• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

inşallah canım bilmiyorum bakalım ne olacak ama çok kötüyüm ya akşam 10 a bilet aldım sabah nasıl olcek bugün :43::43:

İnşallah bir şeyi yoktur canım aklına kötü şeyler gedirme annede acil şifalar verir rabbim :5:yolun acıkolsun canım

Canımlarrr :1: C vitamini içeren besinler kan sulandırır. Leylakcım annen,ozlemkartal eşin de iyileşir de inşallah ilacını bırakır. Sağlıklı beslenmeye teşvik et onuda nolur kurtulsun ilaçlardan :5::5:

Belki daha etkili canım ama eklemlerdeki kıkırdaklara zarar verebiliyor. Çünkü sert zeminlerde her bastığımızdaki darbe daha fazla oluyor. Mümkünse yumuşak zemin ya da İllaki koşu bandı diyorsan yürüyüş ayakkabısıyla yürü. Altı oluklu olanlar var onlar darbeyi emiyor. Bu arada menünü sevdüm :23::23::23: Yürüyüüüşşş :46::46::46::46::46:

Bende yaaaa :37: Hemen yanıyorum hemennnn beyazım bende :31:

sağol canım inşallah:16::16:
evet canım yürüyüş ayakkabısıyla yürüyorum:34::34:

kızlaaar annem rahatsızlanmış hastaneye kaldırmışlar babam gelme dedi ama içim rahat değil sanırım bu gece yola çıkıp bu hafta eve gideceğim :18::18:çok korkuyorum anneme bişi olcak diye ne olduğunu da tam söylemediler :43::43::43::43:kafayı yemek üzereyim bu hafta gelemicem yani :43::43:dualarınızı eksik etmeyin

ayyyy geçmiş olsun canım,inşallah önemli bişey yoktur:5::5::5:dualarım annenle canım...

İnşallah bir şeyi yoktur canım aklına kötü şeyler gedirme annede acil şifalar verir rabbim :5:yolun acıkolsun canım

sağol canım inşallah:16::16:
evet canım yürüyüş ayakkabısıyla yürüyorum:34::34:

ayyyy geçmiş olsun canım,inşallah önemli bişey yoktur:5::5::5:dualarım annenle canım...

Çok geçmiş olsun canım, inşallah çabuk atlatıp biran önce sağlığına kavuşur , gidebiliyorsan git bence yoksa aklın hep onda olunca hiç bişeye konsantre olamazsın :34:
çok sağolun kızlar gideceğim inşallah bugün çıkıyorum yola artık napim biraz iyi görünce dönerim :5:

kızlaaar annem rahatsızlanmış hastaneye kaldırmışlar babam gelme dedi ama içim rahat değil sanırım bu gece yola çıkıp bu hafta eve gideceğim :18::18:çok korkuyorum anneme bişi olcak diye ne olduğunu da tam söylemediler :43::43::43::43:kafayı yemek üzereyim bu hafta gelemicem yani :43::43:dualarınızı eksik etmeyin

şimdi konuştum babamla apandisi patlamış yaa :43::43::43:

inşallah canım bilmiyorum bakalım ne olacak ama çok kötüyüm ya akşam 10 a bilet aldım sabah nasıl olcek bugün :43::43:

Geçmiş olsun canım moralini bozma bak en azından tanıyı koymuşlar genelde karıştırılır eve gönderilir çok şükür farketmişler içini rahat tut. Dualarımız seninle. Git canım gör anneni için rahatlasın. Sıkma canını dediğim gibi annen de yarına iyi olur. Sakın moral bozma alırlar hemen bugun görüşürsün bile içini rahat tut. Sen binene kadar telefonla görüşmüş olursun. Annen de gece uyur zaten canım.

Geçmiş olsun canım moralini bozma bak en azından tanıyı koymuşlar genelde karıştırılır eve gönderilir çok şükür farketmişler içini rahat tut. Dualarımız seninle. Git canım gör anneni için rahatlasın. Sıkma canını dediğim gibi annen de yarına iyi olur. Sakın moral bozma alırlar hemen bugun görüşürsün bile içini rahat tut. Sen binene kadar telefonla görüşmüş olursun. Annen de gece uyur zaten canım.
sağolasıın canım almışlar ameliyata inşallah :16:

Makbuşum çok geçmiş olsun canım benim.Üzme sakın kendini , toparlar anneciğin. 30 yıl evvel 5000 nüfuslu bir yerde yaşarken abimin de apandisiti patlamıştı ve o yıllardaki ilkel şartlara rağmen müdahele edip iyileştirdi doktoru.Şimdi tıp nerelere geldi.İçini rahat tut canım.Gidip görmen iyi olur , hem sen rahatlarsın hem annen sevinir.Çok mu uzaksın evine?

Kıslar epeydir geçmişi okuyamamıştım şimdide fazla vaktim yok o yüzden okumdan yazcam kusura bakmayın yani :23:

Birdy naber taklım nasıl geçti hafta sonu, kardeş ziyereti ve koşu maceralarını bekliyoz haberin vaaaaaamı :23: :23: :27:

Kızlar ya , kırk yılın başı bi cesaret edip biraz geçmişe bakiim dedim ama bu sefer de site çok yavaş (ya da bizim internet...) mı ,
MakbuşUn annesini okudum , başka yaramazlık var mı ? Yoktur inşallah yawww...

