Valla küsülecek güzellikte olduğundan olmasın Maşallah canım
galiba ondan aldığımda çiçekçim bile maşallah diyin dedi pek nazlıdır o dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla küsülecek güzellikte olduğundan olmasın Maşallah canım
Selam kızlar
Saat 12 gibi Oglen menum yani piknik menum 4 kaşik kadar bol yesillikli kisir,2 mercimek kofte,domates,salatalik,peynir,zeytin,3 hurma
Kizlar borekler,corekler,gozlemeler havada ucustu ama ben elimi surmedim
Saat 5 gibi 2 kasik kisir hazirda bisey yoktu baska,kabakli yumurta ayran
Kizlar ben yuruyuse gidiyorum,gorusuruz
galiba ondan aldığımda çiçekçim bile maşallah diyin dedi pek nazlıdır o dedi
Maşallah sana da ficansım. Bizim de evde şuan börek var sıcak sıcak yaptım :18::18: Ama kapattım ağzını kesenin Neyse kilocuklar gitsinn söz kendime 1 tepsi börek yapcam otrup hepsini yicem Ama daha çok var :18:
Sonrada 5 km yürürüm nolcek kız Ama 57 olana kadar yok yok yok
Ben geldiim. Ceviz ve badem ve az tuzlu peynir alıverdim geldim kiii
Yarından itibaren bildirime başlıyorum. 2 hafta sonra listedeyim annemm duyrulur
Hoşgeldin şimdiden afiyet olsun hayırlı olsun bol bol leptin olsun
hadi bakalım al da gel yavlum..Selam hanımlar.. Gene ben. Bugün Karatayıma geri döndüm. .tam olarak bir dönüş olmadı ama. eksikler çok. kuruyemişim ve peynirim yok şuan. Bugün iyi gidiyor gibiyim. Birazdan dışarı çıkıp kuruyemiş almalıyım. Yarından itibaren tam anlamıyla başlamalıyım kiii
:46: bravo ficansım..eferim kısssSelam kızlar
Saat 12 gibi Oglen menum yani piknik menum 4 kaşik kadar bol yesillikli kisir,2 mercimek kofte,domates,salatalik,peynir,zeytin,3 hurma
Kizlar borekler,corekler,gozlemeler havada ucustu ama ben elimi surmedim
Saat 5 gibi 2 kasik kisir hazirda bisey yoktu baska,kabakli yumurta ayran
Kizlar ben yuruyuse gidiyorum,gorusuruz
canım ben 8 de yürüyüşe çıkıyorum standart eşimle anlaştık o arada o bilg.da sonra benim yürüyüş 45 dk ..dujj falan 9 da burda oluyom..ona göre %90 burdayım..birazdan leylak da gelir..birdy de gelir..ohhhKızlar umarım herkes iyidir pc bu akşam sabaha kadar bende onu haber veriim dedim
Sersum madem öyle 10 da kesin burdayım ona göre
şimdi hızla geçmişi okiim arada bi son yazılarada bakarım
selam kızlar menüde küçük bir değişiklik oldu.öğleni sütle geçistirecektim ya canım çorba çekti mercimek çorba içtim.1 kase yoğurt yedim.akşam oturmada (5 gibi yani )kısır yedim.kaçamak yok
45 dakika tempolu yürüdüm
hadi hayırlısı ekliyorum seni de listeye..Ben geldiim. Ceviz ve badem ve az tuzlu peynir alıverdim geldim kiii
Yarından itibaren bildirime başlıyorum. 2 hafta sonra listedeyim annemm duyrulur
abooww seninde çiğdoştan kalır yanın yok hanii..seninde taktiklerin iyi haaa
şimdi anladım bende babası günübirlik nası geldi dedim..oh nekaa güzel o zaman
o kadıncağız çiğdoşun dediği gibi abartanlardandır mutlaka..tabii herşeyin fazlası zarar..insan korkuyor..:26::26::26:
tühh kaynana devam etseydi keşke
Neyse çıkarmaya devam et sen o zaman.
Valla ben bilmiyırum suan garip duygular içindeyim. Ya çok iyi olacak ya çok kötü oraya çıkarsa
iyiyim canım? sen nasılsın? nasıl gidiyor oralarda havalar :) biz de bir sıcak oldu ki su an İstanbul yanıyor :))
valla bazen boyle kucuk numaralar bence hayat kurtarıyor ne yalan sölimmm bend eyapıyorum kimi zaman :)
cok iyi gelmiştir babanın gelmesi hasret gidermişsiniz süper olmuş.
aspirin olayı biraz muammalı bence cok da fazla karıstırmamak lazım kanımca allah rahmet eylesin bu arada yakınına.
hadi bakalım al da gel yavlum..
hadi hayırlısı ekliyorum seni de listeye..
alıverdim geldim galiii :))) bir kere daha bismillah diyorum bakalım. uzun soluklu olması gerek düğüne 2 ay kaldıı
alıverdim geldim galiii :))) bir kere daha bismillah diyorum bakalım. uzun soluklu olması gerek düğüne 2 ay kaldıı
sabah 8.00
karatay kahvaltısı
sucuk
bugun yumurta yemedim
2 hurma
ceviz
öğlen 12.00
1 tabakciğer
akşam 19.45
yarım tabak menemen
biraz ceviz
2 erik