabah: klasik karatay
aksam: fasulye, yogurt
aralarda süt

Pazar sabah : guclu bir karatay kahvaltı benim kahvaltılar tam klasik beyaz peynir, ceviz 1 caybardagı, zeytin , 10 zeytin, salatalık domates, maydanoz dereotu, 2 yumurtadan omlet ek olarak cıslı 5 cilek :(:19::19::19:

aksam: 1 alinazik, 1 adana sadece etleri salata, 1 cig köfte, bol acı biber tursusu
gece : calısmam vardır. Naneli ayran 2 tane de kucuk cıkolata :( ben de regl olcem buyuk ihtimalle sinyaller geliyo :26::26::26:

pazartesi sabah 13:00 : kahvaltı ( anca uyandım ) : klasik karatay kahvaltısı I love KK :72::72:
aksam: 5 köfte, (süper olmustu köftelerim ) 2 kasık bulgur pilavı, ayran

dün aksamdan itibaren su yogurt kurune başladım bende bakalım ne oalcak.

her gun mutlaka 3 lt su içtim.
3 gun ctesi pazar ve dun leslie 3 mil yaptım..:32::32:

bu sabah klasik karatay kahvaltısı
2 kasık yogurt kuru
ogle : ogleden 20 dk once kurlu ayran içtim. Yogurt bulamayınca. + karnıyarık, salata

Şimdilik böyle :)))
selamlar,

bu arada ev işleri cocuklar iş derken kendimi bir ara klonlatmak istiyorum herseye yetisebilmek gerçekten zor oluyor :(

Canım esas ben senin o öğlen yürüyüşlerine bayılıyorum:16:, sen de bırakma kaçamak da yapsan:34:
bugün de öğlen yürüdüm 1.5 saat..ama sıcak olmuş artık:35: işe zor attım kendimi:37::37:,1 saatten fazla gündüz yürümem artık:31:ayy piknikleri ben de severim:56:kilo derdi olmasaydı da iyi havalarda hep piknik mangal yapabilseydik keşke..akşama alırız haberlerini canım:16:
sürümüze bekleriz..:60::60:.60:

hee bende akça pakçayım..gölge de bile yanarım..:ssz::ssz:
amaannn sevmesinler..çok lazımm..:27::27:
:9::9::9::9:sürüden ayrılanı kurt kaparmış kıss:9:biz eşimle büyük kızımız bebekken akça,pakça,gökçe,kepçe diye severdik,aklıma geldi:52::52:

:60::60::60::60::60: ayyyy çok tiksiinnnçççç...:60::60::60::60::60:üstünde röpteşambır:27:

gel yavrumm gazoz içer misin..:ssz::ssz::60::60::60::60::60:

nuri alçoyu benzemez kimse sana yarışmasında izlediniz mi geçen hafta...valla iyi iş çıkardı,birinci oldu zaten...söylediği şarkı neydi biliyomusun...sex bomb:52::52:

kizlar merhaba...hepinizi cok ozledim...:kkk::kkk::kkk:
sersum canim topigin hayirli olsun.cok iyi olmus...iyi dusunmussun akil kupu...:46::46::46::46::46:

oncelikle hepinizi ozledim ama pek firsatim olmadi acikcasi ara ara gelip okumaya calistim ama yazamadin...
bana ve kizima gelince beterin beteri var haline sukret diyorum...
birsuru kilo aldim yaz tatilide geliyor ne olcak bilmiyorum.

kizlar bu arada herkes iyidir ins cok guzel kilolarda verilmis tebrikler.ins.baharda geldi herkesin metabolizmasi hizlanir ve iyi kilo verirsiniz.darisi basima...
yogurt kurune baslamissiniz faydasini goruyormusunuz.zerdecal zencefil tarcinli olanimi yapiyorsunuz.
yogurdun yag yakma ozelligi varmis cok faydali...
vucut olculerinizi aldiniz mi.bolgesel olarak incelme varmi...

melexin canim evine yerlesmissin galiba hayirli olsun....
leylak canim en sonunda sende listeye girmissin...

daha neler oldu hatirlamiyorum...
herkese bol eksili gunler kizlar....kendinize iyi bakin....

Son düzenleme:
Biri bana yoğurt kürünün tarifini yazabilir mi..çok merak ettim..metabolizmayı hızlandırmak için ne varsa tükebilirim..Haziran sonu tatile çıkıcam ama ne bi kıyafetim oluyor..ne de mayom..

Öğle yemeğim:
1 tabak taze fasulye
yoğurt
1 dilim kepekli ekmek..:25::25::25:

Şimdi de şekersiz kahvemi içiyorum..

Bu sabah tartıldım..galiba gidiyor gram gram..yarın benim için önemli sınav..iş yerindeyken yemiyorum da evdeyken çok abur cubur tüketiyorum..ne zaman fırsat bulsam buzdolabının önündeyim..yarın da evdeyim..

Kendimi temizliğe vermeliyim..akşam da misafirim var..ama ızgara yapıcam onlara..

Back