• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Ben geldiiim. Çok yoruldum bugun :37:

Evde bir gömme dolap vardı. Onu düzenledim. Bazanın altındaki herşeyi dökdüm temizledim. Hurçlara kışlıkları kaldırıp, yorganları tıktım. Canım çıktı yorgunluktan yahu. 2-3 makine çamaşır yıkadım. :37::37: Modum bu yani :37::37:

Neyse bu arada bugun de protein yaptım. :37:

08:00 iLAÇ

1 kaç kaşık tarçınlı yoğurt

11:00 Kahvaltı

3 kasık tarçınlı yoğurt
2 yumurta + 1 kk ezine peynir+ 1/2 kk kaşar peyniri
8-9 dilim sucuk
1 bardak siyah çay

16:00 ilaç

2 kaşık yoğurt

19.30 Akşam yemeği

1 porsiyon tavuk sote
1 kase yoğurt

00:00 İlaç

3 kaşık tarçınlı yoğurt

Yarın da devam:nazar:

Çiğdem selam,

kaçamakların acısını cıkarıyorsun sanırım :)) sen de cok farkediyor mu canım kilo olarak ya da incelik olarak
dedigim gibi ben daah onceden de dukan yaptıgımdan artık bu saf proteinlere katlanamıyorum
:27::27::27::27::52::52::52:
cılgına donuyorum bıraktıgımın ertesi ....

gününüz aydın olsun hatunlar.sabah 2 kayısımı ve 2 bardak ılık suyumu içtim.şimdi kahvaltı yapcam.
menüm:1 muz ama küçücük,peynir,kaşar,zeytin,domates,salata,tere,badem.bugün okula yürüyerek gidecem zaten çok yakın 700m ama olsun.öğlen eve gelirken arabayla gelirim kocişko çok aç oluyo.öğlen okula gidiş ve okul çıkışıda yürüdükmü 2km yapar.hiç yoktan iyidir.akşam da arkadaşımla tempolu yürüyüş yapacağım inşallah.bu arada benim doğummmmmmm günüüüüüüüüüüümmmm:42:31.yaşı da doldurduk:52:

Herkeslere çok çok günaydınlar , çalışanlara-okuyanlara su gibi Pazartesiler olsun inşallahhhhhh :16::16::16::16::16:

$551556_10200550241291015_1211892556_n.jpg

08.30 baharatlı yoğurdum

kahvaltım(galiba ben bugün de pro yapıcam..:27::27:) şimdi
:56::56:
pastırmalı(çemensiz)kaşarlı omlet
peynir(örgü ve ezine)
yoğurt
1 köfte

günaydın yavruuu..:38::23::23:

iyi maşallah:nazar: eski caduu hallerine döndü bu iyi olduğunun bir ispatı galiba sanursam:9::9:

sen nöörüyon :34::34:..misafir var mı.:ssz:.otel full müü:27::27:

pampiş kıss sen de karataya başlama hikayeni paylaşsana müsait olduunda.:34::34:.gülümm herkeslere örnek olsun..motivasyon olsun..:52::52::52:

selam kızlar.haftasonu kardesım geldı memleketten.yıyıp ıcıp gezdık bugun yenı bır hafta baslıyo herkese kolay gelsın..brdyım selam canım :16:

(sersumum tamam tatlım musayıt bır zamanda yazarım bende hayat hıkayemı:1:)

ooo sersumumda gelmıs:52:gunaydın canımm

bu arada kahvaltımı yazıyım

2 yumurta
lor ve beyaz peynır
sıvrı bıber
fındık,yogurt
omega3
yesilçay

evettt gelelim özetlere...:126::126:

regiş..bağladın mı mor yazmayı ağladın mı başııımmm başım diye..cicim dün gece başım çok ağrıdı yazdığını okumadan kaçmışım...

ayrıca yürüyüş arkadaşlarını çok sevdim bi ara bana gönder onları bezdiriveriyim de bi daa aman aman yürüyüş mü desinler:27::27:
valla bende çiğdoş gibi tak kulaklığı kimseyi tınlama modunda yürüyorum..bikaçkere benimde peşime takılmak istediler ben saatim belli değil canım nezaman isterse o zaman çıkıyom uymaz yanee dedim kurtuldum:47::47:

çiğdoşş...içmişin suları doldurmuşsun logarı..çevre temizlik vergisi size çok gelir bu yıl..:60::60:

oyamm...kocişin gelmiştir gözün aydın..afiyetler olsun bebeemm eminim sersumun içinde yalamışındır dondurmadan:60::60::60:

tanem..kaçamağa rağmen -- diyosun..daha ne olsun:46::46:.ama bugün kaçamak yok di miii:20::20:

birdyyy ...hakkında konuştuklarımızı okudun muu kayınçoommmm..:60::60::60:

Son düzenleme:
ooo sersumumda gelmıs:52:gunaydın canımm

bu arada kahvaltımı yazıyım

2 yumurta
lor ve beyaz peynır
sıvrı bıber
fındık,yogurt
omega3
yesilçay

afiyet olsun bebişim.:38::38:.ama hep ben sana yazıyom bi bakıyom hoopp pampiş kaçmış..:5::5:

