Hep Birlikte 2014 Yazına Fit Gireliiim

alıntı yapmıyorum ama foton görüüyor herkese farkında mısın

eh yani hicmi biruniz benim o olmadgimi anlamiyorsunuz.. soti sende yani

acik resmim koyarmiyim sizce hani sorarsinuz dye bkledim ama bu goruntu 12 yasindaki almanyandaki.kuzenime ait..

Benim ozel album var tabiki

bugün tam anlamıyla start verdim spora yarım saat yürüyüş ve koşu yaptım, ve ölçülerimi tam belirtmemiştim belirtiyorum ve listeye ekleyin beni artık... çok fazlalığım yok sanıyordum ama mezura bayaaa bi yanıttı beni çoookkk moralim bozuldu :2::2::2:
bir zamanlar zayıf olan ben kilo almak için neler yapmıştım, evlendikten sonra metebolizmam değişti ve kilo almışım (( halaaa inanamıyorumm:18::18::18: neyse şimdi vermek lazım ve buradayım, ben genelde koşu bandında koşuyorum ve arada plates yapıyorum, ama sayfa başında ki bazı videolara bayıldım çok eğlenceli onlarada başlayacağım uygun bir zaman da görüşmek üzere, ölçülerim;

kilo bel göbek kalça kol bacak
59 72 85 98 23 56

hanımlar acayip sinirim bozulmaya başladı.
benim kilom git gide artıyor. 1 ay evvel 63 kg, dün tartıldım 65,7 kg......
ama o kadar dikkat ediyorum ki, 3 gün ağırlık çalışıyorum, 2 gün tempolu yürüyüş.
şekeri kestim, beyaz ekmek yok. günde 2 defa yeşil çay, 2-2,5 lt su içiyorum anlamıyorum.
Yarın kas ve yağ ölçümüne baktıracağım

Canim inatci yaglar vardir bilgesel olarak sendede olabilir. Odem tuttuyor olablrsn.

Canim inatci yaglar vardir bilgesel olarak sendede olabilir. Odem tuttuyor olablrsn.

Ben ilk defa yağ kas kontrolü ile kilo vermeye çalıştığım için çok açıkcası bilgim yok.
Spor merkezinde 1 ay evvel tarttıklarında 63 kiloydum, 18.2 kilo yağ idi.
Bugün tam 1 ay doldu, kontroller yapıldı.. 64.2 kg çıktım... 16 kilo yağ çıktı...
2.2 kilo yağ atmışım , 3 kilo kas almışım... Bu sizce nasıl?
Yani ben görüntü olarak incelmek istiyorum ama olmuyor? Yememe o kadar çok dikkat ediyorum ki anlatamam, offf ma tarı 64.2kg gösteriyor...

Son düzenleme:
kendimi güdülemem gerek beyinde bitirmem gerek ama yapamıyorum çok mutsuzum

açıkçası ben de aynı dertten muzdaribim spor salonuna gitme vaktim yok evde disipline olup zayıflamam gerek yeni başlayanlar için evde nasıl bir program uygulanabilir acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…