• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Anaaa ne güzel işte kıs bende eşim kahvaltı yapmıyor diye işe gitmeden 15 dk önce kalkıp hazırlanıyp işe gidiyordum hep ondan kilo aldım. Tabi iş yerinde poğaça. Ama artık akıllandım

:53::53::53::53: Helal sana valla. Bende tık yok. O enerjide hiç yok :ssz: Noltalji şaaptım bak :31:

Gel kuzum gel yaaaa yer çok :16:

Kesinlikle doğru diyosun,metabolizmayı da hızlandırıyor iyi bi kahvaltı,karatayın en güzel öğünü

Kesinlikle doğru diyosun,metabolizmayı da hızlandırıyor iyi bi kahvaltı,karatayın en güzel öğünü

Öyle valla canım. :ssz: Ama sabah çok erken yapamasam da bende işte öğlene doğru yapıyorum. 2 öğün yapıyorum ya. Ama yaz iyice gelince sabah 8 akşam 6 yapıcam öğünlerimi. Aralarda da ayran süt falan içerim. Yazın çünkü sıcakta canım hiç bişey istemiyor. :37:

Dunki menum
Krty kahvaltı
Ogle guvec yogurt
Ajksam taze soganli yumurta
Spor ev temizligi:)

Öyle valla canım. :ssz: Ama sabah çok erken yapamasam da bende işte öğlene doğru yapıyorum. 2 öğün yapıyorum ya. Ama yaz iyice gelince sabah 8 akşam 6 yapıcam öğünlerimi. Aralarda da ayran süt falan içerim. Yazın çünkü sıcakta canım hiç bişey istemiyor. :37:

Dayanabiliyorsan çok güzel 2 oğün,ben yapamiyorum,10 kiloyu da 3 öğün yaparak verdim,bazen hafta sinlari kahvaltı geç olunca 2 öğün yaptım,yazın öğleni meyve ile de geçirebilirsin,yanında gene ayran süt de :34:olur,hoca da izin veriyor zaten

Dayanabiliyorsan çok güzel 2 oğün,ben yapamiyorum,10 kiloyu da 3 öğün yaparak verdim,bazen hafta sinlari kahvaltı geç olunca 2 öğün yaptım,yazın öğleni meyve ile de geçirebilirsin,yanında gene ayran süt de :34:olur,hoca da izin veriyor zaten

Canım geç yaptığım için dayanıyorum. Saat 11 ve 18-19 gibi yiyorum. Ben daha yolun başındayım. 5 mayısta 2 ayım dolacak diyetimde ama baya yol katettim diyebilirim. Spor çok yapamıyorum ama bu ara ona da başladım. İnşallah vericez hep birlikte :16:

Günaydın arkadaşlar,

Yoğurt kobaylarından haber var mı :1::1: Şöyle bir baktığımda ateş basmasından muzdarip olanlar olmuş, doğrudur, zencefil yapıyor onu.. Bu arada ben neden yapmıyorum ki acaba bunu :26:

Günaydın arkadaşlar,

Yoğurt kobaylarından haber var mı :1::1: Şöyle bir baktığımda ateş basmasından muzdarip olanlar olmuş, doğrudur, zencefil yapıyor onu.. Bu arada ben neden yapmıyorum ki acaba bunu :26:

Bende dün yoğurdum bitmişti yeni mayaladım diye yapamadım :37: Yani tek biir öğün yapabildim canım :37: Ama bunu cumaya kadar yapıcm :52: Bakalım sonuçları görüciiiz :52:

Biz kobayız ya ondan kıs bekliyonus sonuçları :1::1::1:

Bu sabah mutfağa. Gittim eşim biri hediye olarak 1 kutu baklava almış oda eve gedirmiş :5:
Yedimi :kkk:tabiki hayır kayınvaldeye verdim:5:
Kahvaltım
2 kıymalı yumurta
1 açuç içi kadar peynir
1 caybardağı ceviz
4 kuru kaysı
6 zeytin domates salatalık
Biara elim ekmek aradı tabağımı sıyırmak için:17:

Amanın ne çabuk 17 sayfa olmuş..maşallah size pek hızlısınız..

okuyamadım vallahi hepsini..

