• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

:9::9::9::9::9: Valla az önce kahvaltımı yaptım nasıl rahatladı be oh. Dünya varmış dedim. Sporu aksatmazsam sanırım 64 e ulaşabilirim. Akşamları pro şeklinde devam edicem sersumcum. Başka türlü hedefime ulaşamayacağım çünkü :33:

Sanki kulağımın iyileşmesi de arttı kıs. Nasıl yandı gece kulağım. Bugun de ağrım çok az uğuldamam çok az. Toksin mi birikti ki kulağımda beniimm. Nolku ki yaa :52::52::52:
dayanabildiğin kadar yap canım..:34::34:
inşallah kulağına da iyi gelir kıss..nekaa güzel..:52::52:

bilmez olurmuyum canım burası olmasa ben hala 80belki daha da üst rakamlarla boğuşuyo olurdum ....inşallah toparlarım kendimi hala cuma mı bildirimler ..geliyim de düzene sokayım yediğimi içtiğimi ...son bi baklava demesi yapıciiim önümüzdeki günlerde ondan hiçççç yememeliyim siz beni durdursunuz artık

gel tatlım gel..biz seni döveriz yemezsin..:60::60:

cumaları bildiriyoz hala..bugün başla 2 hafta sonra listedesin.:34::16:.bence kaytarma..:20::20:

Valla hadi inşallah canım :52::52::52::52: Isınıyor acıyor macıyor ondan sonra bişeyler oluyor kulak biraz daha iyileşiyor :52::52::52:

Ne umdum ne buldum ya :52::52: Ona iyi geliyorsa bu demektir diğer inflamasyonları da dürtüklüyor bu karışım. İçimde ne var ne yok temizlesin işallah :52::52:

gel tatlım gel..biz seni döveriz yemezsin..:60::60:

cumaları bildiriyoz hala..bugün başla 2 hafta sonra listedesin.:34::16:.bence kaytarma..:20::20:

tamam kız geliyom bak sırf dövceksin diye :9: başlıyım bugün dediğin gibi popom saklanmıcak hale geldi ...sabah menüm cıslı dün görüümcelerime ıspanaklı kol böreği yapmıştım kahavaltıda yedim bayaaa ilk dayak :4::22::22::22:

kıslar hafta sonu yogunlugumdan ve dun de gece calsıtıgımdan bir türlü gelemedim.
Birazdan ya da bugun menuleri ve durumu paylaşacagım..
hadi saglıcakla kalınnnnnn:))

Merhaba arakadaşlar geçen hafta fazla bildirim yapamadım işler karıştu biraz hem evde hem işyerin de yoğun bir hafta geride kaldı...artık yeniden aranızdayım ..bugünden itibaren menülerimi bildireceğim inşallah...işler karışınca düzenli ve sağlıklı beslenemedim.dışardan akşam yemekleri filan derken bunlar bana +1000gr olarak döndü.regl de yaklaştı onun verdiği bir şişkinlikte olabilir tam anlayamadım ama resmen şok oldum sabah tartılınca...çünkü düzensiz beslenmiştim ama ama hergün yatağa kendimi nasıl attığımı bilemeyecek kadar yorgun oluyordum. Metabolizma 0 km benim galiba hiç mi çalışmıyor nedir anlamadım. Işte böyle fazla söze gerek yok...önümüzdeki maçlara bakacaz artık..ipin ucunu kaçırmak yok..herkese sevgiler ve başarılı bir hafta diliyorum. Hoşçakalın.

Bu gün sabah kahvaltısında karatay klasiklerini bile az az tuttum ..çok korktum çok. Akşama görüşürüz

selam kızlar,papişim,leylakım,seacım sizleri gördüm aşağıda nasılsınız:16:

GünYdınlar :16:
Dün bozmama rağmen bu gün tartıda eksiyim:52:

süper:52::52:ama sakın bi daha kaçamak yapma heeee:20::20::1::1:

gününüz aydın olsun hatunlar.sabah 2 kayısımı ve 2 bardak ılık suyumu içtim.şimdi kahvaltı yapcam.
menüm:1 muz ama küçücük,peynir,kaşar,zeytin,domates,salata,tere,badem.bugün okula yürüyerek gidecem zaten çok yakın 700m ama olsun.öğlen eve gelirken arabayla gelirim kocişko çok aç oluyo.öğlen okula gidiş ve okul çıkışıda yürüdükmü 2km yapar.hiç yoktan iyidir.akşam da arkadaşımla tempolu yürüyüş yapacağım inşallah.bu arada benim doğummmmmmm günüüüüüüüüüüümmmm:42:31.yaşı da doldurduk:52:

doğum günün kutlu olsun canım:119::119::119::119:
Herkeslere çok çok günaydınlar , çalışanlara-okuyanlara su gibi Pazartesiler olsun inşallahhhhhh :16::16::16::16::16:

buraya yazdığına göre gelin sana bişey yapmamış birdyim:9::9:
Eki Görüntüle 698164