2 dakka durmuyon kıss...:23::23:

kardeşin gelmiş gözün aydın..:16:

kızlar doktorumu izliyom kalp cerrahı 2 litre buzlu suyun ekstra 100 kal yaktırdığını söylüyor..bunu dukan da diyordu..sebebi vücut soğuk suyun etkisini normale döndürmek yani vücut sıcaklığını normale çevirmek için ekstra kal harcıyor..paylaşiim dedimm..:34::34:

sirke için de müthiş şeyler söyledi..sirkeyle karbonhidrat bile alsanız bunun posa olarak atılımını sağlar diyooo..:23::23:

haberler....:kkk::kkk:

afiyet olsun bebişim.:38::38:.ama hep ben sana yazıyom bi bakıyom hoopp pampiş kaçmış..:5::5:

2 dakka durmuyon kıss...:23::23:

kardeşin gelmiş gözün aydın..:16:

sagol canımm:16: dogru dıyon sersumum bende buna uzuluyom durup surda agız tadıyla ıkı muhabbet edemedım ne zamandır.gecmısıde okuyamadım ne muhabbetler dönmüştür kesın.kaneel e rastlamadım gelmıyomu canım o da

enemm adam diyet yapanlar karbonhidrat tüketecekse fırınlanmış patates yesin diyooo:53::53:çünkü patatesin nişastası çok az emiliyormuş ve lifliymişş..siz yine de yemeyin haaa:27::27:
.allaamm yareppim..niye karatay hocam da demiyor:14::14::14:..ben kumpire bayılırım yavv..:37::37::37:

sagol canımm:16: dogru dıyon sersumum bende buna uzuluyom durup surda agız tadıyla ıkı muhabbet edemedım ne zamandır.gecmısıde okuyamadım ne muhabbetler dönmüştür kesın.kaneel e rastlamadım gelmıyomu canım o da

neyse bebişim hiç gelememenden iyidir..:38::38:

kardeşi geldi tr den canım..gününü gün ediyordur..++ larla ağlayarak gelir yine..:60::60::60:

iyiniyetlim de bi cee eee dedi gitti..bi derdi var bence ama hadi hayırlısı:31::31:

evettt gelelim özetlere...:126::126:

ayrıca yürüyüş arkadaşlarını çok sevdim bi ara bana gönder onları bezdiriveriyim de bi daa aman aman yürüyüş mü desinler:27::27:
valla bende çiğdoş gibi tak kulaklığı kimseyi tınlama modunda yürüyorum..bikaçkere benimde peşime takılmak istediler ben saatim belli değil canım nezaman isterse o zaman çıkıyom uymaz yanee dedim kurtuldum:47::47:

çiğdoşş...içmişin suları doldurmuşsun logarı..çevre temizlik vergisi size çok gelir bu yıl..:60::60:

:9::9::9::9: Bezdirgeç sersum :ssz::ssz:

En güzeli en ya kafa dengi olcak o zamanda soluk soluğa muhabbet :9::9::9:

Ama kimsen yoksa da takıverecen kulaklığı :27::27:

Taktiğini yesinler süpermiş sersum :27::27:

Valla sorma ya dün su içmekten bir hal oldum :18: Doymadı gitti bünye :44: Vergi :60: :60: Veriririm yaa nolcek güzel ülkem için :72:

:9::9::9::9: Bezdirgeç sersum :ssz::ssz:

En güzeli en ya kafa dengi olcak o zamanda soluk soluğa muhabbet :9::9::9:

Ama kimsen yoksa da takıverecen kulaklığı :27::27:

Taktiğini yesinler süpermiş sersum :27::27:

Valla sorma ya dün su içmekten bir hal oldum :18: Doymadı gitti bünye :44: Vergi :60: :60: Veriririm yaa nolcek güzel ülkem için :72:

:27::27::27::27::27:

evet evet bizim ekip olsa hiiç hayır demem..:32::32:

kesinlikle kulaklık kurtarıcı..:23::23:

ooo ben de taktik çok:27::27:

paramla diilmi veririm diyosun..:1::1::1:

Çiğdem selam,

kaçamakların acısını cıkarıyorsun sanırım :)) sen de cok farkediyor mu canım kilo olarak ya da incelik olarak
dedigim gibi ben daah onceden de dukan yaptıgımdan artık bu saf proteinlere katlanamıyorum
:27::27::27::27::52::52::52:
cılgına donuyorum bıraktıgımın ertesi ....

