- 18 Haziran 2013
- 126
- 4
boyun kaç ki canım senin 45.5 çok az değil mi
ay sen iç faydası oluyosa bende yapar içerim mayayı kaça aldın
Allah sahibine bagislasin benimde 10 kilo fazla var ah bi kurtulabilseydim....topigin tek evli coluklu cocuklusu benim anlasilan hepinizden kidemliyim.ablanizin lafini dinleyin topigi ihmal etmeyin ona gore
Canim haftalik spor listesi yayapsbilirsin.
Yada su gun su bolge bugun bu bolg e gibi ...
Ben oyle yapicam cumadsn itibaren simdilik ite kaka idare ediyorum iste
merhaba canim ugrasiyoruz iste sen nasilsin nasil gidiyo.hastaligi atlattinmi gecmis olsun....
Bende tanitayim kendimi22 yasinda universite ogrenciyim siparis uzerine butik pasta yapiyorum en zevk aldigim is ilerde kendi butik pastanemi acmak istiyorum hedefim sabit 45.5 kiloda takili kalmak..bu arada kefiri mayaladim sabahlari kahvalti yerine 1 bardak kefir icicem.zaten kahvalti yapamiyorum en azindan besleyici bisey icerim.vucuttaki yaglari yakiyomus 2 kisiyle konustm spor ve diyet yapmadan kilo vermsler 3 ay kadar fln i misler tabi deneyelim bakalim
Bende geldim 68 kiloyum 18 kilo vermek ve yaza güzel bir vucutla girmek için buradayım
Ben de öncelikle kendimi tanıtayım...adım yenilik:) 1 yaşında bir kızım var hamileliğin son aylarından beri çalışmıyorum kendimi kızıma adadım bir süre daha böyle devam edecek...Benim fazla kilom yok aslında doğum kilolarımın hepsini verdim yalnız bu ara şehir değişikliği nedeniyle diyelim-eşim tayin oldu Ankara'ya geldik-2 kilo aldım onları vericem ama daha fazlası olursa hayır dememspora ihtiyacım var sıkılaşmam lazım.
Bugünkü bildirimimi de yapayım:
35 dakika kondisyon bisikletine bindim. Sabah erken kalktım spor yapmak için akşamları yorgun oluyorum. Bisiklete binerken de kitap okuyorum vakit güzel geçiyor. 20 dakika da pilates yaptım üstüne...çok çalıştım çoook
10 kilo dediğin nedir ki melek
bende tartılmıyorum bi süredir korkuyorum saldım çünkü kendimi bu ara
bende tanıtayım kendimi ben üniversiteyi geçen sene bitirdim 4 senedir mimarlık bürosunda proje koordinatörü olarak çalışmaktayım yaza düğünüm var hayırlısıyla 55 kiloyum hedefim 50 ye düşüp orda kalmak umarım başarırım formda gözükmek herkesin hakkı dimi bayanlar
bizde destek no problemhoşbulduk:)21 gün boyunca direnicem emeklerimizin karşılığını görürüz inşaallah
herkese kolay gelsinn
DESTEK
hos geldin umarim hedefine cabucak varirsin..bende tanıtayım kendimi ben üniversiteyi geçen sene bitirdim 4 senedir mimarlık bürosunda proje koordinatörü olarak çalışmaktayım yaza düğünüm var hayırlısıyla 55 kiloyum hedefim 50 ye düşüp orda kalmak umarım başarırım formda gözükmek herkesin hakkı dimi bayanlar
bizde destek no problem
Bu maci alacaz baska yolu yok
hos geldin umarim hedefine cabucak varirsin..
Yeni topiğin hayırlı olsun canım.Umarım burada istediğin fitliğe ulaşırsın ama bizleri de unutma arada bir uğra takıma. Öpüyorum kocaman
hosgeldin.umarim zorlanmadan hedefine cabucak varirsin.
65 olsam yeter cok kemikli bir yapim var zayiflik yalkismiyo.
supersin her enzirmede 500 kalori gittiginide hesaba katarsak
Kizlar bu aksam lutfen herkea sporunu bildirsin artik starti verdik yarinda olculerimizi verelim lutfen...
