ürünü inceledim gerçekten de kalitesi fark ediliyor, çok teşekkür ederim, en ucuzu şu an 1750 ama genelde 2000
almışken böyle alacaksın kafan rahat olacak
aynen katılıyorum, biz çok araştırmıştık, özellikle eşim elektronik konusunda çok inceler tüm yorumlara bakar, karşılaştırır, bunda da doğru bir karar verdi, geçen sevgililer gününde almıştıkBir yıl olacak neredeyse hiç bir sorunumuz çıkmadı, elektronik biraz da şans işi olduğuna inanıyorum bu konuda şanslı olduğumu düşünüyorumm
Rica ederim tatlım , alırsan birlikte çözeriz özelliklerini
ülkeye yeni geldim eşyalar kiralık evdeydi ve şu an harıl harıl satılık geniş bir ev arıyoruz.rahat bir köşeye koyabilmeliyim koşu bandını kiralık evimiz o kadar dar ki. gerçi katlanabiliyormuş ama öyle de olsa sığmaz eve. taşınma işlerim biter bitmez bunu konduracağım. elektronik aynen şans işi ama araştırmak da lazım. iyiki güzel araştırmışsınız bize de yaradıtahminim bu yerleşme yaza doğru anca oturacak birlikte koşu yürüyüş yapar buradan birbirimizi takip ederiz
bırakın sporu ayağa kalkmaya halim yok :'( bende bu aralar spor yapamicam malesef .s.s
evet tatlım taşınmak zor ama geniş evde iyi oluyor, benim ilk ev biraz küçüktü koşu bandımı yatak odama koymak zorunda kalmıştım, şimdi daha geniş bir evdeyim 1 odayı spor salonu, plates topları malzemeleri, ders çalışma masası, ütü masası gibi ıvır zıvırlara ayırdımher şey yerli yerinde oluyor, oturma odasına koyanlarda var, iyi fikir ama benim çoluklu çocuklu misafir gelince kurcalar diye farklı odaya koydum
kızlaarrr günlerdir yokum internetim yoktu çünkü ve acaip derecede hastayım
sınavada az kaldı malum ders çalışıyorum sürekli kilo aldı başını gitti tartıya bi çıktım cuma günü 60
oha dedim kendime yuhaynaya bi geçtim hanife dedim bu ne hal eski sen'e geri döndün oldu mu bu şimdi
artık yarın itibariyle diyetisyenimin listesine geri dönüyorum sporumuda düzenli bi şekilde yapıyorum bu ne ya 60 ne demeeeeek
çok kötü bi durumdayım artık kaçamak vs hiçbişey yok sözlümde zaten iddayı kaybediceksin diyip duruyo ( iddaya girmiştik ben 49 kilo olursam o istediğim herşeyi yapıcak olamazsam sigarayı bırakmıcak )
o yüzden kilo vermem gerek artıııııııık
Geri dönüyoruuuuuuuum korkun bendeeen
hayalim kocaman bir ev ve ayrı bir spor odamın ayrı bir çalışma odamın olmasıne güzel yapmışsınız, o odayı kapatırsın misafir falan gelince. yoksa çocuklar kurcalamadan duramaz.
şu an benim yatak odasında sadece elbise dolapları var başka da bir şey girmez
küçük ev pek bir tıklım tıkış oluyor
selamm :2:
yeni foto koydum albümeişler yolunda gidiyor
sizler naptınızzz
Her kese merhaba :)
İzin sürem bitti, nişanı atlattık çok şükür ve ben yorgunum, spor yapıcak durumda değilim ama zor da olsa yarından itibaren başlamak istiyorum...
18-i tartıldım 54 kiloydum, o kadar yememe rağmen fazla kilo almamışım..