inşallah canım bilmiyorum bakalım ne olacak ama çok kötüyüm ya akşam 10 a bilet aldım sabah nasıl olcek bugün
CanımlarrrC vitamini içeren besinler kan sulandırır. Leylakcım annen,ozlemkartal eşin de iyileşir de inşallah ilacını bırakır. Sağlıklı beslenmeye teşvik et onuda nolur kurtulsun ilaçlardan
Belki daha etkili canım ama eklemlerdeki kıkırdaklara zarar verebiliyor. Çünkü sert zeminlerde her bastığımızdaki darbe daha fazla oluyor. Mümkünse yumuşak zemin ya da İllaki koşu bandı diyorsan yürüyüş ayakkabısıyla yürü. Altı oluklu olanlar var onlar darbeyi emiyor. Bu arada menünü sevdümYürüyüüüşşş
Bende yaaaaHemen yanıyorum hemennnn beyazım bende
kızlaaar annem rahatsızlanmış hastaneye kaldırmışlar babam gelme dedi ama içim rahat değil sanırım bu gece yola çıkıp bu hafta eve gideceğim :18::18:çok korkuyorum anneme bişi olcak diye ne olduğunu da tam söylemedilerkafayı yemek üzereyim bu hafta gelemicem yani dualarınızı eksik etmeyin
şimdi konuştum babamla apandisi patlamış yaa
İnşallah bir şeyi yoktur canım aklına kötü şeyler gedirme annede acil şifalar verir rabbimyolun acıkolsun canım
sağol canım inşallah
evet canım yürüyüş ayakkabısıyla yürüyorum
ayyyy geçmiş olsun canım,inşallah önemli bişey yokturdualarım annenle canım...
çok sağolun kızlar gideceğim inşallah bugün çıkıyorum yola artık napim biraz iyi görünce dönerimÇok geçmiş olsun canım, inşallah çabuk atlatıp biran önce sağlığına kavuşur , gidebiliyorsan git bence yoksa aklın hep onda olunca hiç bişeye konsantre olamazsın
kızlaaar annem rahatsızlanmış hastaneye kaldırmışlar babam gelme dedi ama içim rahat değil sanırım bu gece yola çıkıp bu hafta eve gideceğim :18::18:çok korkuyorum anneme bişi olcak diye ne olduğunu da tam söylemedilerkafayı yemek üzereyim bu hafta gelemicem yani dualarınızı eksik etmeyin
inşallah canım bilmiyorum bakalım ne olacak ama çok kötüyüm ya akşam 10 a bilet aldım sabah nasıl olcek bugün
sağol canım inşallah
evet canım yürüyüş ayakkabısıyla yürüyorum
sağolasıın canım almışlar ameliyata inşallahGeçmiş olsun canım moralini bozma bak en azından tanıyı koymuşlar genelde karıştırılır eve gönderilir çok şükür farketmişler içini rahat tut. Dualarımız seninle. Git canım gör anneni için rahatlasın. Sıkma canını dediğim gibi annen de yarına iyi olur. Sakın moral bozma alırlar hemen bugun görüşürsün bile içini rahat tut. Sen binene kadar telefonla görüşmüş olursun. Annen de gece uyur zaten canım.
sağolasıın canım almışlar ameliyata inşallah
Evet canım hemen alırlar. Bir kaç saat de dinlenir uyur çıkınca zaten. Sende otobüse binmeden konuşursun anneciğinle
Kızlar ya , kırk yılın başı bi cesaret edip biraz geçmişe bakiim dedim ama bu sefer de site çok yavaş (ya da bizim internet...) mı ,
MakbuşUn annesini okudum , başka yaramazlık var mı ? Yoktur inşallah yawww...
Kıslar epeydir geçmişi okuyamamıştım şimdide fazla vaktim yok o yüzden okumdan yazcam kusura bakmayın yani
Birdy naber taklım nasıl geçti hafta sonu, kardeş ziyereti ve koşu maceralarını bekliyoz haberin vaaaaaamı
Selam kızlar nasılsınız
Gelemiyorum topiğe bi türlü
Kaçamak yapıyorum bile diyemeyeceğim,tamamen karatay dışı besleniyorum , motivasyonum yerlerde, kilo olarak cuma gününün de üzerindeyim,kendimi çok şiş hissediyorum:18:
Burdayım, burdayım:)
Bugün motivasyonum çok yüksek! Kendimi süper hissediyorum. Şöyle düşünüyorum: 93ten 82 ye geldiğime göre, 82den de 71e inebilirim!
Yaparız Özlem ya... Bak sen de 79 a inmişsin daha önce. Şimdi niye inemeyesin, değil mi?
Çiğdoooş (bu daha iyiymiş öbürü çileyi çağrıştıryordu demi) maşallah sağlıkcı olduğun için epey bilgilendirip aydınlatıyorsun topiği adıma teşekkür ederek arayada soru sıkıştıriiimomega 3 hakkında karatay kitaplarında yazılanları okumamışmıydın ki kullanmamışsın şimdiye kaa
Canım iyiyim , yorgunum biraz sadece.Dün akşam bi özet mesajı yaptım ama internette sorun varmış , yollayamadım.Sen nasılsın cicozum?
Yaww dün sabah 7.30 da (evet canım yanlış okumadın) dayandım biraderimin kapısına.Uyuyolarmış doğal olarak...Zavallılar travma geçirdiler beni o saatte görünceAbim "jet lag olduk senin yüzünden" dedi Neyse tabe mecburen güne erken başladılar.
Bugün de annemleri alıp pikniğe gittik tekrar ama bu seferki mangallı.Valla Allah affetsin ama 3 kişilik yemişimdir korkarım ki :18::18::18: Neyse , yarından itibaren detoksa sokucam kendimi.Bu ara çok fazla unlu mamül yedim...
Canım okudum okumasına da ben şu kulak muhabbetinden ilaçların etkileşiminden korkar oldum. Birde Ne bilim cesaret edemedim. Bide ilacı hiç sevmem öğğğYutamıyorum zaten. 4 er 5 er içiliyor ya bide Günde 3 ilaç bile fazla geliyr bide onları nasıl içecem diye bi türlü başlamadım. Yutamıyorum gülmeyin kızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?