Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

bizi bekliyosun kobayız bizyaa..ölürsem vasiyetimdir..sorumlusuuu akasssyaaa hık hık...diye yazcam..

sen de benim gibi pencere önü bostanı aldın galiba..ama ben verimli bulmadım geçen yıl..bu yıl sadece tere ektim.ayrıca aldığım tatlı kıl biber ve bahçe menekşesii

oh sefan olsun sersumum..
yogurt detoksu nasıl gıdıyor bebek...
gelelım kahvaltıma

yogurt,yumurta
fındık,zeytın
peynır,yesıllık
omega3

ateşli gidiyor..

afiyet olsun datlum

hatun bebek deyince dün paylaştığım karikatür geldi aklıma çok komik yaww gördün mü

Bayanlar hepinize kolay gelsin oncelikle.bende kilo vermeye calisiyorum .gobegim catladi verene kadarda ama 1aydir fitnessa gidiyordum tam 3kilo almisim aglamaktan icim sisti.sinirlendim biraktim simdi sabahlari yuruyuse cikicam .bende hata aslinda her zaman oluyo bu ne zaman spora gitsem kas yapiyorum kilo aliyorum.ve ac kaldigimla kaliyorum.onun icin cok uzuldum zaten yesem alsam u kadar uzulmicem .bi ara dukan diyetini yaptim verdimde simdi acil zayiflamam gerekiyo kizlar simdi karatayi mi denesem ne onerirsiniz acil cevap bekliyorum.

ayyyy kizlaaaaarrrrrrrr hepinize günaaaaydiiiiiiinnnnnnn

bütün mesajlari okuyamadim masallah 1 günde 20 sayfa konusmussunuz

dün gelemeidm cünküüüüüüümmmmmm babiskoooomm geldi dün gece de bizde kaldi ama sabah erkenden gitti geri malum calisyor adam... o yüzden gelemedim, ama aklim sizdeydi

seeyyy cigdos, ya özledim ama iskerder kesin yiycem trde bana neee

kuzum bagladim mor yazmayi attim kendimi koltuga, saclarimi dataramadim, pijamalarimi da cikarmadim iyice kakilmisa bagladim esim de zaten annesigile gitti, galiba söyledi regen hasta diye, cünkü arayan olmadi gel diye cünkü kaynanam bi yapissa dedigi olmadan birakmaz valla iyiki aramadilar...

Ben omega 3 te kullanmıyorum. Acaba alsam daha mı hızlı veririm ki. Hiç denemedim. :44::44:

hocamız yağ yakımına yardımcı ve metabolizma hızlandırıcı diyo bebişim al bence..hapı olmasa da keten tohumu al

heeeeee bakin ben bilmiyodum omega 3 arkidesin yag yakimini hizlandirdigini bugün gidip bi eczaneye felan sorayim, olmadi alayim hemen bi tane... trye gitmeme tam 1.5 ay var, gidecek 5-6 kilo var daha

35-40 yaş üstü haatunlar...damar sertliği ve kalp krizi için doktor kontrolünde günde 100 mg asprin almalıymışızz..bağırsakta çözünen alınacak ve ılık suyla ezmeden alınacak.

ciciskom o aspirin yüzünden, esimin yengesinin ablasi öldü genc yasta o da ayni sebepten hergün aspirin aliyodu, o da dr kontorölündeydi güya.. ama kadincagizin karacigeri iflas etti bikac ay icinde öldü gitti yazik cok iyi bi kadindi, cocugu felan da yoktu.. hatta ölmeden önce hastanede yatarken benden su böregi istemisti ona su böregi yapmistim helal olsun.. yani ilaci birak yedigimiz en dogal yiyecegin hatta suyun bile fazlasi zarar o yüzden ben aspirinden cok korkuyorum artik...

yegenine tekrar gecmis olsun cnaim, cok sveindim iyi olmasina

kizlar dünkü bildirim gelsin hemen...

kahvalti:
klasik kartay kahvaltisi

aksam:
tavuk gögüsü + salata + yogurt

sonra da babiskomla dondurma

bugünkü kahvaltim:
dünden kalan kavurma + salatalik, domates + yogurtlu kuruyemis

günaydın canım...

gözünaydın babacığın gelmiş ..ama niye hemen döndü..ben onları da tr de sanıyordum:44::44:

ohhh nekaa güzel yapmışın..kakılmış tiplemesi çok tutar zatee..

yazık yaa...kıss onun altında başka sebepler de vardır mutlaka..okadar da değil artık..çünkü bile bile kardiyologlar niye önersin...allah rahmet eylesin..
mideye zararı var onu biliyoruz mide sorunu olanda mide kanaması da geçirtir..şaşırdım:26::26:

canım hoşgeldin...ilk sayfamızı okuyaraktan başlayabilirsin..sağlıklı besleniyoruz ve aç kalmadan kilo veriyoruz daha ne olsun..başarılar..

