- 5 Haziran 2008
- 6.597
- 12.634
Squat bel ve basene etki ediuormu acaba yoksa sadece kalcayimi calistiriyor..Bence alt bölgeye yönelenlere de squat cezası verelim..
Üst bölge çalışmayacağım ben hiç çünkü.. :44:
Harikasin boyle gidersek yaza hazir olutuz insallah.bugün cardio değil bölgesel hareket çalıştım. yani bacak hareketi yan bel yağları falan için neden se bugün cardio yapasım gelmedi:44: ama biraz ip atlama hareketi yaptım yapabildiğim kadar o da ter atmama yettiprogramları ayarlayın kızlar artık yoksa üşengeçlik çok fazla olur
asli tansogan aaaah ah bir zamanlar oyleydim o gunler...tipki masalgibiydi.
Squat bel ve basene etki ediuormu acaba yoksa sadece kalcayimi calistiriyor..
Bana uyar o zaman alt bolgeye yonelenlere de 150 squat ceza verelim tabi sporunu yapmayan cezalilara:13:
Harikasin boyle gidersek yaza hazir olutuz insallah.
Spor yapmak icin motive olmak, motivasyon icin gaz vermek gaz vermek icinde topikde devamlilik ve paylasim sart aksi takdirde olmuyor...inşalla ya buama galiba ceza alacaklar olacak böyle giderse kaçamayacaklar spordan
Zaten şunu mu yapsam, bunu mu yapsam fikir kaosundan hiçbir şey yapılmıyor..
Egzersizlerimi kalça-bacak günleri olarak ayırdım, şimdi hangi günler hangisini yapacağımı ayarlayacağım..
Acep Cardio yapsam mı kiii..
Bence alt bölgeye yönelenlere de squat cezası verelim..
Üst bölge çalışmayacağım ben hiç çünkü.. :44:
squat programını göremedim ben :44: ceza olacakmış ya bi de merak ettim nasıl bişey
canim linkini benim icin eklermisinBugünkü sporum 45 dk plates
ben karar verdim ebru şallıyla plates yapıcam
Ben egzersiz programimi hazirladim sonunda.
♥ son paylastigim basen egzersiz programi
♥ 100 ip atlama
♥ ebru salli yaglarinizdan kurtulun videosundaki cardio hareketleri
♥ 25 squat
♥ çemberle iç bacak calistirma
♥ havada pedal cevirme
Ve kapanis
canim linkini benim icin eklermisin
sayfa 7 deydi galiba canım
[QUOolelekimsi;332d00349]evet kemeklisirbirimize gaz vermemiz lazım destek vermemiz lazım kaytarmamak lazım
kızlar bu arada kesinlikle kıyafet alırken büyüğe doğru gitmeyin. inanın kilo almanıza sebep oluyor. yani atıyorum 36 giyiyorsunuz. giydiğiniz pantolon hafif sıkmaya başladı. ben gidip 38 alayım derseniz işiniz fenaçünkü 38 in içinde rahat olduğunuz için kilo aldığınızı bile farkedemiyorsunuz ve bi süre sonraa 38 de dar gelmeye başlıyor bedenleri yükseltmek yerine elimizde olan beden pantolonun içinde kalmaya dikkat edelim .. benim kilo alışım hep bu şekilde oldu farkında olmadan. uyarayım istedim
ben uzun etek giyiyorum 46 Tam oluyor aslin da ama ben 49 aliyorum hep 42 den basladik cika cika 48 e kadar vardim..kisacasi katiliuorim denedim onayladim.[/QUOTE .!.:dimi çoğumuz tecrübe etmişizdir bunu dikkat çekmek istedim pantolonu büyütmek yerine kendimizi küçültelim azcık