• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

aaa limonun kan sulandırıcı etkisini bilmiyodum:53::53:annem de hergün kan sulandırıcı kullanıyo ve ben nelerin zararlı olduğunu araştırıp bulmuştum.ama limonu hiç görmedim.sağol çiğdemim ya anneme söyliyeyim de fazla tüketmesin zira çok sever:34::34:

kahvaltı süper tanem,afiyet olsun:16::16:

yeğeninin iyi olmasına çok sevindim canım:16::16:

hııımmm bir kaçak gördüm sanki:27::27::ssz::ssz:
nerelerdesin sen filizim,çabuk dön aramıza:34::34:

allahım hemen başlamam lazım benim de:52::52:

ben iyiyim canım sen nasılsın?

yürüyüş için:46::46::46: 40 dk da yeter bacım:52::52::52:
evet canım alerjim var.burda da sürekli uçuşuyo,yaz tamamen gelse de kurtulsak valla:ssz::ssz:
baharatlerı en kısa zamanda bende alıp deniycem canım:34::34:

Sağol talım:38: akşamı kazasız belasız bi atlasam:27:

yok bebişim görmedim yazdığını.hıııım 2 saat süpermiş ama mesaiye boynumuz kıldan ince:27::27::1::1:1 saat de yeter de artar canımcım:34::34:
aayyy bende cumartesi gittiğim piknikte yanmışım,kızarmış tavık gibiyim:27::27::9::9:banyo yaparken bile acıyo sıcak suda:1:çok beyaz bi tenim var o sebepten hemen yanarım bende.denize gerek yok göl bile yetiyi yanmama:52::52:
akça pakçasın yanee:27:senin gibi açık tenlilerin işi zor valla,bu yaz çok sıcak geçicekmiş:50::50:ben esmerim zaten,koyu esmer oluyorum ama kızarmadan direk kararıyorum:52::52:güneş kremini eksik etme bari:26:
leylakcığım evet canım kaçak dönüyo inşallah ...sabah bizim kızlar napıyo bi bakiiim dedim aaa hiçbiriniz yok biraz araştırınca buldum bütün kızlar toplanmış burda heveslendim bende :16:sizlerle sohbeti de özlemişim:16:
hoşgeldin canım...utandığını yazmışsın:20:hepimiz aynı durumlarda kaldık ve de kalıyoruz zaman zaman:13:utanacak bişey yok,hatta söylersin burda bi iki valizi yiyince rahatlar kaldığın yerden devam edersin:9::9:hem geçmişte senin istediğinde ne güzel sonuçlar aldığını hatırlıyorum,benim de bu 3. gelişim buraya:17:hadi başlayalım kıss:23:

Merhaba kızlar,

Hemen gün özeti yapayım:

Sabah 9:30 3 dilim kaşar peynir, 6 zeytin, domates, maydonoz, yalancı muhlama, 1 avuç fıstık

Öğle 14:30 1 biber dolması, yoğurt, 1 avuç badem, 1 tabak mercimek çorbası

4KM/45 DAK yürüyüş,
Ender Saraçın zayıflatan 10 hareketi

Bugün yoğurt kürünün malzemelerini aldım. Bunu her öğün mü yiyeceğiz?

Bir şey daha duydum yapıp da fayda gören birinden. Sabah 1 bardak ılık suya 1 tatlı kaşığı sızma zeytinyağı koyup içiyormuş aç karnına... Faydası olur mu bilmem ama zararı olmayacak bişey gibi geldi bana. Onu da deneyeceğim.

Hepinizi öpüyorum.

Nazfiliz hoşgeldin canım. Kimden utanıyosun kız??? Şişko şişkoyu zayıflama topiğinde bulurmuş:)))) Hepimiz aynıyız işte...(Birdy'yi saymıyorum tabii... O fasulyeden ya:9::9:) Bak ben de 77 ye kadar inmiştim, 82 oldum tekrar... Ama tekrar 77 olucam inşallah.

