• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Valla hadi inşallah canım :52::52::52::52: Isınıyor acıyor macıyor ondan sonra bişeyler oluyor kulak biraz daha iyileşiyor :52::52::52:

Ne umdum ne buldum ya :52::52: Ona iyi geliyorsa bu demektir diğer inflamasyonları da dürtüklüyor bu karışım. İçimde ne var ne yok temizlesin işallah :52::52:
:52::52::52::52:inşallah canım:16::16:
tamam kız geliyom bak sırf dövceksin diye :9: başlıyım bugün dediğin gibi popom saklanmıcak hale geldi ...sabah menüm cıslı dün görüümcelerime ıspanaklı kol böreği yapmıştım kahavaltıda yedim bayaaa ilk dayak :4::22::22::22:
sen iste yeter ki biz de zopa çookk..:27::27:.hadi canım vericez kalanları hepberaber..:52::52::52:
Merhaba arakadaşlar geçen hafta fazla bildirim yapamadım işler karıştu biraz hem evde hem işyerin de yoğun bir hafta geride kaldı...artık yeniden aranızdayım ..bugünden itibaren menülerimi bildireceğim inşallah...işler karışınca düzenli ve sağlıklı beslenemedim.dışardan akşam yemekleri filan derken bunlar bana +1000gr olarak döndü.regl de yaklaştı onun verdiği bir şişkinlikte olabilir tam anlayamadım ama resmen şok oldum sabah tartılınca...çünkü düzensiz beslenmiştim ama ama hergün yatağa kendimi nasıl attığımı bilemeyecek kadar yorgun oluyordum. Metabolizma 0 km benim galiba hiç mi çalışmıyor nedir anlamadım. Işte böyle fazla söze gerek yok...önümüzdeki maçlara bakacaz artık..ipin ucunu kaçırmak yok..herkese sevgiler ve başarılı bir hafta diliyorum. Hoşçakalın.

Bu gün sabah kahvaltısında karatay klasiklerini bile az az tuttum ..çok korktum çok. Akşama görüşürüz
sana da başarılar canım.:16:.regl etkiler üzülme:34::34:
buraya yazdığına göre gelin sana bişey yapmamış birdyim:9::9:

afiyet olsun canuuumm
:16::16:

güsel bilgiler bunlar:34::34::16::16:
:60::60::60: birdy den ses yok..

:38::38::38:

dinledim hepimiz için canımm:16::16:

herkese yeni haftada yeni motivasyonlar,güzel güzel kilo kaybetmeler diliyorum:7:
öğle arasında 40 dakika yürüyebildim,malum mesaiye uymak lazım:9::9::9:her taraf polendi..leylak sen geldin aklıma senin alerjin vardı dimi..
ben de öğle yemeği yerine yoğurt yedim zaten bi süredir hep böyle yapıyordum ya..yoğurda bahsi geçen baharatları da karıştırıp yicem ama bugün yapamadım...yaşım gereği metabolizmam yavaşladığından kendime gerçekçi bir planlama yaptım ve kalıcı kilo kaybı için ayda 2 kilo vermeyi yeterli gördüm...sizce nasıl arkadaşlar,yerinde bir karar mı..eee bunca yıldır diyete alışık bünye daha ne yapsın dimi:9::9::9:
2 kiloyu öpte başına koy özlemim.:52::52:.ah neredeee:31::31:
bu yeni tpic fikri gerçekten çok güzel olmuş..sizleri tekrar bulmak ta çok mutlu etti beni..leylak84 ü gördüm..canım iyisindir inşallah nasıl gidiyor karatay..Sersumcum eski topikten iyiniyetli, güleryüz propycil yok mu..zayıfladılar da bıraktılar mı..
..
sağol canım..:16::16:yeni topik yeni başlangıçlar.:52::52:.leylakım cevap yazmış zaten..:34::34:

aaa limonun kan sulandırıcı etkisini bilmiyodum:53::53:annem de hergün kan sulandırıcı kullanıyo ve ben nelerin zararlı olduğunu araştırıp bulmuştum.ama limonu hiç görmedim.sağol çiğdemim ya anneme söyliyeyim de fazla tüketmesin zira çok sever:34::34:

allahım hemen başlamam lazım benim de:52::52:

