Hep Birlikte 2014 Yazına Fit Gireliiim

merhaba şimdi egzersizlerimi bitirdim dumbble arka kol çalışması 2 set x 10 adet
ayak ağırlıkları ile kalça egzersizi 25 adet x 3 set
tiffany ile 10 minutes bel ve yanları egzersizi
iyi geceler.....

çok güzelmiş, ben de istiyorum, şu taşınma işleri bitikten sonra ben de mi alsam acaba, sen memnunsun işte, hem atlet değiliz ki, devamlı koşup durmayacağız. yemeklerden iki saat sonra şöyle bir yürüyüş yapıp da işine gücüne devam etmek harika olurdu. misal akşam yemeğini fazla kaçırdım. eşime dedim gel biraz yürüyelim. dışarı baktık deli gibi yağmur yağıyor rüzgar bir yandan. şiş şiş oturuyorum şu anda.
sana zahmet olmazsa eğer bana aldığın koşu bandının modelini yazabilir misin? şu 21 program ve vücut yapısı bozulmama özelliği çok hoşuma gitti.

Son düzenleme:

ben eşime dışarı çıkalım koşalım deseem öyle bir ortam yok arabayla götürse de gitsek götürmez yani o yüzden aldık koşu bandını memnunum gerçekten dediğin gibi her akşam ya da hergün koşulmuyor zaten bıkkınlık geliyor ilk aldığımızda her akşam koşardım 30 dk ama şimdi 2 günde bir koşuyorum kendimi kasmadan, geçen yıl almıştık fiyatını çok hatırlamıyorum ama en son çıkan dı 2binin üstündeydi sanırım ama düşmüştür her halde, yene netten yorumlarına bak geneli memnundu benim baktığımda aldığın ürün markası farketmez ama geniş olmasına özen göster, flex zemin yani darbe emici zemin olsun,benimki kalp atışı gösteriyo kaç klori harcadığını falan baya özellikleri varda ben sadece koşuyorum işte videosu [video=youtube;dpO6QhDrBRQ]http://www.youtube.com/watch?v=dpO6QhDrBRQ[/video]
Hatrick expert diye markası

merhaba kızlar egzersizimi bitirdim dünkü gibi artı tiffany waist yaptım 1o minutes :) kims bişi paylaşmıyor ama yaa workout time !!!!

Bende aranıza katılmak istiyorum listeye ekler misiniz? Ölçülerim bel 90, göbek 100, bacak 55, kol 25, kalça 107, göğüs 107

bugün 30 dk kalça ve popo hareketleri plates yaptım, kendimi çookk mutlu hissediyorumm :) hepinize sağlıklı. bol sporlu günler :)

Kuzlar yardım edın
Aranzda yenıyım gecen hafta 4 gun gunde 4,5 km yurudum haftasonu ve bugune kadar yapamadım
Bu arada tatlı yemeyı kesmek ıstıyorum
Evde olunca ılla yıyorum
Tarcınlı bır tarıf varmıs tatlı yemeyı engellıyormus
Dogum kılolarımı vermek zorundayım

Kizlar burayi ihmal ettim kusura bakmayin. ..
Findikkurdu topigi birakmana uzuldum ama saglik olsun ..bu gunlerde hayirlisiula gecer insallah..
Ozdenscim yeni topigin ve kaptanligin hayirli olsun canim..

Bu arada insallah yarindan itibaren burdayim bende....

bugün cuma ama kimse haftalık vucud değişimini yazmamış .d
ben soylim bende hiç bir değişiklik yok .s.s vucud olculerim aynı

konunun başında şöyle yazıyor,
- Pazartesi günleri ölçüm günü. O gün aç karna ölçüleri alıp, tartılıp buraya yazacağız.
bugün günlerden cuma, bildirim derken yaptığımız sporlarımı bildireceğiz , anlamı oldu, konuya daha hakim olamadım spor yaptıkça yazıyorum, haftanın 1 günü yapıyosam diğer günü yapmıyorum, kpss ye hazırlandığımdan ders çalışıyorum, :) ama bu topik sayesinde sporumu aksatmayacağım, birde listeye eklenseydim
herkese sevgiler

konuya ilk giriş tarihim ve isim ekletme talebim :) 07.01.14

ölçülerimi tam anlamıyla yazdığım zaman :)

2 hafta olmak üzere devir işlemleri olmuştu tekrar hatırlatayım istedim, listeye eklenirsem çok mutlu olucam bildirimleri de pazartesi mi yapıyoruz, gün değişti mi?

hımm pazartesi ölçüler yazılıp cuma bildiriliyormuş göz ardı etmişim, gerçi listede ismim olmadığı için bildirim yapmam anlamsız olurdu

ürünü inceledim gerçekten de kalitesi fark ediliyor, çok teşekkür ederim, en ucuzu şu an 1750 ama genelde 2000
almışken böyle alacaksın kafan rahat olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…