- 23 Şubat 2010
- 19.718
- 18.098
- 498
inşallah canımValla hadi inşallah canım Isınıyor acıyor macıyor ondan sonra bişeyler oluyor kulak biraz daha iyileşiyor
Ne umdum ne buldum ya Ona iyi geliyorsa bu demektir diğer inflamasyonları da dürtüklüyor bu karışım. İçimde ne var ne yok temizlesin işallah
sen iste yeter ki biz de zopa çookk...hadi canım vericez kalanları hepberaber..tamam kız geliyom bak sırf dövceksin diye başlıyım bugün dediğin gibi popom saklanmıcak hale geldi ...sabah menüm cıslı dün görüümcelerime ıspanaklı kol böreği yapmıştım kahavaltıda yedim bayaaa ilk dayak
sana da başarılar canım..regl etkiler üzülmeMerhaba arakadaşlar geçen hafta fazla bildirim yapamadım işler karıştu biraz hem evde hem işyerin de yoğun bir hafta geride kaldı...artık yeniden aranızdayım ..bugünden itibaren menülerimi bildireceğim inşallah...işler karışınca düzenli ve sağlıklı beslenemedim.dışardan akşam yemekleri filan derken bunlar bana +1000gr olarak döndü.regl de yaklaştı onun verdiği bir şişkinlikte olabilir tam anlayamadım ama resmen şok oldum sabah tartılınca...çünkü düzensiz beslenmiştim ama ama hergün yatağa kendimi nasıl attığımı bilemeyecek kadar yorgun oluyordum. Metabolizma 0 km benim galiba hiç mi çalışmıyor nedir anlamadım. Işte böyle fazla söze gerek yok...önümüzdeki maçlara bakacaz artık..ipin ucunu kaçırmak yok..herkese sevgiler ve başarılı bir hafta diliyorum. Hoşçakalın.
Bu gün sabah kahvaltısında karatay klasiklerini bile az az tuttum ..çok korktum çok. Akşama görüşürüz
birdy den ses yok..buraya yazdığına göre gelin sana bişey yapmamış birdyim
afiyet olsun canuuumm
güsel bilgiler bunlar
dinledim hepimiz için canımm
2 kiloyu öpte başına koy özlemim..ah neredeeeherkese yeni haftada yeni motivasyonlar,güzel güzel kilo kaybetmeler diliyorum
öğle arasında 40 dakika yürüyebildim,malum mesaiye uymak lazımher taraf polendi..leylak sen geldin aklıma senin alerjin vardı dimi..
ben de öğle yemeği yerine yoğurt yedim zaten bi süredir hep böyle yapıyordum ya..yoğurda bahsi geçen baharatları da karıştırıp yicem ama bugün yapamadım...yaşım gereği metabolizmam yavaşladığından kendime gerçekçi bir planlama yaptım ve kalıcı kilo kaybı için ayda 2 kilo vermeyi yeterli gördüm...sizce nasıl arkadaşlar,yerinde bir karar mı..eee bunca yıldır diyete alışık bünye daha ne yapsın dimi
sağol canım..yeni topik yeni başlangıçlar..leylakım cevap yazmış zaten..bu yeni tpic fikri gerçekten çok güzel olmuş..sizleri tekrar bulmak ta çok mutlu etti beni..leylak84 ü gördüm..canım iyisindir inşallah nasıl gidiyor karatay..Sersumcum eski topikten iyiniyetli, güleryüz propycil yok mu..zayıfladılar da bıraktılar mı..
..
ben de söyliycem anneme..
aaa limonun kan sulandırıcı etkisini bilmiyodumannem de hergün kan sulandırıcı kullanıyo ve ben nelerin zararlı olduğunu araştırıp bulmuştum.ama limonu hiç görmedim.sağol çiğdemim ya anneme söyliyeyim de fazla tüketmesin zira çok sever
allahım hemen başlamam lazım benim de
yürüyüş için 40 dk da yeter bacım
evet canım alerjim var.burda da sürekli uçuşuyo,yaz tamamen gelse de kurtulsak valla
baharatlerı en kısa zamanda bende alıp deniycem canım
başla bebişim..valla bişeyler oluyor vücudumda emme nooluyo bilmem..
geçmişi bitirebildim sonundaherkese iyi haftalar bol bol kilo vermeler diliyorum
bugün yine dip köşe temizlik günüydütemizliği bitirip yürüyüşümü de yaptım koşubandındayalnız şöyle bi durum var:ben bantta yürüdüğümde daha çok kilo veriyorum..ayrıca dışarıda yürümeye nazaran bacaklarımın ve simit bölgesinin daha çok çalıştığını hissediyorum.kilo verene kadar bantta yürüycem sanırım
50 dk yürüyüş
yok bebişim görmedim yazdığını.hıııım 2 saat süpermiş ama mesaiye boynumuz kıldan ince1 saat de yeter de artar canımcım
aayyy bende cumartesi gittiğim piknikte yanmışım,kızarmış tavık gibiyimbanyo yaparken bile acıyo sıcak sudaçok beyaz bi tenim var o sebepten hemen yanarım bende.denize gerek yok göl bile yetiyi yanmama
ben de gölgede bile yanarım..ahh ahh..