Hep Birlikte 2014 Yazına Fit Gireliiim

Bence alt bölgeye yönelenlere de squat cezası verelim..
Üst bölge çalışmayacağım ben hiç çünkü.. :44:
Squat bel ve basene etki ediuormu acaba yoksa sadece kalcayimi calistiriyor..
Bana uyar o zaman alt bolgeye yonelenlere de 150 squat ceza verelim tabi sporunu yapmayan cezalilara:13:

Harikasin boyle gidersek yaza hazir olutuz insallah.

Squat bel ve basene etki ediuormu acaba yoksa sadece kalcayimi calistiriyor..
Bana uyar o zaman alt bolgeye yonelenlere de 150 squat ceza verelim tabi sporunu yapmayan cezalilara:13:

Harikasin boyle gidersek yaza hazir olutuz insallah.

inşallah canım yaaa amaç bu ama galiba ceza alacaklar olacak böyle giderse kaçamayacaklar spordan

inşalla ya bu ama galiba ceza alacaklar olacak böyle giderse kaçamayacaklar spordan
Spor yapmak icin motive olmak, motivasyon icin gaz vermek gaz vermek icinde topikde devamlilik ve paylasim sart aksi takdirde olmuyor...

Boyle cezaya can feda ne yaparsak kendi iyiligimiz icin sonucta oyle degilmi

aynen canım önceden karar vermek daha iyi
Bence alt bölgeye yönelenlere de squat cezası verelim..
Üst bölge çalışmayacağım ben hiç çünkü.. :44:

tamam canım alt bölge içinde günde 100 sqtuat verelim ceza olarak

evet kızlar birbirimize gaz vermemiz lazım destek vermemiz lazım kaytarmamak lazım

kızlar bu arada kesinlikle kıyafet alırken büyüğe doğru gitmeyin. inanın kilo almanıza sebep oluyor. yani atıyorum 36 giyiyorsunuz. giydiğiniz pantolon hafif sıkmaya başladı. ben gidip 38 alayım derseniz işiniz fena çünkü 38 in içinde rahat olduğunuz için kilo aldığınızı bile farkedemiyorsunuz ve bi süre sonraa 38 de dar gelmeye başlıyor bedenleri yükseltmek yerine elimizde olan beden pantolonun içinde kalmaya dikkat edelim .. benim kilo alışım hep bu şekilde oldu farkında olmadan. uyarayım istedim

squat programını göremedim ben :44: ceza olacakmış ya bi de merak ettim nasıl bişey

Ben egzersiz programimi hazirladim sonunda.
♥ son paylastigim basen egzersiz programi
♥ 100 ip atlama
♥ ebru salli yaglarinizdan kurtulun videosundaki cardio hareketleri
♥ 25 squat
♥ çemberle iç bacak calistirma
♥ havada pedal cevirme

Ve kapanis

[QUOolelekimsi;332d00349]evet kemeklisirbirimize gaz vermemiz lazım destek vermemiz lazım kaytarmamak lazım

kızlar bu arada kesinlikle kıyafet alırken büyüğe doğru gitmeyin. inanın kilo almanıza sebep oluyor. yani atıyorum 36 giyiyorsunuz. giydiğiniz pantolon hafif sıkmaya başladı. ben gidip 38 alayım derseniz işiniz fena çünkü 38 in içinde rahat olduğunuz için kilo aldığınızı bile farkedemiyorsunuz ve bi süre sonraa 38 de dar gelmeye başlıyor bedenleri yükseltmek yerine elimizde olan beden pantolonun içinde kalmaya dikkat edelim .. benim kilo alışım hep bu şekilde oldu farkında olmadan. uyarayım istedim
[/QUOTE]ben uzun etek giyiyorum 46
Tam oluyor aslin da ama ben 49 aliyorum hep 42 den basladik cika cika 48 e kadar vardim..kisacasi katiliuorim denedim onayladim.

10 dk isinma hareketleri
30 dk zumba
10 dk tiffany
Bu benim bu haftaki programim olculerdeki incelme durumuma gore degisiklik yapicam haftaya

Programin cok guzel canim :)

canim linkini benim icin eklermisin

Tabiki eklerim tatlim :)

Gunaydın topigimin guzel hatunlariiii :)

Bende programimi paylasayim :)

Ebru salli ile plates
Yan simitler icin tiffany
21 gun boyle yapicam istedigim gibi incelmis olursam eger korumaya gecicem kendimi ama yok incelemediysem bu seferde ebru salliyla sıkı bi karin videosunu yaparim yada jillian yaparim :)

Birtek bluemoon uyanmış diğer hatunlar kalkın kalkın hava çok güzel

Gezme şansı olanlar gezsin kızlar ben evdeyim

Şu sınav bitsin hayatı yaşıcam

Nedense bu şarkıyı çok seviyorum

[video=youtube;vHSNZK4Je-Y]http://www.youtube.com/watch?v=vHSNZK4Je-Y[/video]

tünaydın kızlaaarrrr bugün pazar kıyağı yaptım kendime biraz geç uyandım güzel bir kahvaltı ile güne başlayıp sonra sporlarımı yapıcam.. ben çok program yapmadım çünkü uzun vadeli programlardan sıkılıyorum.. ama kısa vadeli programım belli.. 30 dk zumba ve buna ek olarak bel basen hareketleri ve ip atlama

sayfa 7 deydi galiba canım

hemen bakıyorum canım sağol

ben uzun etek giyiyorum 46 Tam oluyor aslin da ama ben 49 aliyorum hep 42 den basladik cika cika 48 e kadar vardim..kisacasi katiliuorim denedim onayladim.[/QUOTE .!.:
dimi çoğumuz tecrübe etmişizdir bunu dikkat çekmek istedim pantolonu büyütmek yerine kendimizi küçültelim azcık

Son düzenleme:
Gunaydin cok hafif bi sekilde pazar kahvaltisini atlattim gec uyandim uyandigimda herkes kahvaltisini bitirmisti tek basima canim istemedi bu taktik cok iyi yoksa yedikce yiyosun hava buzzz keske disari cikip yuruyus yapabilsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…