Hep Birlikte 2014 Yazına Fit Gireliiim

dün bildirimi kaçırdığım için özür dilerim
izmirdeyim ailemin yanına geldim
aslında perşembe akşamı izmirde olacaktım ve cuma sabahı da bildirimimi yapacaktım ama aksilikler oldu
uçağım arızalandı ve izmire aktarmalı geldim dün gece
çoook uzun ve yorucu bir yolculuktu daha yeni uyandım
zaten hedefim olan 66ya ulaşamamışım, hepüsü aynı ölçülerin

ürünü inceledim gerçekten de kalitesi fark ediliyor, çok teşekkür ederim, en ucuzu şu an 1750 ama genelde 2000
almışken böyle alacaksın kafan rahat olacak

aynen katılıyorum, biz çok araştırmıştık, özellikle eşim elektronik konusunda çok inceler tüm yorumlara bakar, karşılaştırır, bunda da doğru bir karar verdi, geçen sevgililer gününde almıştık Bir yıl olacak neredeyse hiç bir sorunumuz çıkmadı, elektronik biraz da şans işi olduğuna inanıyorum bu konuda şanslı olduğumu düşünüyorumm
Rica ederim tatlım , alırsan birlikte çözeriz özelliklerini

Merhaba sporseverler, nasılsınız.. (;
Yaa tartımda sorun var, tartılamıyorum bir türlü.. ):
Tutarlı değil, iki üç defa çıkınca farklı farklı tartıyor.. ):

ülkeye yeni geldim eşyalar kiralık evdeydi ve şu an harıl harıl satılık geniş bir ev arıyoruz.rahat bir köşeye koyabilmeliyim koşu bandını kiralık evimiz o kadar dar ki. gerçi katlanabiliyormuş ama öyle de olsa sığmaz eve. taşınma işlerim biter bitmez bunu konduracağım. elektronik aynen şans işi ama araştırmak da lazım. iyiki güzel araştırmışsınız bize de yaradı tahminim bu yerleşme yaza doğru anca oturacak birlikte koşu yürüyüş yapar buradan birbirimizi takip ederiz

evet tatlım taşınmak zor ama geniş evde iyi oluyor, benim ilk ev biraz küçüktü koşu bandımı yatak odama koymak zorunda kalmıştım, şimdi daha geniş bir evdeyim 1 odayı spor salonu, plates topları malzemeleri, ders çalışma masası, ütü masası gibi ıvır zıvırlara ayırdım her şey yerli yerinde oluyor, oturma odasına koyanlarda var, iyi fikir ama benim çoluklu çocuklu misafir gelince kurcalar diye farklı odaya koydum

kızlaarrr günlerdir yokum internetim yoktu çünkü ve acaip derecede hastayım

sınavada az kaldı malum ders çalışıyorum sürekli kilo aldı başını gitti tartıya bi çıktım cuma günü 60

oha dedim kendime yuh aynaya bi geçtim hanife dedim bu ne hal eski sen'e geri döndün oldu mu bu şimdi

artık yarın itibariyle diyetisyenimin listesine geri dönüyorum sporumuda düzenli bi şekilde yapıyorum bu ne ya 60 ne demeeeeek

çok kötü bi durumdayım artık kaçamak vs hiçbişey yok sözlümde zaten iddayı kaybediceksin diyip duruyo ( iddaya girmiştik ben 49 kilo olursam o istediğim herşeyi yapıcak olamazsam sigarayı bırakmıcak )

o yüzden kilo vermem gerek artıııııııık

Geri dönüyoruuuuuuuum korkun bendeeen

Bende bugun spor yapamadim yarin deneme var soru cozeyim dedim ama rejimi aksatmadim

bırakın sporu ayağa kalkmaya halim yok :'( bende bu aralar spor yapamicam malesef .s.s

Her kese merhaba :)

İzin sürem bitti, nişanı atlattık çok şükür ve ben yorgunum, spor yapıcak durumda değilim ama zor da olsa yarından itibaren başlamak istiyorum...
18-i tartıldım 54 kiloydum, o kadar yememe rağmen fazla kilo almamışım..

hayalim kocaman bir ev ve ayrı bir spor odamın ayrı bir çalışma odamın olması ne güzel yapmışsınız, o odayı kapatırsın misafir falan gelince. yoksa çocuklar kurcalamadan duramaz.
şu an benim yatak odasında sadece elbise dolapları var başka da bir şey girmez
küçük ev pek bir tıklım tıkış oluyor

harika bir iddia, eşimin zayıfladağımda sigarayı bırakacağını bilsem harika motivasyon olurdu bana, sigaradan nefret ediyorum. bu arada sen ne ara 60 oldun 50 lerde geziniyordun

perşembe cuma cumartesi pazar 4 gün boyunca spor ve diyetten uzağım
bugün silkelenme günüm

ayni fikirdeyim seninle tatlımm

merhaba, ben ölçülerimi bildirmemişim listede yok 2 hafta önce bildirmiştim güncelini yazıyım:
kilo.58
bel:75
göbek:87
kalça:99
kol.23
bacak:54
kilomda farklılık var 59-dum :)

selamm :2:
yeni foto koydum albüme işler yolunda gidiyor

sizler naptınızzz

Kızlar nasılsiniz bu topik çok sessizlesti findkkurdu topigi bıraktın herkes dağıldı maalesef(nerdeeee fit olmak isteyen hatunlaaaar

Hayırlı olsun canim nişanınrabbim mutlulugunü daim etsin
Evdemi oldu nişan yoksa salonda mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…