Daha bugun eski kiloma dönebildim canım. Cumartesi gece yaptığım kaçamak beni mahvetti. 2 günüm boşa gitii. O yüzden 2 gün protein yaptım ki bari ++ larımı atayım. 5 mayısa kadar 62.5 hedefim vardı tabi o da güme gitii. Şimdi 64 bile olsa razıyım dedim. :37:

Artık gelecek ayın hedefine sıkıştırdım onu da. :37: Ben başladığımdan bu yana 6 kilo falan verdim. Cidden baya bir incelme oldu. dar gelen kotlarım rahatsız etmemeye başladı. Ama daha çok üst bölgemden gitii. Kollarımdan, belimden, belindeki yan etlerinden çok az gitii. Birde bacak içlerinden. Yani 6 kiloyu buralara dağıt işte o kadar gitii. :27: Yani orantılı olarak gitiiği için direk göze çarpmıyor ama sanki 1-1.5 beden incelmiş gibiyim. :44: Mecburiyetten yapıyorum canım. Pek sevmiyorum. Zaten eti pek sevmem :53: Bugun ve yarın da yapsam ancak paklar beni :37:

gününüz aydın olsun hatunlar.sabah 2 kayısımı ve 2 bardak ılık suyumu içtim.şimdi kahvaltı yapcam.
menüm:1 muz ama küçücük,peynir,kaşar,zeytin,domates,salata,tere,badem.bugün okula yürüyerek gidecem zaten çok yakın 700m ama olsun.öğlen eve gelirken arabayla gelirim kocişko çok aç oluyo.öğlen okula gidiş ve okul çıkışıda yürüdükmü 2km yapar.hiç yoktan iyidir.akşam da arkadaşımla tempolu yürüyüş yapacağım inşallah.bu arada benim doğummmmmmm günüüüüüüüüüüümmmm:42:31.yaşı da doldurduk:52:

İyiki doğdun canım :119::119::119::119::29::29::66::66::66::64::64::64::62::62::62::71::71::124::124::124:

Aferin aferiiiiin tempos tempos yürü :1::1:

Herkeslere çok çok günaydınlar , çalışanlara-okuyanlara su gibi Pazartesiler olsun inşallahhhhhh :16::16::16::16::16:

Günaydın Bırdişko :1: Nassın gulüüümm :1::1:

Eki Görüntüle 698164

08.30 baharatlı yoğurdum

kahvaltım(galiba ben bugün de pro yapıcam..:27::27:) şimdi
pastırmalı(çemensiz)kaşarlı omlet
peynir(örgü ve ezine)
yoğurt
1 köfte

Afiyet olsun canım. Bende aynı bugun yarı protein yapıcam :9::9::9: Sabah kahvaltımda proteine ek olarak çilek ve erik yicem 2-3 tane.
Akşam protein yicemki ziporlar boşa gitmesin :16::16: Bu arada baharatlı karışımı da her yemekten yarım saat önceye ekliyorum :37:

Yediğim o nutella dert oldu bana vallahi. Elimi tek bir şeye uzatmıyorum. Çilekle erik aldım pazardn ama yiyemedim :14: Artık cezayı tam çektik ya :14: Napalım rahat rahat 1 kaseyi yiyeceğim günler yakın bu hafta o keyfi yaşayacağım :9::9::9:

kızlar doktorumu izliyom kalp cerrahı 2 litre buzlu suyun ekstra 100 kal yaktırdığını söylüyor..bunu dukan da diyordu..sebebi vücut soğuk suyun etkisini normale döndürmek yani vücut sıcaklığını normale çevirmek için ekstra kal harcıyor..paylaşiim dedimm..:34::34:

sirke için de müthiş şeyler söyledi..sirkeyle karbonhidrat bile alsanız bunun posa olarak atılımını sağlar diyooo..:23::23:

haberler....:kkk::kkk:

Evet canım ama biz limonlusunu içiyoruz hemde soğuk limonlu su :23::23: Daha yakıcı :23::23:

Sirke de öyle gerçekten salatalara ekler hep annem diyet zamanları...Maşallah baskül ailesini aratmıyoruz ailece diyet :27:

enemm adam diyet yapanlar karbonhidrat tüketecekse fırınlanmış patates yesin diyooo:53::53:çünkü patatesin nişastası çok az emiliyormuş ve lifliymişş..siz yine de yemeyin haaa:27::27:
.allaamm yareppim..niye karatay hocam da demiyor:14::14::14:..ben kumpire bayılırım yavv..:37::37::37:

Patatesi o kadar özledim ki :43: Kilo verince haftada bir fırınlarız ya nolcek :1::1::1:

kardeşi geldi tr den canım..gününü gün ediyordur..++ larla ağlayarak gelir yine..:60::60::60:

iyiniyetlim de bi cee eee dedi gitti..bi derdi var bence ama hadi hayırlısı:31::31:

Evet ya kardeşler gelince hiç bişey gözü görmüyor insanın :1::1:

:27::27::27::27::27:

evet evet bizim ekip olsa hiiç hayır demem..:32::32:

kesinlikle kulaklık kurtarıcı..:23::23:

ooo ben de taktik çok:27::27:

paramla diilmi veririm diyosun..:1::1::1:

Valla böyle bişey olsa millet çişini de tutar sistit olur :1::1::1::1:

Valla taktiklerini yesinler kız :23::23::23:

Son düzenleme:

hayırlısı olsun bacım..sen neden evdesın gııı :))

keten tohumu omegası en yüksek olan diyoo:23::23:..en kısa sürede keten tohumu alınacak..:kkk::kkk:

Back