08.30 baharatlı yoğurdum

kahvaltım(galiba ben bugün de pro yapıcam..:27::27:) şimdi
:56::56:
pastırmalı(çemensiz)kaşarlı omlet
peynir(örgü ve ezine)
yoğurt
1 köfte
:56::56:

afiyet olsun canuuumm
:16::16:
ooo sersumumda gelmıs:52:gunaydın canımm

bu arada kahvaltımı yazıyım

2 yumurta
lor ve beyaz peynır
sıvrı bıber
fındık,yogurt
omega3
yesilçay

sana da afiyet olsun datluum:16::16:

kızlar doktorumu izliyom kalp cerrahı 2 litre buzlu suyun ekstra 100 kal yaktırdığını söylüyor..bunu dukan da diyordu..sebebi vücut soğuk suyun etkisini normale döndürmek yani vücut sıcaklığını normale çevirmek için ekstra kal harcıyor..paylaşiim dedimm..:34::34:

sirke için de müthiş şeyler söyledi..sirkeyle karbonhidrat bile alsanız bunun posa olarak atılımını sağlar diyooo..:23::23:

haberler....:kkk::kkk:

güsel bilgiler bunlar:34::34::16::16:

herkese yeni haftada yeni motivasyonlar,güzel güzel kilo kaybetmeler diliyorum:7:
öğle arasında 40 dakika yürüyebildim,malum mesaiye uymak lazım:9::9::9:her taraf polendi..leylak sen geldin aklıma senin alerjin vardı dimi..
ben de öğle yemeği yerine yoğurt yedim zaten bi süredir hep böyle yapıyordum ya..yoğurda bahsi geçen baharatları da karıştırıp yicem ama bugün yapamadım...yaşım gereği metabolizmam yavaşladığından kendime gerçekçi bir planlama yaptım ve kalıcı kilo kaybı için ayda 2 kilo vermeyi yeterli gördüm...sizce nasıl arkadaşlar,yerinde bir karar mı..eee bunca yıldır diyete alışık bünye daha ne yapsın dimi:9::9::9:

aşkolsun filizim ne utanması o hataları hepimiz yapıyoruz ama burada olunca daha iyi motive oluyoruz sen de çok iyi biliyorsun.:20:.
geçen geldiğinde de aynı şeyi söylemiştim..geri dönersen daha kolay olur..bak yeni topik yeni umutlar hepimiz için..hem bu topiği açmamızdaki asıl amaç rahat rahat da muhabbet etmek oldu.:52::52:.diğer topik artık sahipsiz di saphira gidince kızlarla ortak karar aldık ve iyi aldık..sen de gel yeniden bence..:34::34::34:

bu yeni tpic fikri gerçekten çok güzel olmuş..sizleri tekrar bulmak ta çok mutlu etti beni..leylak84 ü gördüm..canım iyisindir inşallah nasıl gidiyor karatay..Sersumcum eski topikten iyiniyetli, güleryüz propycil yok mu..zayıfladılar da bıraktılar mı..

Bu arada öğle yemeğim:
1 tabak yaz türlüsü
yoğurt
salata..

ekmek tabiki de yok..

Yarım lt su içebildim yalnız şimdiye kadar..suyu arttırmam lazım..şimdi de şekersiz kahvemi içicem..

Canım ben ilaca ne olursa olsun karşıyım. Limon gibi turunçgiller zaten ciddi oranda kanı sulandırıyor. 1 limon işinizi görür. Hemde karaciğeriniz böbreğiniz yorulmaz.

aaa limonun kan sulandırıcı etkisini bilmiyodum:53::53:annem de hergün kan sulandırıcı kullanıyo ve ben nelerin zararlı olduğunu araştırıp bulmuştum.ama limonu hiç görmedim.sağol çiğdemim ya anneme söyliyeyim de fazla tüketmesin zira çok sever:34::34:

