Evettt butik pasta yapiyorum bi pastaneden teklif aldim az once :)Çok güzel görünüyor pastan canim afiyet olsunn
Senmi yaptın bunu
vayyy kollardan iyi vermişsin, benimkiler aynı
hanımlar acayip sinirim bozulmaya başladı.
benim kilom git gide artıyor. 1 ay evvel 63 kg, dün tartıldım 65,7 kg......
ama o kadar dikkat ediyorum ki, 3 gün ağırlık çalışıyorum, 2 gün tempolu yürüyüş.
şekeri kestim, beyaz ekmek yok. günde 2 defa yeşil çay, 2-2,5 lt su içiyorum anlamıyorum.
Yarın kas ve yağ ölçümüne baktıracağım
nereye gidiyorsun fndkkrdu, sadece devir teslim var değil mi, konudan çıkmak yoközdenscim admine mesaj attım devri yapıcaklar
Canim inatci yaglar vardir bilgesel olarak sendede olabilir. Odem tuttuyor olablrsn.
nereye gidiyorsun fndkkrdu, sadece devir teslim var değil mi, konudan çıkmak yok
bu sabah 40 dk cardiom bitmiştir.
yok canım burdayım bi yere gitmiyorum sadece girmeye vakit bulamıyorum özdenscimin iyi yöneteceğini düşünüyorum
özdenscim admine mesaj attım devri yapıcaklar
eh yani hicmi biruniz benim o olmadgimi anlamiyorsunuz..soti sende yani
acik resmim koyarmiyim sizce hani sorarsinuz dye bkledim ama bu goruntu 12 yasindaki almanyandaki.kuzenime ait..
Benim ozel album var tabiki
kendimi güdülemem gerek beyinde bitirmem gerek ama yapamıyorum çok mutsuzumBen ilk defa yağ kas kontrolü ile kilo vermeye çalıştığım için çok açıkcası bilgim yok.
Spor merkezinde 1 ay evvel tarttıklarında 63 kiloydum, 18.2 kilo yağ idi.
Bugün tam 1 ay doldu, kontroller yapıldı.. 64.2 kg çıktım... 16 kilo yağ çıktı...
2.2 kilo yağ atmışım , 3 kilo kas almışım... Bu sizce nasıl?
Yani ben görüntü olarak incelmek istiyorum ama olmuyor? Yememe o kadar çok dikkat ediyorum ki anlatamam, offf ma tarı 64.2kg gösteriyor...
benide ekleyebilir misiniz spor listesine arkadaşlar
açıkçası ben de aynı dertten muzdaribim spor salonuna gitme vaktim yok evde disipline olup zayıflamam gerek yeni başlayanlar için evde nasıl bir program uygulanabilir acabaMerhaba..
Ben hala devam etmek istiyorum.. Eski topiği çok aksattım biliyorum ama sporla zayıflamaya ve istediğim gibi olmaya kararlıyım..
Uzun süredir foruma hiç gelmedim.
Şu an regl dönemim Anca 4 gün sonra spora başlıya bilirim.
Ölçüm günü belli olunca ölçülerimi de yazıcam..
Ama benim spor konusunda ciddi yardıma ihtiyacım var. Hiç uzun süre spor yapmadığım için hangi spor bana göre, hangisini yapsam daha etkili olur bilmiyorum.
Hepinize başarılar..