Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

inşallah canım
sen iste yeter ki biz de zopa çookk...hadi canım vericez kalanları hepberaber..
sana da başarılar canım..regl etkiler üzülme
buraya yazdığına göre gelin sana bişey yapmamış birdyim

afiyet olsun canuuumm

güsel bilgiler bunlar
birdy den ses yok..

dinledim hepimiz için canımm

2 kiloyu öpte başına koy özlemim..ah neredeee
sağol canım..yeni topik yeni başlangıçlar..leylakım cevap yazmış zaten..
ben de söyliycem anneme..

başla bebişim..valla bişeyler oluyor vücudumda emme nooluyo bilmem..

ben de gölgede bile yanarım..ahh ahh..

jet lag vayy hepimizi ters köşe yaptın haberin vaaamı

Afiyetler olsun unlu mamulleri ziporunu 2 katına çıkarıp verirsin sen meraaak etme

Niye ters köşe oldunuz kısss
Yaaa kaç gündür yürüyüş bile yapamadım.Cuma da step vardı , pikniğe gidicez diye onu da ektim , gidişatım hiç hoş diil valla Bu arada 10 Mayıs'ta 3 günlük Bozcaada tatili var , bir büyük sekte de o vuracak doğal olarak ... Tırsıyorum valla :18::18::18::18:

Leylakım niçün gelinimizin bana bişey yapacağını düşündün kıssss ? Çok iyi bi insandır kendisi...

2. Öğünüm
1 dilim kadar izgara büftek(sankıbiraz fazla oldu )
Yoğurtlu taze fasülye kavurması
Ve roka
Eki Görüntüle 698613
menü gayet güzel canım..
yimeklerden yarım saat önce cicim..uleyyn topikçe deneme tahtasına döndük..neduysak deniyoruz..hadi hayırlısı...60:
olucan olucan..ama ben beklemiyom artık ortada seni ona göre..
dövdükçe hırsa geliyoz..mazoşistmiyiz neyiz topikçe..
canım benim buraya gelmiyosun ondan..insan 2 dk fırsat bulmaz mı..kızıyorum sana

çok geçmiş olsun makbuşum iyi haberlerini bekliyoruz..

Valla bende okuyamadım ama başka yaramazlık yok daaa, kaçamaklar çok galiba bense tam tersi 64 e düştüm tekrar ve hafta sonuda dahil 0 kaçamaksız diyebileceğim kadar tikkat ediyom misal bugün iş yerinde pasta ikram ettiler kibarca diyetteyim dedim yiyenleri seyrederek boş çay içtim yaaa sizide göriiim hadi gençler hadi bakiim bu haftanın rekortmeni kim olcek

Kayınçom n'aber , nasılsın ?
Bu yoğurt kürü ne için ? Gerçi ben çoğunlukla tarçınla yerim yoğurdu , zerdeçal da var evde ama zencefil bitmişti...Amacı ulviyse aliiim bi miktar zencefil...

Leylakım niçün gelinimizin bana bişey yapacağını düşündün kıssss ? Çok iyi bi insandır kendisi...

Çünkiii sen sabahın köründe vede habersiz gidicem deyince ,bizde tahminlerde bulunduğ anlmışındır tahminleri ne bilelim gelininizin o kadar iyi olduğunu bu devirde öyle gelin melinmi kaldı allasen

Valla bravo sana , ne güzel istikrarlı gidiyosun...Ben bu hafta yine kilo alma rekorunda çok iddialı görüyorum kendimi
Menapoza rağmen sen çok iyi gidiyosun valla

hakkında yaptığımız dedikoduları bi bilsenn..çıt çıt çıt...yürüyüşten dönünce alıntı yaparım senin için ..
oh oh mangallar yenmiş..afiyet olsun bebişim..işte biz de tam abinlerin jet lag olmasıylan ilgili dedikodunu yaptık..gerisini sen tahmin et artık..
iyi yakaladım bu akşam hepinizi bir arada sen naptın hafta sonu yürüyüş vs geçmişi hala okuyamadım o yüzden
cicim dün yürüdüm şimdi bu cevapları yazıp yine gidicem yürüyüşe..45 dk sonrasına burdayım..
görümcee...