Kahvaltım :56:
2. Yumurta haşlanmış
1 avuç içi kadar peynir
6 tane zeytin
4 tane kuru kaysı
1 küçük cay badağından az fındık
Domates salatalık :54:

kahvaltı süper tanem,afiyet olsun:16::16:

canm o omega 3 fiyatı ne kdr ? bende hala alcam inş :)

hoşbulduk şekerimm.. iyi çok şükür doktor şimdilik her şey iyi görnüyor 2. ameliyata gerek yok gbi ama kndini kollucak dedi. 1ay boyunca fazla yürüücek, koşmucak felan demiş ama bizimkini de bu havalarda zaptetmek ne mümkün. :52:

yeğeninin iyi olmasına çok sevindim canım:16::16:
sersumcuğum hayırlısı olsun topiğin :16::46::46::46:

hııımmm bir kaçak gördüm sanki:27::27::ssz::ssz:
nerelerdesin sen filizim,çabuk dön aramıza:34::34:

şimdi yine 2. yi yiyip gidicem çalışmaya ter içinde kalıcam galiba:31::31:

ben de işe yaradığını düşünüyorum toksin attırıyor bence terle:52::52:

allahım hemen başlamam lazım benim de:52::52:
selam kızlar,papişim,leylakım,seacım sizleri gördüm aşağıda nasılsınız:16:

ben iyiyim canım sen nasılsın?
herkese yeni haftada yeni motivasyonlar,güzel güzel kilo kaybetmeler diliyorum:7:
öğle arasında 40 dakika yürüyebildim,malum mesaiye uymak lazım:9::9::9:her taraf polendi..leylak sen geldin aklıma senin alerjin vardı dimi..
ben de öğle yemeği yerine yoğurt yedim zaten bi süredir hep böyle yapıyordum ya..yoğurda bahsi geçen baharatları da karıştırıp yicem ama bugün yapamadım...yaşım gereği metabolizmam yavaşladığından kendime gerçekçi bir planlama yaptım ve kalıcı kilo kaybı için ayda 2 kilo vermeyi yeterli gördüm...sizce nasıl arkadaşlar,yerinde bir karar mı..eee bunca yıldır diyete alışık bünye daha ne yapsın dimi:9::9::9:

yürüyüş için:46::46::46: 40 dk da yeter bacım:52::52::52:
evet canım alerjim var.burda da sürekli uçuşuyo,yaz tamamen gelse de kurtulsak valla:ssz::ssz:
baharatlerı en kısa zamanda bende alıp deniycem canım:34::34:

bu yeni tpic fikri gerçekten çok güzel olmuş..sizleri tekrar bulmak ta çok mutlu etti beni..leylak84 ü gördüm..canım iyisindir inşallah nasıl gidiyor karatay..Sersumcum eski topikten iyiniyetli, güleryüz propycil yok mu..zayıfladılar da bıraktılar mı..

Bu arada öğle yemeğim:
1 tabak yaz türlüsü
yoğurt
salata..

ekmek tabiki de yok..

Yarım lt su içebildim yalnız şimdiye kadar..suyu arttırmam lazım..şimdi de şekersiz kahvemi içicem..

iyiyim canım sen nasılsın?hoşgeldin yeniden:38::16:karatay iyi gidiyo,kilo aldım onları vermeye çalışıyorum işte:1::1:
iyiniyetli bu aralar sık gelemiyo,propycil eski topiğe gelmişti geçenlerde hamileyim karataya başlıycam dedi ve bi daha yazmadı:5::5:güleryüz de burda ama bebişi olduğu için eskisi gibi sık yazamıyo.
öğle yemeğin çok güzel canım afiyet olsun:16::16:

geçmişi bitirebildim sonunda:1::1:herkese iyi haftalar bol bol kilo vermeler diliyorum:32::32:
bugün yine dip köşe temizlik günüydü
:37::37:temizliği bitirip yürüyüşümü de yaptım koşubandında:8::8:yalnız şöyle bi durum var:ben bantta yürüdüğümde daha çok kilo veriyorum..ayrıca dışarıda yürümeye nazaran bacaklarımın ve simit bölgesinin daha çok çalıştığını hissediyorum.kilo verene kadar bantta yürüycem sanırım:31::31:

kahvaltım:56::56:
kıymalı yumurta
domates
salatalık
pastırma
peynir
finduk

öğle:56::56:
2 kaşık bulgur pilavı
küçük bi kase yoğurt

50 dk yürüyüş:32::32::32:

leylakım benim bi parkurum vardı buraya da yazdım gördün mü bilmem,başlayınca 2 saate kadar yürüyebiliyodum,ama bu aralar mesaiye uymam lazım,o yüzden 1 saat yürümeye çalışıcam ama güneş de yakıyo ya..kapkara olurum yakında:9::9::9:kilolar gitsin de kararayım zaten denize gidince de yanmıyomuyuz:27:bi güneş kremi sürer çıkarım napiyim:10:
yavv yazıları okuyorum da alıntı yapmazsam çoğunu unutuyorum..
benim eşim de aspirin içiyo limonu söylicem akşam bol bol kullansın aspirini bıraksın...