yürüyüş için:46::46::46: 40 dk da yeter bacım:52::52::52:
evet canım alerjim var.burda da sürekli uçuşuyo,yaz tamamen gelse de kurtulsak valla:ssz::ssz:
baharatlerı en kısa zamanda bende alıp deniycem canım:34::34:
ben de söyliycem anneme..:52::52:

başla bebişim.:52::52:.valla bişeyler oluyor vücudumda emme nooluyo bilmem..:9::9::9:

geçmişi bitirebildim sonunda:1::1:herkese iyi haftalar bol bol kilo vermeler diliyorum:32::32:
bugün yine dip köşe temizlik günüydü
:37::37:temizliği bitirip yürüyüşümü de yaptım koşubandında:8::8:yalnız şöyle bi durum var:ben bantta yürüdüğümde daha çok kilo veriyorum..ayrıca dışarıda yürümeye nazaran bacaklarımın ve simit bölgesinin daha çok çalıştığını hissediyorum.kilo verene kadar bantta yürüycem sanırım:31::31:

50 dk yürüyüş:32::32::32:
:46::46::46::46::nazar::nazar::nazar::nazar:
yok bebişim görmedim yazdığını.hıııım 2 saat süpermiş ama mesaiye boynumuz kıldan ince:27::27::1::1:1 saat de yeter de artar canımcım:34::34:
aayyy bende cumartesi gittiğim piknikte yanmışım,kızarmış tavık gibiyim:27::27::9::9:banyo yaparken bile acıyo sıcak suda:1:çok beyaz bi tenim var o sebepten hemen yanarım bende.denize gerek yok göl bile yetiyi yanmama:52::52:

ben de gölgede bile yanarım..ahh ahh..:51::51:

:60: :60: jet lag :60: :60: vayy hepimizi ters köşe yaptın haberin vaaamı :23:

Afiyetler olsun unlu mamulleri ziporunu 2 katına çıkarıp verirsin sen meraaak etme :34:

Niye ters köşe oldunuz kısss :53::53::53::53:
Yaaa kaç gündür yürüyüş bile yapamadım.Cuma da step vardı , pikniğe gidicez diye onu da ektim , gidişatım hiç hoş diil valla :20::20::20: Bu arada 10 Mayıs'ta 3 günlük Bozcaada tatili var , bir büyük sekte de o vuracak doğal olarak ... Tırsıyorum valla :18::18::18::18:

Leylakım niçün gelinimizin bana bişey yapacağını düşündün kıssss ? Çok iyi bi insandır kendisi...

2. Öğünüm
1 dilim kadar izgara büftek(sankıbiraz fazla oldu :27:)
Yoğurtlu taze fasülye kavurması
Ve roka
Eki Görüntüle 698613 :56:
menü gayet güzel canım..:34::16::16:
Merhaba kızlar,

Hemen gün özeti yapayım:

Sabah 9:30 3 dilim kaşar peynir, 6 zeytin, domates, maydonoz, yalancı muhlama, 1 avuç fıstık

Öğle 14:30 1 biber dolması, yoğurt, 1 avuç badem, 1 tabak mercimek çorbası

4KM/45 DAK yürüyüş,
Ender Saraçın zayıflatan 10 hareketi

Bugün yoğurt kürünün malzemelerini aldım. Bunu her öğün mü yiyeceğiz?

Bir şey daha duydum yapıp da fayda gören birinden. Sabah 1 bardak ılık suya 1 tatlı kaşığı sızma zeytinyağı koyup içiyormuş aç karnına... Faydası olur mu bilmem ama zararı olmayacak bişey gibi geldi bana. Onu da deneyeceğim.