Evet canım hemen alırlar. Bir kaç saat de dinlenir uyur çıkınca zaten. Sende otobüse binmeden konuşursun anneciğinle :54:

Çiğdoooş (bu daha iyiymiş öbürü çileyi çağrıştıryordu demi) maşallah sağlıkcı olduğun için epey bilgilendirip aydınlatıyorsun topiği adıma teşekkür ederek arayada soru sıkıştıriiim :23: omega 3 hakkında karatay kitaplarında yazılanları okumamışmıydın ki kullanmamışsın şimdiye kaa

Kıslar epeydir geçmişi okuyamamıştım şimdide fazla vaktim yok o yüzden okumdan yazcam kusura bakmayın yani :23:

Birdy naber taklım nasıl geçti hafta sonu, kardeş ziyereti ve koşu maceralarını bekliyoz haberin vaaaaaamı :23: :23: :27:

Canım iyiyim , yorgunum biraz sadece.Dün akşam bi özet mesajı yaptım ama internette sorun varmış , yollayamadım.Sen nasılsın cicozum?
Yaww dün sabah 7.30 da (evet canım yanlış okumadın) dayandım biraderimin kapısına.Uyuyolarmış doğal olarak...Zavallılar travma geçirdiler beni o saatte görünce :52::52::52: Abim "jet lag olduk senin yüzünden" dedi :60::60::60::60: Neyse tabe mecburen güne erken başladılar.:1::1::1::1:
Bugün de annemleri alıp pikniğe gittik tekrar ama bu seferki mangallı.Valla Allah affetsin ama 3 kişilik yemişimdir korkarım ki :18::18::18: Neyse , yarından itibaren detoksa sokucam kendimi.Bu ara çok fazla unlu mamül yedim...:ssz::ssz::ssz:

Selam kızlar nasılsınız:16:

Gelemiyorum topiğe bi türlü:5:

Kaçamak yapıyorum bile diyemeyeceğim,tamamen karatay dışı besleniyorum , motivasyonum yerlerde, kilo olarak cuma gününün de üzerindeyim,kendimi çok şiş hissediyorum:18:

Açık havalarda gezmek iştah açıyor seninkide o hesapmı ficans'ım, çok kafaya takma tekrar başla bak bende öyle olupbiara 62 olup sonra 66 ya çıktım ama plaj sezonunu düşünüp tekrar sıkı başladın şimdi 64 hep pozitif düşünmek lazım veremicem yapamıyorum deme İğneoyası gibi düşün olumlu olsun :34:

Burdayım, burdayım:)

Bugün motivasyonum çok yüksek! Kendimi süper hissediyorum. Şöyle düşünüyorum: 93ten 82 ye geldiğime göre, 82den de 71e inebilirim!

Yaparız Özlem ya... Bak sen de 79 a inmişsin daha önce. Şimdi niye inemeyesin, değil mi?

Çok doğru diyosun canım ,zeytinyağlı su çiğdemin de dediği gibi kabızlığa iyi gelir ama susuzda tüketebilirsin böylece zeytinyağının diğer faydalarını daha fazla alırsın gibi geliyor :34:

Çiğdoooş (bu daha iyiymiş öbürü çileyi çağrıştıryordu demi) maşallah sağlıkcı olduğun için epey bilgilendirip aydınlatıyorsun topiği adıma teşekkür ederek arayada soru sıkıştıriiim :23: omega 3 hakkında karatay kitaplarında yazılanları okumamışmıydın ki kullanmamışsın şimdiye kaa

Canım okudum okumasına da ben şu kulak muhabbetinden ilaçların etkileşiminden korkar oldum. Birde Ne bilim cesaret edemedim. Bide ilacı hiç sevmem öğğğ :37: Yutamıyorum zaten. 4 er 5 er içiliyor ya bide :37: Günde 3 ilaç bile fazla geliyr bide onları nasıl içecem diye bi türlü başlamadım. Yutamıyorum gülmeyin kızım :27::27::27:

Canım iyiyim , yorgunum biraz sadece.Dün akşam bi özet mesajı yaptım ama internette sorun varmış , yollayamadım.Sen nasılsın cicozum?
Yaww dün sabah 7.30 da (evet canım yanlış okumadın) dayandım biraderimin kapısına.Uyuyolarmış doğal olarak...Zavallılar travma geçirdiler beni o saatte görünce :52::52::52: Abim "jet lag olduk senin yüzünden" dedi :60::60::60::60: Neyse tabe mecburen güne erken başladılar.:1::1::1::1:
Bugün de annemleri alıp pikniğe gittik tekrar ama bu seferki mangallı.Valla Allah affetsin ama 3 kişilik yemişimdir korkarım ki :18::18::18: Neyse , yarından itibaren detoksa sokucam kendimi.Bu ara çok fazla unlu mamül yedim...:ssz::ssz::ssz:

:60: :60: jet lag :60: :60: vayy hepimizi ters köşe yaptın haberin vaaamı :23:

Afiyetler olsun unlu mamulleri ziporunu 2 katına çıkarıp verirsin sen meraaak etme :34:

Canım okudum okumasına da ben şu kulak muhabbetinden ilaçların etkileşiminden korkar oldum. Birde Ne bilim cesaret edemedim. Bide ilacı hiç sevmem öğğğ :37: Yutamıyorum zaten. 4 er 5 er içiliyor ya bide :37: Günde 3 ilaç bile fazla geliyr bide onları nasıl içecem diye bi türlü başlamadım. Yutamıyorum gülmeyin kızım :27::27::27:

Kullandığın ilaçları bilmiyorum ama sen bir sağlıkcı olarak prospektifi okuyup muhakemesini yapmışsındır, o zaman ilaçlar bitince iççen yapcak bişey yok,ilacı (aslında ilaç değil zorunlu takviye bence) sevmesende zorla iç hap yutamıyorsa şurupları var onu içersin ,gülmüyos kısım :60: :60:

Back