Bir taşla iki kuş

Bende bır yogurt kobayıyım ama ılk defa dun aksam yedım gayet guzel tadı.
Bu sabah ısteyım evde kahvaltı yapmıyorum. buarayada yogurt almayı unutmusum. malesef yıyemedım.
Aksama tam gaz devam. Bakalım neler olacak.
Dun gıremedım menumu yazayım
sabah
1 muz
1 avuc cevız fıstık
5 zeytın
aksam
1 kase kobay yogurdu
1 tabak yesıl mercımek yemegı
1 kase yogurt
2 yaprak murul
çok geldı az daha patlayacaktım

bugunku menumu yazayımda belkı bır daha gıremem
sabah
1 muz
1 avuc cevız fıstık
5 zeytın

aksam
kobay yogurdu
fırında kuzu etı ( cok sevrım doyana kadar yerım)
salata
Insalllah bunlarla kalırım. Çünkü hafta sonu dugun var. zayıf gorunmem gerekıyor.

Günaydın canııııımmm

Babişkon muuuuğ gözün aydın keşke benimkide gelseeee Ama çalışıyor napalım

Tamam kıs bi kereden bişey olmaz ekmeklerinden yemiver ya da dayanamazsın bencede :18: ye hadi kıs nasılsa kilonu verip gelicen veremezsen yok ona göre

Kakılmış ha

Omega 3 ile daha hızlı gidecek inşallah bende yarın alcam

Evet bende çok duydum öyle hikayeler ama bazen hastalar abartı kullanıyor ya da kontrole falan gitmiyor tabi kişiyle de alakalı ama bence de en iyisi doğal yöntemler Tırsarım ben ilaçlardan her zaman. Masum ilaç yoktur

kızlar günaydın işler çok hemen kahvaltımı yazıp çıkıcam. geçmişi bugün müsait olunca okucam inşallah

2 yumurta
şekersz çay
yarım kase yoğurt
1dilim peynir
zeytin
domates

senin babiskon da gelsiiinnn cok iyi oluyo ya insan yalniz olmadigini hissediyor o zaman...

insallah cigdos biliyosun benim gecen hafta durdu.. belki turboya baglariz omega 3 etkisiyle

valla canim iste detayini bilmiyorum ama bize söylenen buydu paylasayim deidm.. evet masum ilac yok allah yoklugunu göstermeisn ama yine d emuhtac da etmesin...

kusum babam tir soförü ya, geldi iste gece mola vermesi gerektigi saatigi buraya denk getirdi, iste cok iyi oldu yaa... yoksa normalde trdeler..

bilmiyom kusum baska ne sebep var ama kadin yillarca kullanmis hani öyle üc bes aylik kullanim sonucu degil.. hatta o kadin ölünce seker niyetine agri kesici vs icen kaynanam ilaclari kesti

Bağlayalım ya vallahi durdum resmen bende ne cimri vucudum varmış benim yaa azcık bana çekseymiş ya

Haaa öyle geldi ayyy ne hoş ziyareeeett. Keşke ama neyseki az kaldı biz gidicezzz

Amin canım .

Demek kaynanan da histerik

sorma canim ne histerik hem de ya garip huylari var ki bazen tedavisi de mümkün degildir bence diye düsünüyorum bana bi laf söyledi ben de onun karsiligini verdim biliyo muusn.. bunun banyosunda bildigin hali var eski bi haliyi kesmis bütün yeri kapatmis fayanslar soguk olur diye, o renkli halinin üstüne bir de normal banyo paspasi atiyo neyse bana ne yani kisisel tercih..
bi se yoldu benim evime laf etti ben de yapistirdim lafi, senin banyo da yerde hali var hemde klozetin dibine kadar, bildigin mikrop yuvasi ben buna bisey diyomuyum dedim anaaammmm bi dahaki gittigimde hali yoktu yerinde halen yok kadinin kendine özgü bi aliskanligi bilem yok...

evet canim sen gidiosun ankaray ainsallah ordan sIk sIk görüsürsünüz.. darisi basima

Tabi gidebilirsek daha belli de değil Ama büyük ihtimalle öyle olacak

Aferin kız ezdirme kendini

08:00 ilaç

1 bardak süt

11:00 Kahvaltı

2 yumurta
1 kk beyaz peynir
1/2 kase maydonoz
1 fincan adaçayı

16:00 ilaç

1 bardak süt

18:00 akşam yemeği

2 tane Alabalık

2 bardak Limonlu su

1/2 kase Soğan salatası

00:00 İlaç

1 kase Yoğurt kürü

Tabi gidebilirsek daha belli de değil Ama büyük ihtimalle öyle olacak

Aferin kız ezdirme kendini

cok istiyorum yaa sen ankaraya gel diye

valla canim ezdirmesek de eziyorlar iste, sesimizi hic cikarmasak ne olur acep halimiz

cok güzel besleniyosun cnaim yaa, niye yavsladi ki kilo vermen :44::44::44:

kizlar ben bi carsiya gidip gelcem alcaklarim var.. sonra yine gelirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…