Hepinizi öpüyorum.
yimeklerden yarım saat önce cicim..uleyyn topikçe deneme tahtasına döndük..neduysak deniyoruz..hadi hayırlısı..:60::60:.60:
Nazfiliz hoşgeldin canım. Kimden utanıyosun kız??? Şişko şişkoyu zayıflama topiğinde bulurmuş:)))) Hepimiz aynıyız işte...(Birdy'yi saymıyorum tabii... O fasulyeden ya:9::9:) Bak ben de 77 ye kadar inmiştim, 82 oldum tekrar... Ama tekrar 77 olucam inşallah.
olucan olucan:52::52:..ama ben beklemiyom artık ortada seni ona göre..:27::27:
oya cee diyip kaçtın mı kız:51:olacaaak olacaaak olacak o kadaarr:52::52:aahh ahhh günlüğüme baktım da geçen 1 mayısta 79 kiloymuşum şimdi 89:50::50:ben de 73 e kadar inmiştim bir vakitler,:50:ay çok kızdım kendime bi çanta atıcam:22::22:

menümüde yazayım bari
:56:kahvaltı 08.30;2 yumurtalı peynirli salçalı omlet,omega3
:56:öğle 13.30;yarım kilo yoğurt içine 3 ceviz,5 kuru kayısı,tarçın ve zencefil,
:56:akşam 18.30;yarım tabak pırasa,yarım tabak kuru fasulye,1 kase karışımlı yoğurt,öğlen arası dışarıda 40 dakika yürüdüm,
dövdükçe hırsa geliyoz..mazoşistmiyiz neyiz topikçe..:60::60::60:
Selam kızlar nasılsınız:16:

Gelemiyorum topiğe bi türlü:5:

Kaçamak yapıyorum bile diyemeyeceğim,tamamen karatay dışı besleniyorum , motivasyonum yerlerde, kilo olarak cuma gününün de üzerindeyim,kendimi çok şiş hissediyorum:18:
canım benim buraya gelmiyosun ondan:34:..insan 2 dk fırsat bulmaz mı..kızıyorum sana:20::20:
kızlaaar annem rahatsızlanmış hastaneye kaldırmışlar babam gelme dedi ama içim rahat değil sanırım bu gece yola çıkıp bu hafta eve gideceğim :18::18:çok korkuyorum anneme bişi olcak diye ne olduğunu da tam söylemediler :43::43::43::43:kafayı yemek üzereyim bu hafta gelemicem yani :43::43:dualarınızı eksik etmeyin

çok geçmiş olsun makbuşum iyi haberlerini bekliyoruz..:5::5:

Kızlar ya , kırk yılın başı bi cesaret edip biraz geçmişe bakiim dedim ama bu sefer de site çok yavaş (ya da bizim internet...) mı ,
MakbuşUn annesini okudum , başka yaramazlık var mı ? Yoktur inşallah yawww...

Valla bende okuyamadım ama başka yaramazlık yok daaa, kaçamaklar çok galiba :23: bense tam tersi 64 e düştüm tekrar ve hafta sonuda dahil 0 kaçamaksız diyebileceğim kadar tikkat ediyom :23::23: misal bugün iş yerinde pasta ikram ettiler kibarca diyetteyim dedim :20: yiyenleri seyrederek boş çay içtim yaaa sizide göriiim hadi gençler hadi bakiim bu haftanın rekortmeni kim olcek :27:

menü gayet güzel canım..:34::16::16:

yimeklerden yarım saat önce cicim..uleyyn topikçe deneme tahtasına döndük..neduysak deniyoruz..hadi hayırlısı..:60::60:.60:

olucan olucan:52::52:..ama ben beklemiyom artık ortada seni ona göre..:27::27:

dövdükçe hırsa geliyoz..mazoşistmiyiz neyiz topikçe..:60::60::60:

canım benim buraya gelmiyosun ondan:34:..insan 2 dk fırsat bulmaz mı..kızıyorum sana:20::20:

çok geçmiş olsun makbuşum iyi haberlerini bekliyoruz..:5::5:

Kayınçom n'aber , nasılsın ?
Bu yoğurt kürü ne için ? Gerçi ben çoğunlukla tarçınla yerim yoğurdu , zerdeçal da var evde ama zencefil bitmişti...Amacı ulviyse aliiim bi miktar zencefil...

Niye ters köşe oldunuz kısss :53::53::53::53:
Yaaa kaç gündür yürüyüş bile yapamadım.Cuma da step vardı , pikniğe gidicez diye onu da ektim , gidişatım hiç hoş diil valla :20::20::20: Bu arada 10 Mayıs'ta 3 günlük Bozcaada tatili var , bir büyük sekte de o vuracak doğal olarak ... Tırsıyorum valla :18::18::18::18:

Leylakım niçün gelinimizin bana bişey yapacağını düşündün kıssss ? Çok iyi bi insandır kendisi...