Çünkiii sen sabahın köründe vede habersiz gidicem deyince ,bizde tahminlerde bulunduğ anlmışındır tahminleri ne bilelim gelininizin o kadar iyi olduğunu bu devirde öyle gelin melinmi kaldı allasen

susss kıss kendi araştırsın bulsun..okaa iddaya girdik..

baharatlı yoğurt yarım saat önce

öğünüm

2 tabak tavuk sote
yoğurt
şalgam suyu

Kayınçom n'aber , nasılsın ?
Bu yoğurt kürü ne için ? Gerçi ben çoğunlukla tarçınla yerim yoğurdu , zerdeçal da var evde ama zencefil bitmişti...Amacı ulviyse aliiim bi miktar zencefil...

Kayınçon geçmişte yüziyi azz sonra yetişir no tasa , yoğurt kürü ile daha çok yağ yakılıp besin olarakta faydası varmış diye okudum ,bi kase yoğurda birer çay kaşığı tarçın zencefil ve zerdeçal karıştırıp yemeklerden 2 saat önce yiycekmişin

Yok kıssss , o kadar iyidir ki , bi de çok anaçtır , çok güzel ağırlar sağolsun... Ben bişeyler hazırlayıp yorulmasın diye haber vermedim garibime. Seni seviyorum yengeeeeeee

Oyyy siz baya baya polemik yapmışsınız kısss arkamdan Bi ara üşenmesem de okusam jidden
Kayınçom yürüyüşe gitmiş , yoğurdun yan etkisi mi ki acep
Bence yoğurt yiyerek yağ yakılmaz ama bakiim kızlarda faydası olacak mı ? Fakat bu yemeklerden 2 saat önce şerhi Karatay Teyzenin öğünlerarası (Direklerarası gibi oldu ) prensibiyle ters düşmüyo mu?

Valla bravo sana , ne güzel istikrarlı gidiyosun...Ben bu hafta yine kilo alma rekorunda çok iddialı görüyorum kendimi
Menapoza rağmen sen çok iyi gidiyosun valla

Valla benim aldığım kilolar hemen göbeğe yerleşiyor sinir oluyorum hem mekik falan yapamıyorum hemde dediğin gibi menopozdan dolayı eninde sonunda yavaşlıcak metabolizma diye sıkabildiğim kadar sıkıp BKI 20 olunca frenleyip keyfimce tatil yapıp yiyip içmek için yapmaya çalışcam işallah aynı hızla devam ederim darısı başınıza derim

susss kıss kendi araştırsın bulsun..okaa iddaya girdik..

Temam temam sustum

sersum yürüyüşe gider..

Hadi bakak git gel

Valla hemen yemek öncesi diyende var sadece 2 kaşık yenmeli diyende var bende asıl paylaşanı okuyamadım soranlara verilen cevaplardan bu kadarını anladım ,galiba yapıp faydasını gören vardıbide kardelendi galiba eşi kemoterapi gördüğü dr tavsiyesiymiş bağışıklık için sen iyisimi geçmişi oku

Bide kızlar genelde çoğunluğun topiğe geldi bi saat dilimi söyleseniz de o saatlerde alsam pc yi yaww

Yok kıssss , o kadar iyidir ki , bi de çok anaçtır , çok güzel ağırlar sağolsun... Ben bişeyler hazırlayıp yorulmasın diye haber vermedim garibime. Seni seviyorum yengeeeeeee

Maşallah maşallah aman nazar değmesin mazallah , sende benim tahminime daha yakın davranmışın efferüm düşünceli görümceee

Karatay teyzemizde ara olarak sadece yoğurt diyodu zatii tabi ara olmasa daha iyi ama bende bilmiyorum jidden hangisi daha yağ yakıcı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…