- 23 Şubat 2010
- 19.718
- 18.098
- 498
abooww seninde çiğdoştan kalır yanın yok hanii..seninde taktiklerin iyi haaasorma canim ne histerik hem de ya garip huylari var ki bazen tedavisi de mümkün degildir bence diye düsünüyorum bana bi laf söyledi ben de onun karsiligini verdim biliyo muusn.. bunun banyosunda bildigin hali var eski bi haliyi kesmis bütün yeri kapatmis fayanslar soguk olur diye, o renkli halinin üstüne bir de normal banyo paspasi atiyo neyse bana ne yani kisisel tercih..
bi se yoldu benim evime laf etti ben de yapistirdim lafi, senin banyo da yerde hali var hemde klozetin dibine kadar, bildigin mikrop yuvasi ben buna bisey diyomuyum dedim anaaammmm bi dahaki gittigimde hali yoktu yerinde halen yok kadinin kendine özgü bi aliskanligi bilem yok...
:
valla canim iste detayini bilmiyorum ama bize söylenen buydu paylasayim deidm.. evet masum ilac yok allah yoklugunu göstermeisn ama yine d emuhtac da etmesin...
kusum babam tir soförü ya, geldi iste gece mola vermesi gerektigi saatigi buraya denk getirdi, iste cok iyi oldu yaa... yoksa normalde trdeler..
bilmiyom kusum baska ne sebep var ama kadin yillarca kullanmis hani öyle üc bes aylik kullanim sonucu degil.. hatta o kadin ölünce seker niyetine agri kesici vs icen kaynanam ilaclari kesti
şimdi anladım bende babası günübirlik nası geldi dedim..oh nekaa güzel o zaman
o kadıncağız çiğdoşun dediği gibi abartanlardandır mutlaka..tabii herşeyin fazlası zarar..insan korkuyor..:26::26::26:
tühh kaynana devam etseydi keşke