- 3 Mayıs 2010
- 7.148
- 1.368
- 398
2. Öğünüm
1 dilim kadar izgara büftek(sankıbiraz fazla oldu )
Yoğurtlu taze fasülye kavurması
Ve roka
Eki Görüntüle 698613
bence fazla değil canımafiyet olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2. Öğünüm
1 dilim kadar izgara büftek(sankıbiraz fazla oldu )
Yoğurtlu taze fasülye kavurması
Ve roka
Eki Görüntüle 698613
aaa limonun kan sulandırıcı etkisini bilmiyodumannem de hergün kan sulandırıcı kullanıyo ve ben nelerin zararlı olduğunu araştırıp bulmuştum.ama limonu hiç görmedim.sağol çiğdemim ya anneme söyliyeyim de fazla tüketmesin zira çok sever
kahvaltı süper tanem,afiyet olsun
yeğeninin iyi olmasına çok sevindim canım
hııımmm bir kaçak gördüm sanki
nerelerdesin sen filizim,çabuk dön aramıza
allahım hemen başlamam lazım benim de
ben iyiyim canım sen nasılsın?
yürüyüş için 40 dk da yeter bacım
evet canım alerjim var.burda da sürekli uçuşuyo,yaz tamamen gelse de kurtulsak valla
baharatlerı en kısa zamanda bende alıp deniycem canım
akça pakçasın yaneesenin gibi açık tenlilerin işi zor valla,bu yaz çok sıcak geçicekmişben esmerim zaten,koyu esmer oluyorum ama kızarmadan direk kararıyorumgüneş kremini eksik etme bari:26:yok bebişim görmedim yazdığını.hıııım 2 saat süpermiş ama mesaiye boynumuz kıldan ince1 saat de yeter de artar canımcım
aayyy bende cumartesi gittiğim piknikte yanmışım,kızarmış tavık gibiyimbanyo yaparken bile acıyo sıcak sudaçok beyaz bi tenim var o sebepten hemen yanarım bende.denize gerek yok göl bile yetiyi yanmama
hoşgeldin canım...utandığını yazmışsınhepimiz aynı durumlarda kaldık ve de kalıyoruz zaman zaman:13:utanacak bişey yok,hatta söylersin burda bi iki valizi yiyince rahatlar kaldığın yerden devam edersinhem geçmişte senin istediğinde ne güzel sonuçlar aldığını hatırlıyorum,benim de bu 3. gelişim burayahadi başlayalım kıssleylakcığım evet canım kaçak dönüyo inşallah ...sabah bizim kızlar napıyo bi bakiiim dedim aaa hiçbiriniz yok biraz araştırınca buldum bütün kızlar toplanmış burda heveslendim bende sizlerle sohbeti de özlemişim
Nazfiliz hoşgeldin canım. Kimden utanıyosun kız??? Şişko şişkoyu zayıflama topiğinde bulurmuş:)))) Hepimiz aynıyız işte...(Birdy'yi saymıyorum tabii... O fasulyeden ya) Bak ben de 77 ye kadar inmiştim, 82 oldum tekrar... Ama tekrar 77 olucam inşallah.
oya cee diyip kaçtın mı kızolacaaak olacaaak olacak o kadaarraahh ahhh günlüğüme baktım da geçen 1 mayısta 79 kiloymuşum şimdi 89ben de 73 e kadar inmiştim bir vakitler,ay çok kızdım kendime bi çanta atıcam
menümüde yazayım bari
kahvaltı 08.30;2 yumurtalı peynirli salçalı omlet,omega3
öğle 13.30;yarım kilo yoğurt içine 3 ceviz,5 kuru kayısı,tarçın ve zencefil,
akşam 18.30;yarım tabak pırasa,yarım tabak kuru fasulye,1 kase karışımlı yoğurt,öğlen arası dışarıda 40 dakika yürüdüm,
iyiyim canım sen nasılsın?hoşgeldin yenidenkaratay iyi gidiyo,kilo aldım onları vermeye çalışıyorum işte
iyiniyetli bu aralar sık gelemiyo,propycil eski topiğe gelmişti geçenlerde hamileyim karataya başlıycam dedi ve bi daha yazmadıgüleryüz de burda ama bebişi olduğu için eskisi gibi sık yazamıyo.
öğle yemeğin çok güzel canım afiyet olsun
geçmişi bitirebildim sonundaherkese iyi haftalar bol bol kilo vermeler diliyorum
bugün yine dip köşe temizlik günüydütemizliği bitirip yürüyüşümü de yaptım koşubandındayalnız şöyle bi durum var:ben bantta yürüdüğümde daha çok kilo veriyorum..ayrıca dışarıda yürümeye nazaran bacaklarımın ve simit bölgesinin daha çok çalıştığını hissediyorum.kilo verene kadar bantta yürüycem sanırım
kahvaltım
kıymalı yumurta
domates
salatalık
pastırma
peynir
finduk
öğle
2 kaşık bulgur pilavı
küçük bi kase yoğurt
50 dk yürüyüş
akça pakçasın yaneesenin gibi açık tenlilerin işi zor valla,bu yaz çok sıcak geçicekmişben esmerim zaten,koyu esmer oluyorum ama kızarmadan direk kararıyorumgüneş kremini eksik etme bari:26:
Temizlik abidesi seni..yine eskisi gibi sürekli temizlik mi yapıyorsun..eski arkadaşlar için bilgi için de teşekkürler..propycil in hamile olmasına da çok sevindim..bebek doğunca gelir nasıl olsa..güleryüzün bebeği büyümüştür bile neredeyse..iyiniyetli daha sık girse de yine bize sabahın köründe kalkıp yaptığı yürüyüşlerle ve bahçe işleriyle motive etse..