Nazfiliz hoşgeldin canım. Kimden utanıyosun kız??? Şişko şişkoyu zayıflama topiğinde bulurmuş:)))) Hepimiz aynıyız işte...(Birdy'yi saymıyorum tabii... O fasulyeden ya:9::9:) Bak ben de 77 ye kadar inmiştim, 82 oldum tekrar... Ama tekrar 77 olucam inşallah.

oya cee diyip kaçtın mı kız:51:olacaaak olacaaak olacak o kadaarr:52::52:aahh ahhh günlüğüme baktım da geçen 1 mayısta 79 kiloymuşum şimdi 89:50::50:ben de 73 e kadar inmiştim bir vakitler,:50:ay çok kızdım kendime bi çanta atıcam:22::22:

menümüde yazayım bari
:56:kahvaltı 08.30;2 yumurtalı peynirli salçalı omlet,omega3
:56:öğle 13.30;yarım kilo yoğurt içine 3 ceviz,5 kuru kayısı,tarçın ve zencefil,
:56:akşam 18.30;yarım tabak pırasa,yarım tabak kuru fasulye,1 kase karışımlı yoğurt,öğlen arası dışarıda 40 dakika yürüdüm,

oya cee diyip kaçtın mı kız:51:olacaaak olacaaak olacak o kadaarr:52::52:aahh ahhh günlüğüme baktım da geçen 1 mayısta 79 kiloymuşum şimdi 89:50::50:ben de 73 e kadar inmiştim bir vakitler,:50:ay çok kızdım kendime bi çanta atıcam:22::22:

menümüde yazayım bari
:56:kahvaltı 08.30;2 yumurtalı peynirli salçalı omlet,omega3
:56:öğle 13.30;yarım kilo yoğurt içine 3 ceviz,5 kuru kayısı,tarçın ve zencefil,
:56:akşam 18.30;yarım tabak pırasa,yarım tabak kuru fasulye,1 kase karışımlı yoğurt,öğlen arası dışarıda 40 dakika yürüdüm,

Burdayım, burdayım:)

Bugün motivasyonum çok yüksek! Kendimi süper hissediyorum. Şöyle düşünüyorum: 93ten 82 ye geldiğime göre, 82den de 71e inebilirim!

Yaparız Özlem ya... Bak sen de 79 a inmişsin daha önce. Şimdi niye inemeyesin, değil mi?

iyiyim canım sen nasılsın?hoşgeldin yeniden:38::16:karatay iyi gidiyo,kilo aldım onları vermeye çalışıyorum işte:1::1:
iyiniyetli bu aralar sık gelemiyo,propycil eski topiğe gelmişti geçenlerde hamileyim karataya başlıycam dedi ve bi daha yazmadı:5::5:güleryüz de burda ama bebişi olduğu için eskisi gibi sık yazamıyo.
öğle yemeğin çok güzel canım afiyet olsun:16::16:

geçmişi bitirebildim sonunda:1::1:herkese iyi haftalar bol bol kilo vermeler diliyorum:32::32:
bugün yine dip köşe temizlik günüydü
:37::37:temizliği bitirip yürüyüşümü de yaptım koşubandında:8::8:yalnız şöyle bi durum var:ben bantta yürüdüğümde daha çok kilo veriyorum..ayrıca dışarıda yürümeye nazaran bacaklarımın ve simit bölgesinin daha çok çalıştığını hissediyorum.kilo verene kadar bantta yürüycem sanırım:31::31:

kahvaltım:56::56:
kıymalı yumurta
domates
salatalık
pastırma
peynir
finduk

öğle:56::56:
2 kaşık bulgur pilavı
küçük bi kase yoğurt

50 dk yürüyüş:32::32::32:

Temizlik abidesi seni..yine eskisi gibi sürekli temizlik mi yapıyorsun..eski arkadaşlar için bilgi için de teşekkürler..propycil in hamile olmasına da çok sevindim..bebek doğunca gelir nasıl olsa..güleryüzün bebeği büyümüştür bile neredeyse..iyiniyetli daha sık girse de yine bize sabahın köründe kalkıp yaptığı yürüyüşlerle ve bahçe işleriyle motive etse..

