Hep Birlikte 2014 Yazına Fit Gireliiim

kilo aldığımızı yüzümüze vuranlardan nefret ediyorum.. sanki evimizde ayna yok

ayy az kalmış Allah kolaylık versin

kızlar bende katılmak istiyorum ben 1.60 boyundayım 50 kiloyum ama basenlerim biraz belli ve gerçekten büyümeye müsait sıkılaşmak için bir haftadır bisiklet sürüyorum. yeni başladım yaaniiii

Merhaba hanımlar..
Ay yine değişiklik var sitede, alıntıda msj geliyor, beğen butonu değişmiş vs..

bugünde 25 dk koşu bandındaydım :) 1.43 km yapıp 106 cl harcamışım

Evet sanki eski hali daha iyiydi

sanırım deneme sürecinde bir şeyleri deniyorlar ama her gün bir farklı değişiklik
iki gün önce beğen butonu yoktu
dün beğen butonu geldi ama bir farklı anlamadım nasıl kullanılacak
bugün de alıntılarda özel mesaj geliyor.

biri ayarlarımızla oynuyor

bugünde 25 dk koşu bandındaydım :) 1.43 km yapıp 106 cl harcamışım

ben de koşu bandında koşmak istiyorum
hatta bir ara spor salonuna gitmemin tek sebebi koşu bandıydı 35 dk yürü koş yürü koş şeklinde gidip geliyordum
acayip terliyordum kısa sürede

sonra biri bana her sabah yarım saat koşu bandında koştuktan sonra hastalandığını, koşu bandının iskelet sistemimize aykırı olduğunu, yerin geriye doğru çekilip senin sabit yerinde saymandan dolayı zararlı olduğundan falan bahsetti
nette araştırdım dolu yazan var sürekli kullanımda uzun vadede bazı hastalar artık düzgün oturamaz hale geliyorlar falan.

sonra doktora sordum bana her gün koşarsan elbet zararlı olur çünkü doğana aykırı bir hareket yapıyorsun ama arada koşmandan zarar çıkmaz falan dedi. hatta bırak koşu bandını en kaliteli ayakkabıyla açık havada bile koşuyor olsan, asfalt beton gibi sert zeminlerde koşmak yine doğamıza aykırı olduğu için o bile zararlı dedi. yumuşak toprak bir zeminde koşu yapılmalı imiş. eşimle karar verdik artık hafta sonu sabahları birlikte doğa koşusu yapacağız.

tam o sıralarda da eve koşu bandı almayı düşünüyordum, nasıl korkuttular beni :18:
günümüzde zaman çok değerli hale geldi, eve alacağın bir koşu bandıyla hem filmini izler haberlere bakar hem de koşunu aradan çıkartabilirsin. hem de sıksık bunu yapabilirsin.

ama hafta sonu hazırlan yarım saat, o vadiye gitmek yarım saat, git gel bir saat, sonra vadiden evine gel yarım saat daha. bir saat bile etmeyen koşu için neredeyse 3 saatin heba oluyor

bu sağlıklı yaşam işleri de pek bir zor yahu ne yaparsan altından başka bir şey çıkıyor

dün 40 dk egzersiz artı bugün 40 dk egzersiz

az önce az kalsın unutup kek yiyecektim kahvenin yanına iyi giderdi hani
tuttum kendimi
bu minnacık keki yakmak bana 1 saatlik spora mal olacak, değer mi... değmez

Bende kosu bandi almayi dusunuyodum sonra vazgectim havalar biraz duzelsin sabah yuruyuslerine baslicam 30 dk yuruyus son 2 tur da hafif tempoda kosuyla tamamlicam yuruyusleri kosuyla bitirmeliymisiz

merhaba arkadaşlar ben işteyim şimdi mesai bitsin eve gidince yapcam egzersizlerimi :) sevgiler hepinize

herşeyin fazlası zarar zaten günümüzde koşu bandımı almadan önce çok araştırdım bende bu yorumlar var tabiki, ama benim koşu bandımın özellikleri var,ayak sistemi vucut yapısı bozulmasın diye... birde 2 günde bir en fazla 30 dk koşuyorum, tabiki birden yüklenmiyorum, yavaş orta şeklinde gidiyorum zaten 21 tane programı var, uzun süre ara verdiğim için 1. programdan başladım, daha yavaş olanı yani hızın otomatik ayarlanıyor, fırsatı olana doğada koşmak daha iyi elbette ama benim ne yerim uygun onun için ne de zamanım, o yüzden koşu bandını aldık zaten, ben koşmadığım zaman plates yapıyorum o da sıkılaştırıyor daha etkili ama hergünde yapamıyorum, malum derslerde var, koşmak daha basit geliyor

Hatunlaar, evime çok yakın bir yere spor salonu açılmış!
Bugün gidip görüşecektim ama yarına kaldı, umarım bayan kısmı ayrıdır yaa..
Karma olmasını hiç sevmiyorum benn..

bir buçuk saat yürüyüş on dk bacak egzersizi on dk karın egzersizi .. karın egzersizinde çok zorlaniyorum ya çok acı oluyo :'(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…