Bende geçen sene çok güzel 5 kilo vermiştim..hepsini bir güzel geri aldım canım..şimdi ben de bebek düşünüyorum..o yüzden hem sağlıklı besleneyim hem de kilo vereyim istiyorum..
Bu arada bantta yürümeyle ilgili okuduğum bir yerde çok fazla tavsiye etmiyorlardı..Bant yüzeyi sert zemin olduğu için her adımın vücudumuzda yarattığı geri tepki diz kapaklarına zarar veriyormuş..mümkünse toprak zeminde yürüyün yazıyordu..yumuşak zeminin tepkisi de çok fazla olmayacağından diz ve beli koruyormuş..ne kadar doğru bilemem canım ama..sen yürüyüş ayakkabılarına dikkat et yine de..
Selam kızlar nasılsınız
Gelemiyorum topiğe bi türlü
Kaçamak yapıyorum bile diyemeyeceğim,tamamen karatay dışı besleniyorum , motivasyonum yerlerde, kilo olarak cuma gününün de üzerindeyim,kendimi çok şiş hissediyorum:18:
Burdayım, burdayım:)
Bugün motivasyonum çok yüksek! Kendimi süper hissediyorum. Şöyle düşünüyorum: 93ten 82 ye geldiğime göre, 82den de 71e inebilirim!
Yaparız Özlem ya... Bak sen de 79 a inmişsin daha önce. Şimdi niye inemeyesin, değil mi?
aaa limonun kan sulandırıcı etkisini bilmiyodumannem de hergün kan sulandırıcı kullanıyo ve ben nelerin zararlı olduğunu araştırıp bulmuştum.ama limonu hiç görmedim.sağol çiğdemim ya anneme söyliyeyim de fazla tüketmesin zira çok sever
benim eşim de aspirin içiyo limonu söylicem akşam bol bol kullansın aspirini bıraksın...
geçmişi bitirebildim sonundaherkese iyi haftalar bol bol kilo vermeler diliyorum
bugün yine dip köşe temizlik günüydütemizliği bitirip yürüyüşümü de yaptım koşubandındayalnız şöyle bi durum var:ben bantta yürüdüğümde daha çok kilo veriyorum..ayrıca dışarıda yürümeye nazaran bacaklarımın ve simit bölgesinin daha çok çalıştığını hissediyorum.kilo verene kadar bantta yürüycem sanırım
kahvaltım
kıymalı yumurta
domates
salatalık
pastırma
peynir
finduk
öğle
2 kaşık bulgur pilavı
küçük bi kase yoğurt
50 dk yürüyüş
Çiğdemcim selam,
257 ye geldim ama hala bu yogurt kurunun tarifini bulamadım :) help me please???
hatun bana bir kulak ver :)
ya gerçi bununla ilgili espri de yapmak istemem canım sana :) sorun yok degil mi bu ara kulaklarda..
valla sevabına paylaşabilir misin? gece çalışmıstım yanıma ayran makinesi var ben de bir tip calkalayıcı içine de biraz nane attım. Çalışmam vardı ama sabaha kadar surekli tuvaletteydim anlamadım cok mu calıstırıyor bagırsakları ne???
canm fırsat buldukça grmeye çalışıyorum zaten ama bu kdr oluyr ne yazık ki
​yoğurt kürü mü? ben yine bir şey kaçırmışım yahu. o nasıl bir şey ?
Merhaba kızlar,
Hemen gün özeti yapayım:
Sabah 9:30 3 dilim kaşar peynir, 6 zeytin, domates, maydonoz, yalancı muhlama, 1 avuç fıstık
Öğle 14:30 1 biber dolması, yoğurt, 1 avuç badem, 1 tabak mercimek çorbası
4KM/45 DAK yürüyüş,
Ender Saraçın zayıflatan 10 hareketi
Bugün yoğurt kürünün malzemelerini aldım. Bunu her öğün mü yiyeceğiz?
Bir şey daha duydum yapıp da fayda gören birinden. Sabah 1 bardak ılık suya 1 tatlı kaşığı sızma zeytinyağı koyup içiyormuş aç karnına... Faydası olur mu bilmem ama zararı olmayacak bişey gibi geldi bana. Onu da deneyeceğim.
Hepinizi öpüyorum.
aayyy bende cumartesi gittiğim piknikte yanmışım,kızarmış tavık gibiyimbanyo yaparken bile acıyo sıcak sudaçok beyaz bi tenim var o sebepten hemen yanarım bende.denize gerek yok göl bile yetiyi yanmama[/B][/I]
şimdi konuştum babamla apandisi patlamış yaakızlaaar annem rahatsızlanmış hastaneye kaldırmışlar babam gelme dedi ama içim rahat değil sanırım bu gece yola çıkıp bu hafta eve gideceğim :18::18:çok korkuyorum anneme bişi olcak diye ne olduğunu da tam söylemediler kafayı yemek üzereyim bu hafta gelemicem yani dualarınızı eksik etmeyin
kızlaaar annem rahatsızlanmış hastaneye kaldırmışlar babam gelme dedi ama içim rahat değil sanırım bu gece yola çıkıp bu hafta eve gideceğim :18::18:çok korkuyorum anneme bişi olcak diye ne olduğunu da tam söylemediler kafayı yemek üzereyim bu hafta gelemicem yani dualarınızı eksik etmeyin
şimdi konuştum babamla apandisi patlamış yaa
büyük geçmiş olsun (şimdi konuştum babamla apandisi patlamış yaa
inşallah canım bilmiyorum bakalım ne olacak ama çok kötüyüm ya akşam 10 a bilet aldım sabah nasıl olcek bugünCanım çok geçmiş olsun
Üzülme hayırlı haberlerini bekliyoruz annenin