Ben yapıciiim birazdan çıkıp almaya gidiyorum baharatlarımı :27::27: Nasılsa yiyorum tarçınlıyı çeşit olsun :27::27:
Çiğdemcim selam,
257 ye geldim ama hala bu yogurt kurunun tarifini bulamadım :) help me please???
hatun bana bir kulak ver :) :3::3::3:
ya gerçi bununla ilgili espri de yapmak istemem canım sana :) sorun yok degil mi bu ara kulaklarda..:17::17::17:

valla sevabına paylaşabilir misin? gece çalışmıstım yanıma ayran makinesi var ben de bir tip calkalayıcı içine de biraz nane attım. Çalışmam vardı ama sabaha kadar surekli tuvaletteydim anlamadım cok mu calıstırıyor bagırsakları ne???:40::40::40:

Canım sen imkan bulsan da topic e daha çok takılsan daha düzgün olursun emin ol. Çünkü başka türlü olmuyor bende kaçırıyrum.

canm fırsat buldukça grmeye çalışıyorum zaten ama bu kdr oluyr ne yazık ki
:50:

Sersum senin gibi güzel insanlardan her eve lazim sağol verdiğin tüyolar ve motivasyon için , iyi ki varsın... :) sözünü dinledim yoğurt kurune başladım bu gün. Ha bu arada ilginç bir şey oldu eczanede tartildim , gözlerime inanAmadım tartı 75 i gösterdi. Bu gerçek olabilirmi ya. :) bu gün spor salonundada tartilicam insallah gerçektir. :) :) kefir mayaladim bu arada meyan kokude aldim zayiflamaya yardımcı olduğunu biliyorum. Sonra gıkı bery aldim faydalarını okudum muhteşem bir sey bu. 41 derece sıcakların bile kötü etkilerini yok edip cildi guzellestirme ve bağırsakları calistirma etkisi varmış. Kahvaltima gelince sabah yürüyüşten sonra karatay kahvaltısı ve yoğurt zencefil zerdecal ve tarcinla. Simdide step e gidiyorum. Umarim hepimiz zayıflariz. Sevgiler hepinize... :)

​yoğurt kürü mü? ben yine bir şey kaçırmışım yahu. o nasıl bir şey ?

leylakcığım evet canım kaçak dönüyo inşallah ...sabah bizim kızlar napıyo bi bakiiim dedim aaa hiçbiriniz yok biraz araştırınca buldum bütün kızlar toplanmış burda heveslendim bende :16:sizlerle sohbeti de özlemişim:16:

leylakım benim bi parkurum vardı buraya da yazdım gördün mü bilmem,başlayınca 2 saate kadar yürüyebiliyodum,ama bu aralar mesaiye uymam lazım,o yüzden 1 saat yürümeye çalışıcam ama güneş de yakıyo ya..kapkara olurum yakında:9::9::9:kilolar gitsin de kararayım zaten denize gidince de yanmıyomuyuz:27:bi güneş kremi sürer çıkarım napiyim:10:
yavv yazıları okuyorum da alıntı yapmazsam çoğunu unutuyorum..
benim eşim de aspirin içiyo limonu söylicem akşam bol bol kullansın aspirini bıraksın...

yok bebişim görmedim yazdığını.hıııım 2 saat süpermiş ama mesaiye boynumuz kıldan ince:27::27::1::1:1 saat de yeter de artar canımcım:34::34:
aayyy bende cumartesi gittiğim piknikte yanmışım,kızarmış tavık gibiyim:27::27::9::9:banyo yaparken bile acıyo sıcak suda:1:çok beyaz bi tenim var o sebepten hemen yanarım bende.denize gerek yok göl bile yetiyi yanmama:52::52:

2. Öğünüm
1 dilim kadar izgara büftek(sankıbiraz fazla oldu :27:)
Yoğurtlu taze fasülye kavurması
Ve roka
$image.jpg :56:

Son düzenleme:
leylakcığım evet canım kaçak dönüyo inşallah ...sabah bizim kızlar napıyo bi bakiiim dedim aaa hiçbiriniz yok biraz araştırınca buldum bütün kızlar toplanmış burda heveslendim bende :16:sizlerle sohbeti de özlemişim:16:

dön bacım dön:16::16:biz de seni özledik canımcım ayrılma artık tamam mı:38:

Back