• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Afiyet olsun canım. Bende aynı bugun yarı protein yapıcam :9::9::9: Sabah kahvaltımda proteine ek olarak çilek ve erik yicem 2-3 tane.
Akşam protein yicemki ziporlar boşa gitmesin :16::16: Bu arada baharatlı karışımı da her yemekten yarım saat önceye ekliyorum :37:

Yediğim o nutella dert oldu bana vallahi. Elimi tek bir şeye uzatmıyorum. Çilekle erik aldım pazardn ama yiyemedim :14: Artık cezayı tam çektik ya :14: Napalım rahat rahat 1 kaseyi yiyeceğim günler yakın bu hafta o keyfi yaşayacağım :9::9::9:

Evet canım ama biz limonlusunu içiyoruz hemde soğuk limonlu su :23::23: Daha yakıcı :23::23:

Sirke de öyle gerçekten salatalara ekler hep annem diyet zamanları...Maşallah baskül ailesini aratmıyoruz ailece diyet :27:

Patatesi o kadar özledim ki :43: Kilo verince haftada bir fırınlarız ya nolcek :1::1::1:

Evet ya kardeşler gelince hiç bişey gözü görmüyor insanın :1::1:

Valla böyle bişey olsa millet çişini de tutar sistit olur :1::1::1::1:

Valla taktiklerini yesinler kız :23::23::23:

valla bu cuma artık 75.9 bile olsa görmek istiyorum 75 i..:5::5:

güzel bilgiler:16::16:
patatesi ideal kiloda yaparız haklısın..:27::27:
sen de kardeşin gelince bizi unuttuyduunn:9::9:

heh heh :9::9::9:

tik tak tik tak :60::60::60:

valla bu cuma artık 75.9 bile olsa görmek istiyorum 75 i..:5::5:

güzel bilgiler:16::16:
patatesi ideal kiloda yaparız haklısın..:27::27:
sen de kardeşin gelince bizi unuttuyduunn:9::9:

heh heh :9::9::9:

tik tak tik tak :60::60::60:

Valla onu gediricem derken insan yatmaya zor vakit buluyo diyet miyet hak getire :1::1::1::1:

35-40 yaş üstü haatunlar...damar sertliği ve kalp krizi için doktor kontrolünde günde 100 mg asprin almalıymışızz..bağırsakta çözünen alınacak ve ılık suyla ezmeden alınacak.:kkk::kkk::kkk:

Son düzenleme:
35-40 yaş üstü haatunlar...damar sertliği ve kalp krizi için doktor kontrolünde günde 100 mg asprin almalıymışızz...:kkk::kkk::kkk:

Canım ben ilaca ne olursa olsun karşıyım. Limon gibi turunçgiller zaten ciddi oranda kanı sulandırıyor. 1 limon işinizi görür. Hemde karaciğeriniz böbreğiniz yorulmaz.

Valla o zaman alıyım canım ya. Belki hızlanır :37:
al canım al:34::34:
Canım ben ilaca ne olursa olsun karşıyım. Limon gibi turunçgiller zaten ciddi oranda kanı sulandırıyor. 1 limon işinizi görür. Hemde karaciğeriniz böbreğiniz yorulmaz.
haklısın canım da asprini ayrı tutuyorum ben biraz..:34:eğer mide rahatsızlığımız yok sa tabii.:50:.tabii her düşünceye saygımız var..:42::42:

çok yakın aile dostumuz doktor arkadaşım da aynı şeyi söylerdi ki..o da aynı karatay hocam gibi düşünür ve önerilerde bulunurdu..
mesela kolestrol diye bir hastalık yoktur lafını ben ilk ondan duymuştum..:34::34:

al canım al:34::34:

haklısın canım da asprini ayrı tutuyorum ben biraz..:34:eğer mide rahatsızlığımız yok sa tabii.:50:.tabii her düşünceye saygımız var..:42::42:

çok yakın aile dostumuz doktor arkadaşım da aynı şeyi söylerdi ki..o da aynı karatay hocam gibi düşünür ve önerilerde bulunurdu..
mesela kolestrol diye bir hastalık yoktur lafını ben ilk ondan duymuştum..:34::34:

Normalde kalp rahatsızlığı olan biri varsa kullanabilir de olmayan biri için gerek yok bence. Birde zaten biz karatay usulü beslenirsek damarlarımız sertleşmeyecek, damar tıkanıklığı olmayacak dolayısıyla da damar yapısını korumak için aspirine de gerek kalmayacak diye dediydim ben. Doğal beslenince hiç ilaca gerek kalmıyor. Her ilacın mutlaka vucuda az bile olsa bir zararı var çünkü. Ama tabisi yıpranmalar bir anda düzelmiyr. O yüzden en azından sağlıklı hale dönüşene kadar kullanmakta yarar olabilir :101::101:

Kahvaltım :56:
2. Yumurta haşlanmış
1 avuç içi kadar peynir
6 tane zeytin
4 tane kuru kaysı
1 küçük cay badağından az fındık
Domates salatalık :54:

Herkese merhaba,

Bugün tartı günü mü öncelikle..ben 2 hafta bildirim yapıcam tartı için..Bugün yeni bir başlangıç kızlar..

Haftasonu karataya uygun alışverişimi yaptım..Köy yumurtası, köy yoğurdu aldım..cevizimi aldım..Ve her türlü ekmeğe hayır dedim..

Sabah Kahvaltım:
1 haşlanmış yumurta
Bir küçük parça beyaz peynir
4 siyah zeytin
4 ceviz
1 bardak süt..

Şimdi de 7 otlu çayımı içiyorum..kızlar bu çay vücuttaki ödemi atmayı sağlıyormuş..Bana bir beslenme uzmanı tavsiye etmişti..

İçinde biberiye, funda yaprağı, mate yaprağı, kekik, yeşil çay, kiraz sapı ve ısırgan yaprağı var..

Ben günde 1 fincan içiyorum genellikle..

aktivite olayını da akşam yapıcam inşallah..

Hepinize mutlu bir hafta diliyorum...

Normalde kalp rahatsızlığı olan biri varsa kullanabilir de olmayan biri için gerek yok bence. Birde zaten biz karatay usulü beslenirsek damarlarımız sertleşmeyecek, damar tıkanıklığı olmayacak dolayısıyla da damar yapısını korumak için aspirine de gerek kalmayacak diye dediydim ben. Doğal beslenince hiç ilaca gerek kalmıyor. Her ilacın mutlaka vucuda az bile olsa bir zararı var çünkü. Ama tabisi yıpranmalar bir anda düzelmiyr. O yüzden en azından sağlıklı hale dönüşene kadar kullanmakta yarar olabilir :101::101:
doğrudur canım ama benim kociş mesela karatay da sadece şekersi çaya uyuyor..:60::60: ona başlamam şart..:34::34:
:86::86:

Kahvaltım :56:
2. Yumurta haşlanmış
1 avuç içi kadar peynir
6 tane zeytin
4 tane kuru kaysı
1 küçük cay badağından az fındık
Domates salatalık :54:
:46::46::46:
Herkese merhaba,

Bugün tartı günü mü öncelikle..ben 2 hafta bildirim yapıcam tartı için..Bugün yeni bir başlangıç kızlar..

Haftasonu karataya uygun alışverişimi yaptım..Köy yumurtası, köy yoğurdu aldım..cevizimi aldım..Ve her türlü ekmeğe hayır dedim..

Sabah Kahvaltım:
1 haşlanmış yumurta
Bir küçük parça beyaz peynir
4 siyah zeytin
4 ceviz
1 bardak süt..

Şimdi de 7 otlu çayımı içiyorum..kızlar bu çay vücuttaki ödemi atmayı sağlıyormuş..Bana bir beslenme uzmanı tavsiye etmişti..