Çünkiii sen sabahın köründe vede habersiz gidicem deyince ,bizde tahminlerde bulunduğ anlmışındır tahminleri :60: ne bilelim gelininizin o kadar iyi olduğunu bu devirde öyle gelin melinmi kaldı allasen :23:

Valla bende okuyamadım ama başka yaramazlık yok daaa, kaçamaklar çok galiba :23: bense tam tersi 64 e düştüm tekrar ve hafta sonuda dahil 0 kaçamaksız diyebileceğim kadar tikkat ediyom :23::23: misal bugün iş yerinde pasta ikram ettiler kibarca diyetteyim dedim :20: yiyenleri seyrederek boş çay içtim yaaa sizide göriiim hadi gençler hadi bakiim bu haftanın rekortmeni kim olcek :27:

Valla bravo sana , ne güzel istikrarlı gidiyosun...Ben bu hafta yine kilo alma rekorunda çok iddialı görüyorum kendimi :52::52::52:
Menapoza rağmen sen çok iyi gidiyosun valla :46::46::46::46::46:

Kızlar ya , kırk yılın başı bi cesaret edip biraz geçmişe bakiim dedim ama bu sefer de site çok yavaş (ya da bizim internet...) mı ,
MakbuşUn annesini okudum , başka yaramazlık var mı ? Yoktur inşallah yawww...
hakkında yaptığımız dedikoduları bi bilsenn..çıt çıt çıt...yürüyüşten dönünce alıntı yaparım senin için ..:27::27::27:
Canım iyiyim , yorgunum biraz sadece.Dün akşam bi özet mesajı yaptım ama internette sorun varmış , yollayamadım.Sen nasılsın cicozum?
Yaww dün sabah 7.30 da (evet canım yanlış okumadın) dayandım biraderimin kapısına.Uyuyolarmış doğal olarak...Zavallılar travma geçirdiler beni o saatte görünce :52::52::52: Abim "jet lag olduk senin yüzünden" dedi :60::60::60::60: Neyse tabe mecburen güne erken başladılar.:1::1::1::1:
Bugün de annemleri alıp pikniğe gittik tekrar ama bu seferki mangallı.Valla Allah affetsin ama 3 kişilik yemişimdir korkarım ki :18::18::18: Neyse , yarından itibaren detoksa sokucam kendimi.Bu ara çok fazla unlu mamül yedim...:ssz::ssz::ssz:
oh oh mangallar yenmiş..afiyet olsun bebişim.:38::38:.işte biz de tam abinlerin jet lag olmasıylan ilgili dedikodunu yaptık..gerisini sen tahmin et artık..:27::27::27:
:52::52: iyi yakaladım bu akşam hepinizi bir arada sen naptın hafta sonu yürüyüş vs geçmişi hala okuyamadım o yüzden :34:
cicim dün yürüdüm şimdi bu cevapları yazıp yine gidicem yürüyüşe:32::32:..45 dk sonrasına burdayım..:52::52:
:60::60::60::60: görümcee...:27::27:

baharatlı yoğurt yarım saat önce

öğünüm
:56::56:
2 tabak tavuk sote:53::53:
yoğurt
şalgam suyu
:56::56:

Kayınçom n'aber , nasılsın ?
Bu yoğurt kürü ne için ? Gerçi ben çoğunlukla tarçınla yerim yoğurdu , zerdeçal da var evde ama zencefil bitmişti...Amacı ulviyse aliiim bi miktar zencefil...

Kayınçon geçmişte yüziyi azz sonra yetişir no tasa:27: , yoğurt kürü ile daha çok yağ yakılıp besin olarakta faydası varmış diye okudum ,bi kase yoğurda birer çay kaşığı tarçın zencefil ve zerdeçal karıştırıp yemeklerden 2 saat önce yiycekmişin :34:

Çünkiii sen sabahın köründe vede habersiz gidicem deyince ,bizde tahminlerde bulunduğ anlmışındır tahminleri :60: ne bilelim gelininizin o kadar iyi olduğunu bu devirde öyle gelin melinmi kaldı allasen :23:

hakkında yaptığımız dedikoduları bi bilsenn..çıt çıt çıt...yürüyüşten dönünce alıntı yaparım senin için ..:27::27::27:

oh oh mangallar yenmiş..afiyet olsun bebişim.:38::38:.işte biz de tam abinlerin jet lag olmasıylan ilgili dedikodunu yaptık..gerisini sen tahmin et artık..:27::27::27:

cicim dün yürüdüm şimdi bu cevapları yazıp yine gidicem yürüyüşe:32::32:..45 dk sonrasına burdayım..:52::52:

:60::60::60::60: görümcee...:27::27:
:60::60::60::60::60: Yok kıssss , o kadar iyidir ki , bi de çok anaçtır , çok güzel ağırlar sağolsun... Ben bişeyler hazırlayıp yorulmasın diye haber vermedim garibime.:16::16::16: Seni seviyorum yengeeeeeee :52::52::52::52:

Kayınçon geçmişte yüziyi azz sonra yetişir no tasa:27: , yoğurt kürü ile daha çok yağ yakılıp besin olarakta faydası varmış diye okudum ,bi kase yoğurda birer çay kaşığı tarçın zencefil ve zerdeçal karıştırıp yemeklerden 2 saat önce yiycekmişin :34:

Oyyy siz baya baya polemik yapmışsınız kısss arkamdan :60::60::60::60: Bi ara üşenmesem de okusam jidden :52::52::52:
Kayınçom yürüyüşe gitmiş , yoğurdun yan etkisi mi ki acep :52::52::52:
Bence yoğurt yiyerek yağ yakılmaz ama bakiim kızlarda faydası olacak mı ? Fakat bu yemeklerden 2 saat önce şerhi Karatay Teyzenin öğünlerarası (Direklerarası gibi oldu :52::52::52::52:) prensibiyle ters düşmüyo mu?

Valla bravo sana , ne güzel istikrarlı gidiyosun...Ben bu hafta yine kilo alma rekorunda çok iddialı görüyorum kendimi :52::52::52:
Menapoza rağmen sen çok iyi gidiyosun valla :46::46::46::46::46:

Valla benim aldığım kilolar hemen göbeğe yerleşiyor sinir oluyorum hem mekik falan yapamıyorum hemde dediğin gibi menopozdan dolayı eninde sonunda yavaşlıcak metabolizma diye sıkabildiğim kadar sıkıp BKI 20 olunca frenleyip keyfimce tatil yapıp yiyip içmek için yapmaya çalışcam işallah aynı hızla devam ederim darısı başınıza derim :34:

susss kıss kendi araştırsın bulsun..okaa iddaya girdik..:60::60:

Temam temam sustum :27:

sersum yürüyüşe gider..:32::32::8::8::10::10:

Hadi bakak git gel

Oyyy siz baya baya polemik yapmışsınız kısss arkamdan :60::60::60::60: Bi ara üşenmesem de okusam jidden :52::52::52:
Bence yoğurt yiyerek yağ yakılmaz ama bakiim kızlarda faydası olacak mı ? Fakat bu yemeklerden 2 saat önce şerhi Karatay Teyzenin öğünlerarası (Direklerarası gibi oldu :52::52::52::52:) prensibiyle ters düşmüyo mu?

Valla hemen yemek öncesi diyende var sadece 2 kaşık yenmeli diyende var bende asıl paylaşanı okuyamadım soranlara verilen cevaplardan bu kadarını anladım ,galiba yapıp faydasını gören vardıbide kardelendi galiba eşi kemoterapi gördüğü dr tavsiyesiymiş bağışıklık için sen iyisimi geçmişi oku :23:

Bide kızlar genelde çoğunluğun topiğe geldi bi saat dilimi söyleseniz de o saatlerde alsam pc yi yaww :23:

:60::60::60::60::60: Yok kıssss , o kadar iyidir ki , bi de çok anaçtır , çok güzel ağırlar sağolsun... Ben bişeyler hazırlayıp yorulmasın diye haber vermedim garibime.:16::16::16: Seni seviyorum yengeeeeeee :52::52::52::52:

Maşallah maşallah aman nazar değmesin mazallah , sende benim tahminime daha yakın davranmışın efferüm düşünceli görümceee

Karatay teyzemizde ara olarak sadece yoğurt diyodu zatii tabi ara olmasa daha iyi ama bende bilmiyorum jidden hangisi daha yağ yakıcı
:1:

Back