Dün yeni karatayımın ilk günüydü..sabah öğleni yazmıştım ama akşamla birlikte günün tam özetini geçeyim size..
Tam olarak adapte olamadım henüz..

Sabah:
1 haşlanmış yumurta
beyaz peynir
siyah zeytin
1 domates
4 ceviz
1 bardak süt

Ara:
1 fincan 7 otlu çayım

Öğle:
1 tabak yaz türlüsü
yoğurt
salata

Ara:
1 fincan şekersiz kahve

Akşam:
1 tabak tavuklu bezelye..(bu pek olmadı biliyorum ama eşim seviyor die haftasonu yapmıştım..bu akşam da var..)
yoğurt
salata

Saat 19.30 dan sonra hiç bişey yemedim ama spor da yapamadım..
günlük 1,5 lt su

İlk gün böyle oldu...:kkk::kkk:

Bu ay da bitti böylece..

Ve ben sabah kalktım..önce saksıda yetiştirdiğim semizotu, fesleğen ve maydanozlarımı suladım..

Kahvaltım:
1 rafadan yumurta
beyaz peynir
4 zeytin
1 domates
birkaç dal taze nane
5 ceviz
1 bardak süt

Saat 10.00 da
1 fincan 7 otlu çayım..

yarım lt su şimdilik..bugün daha fazla su içmeye özen göstericem..

Şu yoğurt kürü nedir kızlar..görüyorum yapanlar var ama nasıl bişey..ne işe yarıyor..

Bu sabah mutfağa. Gittim eşim biri hediye olarak 1 kutu baklava almış oda eve gedirmiş :5:
Yedimi :kkk:tabiki hayır kayınvaldeye verdim:5:
Kahvaltım
2 kıymalı yumurta
1 açuç içi kadar peynir
1 caybardağı ceviz
4 kuru kaysı
6 zeytin domates salatalık
Biara elim ekmek aradı tabağımı sıyırmak için:17:

Kaynanayı mı şişircen kıs :9::9::9: O da sevinmiştir gelinim bana baklava getirdi diye seni seniiii :60: :60:

Amanın ne çabuk 17 sayfa olmuş..maşallah size pek hızlısınız..

okuyamadım vallahi hepsini..

Dün yeni karatayımın ilk günüydü..sabah öğleni yazmıştım ama akşamla birlikte günün tam özetini geçeyim size..
Tam olarak adapte olamadım henüz..

Sabah:
1 haşlanmış yumurta
beyaz peynir
siyah zeytin
1 domates
4 ceviz
1 bardak süt

Ara:
1 fincan 7 otlu çayım

Öğle:
1 tabak yaz türlüsü
yoğurt
salata

Ara:
1 fincan şekersiz kahve

Akşam:
1 tabak tavuklu bezelye..(bu pek olmadı biliyorum ama eşim seviyor die haftasonu yapmıştım..bu akşam da var..)
yoğurt
salata

Saat 19.30 dan sonra hiç bişey yemedim ama spor da yapamadım..
günlük 1,5 lt su

İlk gün böyle oldu...:kkk::kkk:

Canım bezelyelerini yemezsen tavuk sorun olmuyor zaten. Onun dışında çok güzel olmuş kaçamak yok.

Bu ay da bitti böylece..

Ve ben sabah kalktım..önce saksıda yetiştirdiğim semizotu, fesleğen ve maydanozlarımı suladım..

Kahvaltım:
1 rafadan yumurta
beyaz peynir
4 zeytin
1 domates
birkaç dal taze nane
5 ceviz
1 bardak süt

Saat 10.00 da
1 fincan 7 otlu çayım..

yarım lt su şimdilik..bugün daha fazla su içmeye özen göstericem..

Şu yoğurt kürü nedir kızlar..görüyorum yapanlar var ama nasıl bişey..ne işe yarıyor..

Valla bizde daha yeni başlayacağız ama kilo vermesi duranları hızlandırıyormuş canım bu kür. Bkıciiiz yani :37:

Back