Hep Birlikte 2014 Yazına Fit Gireliiim

Umarim senin gibi iyi bi sekilde idare edebilirim

idare edeceğinden hiç bi kuşkum yok hem ben bi yere gitmiyorum ki sadece sınavıma 2 ay kaldı çok uğraşamıyorum spora bile vaktim yok düşün artık ne yapsamda gece uyumasam diye düşünüyorum çoook konu eksiğim var canım ya
sporu felan saldım çayıra mevlam kayıra ama yarın itibariyle hem diyete hemde spora başlıcam hiç olmazsa günde 30 dk bi zumba vs yapayım

sevindim tabi kilonu vermişsin fit fit dolanıyorsun

ahhaha fit mi canım ben resmen 58i geçtim dün akşam saat 11 gibi bi kase mısır patlağı ve sarma yedim akşam 8dede mantı yemiştim yiyorum yani bu ara çikolataya sardım iyice stresten

yola gelmem gerek

benide ekleyebilir misiniz spor listesine arkadaşlar

tabikide ekleriz 2 hafta deneme süremiz var bu iki haftada sporlarınızı ve aktifliğinizi değerlendirip listeye ekleyebiliriz

Ben bu aralar yemek yemeye üşeniyorum yani başım dönmese yemicem öyle zor geliyo ki

eklenmek için 2 hafta deneme süresi mi var iyiymiş, ben çalışmalara devam ediyorum bugünde yarım saat koştum, ölçülerimi yazmıştım ama 2 hafta sonra listeye yazılacağım sanırım.

Son düzenleme:
[video=dailymotion;xfgrjv]http://www.dailymotion.com/video/xfgrjv_mari-winsor-pilates-buns-thigh_sport[/video]

20 dk bu hareketleri yaptım, bugünkü sporum bitti,

selam kızlarr .. 3 gündür yoktum dolayısıyla bildirim de yapamadım. ben artık cuma-cumartesi-pazar dershaneye gidiyorum. bütün gün dershane de oluyorum. akşam eve gelince nete gitmeye halim kalmıyo zaten . bildirim için ölçülerim aynı bu arada değişme yok.

spor programı için bu 3 gün es versem arka arkaya olur mu acaba. evde olduğum 4 gün düzenli yapabilirm ama dershaneye gittiğim günler mümkün değil. en azından cardio yapamam bölgesel hareketler yapabilirim kısmen ama . ve de bu 3 gün nete giremeyebilirim . yalnız cumaları bildirimleri nasıl yapıcam bilemedim. cepten girmeyi denemeliyim sanırım :44:

eklenmek için 2 hafta deneme süresi mi var iyiymiş, ben çalışmalara devam ediyorum bugünde yarım saat koştum, ölçülerimi yazmıştım ama 2 hafta sonra listeye yazılacağım sanırım.

evet canım 2 hafta süre var

hayırlı olsun canım

arkadaşlar çok sinirim bozuk külot giyince yanlardan özellikle dar olunca vıcırt diye çıkan simit denen seylerden nefret edityorum çok az var ama hiç olmasın istiyorummmmm bunlara çözüm yokmu ? yaptığım seyler dumbble ile sağ sola ayakta döndürmek . işe yarıyor diye duymuştum ama hala memnun değilim arkaya doğru olan yerleri hala şişik gibi nefretlik yani :S yerde yapılan sporları da svemiyorum mekik gibi . of ne yapsam bilemedim bunun için önerisi olan varmı ?

ahhaha fit mi canım ben resmen 58i geçtim dün akşam saat 11 gibi bi kase mısır patlağı ve sarma yedim akşam 8dede mantı yemiştim yiyorum yani bu ara çikolataya sardım iyice stresten

ammman dikkat kritik kilodasın
57.4 iken kilom diyetisyenim sınırlarda dolanıyosun bu kiloda kalamazsın ya vereceksin ya alacaksın, dikkat etmezsen kolay alırsın demişti, haklı çıktı kolayca aldım.

çok kilolu değilken hazır kıymetini bil ve zayıflayıp sabitle derim.
vermesi çok zor oluyor çünkü

sınavlarında başarılar

dün 40 dk egzersizimi yaptığımı yazmış mıydım acaba..
son üç gündür akşam yemeklerimi yiyemiyorum
bütün gün o kadar yoruluyorum ki akşama anca yattığım yerden ders çalışabiliyorum.
bu hafta vizem doluyor. buradan taşınıp İzmire gidiyorum, iki hafta ailemle kalacağım, sonra Ankara'ya...işe güce devam
ama elimde valizlerle dolanırken bile cuma bildirimini aksatmak yok bu arada geçen cumadan beri 1 kilo daha eksik çıktım. yani bu cumaya kadar 1 kilo cepte

hedef 66
.

ozdenscim hayırlı olsun canım.. :13:
Tesekkurler cnm :13:

Ilk sayfada yanyaglar icin video var cok etkili ise yariyo 1 ay gibi bi surede iyi sonuc aliyosun o dambillarla birlikte yapmistim ben hatta ebru sallin karinsavar da yapmistim hepsi birlikte cok iyiydi ahh ne gunlerdi

Tesekkurler cnm :13:

Ilk sayfada yanyaglar icin video var cok etkili ise yariyo 1 ay gibi bi surede iyi sonuc aliyosun o dambillarla birlikte yapmistim ben hatta ebru sallin karinsavar da yapmistim hepsi birlikte cok iyiydi ahh ne gunlerdi

canım jillian olan mı ? karınsavar internnette bulamadım ama

Son düzenleme:

bugün zaten herkes bana kilo almışsıııın diye yüzüme vurdular

Aman burayi cok aksatma olur mu sensiz olmaz burasi

merak etme canım bugünden itibaren burdayım kilo aldığımı yüzüme vurdular çünkü

teşekkür ederim canım.. sen de pek vakit bulamıyorsun sanırım.. artık vakit buldukça gelcez de sporu aksatmamak lazım

evet canım ya sınava 68 gün kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…