Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Leylakım niçün gelinimizin bana bişey yapacağını düşündün kıssss ? Çok iyi bi insandır kendisi...

kıss o gün kaynanaları yakalım dedin ya,ertesi gün de gelinimizin evine erken gidicem deyince gelin sana belki iyi davranmayabülüür dedüydük

ben benyani inşallah

sen en iyisi akşam 8-9 arası gel canumcum.en azından sersum ve ben burda oluyoruz.tabi bizi beğeniyosan

selam kızlar.bugünkü menüm

öğle:taze fasülye,mercimek çorbası,yoğurt,1 avuç badem

akşam:etli patlıcan yemeği,salata,yoğurt,2 avuç çiğ fındık

okula yürüdüm 3 kez.akşam 45 dakika da temğolu yürüdüm.

Canikom ben mesaj kutumu temizledim ama senden bişey gelmedi , haberin olsun diye yazayım dedim...

Kizlar su yogurt kuru ne bicimde terlemeli bişey. Bide anlamadim yav 2 saat mi yarim saat mi. Sanki 2 yazilmisti ?

Bide taaaam o zaman bende basliciim omega 3 e napim.

Son düzenleme:
çiğdemcim proteini henüz yapamadım hastane işlerim varda birde regl oldum haftaya yapayım dedim şunu soracaktım
bir gün yapsak birgün yapmasak olrmu veya 3 gün üstüste yapmak mı şart canım bi aydınlatırsan sevinirim

Selam kızlar geçmişi okumadan yazıyorum bugün hastane günümüzdü yine

sabah klasik karatay kahvaltısı

akşam 1 lahmacun yanınay mis gibi koyun yogurdu

Canim valla belli bi gunu yok en azindann benim icin. Kafama ne zmn eserse o zmn yapiyorm bn. Bu hafta gun asiri yapim dedm. Ama bigun kacamak yapinca ust uste yaptim. Yoksa skldigim icin gun asiri yapiyodum.

Canikom ben mesaj kutumu temizledim ama senden bişey gelmedi , haberin olsun diye yazayım dedim...

Gelmez tebee çünkiiii yazmaya fırsat bulamadım buraya gelince hep birilerine laf yetiştirmeye çalıştım en kısa zamanda yazcem şu an beni pc alcak vatandaş güzellik uykusuna dalmış bende fırsat bu fırsat

Gerçi çok özelide kalmamıştı sen sonra topiğede yazınca ev aradığını bende anadolu yakasından düşünmezmisiniz hem belki o yakada part-time de olsa work bulursun demiştim, bide ben sana meslek olarak Gülse Bisel gibi hem yazar hem komedi oyuncusu olarak ama en çok da komedi senaryosu yazmayı yakıştırıyorum varmı öyle heves yada karalamaların ?

Hah , aynen aynen.Göbeğime yapışıyo aynen , hala şansım varken olabildiğince yağ yakmak istiyorum ( bikaç aydır tersi oldu ama ) aynen , tatilde eşşek gibi yemek istiyorum aynen Yazın benim yağ oranım%18.5 falandı , şimdi korkudan bakamıyorum bile.....
Hmmm evet , özellikle zerdeçalın çok anti-kanserojen olduğu söyleniyor.Yemeklere şuna-buna koyun diyolar.Bizde de var ama neye koyucam bilemeyip hiç kullanamıyorum
Galiba genelde yemek-bulaşık tantanasını müteakiben 20.00 gibi geliniyo...
He biz çok kibar ve aaasiiillll bi aileyizdir
kıss o gün kaynanaları yakalım dedin ya,ertesi gün de gelinimizin evine erken gidicem deyince gelin sana belki iyi davranmayabülüür dedüydük

ben benyani inşallah

Yok kıssss , zaten yılda bir ya da iki kez gidiyorum toplasan Yeğenlerimi gördüm kaç ay sonra ...

Canim valla belli bi gunu yok en azindann benim icin. Kafama ne zmn eserse o zmn yapiyorm bn. Bu hafta gun asiri yapim dedm. Ama bigun kacamak yapinca ust uste yaptim. Yoksa skldigim icin gun asiri yapiyodum.
ben hiç yapmadım ama üstüste sıkar gibi geldi banada bende gün aşırı yapacağım haftaya artık regilim diye veremem zaten kilo haftaya yapayımda faydası olsun teşekkürler canımcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…