Bende geçen sene çok güzel 5 kilo vermiştim..hepsini bir güzel geri aldım canım..şimdi ben de bebek düşünüyorum..o yüzden hem sağlıklı besleneyim hem de kilo vereyim istiyorum..

Bu arada bantta yürümeyle ilgili okuduğum bir yerde çok fazla tavsiye etmiyorlardı..Bant yüzeyi sert zemin olduğu için her adımın vücudumuzda yarattığı geri tepki diz kapaklarına zarar veriyormuş..mümkünse toprak zeminde yürüyün yazıyordu..yumuşak zeminin tepkisi de çok fazla olmayacağından diz ve beli koruyormuş..ne kadar doğru bilemem canım ama..sen yürüyüş ayakkabılarına dikkat et yine de..

Selam kızlar nasılsınız:16:

Gelemiyorum topiğe bi türlü:5:

Kaçamak yapıyorum bile diyemeyeceğim,tamamen karatay dışı besleniyorum , motivasyonum yerlerde, kilo olarak cuma gününün de üzerindeyim,kendimi çok şiş hissediyorum:18:

sabah 8.00
karatay kahvaltısı
1 yumurta
biraz sucuk
2 hurma
ceviz
12.00
yarım tabak kıymalı mantar
2 kaşık yoğurt
ceviz
17.30
1 cupra
salata

ya şu yoğurtlu yaptığınız şeyin tarifini bir daha yayınlayabilirmisiniz ben de yapmak istiyorum.

bu arada diyetisyene muhakkak gitmişsinizdir geneli aynı şeyi söylüyor sabahları aç karnına suyla karıştırıp 1 cay kaşığı kimyon yutun diyorlar yakılan yağların atılmasını kolaylaştırıyormuş.
şu buzlu su meselesini de bugun annem söyledi annemin de ciddi bir kilo problemi var o da diyetisyene gidiyor bugun diyetisyen aynı şeyi söylemiş havalarda ısındı buzlu su içmeye başlıyabilirim sanırım:))

İlaç 08:00

3 kaşık yoğurt kürü

12:00 Kahvaltı

1 yumurta+ 1 kk beyaz peynir
7 yeşil zeytin
1 avuç çiğ badem
4 erik
4 çilek

16:00 ilaç

2 kaşık yoğurt

18:00 Akşam yemeği

6 tane köfte
1 dal maydonoz
1 brdk limonlu su

00:00 İlaç

3 kaşık Yoğurt kürü

Toplam 2 lt su +1 bardak limonlu su

:37:

akça pakçasın yanee:27:senin gibi açık tenlilerin işi zor valla,bu yaz çok sıcak geçicekmiş:50::50:ben esmerim zaten,koyu esmer oluyorum ama kızarmadan direk kararıyorum:52::52:güneş kremini eksik etme bari:26:

heee kıs akça pakçayım ben:1::1:benim işim hep zor.tatile çıktığımızda güneş kremine rağmen her yerim şişer benim:9::9:güneşe de alerjim var:27::27:

Temizlik abidesi seni..yine eskisi gibi sürekli temizlik mi yapıyorsun..eski arkadaşlar için bilgi için de teşekkürler..propycil in hamile olmasına da çok sevindim..bebek doğunca gelir nasıl olsa..güleryüzün bebeği büyümüştür bile neredeyse..iyiniyetli daha sık girse de yine bize sabahın köründe kalkıp yaptığı yürüyüşlerle ve bahçe işleriyle motive etse..

Bende geçen sene çok güzel 5 kilo vermiştim..hepsini bir güzel geri aldım canım..şimdi ben de bebek düşünüyorum..o yüzden hem sağlıklı besleneyim hem de kilo vereyim istiyorum..

