Leylakım niçün gelinimizin bana bişey yapacağını düşündün kıssss ? Çok iyi bi insandır kendisi...
Valla bende okuyamadım ama başka yaramazlık yok daaa, kaçamaklar çok galibabense tam tersi 64 e düştüm tekrar ve hafta sonuda dahil 0 kaçamaksız diyebileceğim kadar tikkat ediyom misal bugün iş yerinde pasta ikram ettiler kibarca diyetteyim dedim yiyenleri seyrederek boş çay içtim yaaa sizide göriiim hadi gençler hadi bakiim bu haftanın rekortmeni kim olcek
Oyyy siz baya baya polemik yapmışsınız kısss arkamdanBi ara üşenmesem de okusam jidden
Kayınçom yürüyüşe gitmiş , yoğurdun yan etkisi mi ki acep
Bence yoğurt yiyerek yağ yakılmaz ama bakiim kızlarda faydası olacak mı ? Fakat bu yemeklerden 2 saat önce şerhi Karatay Teyzenin öğünlerarası (Direklerarası gibi oldu) prensibiyle ters düşmüyo mu?
Valla hemen yemek öncesi diyende var sadece 2 kaşık yenmeli diyende var bende asıl paylaşanı okuyamadım soranlara verilen cevaplardan bu kadarını anladım ,galiba yapıp faydasını gören vardıbide kardelendi galiba eşi kemoterapi gördüğü dr tavsiyesiymiş bağışıklık için sen iyisimi geçmişi oku
Bide kızlar genelde çoğunluğun topiğe geldi bi saat dilimi söyleseniz de o saatlerde alsam pc yi yaww
kıss o gün kaynanaları yakalım dedin ya,ertesi gün de gelinimizin evine erken gidicem deyince gelin sana belki iyi davranmayabülüür dedüydük
Muhtar sööölemeyin kendi geçmişi okuyup bulsun didi leylekim
ben benyani inşallah
İşallah canım sende iyi yürüyorsun neden olmasın
sen en iyisi akşam 8-9 arası gel canumcum.en azından sersum ve ben burda oluyoruz.tabi bizi beğeniyosan
Aşkolsunbeğenmemmiii
Şu an ikimiz kaldık birazdan özeline bakarmısın canım
Kizlar su yogurt kuru ne bicimde terlemeli bişey. Bide anlamadim yav 2 saat mi yarim saat mi. Sanki 2 yazilmisti ?
Bide taaaam o zaman bende basliciim omega 3 e napim.
canım bak topiğinde yarım saat diyo
http://www.kadinlarkulubu.com/zayiflama-kurleri/528205-gunde-500-gr-verdiren-yogurtlu-kur.html
çiğdemcim proteini henüz yapamadım hastane işlerim varda birde regl oldum haftaya yapayım dedim şunu soracaktım
bir gün yapsak birgün yapmasak olrmu veya 3 gün üstüste yapmak mı şart canım bi aydınlatırsan sevinirim
Selam kızlar geçmişi okumadan yazıyorum bugün hastane günümüzdü yine
sabah klasik karatay kahvaltısı
akşam 1 lahmacun yanınay mis gibi koyun yogurdu
Canikom ben mesaj kutumu temizledim ama senden bişey gelmedi , haberin olsun diye yazayım dedim...
Hah , aynen aynen.Göbeğime yapışıyo aynen , hala şansım varken olabildiğince yağ yakmak istiyorum ( bikaç aydır tersi oldu ama ) aynen , tatilde eşşek gibi yemek istiyorum aynenValla benim aldığım kilolar hemen göbeğe yerleşiyor sinir oluyorum hem mekik falan yapamıyorum hemde dediğin gibi menopozdan dolayı eninde sonunda yavaşlıcak metabolizma diye sıkabildiğim kadar sıkıp BKI 20 olunca frenleyip keyfimce tatil yapıp yiyip içmek için yapmaya çalışcam işallah aynı hızla devam ederim darısı başınıza derim
Temam temam sustum
Hadi bakak git gel
Hmmm evet , özellikle zerdeçalın çok anti-kanserojen olduğu söyleniyor.Yemeklere şuna-buna koyun diyolar.Bizde de var ama neye koyucam bilemeyip hiç kullanamıyorumValla hemen yemek öncesi diyende var sadece 2 kaşık yenmeli diyende var bende asıl paylaşanı okuyamadım soranlara verilen cevaplardan bu kadarını anladım ,galiba yapıp faydasını gören vardıbide kardelendi galiba eşi kemoterapi gördüğü dr tavsiyesiymiş bağışıklık için sen iyisimi geçmişi oku
Bide kızlar genelde çoğunluğun topiğe geldi bi saat dilimi söyleseniz de o saatlerde alsam pc yi yaww
He biz çok kibar ve aaasiiillll bi aileyizdirMaşallah maşallah aman nazar değmesin mazallah , sende benim tahminime daha yakın davranmışın efferüm düşünceli görümceee
Karatay teyzemizde ara olarak sadece yoğurt diyodu zatii tabi ara olmasa daha iyi ama bende bilmiyorum jidden hangisi daha yağ yakıcı
kıss o gün kaynanaları yakalım dedin ya,ertesi gün de gelinimizin evine erken gidicem deyince gelin sana belki iyi davranmayabülüür dedüydük
ben benyani inşallah
Ahhhh sagol cicim yaaaa. Tmm bende oyle yapim o zaman. Ama ben ilac icerken yogurt iciyordum yav. Gece bunu yiyip yatsam leptine engel olurmuyum ki
ben hiç yapmadım ama üstüste sıkar gibi geldi banada bende gün aşırı yapacağım haftaya artık regilim diye veremem zaten kilo haftaya yapayımda faydası olsun teşekkürler canımcımCanim valla belli bi gunu yok en azindann benim icin. Kafama ne zmn eserse o zmn yapiyorm bn. Bu hafta gun asiri yapim dedm. Ama bigun kacamak yapinca ust uste yaptim. Yoksa skldigim icin gun asiri yapiyodum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?