Hep Birlikte 2014 Yazına Fit Gireliiim

Gunaydin kizlarr
Kol - 24
Bel - 62
Gobek - 70
Kalca - 89
Ust bacak - 50
Kilo - 45.8 sanirim dun fazla kacirdiklarim yuzunden bugun yarin bana bisey yok ama spor yapmaya da baslicam yaglar gider

benim varmak istediğim yerdesin şuan şuan normal gözüküyorsun ama bence de sıkılaş. çünkü ben de senin ölçülerindeydim 2 yıl önce falan. sıkılaşmam lazım dediğimde bana kötü kötü bakıyolardı sonra noldu aldı yürüdü ölçüler kilolar sonra utanmadan sen kilo mu aldın dediler

neyse ölçülerimi vereyim

boy:1.55
kilo:56,7
bel:71
göbek:91
kalça:100
basen(üst bacak yani ):60
kol:30

Ben diğer topicten geldim. Baktım neler olmuş diye: bayağı bir gelişme var. Ben başlayalı 1 hafta oldu, hergün 45 dk spor yapıyorum düzenli olarak. İnceleceğime kesinlikle inanıyorum. Ama yaptığım hareketler bunlar değil.
İphone appworld de harika bir uygulama var, hergüne farklı hareketler. Ağırlığım bel bölgem için. Kesinlikle işe yarayacak. Haber vereceğim.

kızlar açlıktan ölüyorum yemeğimi yiyim eve yeni geldim yedikten sonra listeyi hazırlıcam ölçülerinizi kaydedicem merak etmeyin

evet ben bugünkü sporumu yaptım 30 dk zumba cardio ay nasıl hamlamışım öldüm ilerleyen zamanlarda bölgesel hareketler de ekleyip hem süreyi hem hareketi artırıcam ama ilk gün için anca bu çıktı

istersen aramıza katılabilirsin canım

ölçülerim :

kilo : 57.4
bel : 75
göbek: 87
kalça : 95
üst bacak : 56
kol:28

benden bi heryerden 10ar cm gitse süper olur

Şimdi listemizi hazırlıyorum hanımlar daha sonrada kim neresini inceltmek istiyo ona göre ayarlıyaım

artık bugün itibariyle herkes yemesine içmesine sporuna dikkat etsin

özdenscim sen belini yazmamışsın onu yazar mısın

bide bildirim yapmayan hatunlar sizde fırsatınızı bulduğunuz an yazınız

ölçülerim
boy: 1,70
bel: 69
göbek: 82
basen: 92
bacak: 51,5 (napiim 51 değil 52 değil)
kilo: 55,4

idealim de şu:

bel:62
basen:88
bacak:48 olur mu dersiniz:) motivasyon süper

Sizler nasıl besleniyorsunuz sadece yediklerime dikkat etmeyi düşünüyorum ben bir de akşam cozutuyorum onu nasıl halledicem bilmiyorum. sanki akşam çocuk uyuduktan sonra mideme bir canavar oturuyor

azcık sporla desteklersen istediklerin kolaycacık olur. bölgesel incelme istiyorsun sanırım. ona yönelik çalışırsın artık. midendeki canavara da kulak tıkamak gerekiyor tabi

sayfayı açar açmaz şu resim çıktı karşıma vallahi kızlardan biri kendini koydu sandım gözlerim pörtledi motivasyon resmiymiş :76::76:

Eki Görüntüle 902724

Son düzenleme:
özdenscim sen belini yazmamışsın onu yazar mısın

bide bildirim yapmayan hatunlar sizde fırsatınızı bulduğunuz an yazınız

Gozunden kacti sanirim[FONT=Helvetica, Arial, sans-serif] [/FONT]:44:
Kol - 24
Bel - 62
Gobek - 70
Kalca - 89
Ust bacak - 50
Kilo - 45.8

Kol - 24
Göğüs - 79

Bel - 58
Gobek - 67
Kalca - 94,5
Üst bacak - 53,5

Kilo - 47,7
Boy - 1,62

Hedefim ise;
Kalça için 88, üst bacak için 46, 47 filan..

ben eski topige ilk girdigimde ayni senin gibi olmustum

Kizlar telden alinti bu kadar oluyor kusura bakmayin yaziyorum yazıyorum mrlekimsinin msjini alintiliyinca tel cozutuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…