Hep Birlikte 2014 Yazına Fit Gireliiim

Ayyy az once yemegi cok kacirdim bulgur pilavina dayanamiyorum yedim de yedim neyse aksama sadece kefir var zaten birazdan yesilcayimi icerim.bu motivasyonlar cok iyi insani gaza getiriyo instagramda bir iki takip ettigim var cok faydali oluyo pastalardan sonra fit vucutlu hatunlar cikinca geciyorum hemen pastayi :KK1:

telafilerle dengelenir yerken ben de engel olamıyorum:KK17:

bu gazlan uçacaz zaten :KK55::KK55::KK55: yarınki ölçüm bildirimlerinden sonra bi liste tablo vs yapılır demi bakalım gazın sonuçları nolcek:KK9::KK9::KK9:

Yapicaz canim ben dershaneye sinava felan gidicem gelince yapicam liste :)

Haftaya guzel sonuclar almamiz gerek ve yarin kilolarinizida olcmeue calisin :)

tamam kiz pilavdan donenin kasigi kirilsin 150 olsun bizim olsun...
Ben telden giriyorum arkadaslara oylamaya sun istersen cima bildieimlerden sonra sonuclari aciklarken cezalilat listesini de paylasiriz olmaz mi:KK34:

Tamam :KK70:

bana uyar :KK3: cezada olsa faydamıza sonuçta kaytarsak da spordan kaçamayız böylece:KK9:

Ceza iyi bisey neden az olsun ki dimi :KK70:

Selam kizlar bende diyetyapiyorum aslinda sporda ama aksatiyorum bazen malum cocuklar is kosusturmaca yoruluyorum
Buraya takilmaya caliscam:KK66:

acok seviniriz canim aramiza katilirsan :)

Ayyy az once yemegi cok kacirdim bulgur pilavina dayanamiyorum yedim de yedim neyse aksama sadece kefir var zaten birazdan yesilcayimi icerim.bu motivasyonlar cok iyi insani gaza getiriyo instagramda bir iki takip ettigim var cok faydali oluyo pastalardan sonra fit vucutlu hatunlar cikinca geciyorum hemen pastayi :KK1:

Yeme yeme cisss :KK70:

Ben bugun duzene soktum artik kendimi dur hooop dedim ve saglikli beslenmeye basladim diyet gibi ara vs yapmicam ama diyetteyim sonuc itibariyle :KK70:

Kızlar yarin olculerinizi ( kalca kol bacak gobek bel gogus boy kilo ) Olcun ve bende listemizi hazirlayayim .

Diyorum ki kimin neresinden sorunu varsa onlar icinde bi liste olusturayim rakip olmus oluruz hem birbirimize ?

Mesela ben Üst vucut gobek ve belden incelmek istiyorum benle ayni fikirde olan birisi varsa ikimizi yada daha fazla listeye eklerim gibi ? Olur mu ?

Çok korkuyorum acaba kaç kilo oldum.. :18:
Bence de gruplama yapalım mutlaka.. (;
Bana kalçalı basenli hatunlar gelsin.. :KK53:

Kızlar yarin olculerinizi ( kalca kol bacak gobek bel gogus boy kilo ) Olcun ve bende listemizi hazirlayayim .

Diyorum ki kimin neresinden sorunu varsa onlar icinde bi liste olusturayim rakip olmus oluruz hem birbirimize ?

Mesela ben Üst vucut gobek ve belden incelmek istiyorum benle ayni fikirde olan birisi varsa ikimizi yada daha fazla listeye eklerim gibi ? Olur mu ?

yarın hepiciğini yazıcam kısmetse :KK15: ben her yere kilo aldığım için göbek kalça basen hepsi çalışcak herkesle kapışıcam anlaşılan:KK9::KK9::KK9:

ben de çok korkuyorum sormaa:18:

Bende korkuyoruuuum :KK43:

yarın hepiciğini yazıcam kısmetse :KK15: ben her yere kilo aldığım için göbek kalça basen hepsi çalışcak herkesle kapışıcam anlaşılan:KK9::KK9::KK9:

ben de çok korkuyorum sormaa:18:

Benimde ust bacaktada incelme olsa guzel olur yani bende tum vucut :KK70:

Kizlar bendrn 30 dk zumba +10 dk tiffany cocuklsr uyursa belki devam ederim

sottile basende birbirmize gaz verelim lutfen yoksa zor oluyo eski halimden eser yok simdiiiii :KK14:

Aynen kuzum, bence biz eşleşelim, bizim sorunlar aynı..
Ölçü olarak benden incesin ama devamlı birbirimizi sıkıntılayalım, hadi yap yap diye.. :KK53:

Aynen kuzum, bence biz eşleşelim, bizim sorunlar aynı..
Ölçü olarak benden incesin ama devamlı birbirimizi sıkıntılayalım, hadi yap yap diye.. :KK53:

Tamamdir ben yarin basliyorum spora cok aksattim yarin tartida ne cikicak cok merak ediyorum :KK1: bugun neler yedim nelerr :KK14:

Tamamdir ben yarin basliyorum spora cok aksattim yarin tartida ne cikicak cok merak ediyorum :KK1: bugun neler yedim nelerr :KK14:

45ken çok iyiydim ben yaa.. :KK31:
Yüz gidince kötü oluyor ama hastalıkla zayıflayınca yüz gitmişti haliyle..
Şuan yüzüm epey toparladı..
Abur cuburu kessem, özellikle akşam yediğim ıvır zıvırları kessem 2 kilo rahat gider diye düşünüyorum..
Ama akşam yemeyi kesemiyorum bir türlü.. :KK53:

Olculer:
Kol 32
Bel 89
Gobek 105
Basen 106
Bacak 62
Spor 2 saat
Baslangic kilo 76.6
Bu hafta 76.2

Gunaydin kizlarr :KK34:
Kol - 24
Bel - 62
Gobek - 70
Kalca - 89
Ust bacak - 50
Kilo - 45.8 sanirim dun fazla kacirdiklarim yuzunden bugun yarin bana bisey yok ama spor yapmaya da baslicam yaglar gider :KK4:

Gunaydin kizlarr :KK34:
Kol - 24
Bel - 62
Gobek - 70
Kalca - 89
Ust bacak - 50
Kilo - 45.8 sanirim dun fazla kacirdiklarim yuzunden bugun yarin bana bisey yok ama spor yapmaya da baslicam yaglar gider :KK4:

Nasıl yani? canım bu ölçüler ne böyle zaten inceciksin boyun kaçtı?

X