Bu arada bantta yürümeyle ilgili okuduğum bir yerde çok fazla tavsiye etmiyorlardı..Bant yüzeyi sert zemin olduğu için her adımın vücudumuzda yarattığı geri tepki diz kapaklarına zarar veriyormuş..mümkünse toprak zeminde yürüyün yazıyordu..yumuşak zeminin tepkisi de çok fazla olmayacağından diz ve beli koruyormuş..ne kadar doğru bilemem canım ama..sen yürüyüş ayakkabılarına dikkat et yine de..

evet eskisi gibi hala pazartesi günü büyük temizlik günüm didemcim:1::1:
yine verirsin canım üzülme:38:sağlıklı bi şekilde kilolarını verince hayırlısıyla bebişin de olur inşaaallllahh:emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:
bantta okudukların doğru canım,ben de okudum.ama daha tempolu yürüyorum bantta:1:o yüzden de biraz kilo verene kadar yürüycem sanırım:34::34:

Selam kızlar nasılsınız:16:

Gelemiyorum topiğe bi türlü:5:

Kaçamak yapıyorum bile diyemeyeceğim,tamamen karatay dışı besleniyorum , motivasyonum yerlerde, kilo olarak cuma gününün de üzerindeyim,kendimi çok şiş hissediyorum:18:

ficansım noldu sana ya:5::5:hadi bi toparlan kendine gel,yaz geliyo bak incecik olmamız gerek dimi ama:38::16::16:

Burdayım, burdayım:)

Bugün motivasyonum çok yüksek! Kendimi süper hissediyorum. Şöyle düşünüyorum: 93ten 82 ye geldiğime göre, 82den de 71e inebilirim!

Yaparız Özlem ya... Bak sen de 79 a inmişsin daha önce. Şimdi niye inemeyesin, değil mi?

:46::46::46::46: Süpersn canım kesinlikle öyle ya azmin elinden ne kurtulmuş ki :52::52:

Bende 54 ten 72 ye çıkabildiysem geri 58 e kdar insem yeter dimi :60:

aaa limonun kan sulandırıcı etkisini bilmiyodum:53::53:annem de hergün kan sulandırıcı kullanıyo ve ben nelerin zararlı olduğunu araştırıp bulmuştum.ama limonu hiç görmedim.sağol çiğdemim ya anneme söyliyeyim de fazla tüketmesin zira çok sever:34::34:
benim eşim de aspirin içiyo limonu söylicem akşam bol bol kullansın aspirini bıraksın...

Canımlarrr :1: C vitamini içeren besinler kan sulandırır. Leylakcım annen,ozlemkartal eşin de iyileşir de inşallah ilacını bırakır. Sağlıklı beslenmeye teşvik et onuda nolur kurtulsun ilaçlardan :5::5:

geçmişi bitirebildim sonunda:1::1:herkese iyi haftalar bol bol kilo vermeler diliyorum:32::32:
bugün yine dip köşe temizlik günüydü
:37::37:temizliği bitirip yürüyüşümü de yaptım koşubandında:8::8:yalnız şöyle bi durum var:ben bantta yürüdüğümde daha çok kilo veriyorum..ayrıca dışarıda yürümeye nazaran bacaklarımın ve simit bölgesinin daha çok çalıştığını hissediyorum.kilo verene kadar bantta yürüycem sanırım:31::31:

kahvaltım:56::56:
kıymalı yumurta
domates
salatalık
pastırma
peynir
finduk

öğle:56::56:
2 kaşık bulgur pilavı
küçük bi kase yoğurt

50 dk yürüyüş:32::32::32:

Belki daha etkili canım ama eklemlerdeki kıkırdaklara zarar verebiliyor. Çünkü sert zeminlerde her bastığımızdaki darbe daha fazla oluyor. Mümkünse yumuşak zemin ya da İllaki koşu bandı diyorsan yürüyüş ayakkabısıyla yürü. Altı oluklu olanlar var onlar darbeyi emiyor. Bu arada menünü sevdüm :23::23::23: Yürüyüüüşşş :46::46::46::46::46:

Çiğdemcim selam,
257 ye geldim ama hala bu yogurt kurunun tarifini bulamadım :) help me please???
hatun bana bir kulak ver :) :3::3::3:
ya gerçi bununla ilgili espri de yapmak istemem canım sana :) sorun yok degil mi bu ara kulaklarda..:17::17::17:

valla sevabına paylaşabilir misin? gece çalışmıstım yanıma ayran makinesi var ben de bir tip calkalayıcı içine de biraz nane attım. Çalışmam vardı ama sabaha kadar surekli tuvaletteydim anlamadım cok mu calıstırıyor bagırsakları ne???:40::40::40:

canm fırsat buldukça grmeye çalışıyorum zaten ama bu kdr oluyr ne yazık ki
:50:

​yoğurt kürü mü? ben yine bir şey kaçırmışım yahu. o nasıl bir şey ?

Merhaba kızlar,

Hemen gün özeti yapayım:

Sabah 9:30 3 dilim kaşar peynir, 6 zeytin, domates, maydonoz, yalancı muhlama, 1 avuç fıstık

Öğle 14:30 1 biber dolması, yoğurt, 1 avuç badem, 1 tabak mercimek çorbası

4KM/45 DAK yürüyüş,
Ender Saraçın zayıflatan 10 hareketi

Bugün yoğurt kürünün malzemelerini aldım. Bunu her öğün mü yiyeceğiz?

Bir şey daha duydum yapıp da fayda gören birinden. Sabah 1 bardak ılık suya 1 tatlı kaşığı sızma zeytinyağı koyup içiyormuş aç karnına... Faydası olur mu bilmem ama zararı olmayacak bişey gibi geldi bana. Onu da deneyeceğim.

Hepinizi öpüyorum.

Selamlarrr

Paylaşıyım hemen kızlar :42:

1 kase yoğurt + 1 çayk tarçın+ 1 çayk zerdeçal+1 çayk zencefil ( baharatlar silme çay kaşığı olacak) karıştırıp yemeklerden 2 saat önce günde 3 kere yiyorsunuz.

Bu arada iğneoyası o zeytinyağlı su kabızlık için iyi gelebilir canım.

aayyy bende cumartesi gittiğim piknikte yanmışım,kızarmış tavık gibiyim:27::27::9::9:banyo yaparken bile acıyo sıcak suda:1:çok beyaz bi tenim var o sebepten hemen yanarım bende.denize gerek yok göl bile yetiyi yanmama:52::52:[/B][/I]

Bende yaaaa :37: Hemen yanıyorum hemennnn beyazım bende :31:

kızlaaar annem rahatsızlanmış hastaneye kaldırmışlar babam gelme dedi ama içim rahat değil sanırım bu gece yola çıkıp bu hafta eve gideceğim :18::18:çok korkuyorum anneme bişi olcak diye ne olduğunu da tam söylemediler :43::43::43::43:kafayı yemek üzereyim bu hafta gelemicem yani :43::43:dualarınızı eksik etmeyin

kızlaaar annem rahatsızlanmış hastaneye kaldırmışlar babam gelme dedi ama içim rahat değil sanırım bu gece yola çıkıp bu hafta eve gideceğim :18::18:çok korkuyorum anneme bişi olcak diye ne olduğunu da tam söylemediler :43::43::43::43:kafayı yemek üzereyim bu hafta gelemicem yani :43::43:dualarınızı eksik etmeyin
şimdi konuştum babamla apandisi patlamış yaa :43::43::43:

şimdi konuştum babamla apandisi patlamış yaa :43::43::43:

Canım çok geçmiş olsun :5:
Üzülme hayırlı haberlerini bekliyoruz annenin :5:

Back