İçinde biberiye, funda yaprağı, mate yaprağı, kekik, yeşil çay, kiraz sapı ve ısırgan yaprağı var..

Ben günde 1 fincan içiyorum genellikle..

aktivite olayını da akşam yapıcam inşallah..

Hepinize mutlu bir hafta diliyorum...
tartı günümüz cumaları canım listeye gireceksin heralde..bugünden itibaren ekliyorum seni de hadi başarılar..:16::16:
Bi şey soracam omeğa 3 şartmı:26:
şart değil ama kilo verimini ve metabolizmayı hızlandırdığını söylüyor hocamız..:kkk:

canım sen de listeye girecek misin unuttum kafa kalmadı aklımdayken ekleyeyim senide..:34::34:

Son düzenleme:
doğrudur canım ama benim kociş mesela karatay da sadece şekersi çaya uyuyor..:60::60: ona başlamam şart..:34::34:
:86::86:

:46::46::46:

tartı günümüz cumaları canım listeye gireceksin heralde..bugünden itibaren ekliyorum seni de hadi başarılar..:16::16:

şart değil ama kilo verimini ve metabolizmayı hızlandırdığını söylüyor hocamız..:kkk:

canım sen de listeye girecek misin unuttum kafa kalmadı aklımdayken ekleyeyim senide..:34::34:

Evet canım Uzun bi yollum:31:
Hııı anladım önerilen bi marka varmı yoksa ezacının önerdiğinimi alıyosunuz :26:eger öylrese özelden yazarsanız sevinirim:16:

kızıçelerim merhaba. hafta sonu yoktum buralarda. havalar güzel olunca azcık kafa dinlemeye gttk bir yerlere. çok da iyi oldu valla. bu hafta sonunki sınavlar öncesi bolca moral oldu bana da :) sizde ne var ne yok. herkes iyidir umarım.

kahvaltım;
2 adet haşlanmış yumurta
peynir
domates
salatalık
şekersz çayy

marincap 500mg al canım:34:

canım kilo çizelgesi de yapmalısın :34::34:
Tamam tatlım akşam bakayım :38:
Yaa bişeydaha soracam siz ilk başladığınız zaman ilk gün kilonuzda fark oldumu :26:benim biraz fazla fark var oda tam yaptım sayılmaz:44: dün 97 900 bu gün 96 300

kızıçelerim merhaba. hafta sonu yoktum buralarda. havalar güzel olunca azcık kafa dinlemeye gttk bir yerlere. çok da iyi oldu valla. bu hafta sonunki sınavlar öncesi bolca moral oldu bana da :) sizde ne var ne yok. herkes iyidir umarım.

kahvaltım;
2 adet haşlanmış yumurta
peynir
domates
salatalık
şekersz çayy

Hşgeldin. Yiğenin nasıl oldu yiğeninnnnn :3::3::3::3:

marincap 500mg al canım:34:

canım kilo çizelgesi de yapmalısın :34::34:
Yaa bişeydaha soracam siz ilk başladığınız zaman ilk gün kilonuzda fark oldumu :26:benim biraz fazla fark var oda tam yaptım sayılmaz:44: dün 97 900 bu gün 96 300 ödemde atmışta olabilirim :26:

Son düzenleme:
Yaa bişeydaha soracam siz ilk başladığınız zaman ilk gün kilonuzda fark oldumu :26:benim biraz fazla fark var oda tam yaptım sayılmaz:44: dün 97 900 bu gün 96 300

bence de ödem atmışsındır canım..ilk haftalarda hızlı gider sonra yavaşlar hatta durabilir..sabır gerekiyor..:34::34:

ben mesela okadar yavaş veriyorum ki ama buradayım ve sabrediyorum..umudumu hiiç kaybetmiyorum..:kkk::kkk::kkk:

Back