Ben diyirum ki sporunu yapmayan yada gunluk spor bildirimi yapmayana ceza verelim ceza standar olsun 25 mekik :)
Fikrime katılan arkadaslar begen e bassin cogunluk olursa kabul edilmistir
bende tanıtayım kendimi ben üniversiteyi geçen sene bitirdim 4 senedir mimarlık bürosunda proje koordinatörü olarak çalışmaktayım yaza düğünüm var hayırlısıyla 55 kiloyum hedefim 50 ye düşüp orda kalmak umarım başarırım formda gözükmek herkesin hakkı dimi bayanlar
1.58 boyum var.47 olsam yuzum sisiyo 45.5 bana cok ideal hem kacamak yapabiliyorum
Sabah uyaninca icemedim midem bulandi ara ogun yapicam bu kefir isini..mayayi bi tanidigimizdan aldim karnibahar gibi ayni 1 gunde oluyo yogurttan kolayben spora yarin baslicam bugun firsat bulabilecigimi sanmiyorum..tamamen basene yonelik egzersiz programina basliyorum bu cok etkiliymis 3 ay da sorunun kalmaz dedi arkadasim bikti benden artik surekli program yapiyo ama bunda kararliyim kafama yatti eklerim buraya basenlerden kurtulalim
woooww dünden bu yana ne kadar çok aktifleşmiş burası inş. her daim böyle olur
teşekkür ederim amingidecek o kilolar
evet bir program şart ilk günlerde ısınma amaçlı genel yapmayı planlıyorum çünkü bayadır spor yapmıyorum vücut hamlaştı alışması lazım
memnun oldum hoş geldinkefir olayını ben de merak ettim tecrübelerini paylaş bize de öncü olursun belki
hoş geldin canım
memnun oldum yenicim hoş geldinbu kondisyon bisikletleri gerçekten çok iyiymiş yağ yakmada. erkek arkadaşım spor salonuna gidiyor. hocası söylemiş. hatta yürüyüş bandalarının hiç yağ yakmadığını sadece vücuttaki suyu attığını söylemiş. yürüyüş bandında yürüdükten sonra ertesi sabah uyandığında boğazında kuruluk hissedersin bu da kanıtı demiş. mantıklı geldi. bisiklet çok iyiymiş yani devaamm
dimi ama bu destekle yok ederiz biz onları
hoş geldinhaklısın hepimizin hakkı bunun için biraz çaba
findigim sende pek gaddar ciktin beesağol canım beniiim uğrarım tabiki bu ara giremedim hiç nete ondan uğrayamadım buraya bile zaman ayıramıyorum pek ama bundan sonra KK dayım çünkü kilo aldı başını gitti
boyun kaç ki canım
25 mi 25 aaaz
ben diyorum ki günde 200 tane 1 hafta boyunca
hoş geldin canımmm yarın bildirimlerini yapın listeye eklim herkesi
ben 47 olsam süper olur ama bana yüzün çok zayıf diyolar o zamanda belki 50dede durabilirim
ayy sen bi dene bakalım tadını beğenirsen bende yapim
ben öyle herşeyi yiyip içemem
dur burası daha bişey değil şenlenicek daha bizim öbür topiğimiz baya hareketliydi ve baya fayda etmişti bize
motivasyon da iyiymiş tabi
E=Sotti69263]Merha hanımlar..
Msj alıntılamayı unuttum, ortaya karışık yazacağım o sebepten..
25 yaşındayım, Kamu Yönetimi bitirdim, şimdi ikinci üniversiteyi okuyorum; Sosyoloji Bölümü..
Kilo olarak pek fazlam yok ama sıkılaşmaya öyle ihtiyacım var ki..
En az 5 cm sıkılaşma payım var, o derece gevşek bir yapıya sahibim..
ozdenscim kefir ben de içiyorum uzun zamandır, aralıksız tüketmiyorum tabi ama bu sıralar gayet sık içtim..
Tadını da seviyorum ama kilo verdim mi bilmiyorum, epeydir tartılmadım, epeydir yeme düzenim baya baya uçlarda çünkü..
Ben de egzersizimi günlere bölsem de kalça günü ve basen günü mü yapsam acep ayrı ayrı..
Bu şekilde çok fazla hareketim oldu ve 2 set yaparsam bile çok vakit alacaktır muhtemelen..
Sanırım yeni bir düzenleme yapsam iyi olacak..
Egzersizlerim gayet yerinde ama günlere bölmek daha akıcı şekilde yapmamı sağlayacak sanırım..
[/QUOTE
Canim bemde hftaya bolucem oncelikle su zumbayi bu hafta bi denemek iatiyorum
findigim sende pek gaddar ciktin beege orta yolu bulalim 100 olsun temiz olsun :13:
Benjm
tamam kiz pilavdan donenin kasigi kirilsin 150 olsun bizim olsun...kız ne gaddarı herşey bizim için
150 olsunyağlar gider gün içine yaysın işte allah allah 50 sabah 50 öğlen 50de akşam 3 öğün
Aman patlamayalimda sonrabu gazlan uçacaz zatenyarınki ölçüm bildirimlerinden sonra bi liste tablo vs yapılır demi bakalım gazın sonuçları nolcek
tamam kiz pilavdan donenin kasigi kirilsin 150 olsun bizim olsun...
Ben telden giriyorum arkadaslara oylamaya sun istersen cima bildieimlerden sonra sonuclari aciklarken cezalilat listesini de paylasiriz olmaz mi