- 20 Eylül 2012
- 4.039
- 930
- 398
marincap 500mg al canım
canım kilo çizelgesi de yapmalısın
Hşgeldin. Yiğenin nasıl oldu yiğeninnnnn
canm o omega 3 fiyatı ne kdr ? bende hala alcam inş :)
hoşbulduk şekerimm.. iyi çok şükür doktor şimdilik her şey iyi görnüyor 2. ameliyata gerek yok gbi ama kndini kollucak dedi. 1ay boyunca fazla yürüücek, koşmucak felan demiş ama bizimkini de bu havalarda zaptetmek ne mümkün.
canm o omega 3 fiyatı ne kdr ? bende hala alcam inş :)
hoşbulduk şekerimm.. iyi çok şükür doktor şimdilik her şey iyi görnüyor 2. ameliyata gerek yok gbi ama kndini kollucak dedi. 1ay boyunca fazla yürüücek, koşmucak felan demiş ama bizimkini de bu havalarda zaptetmek ne mümkün.
bence de ödem atmışsındır canım..ilk haftalarda hızlı gider sonra yavaşlar hatta durabilir..sabır gerekiyor..
ben mesela okadar yavaş veriyorum ki ama buradayım ve sabrediyorum..umudumu hiiç kaybetmiyorum..
Galiba
Canım her diyetin bi duraklama devresi var aslında vüçut kendini korumaya alıyor meçbur sabırla beklemek
Kızlar Tat Bakliyatta GDO varmış. Hani pirinçlere el konmuştu ya. Tat BakliyatınmışTikkkaaaaattt. Kullanmıyoruz ama yinede aklımızda bulunsun
Kızlar Tat Bakliyatta GDO varmış. Hani pirinçlere el konmuştu ya. Tat BakliyatınmışTikkkaaaaattt. Kullanmıyoruz ama yinede aklımızda bulunsun
Yavrum benim ya napsın kıs çocuk o dahaaaa. Kıyamam. Ama olsun biraz dikkat etmesi gerektiğini söyleyin bari çocukceğizeİnşallah iyi olur ya çok sevidnim valla
Senin diyet ne alemde bakalım :44:
13 tl civarı..
yeğeninin iyi olmasına sevindim canım..umarım 2. ye gerek kalmaz..
inş kızıçelerim inş..
bu arada benim diyette 2 ileri bir geri her zmanki gbi saçma sapan devam ediyor. dün alışverişe gidelm dedik. hiç birşeyi begenemedim. begendğim de yakışmadı. çok sinir oldum bir an önce kilo ermeyi hzlandrmam lazım ama ne yapsam da hep aynı yerlerdeym yahu
allam yareppim yaa ne yiycemizi şaşırdık..neyse ki pirinç yemiyoruz..
çiğdoşum bu baharatlı yoğurt seni terletti mi..beni oturduğum yerde terletti yaww:44::44:
Canım artık abalajlı bişe almamaya calışıyorum yöresel malzeme satan yerler var ordan demin ediyorum
sersumcuğum hayırlısı olsun topiğin
Evet ya. Gece yiyip yattım. Wc ye kalkmıştım nasıl yanıyor kulağım. Bugun de daha iyi. ACaba işe mi yarıyor ki
.
Sersum senin gibi güzel insanlardan her eve lazim sağol verdiğin tüyolar ve motivasyon için , iyi ki varsın... :) sözünü dinledim yoğurt kurune başladım bu gün. Ha bu arada ilginç bir şey oldu eczanede tartildim , gözlerime inanAmadım tartı 75 i gösterdi. Bu gerçek olabilirmi ya. :) bu gün spor salonundada tartilicam insallah gerçektir. :) :) kefir mayaladim bu arada meyan kokude aldim zayiflamaya yardımcı olduğunu biliyorum. Sonra gıkı bery aldim faydalarını okudum muhteşem bir sey bu. 41 derece sıcakların bile kötü etkilerini yok edip cildi guzellestirme ve bağırsakları calistirma etkisi varmış. Kahvaltima gelince sabah yürüyüşten sonra karatay kahvaltısı ve yoğurt zencefil zerdecal ve tarcinla. Simdide step e gidiyorum. Umarim hepimiz zayıflariz. Sevgiler hepinize... :)
sağol canım..hoşgeldin. .nerelerdesin
akşama biber dolması ve yaprak sarması yaptım..evde olunca yemeğimi bile pişiriyorum harika yaa..
ben çılbır yemeyi düşünüyorum ama kokuya dayanamazsam ben de çiğdoş gibi yarı pro yapabilirim..gerçi içine çok az bulgur koydum
şimdi yine 2. yi yiyip gidicem çalışmaya ter içinde kalıcam galiba
ben de işe yaradığını düşünüyorum toksin attırıyor bence terle
aşkolsun filizim ne utanması o hataları hepimiz yapıyoruz ama burada olunca daha iyi motive oluyoruz sen de çok iyi biliyorsun.canım yaaa bi türlü dönemiyorum karataya ..bu ara hamur işlerine daldım e yapınca da dayanamayıp yiyorum o zaman da size dönüş yapamıyorum utançtan... yazı yine kocaman popomla geçiricezzz hep o baklavaların böreklerin suçu
aşkolsun filizim ne utanması o hataları hepimiz yapıyoruz ama burada olunca daha iyi motive oluyoruz sen de çok iyi biliyorsun..
geçen geldiğinde de aynı şeyi söylemiştim..geri dönersen daha kolay olur..bak yeni topik yeni umutlar hepimiz için..hem bu topiği açmamızdaki asıl amaç rahat rahat da muhabbet etmek oldu..diğer topik artık sahipsiz di saphira gidince kızlarla ortak karar aldık ve iyi aldık..sen de gel yeniden bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?