Umarim senin gibi iyi bi sekilde idare edebilirim
sevindimtabi kilonu vermişsin fit fit dolanıyorsun
benide ekleyebilir misiniz spor listesine arkadaşlar
Umarim senin gibi iyi bi sekilde idare edebilirim
eklenmek için 2 hafta deneme süresi mi variyiymiş, ben çalışmalara devam ediyorum bugünde yarım saat koştum, ölçülerimi yazmıştım ama 2 hafta sonra listeye yazılacağım sanırım.
selam kızlarr .. 3 gündür yoktum dolayısıyla bildirim de yapamadım. ben artık cuma-cumartesi-pazar dershaneye gidiyorum. bütün gün dershane de oluyorum. akşam eve gelince nete gitmeye halim kalmıyo zaten . bildirim için ölçülerim aynı bu arada değişme yok.
spor programı için bu 3 gün es versem arka arkaya olur mu acaba. evde olduğum 4 gün düzenli yapabilirm ama dershaneye gittiğim günler mümkün değil. en azından cardio yapamam bölgesel hareketler yapabilirim kısmen ama . ve de bu 3 gün nete giremeyebilirim . yalnız cumaları bildirimleri nasıl yapıcam bilemedim. cepten girmeyi denemeliyim sanırım :44:
evet canım 2 hafta süre var
hayırlı olsun canım
Özdenscim hayırlı olsun topik artık senindir
ahhaha fit mi canım ben resmen 58i geçtimdün akşam saat 11 gibi bi kase mısır patlağı ve sarma yedim akşam 8dede mantı yemiştim yiyorum yani bu ara çikolataya sardım iyice stresten
Tesekkurler cnm :13:ozdenscim hayırlı olsun canım.. :13:
arkadaşlar çok sinirim bozuk külot giyince yanlardan özellikle dar olunca vıcırt diye çıkan simit denen seylerden nefret edityorum çok az var ama hiç olmasın istiyorummmmm bunlara çözüm yokmu ? yaptığım seyler dumbble ile sağ sola ayakta döndürmek . işe yarıyor diye duymuştum ama hala memnun değilim arkaya doğru olan yerleri hala şişik gibi nefretlik yani :S yerde yapılan sporları da svemiyorum mekik gibi . of ne yapsam bilemedim bunun için önerisi olan varmı ?
Tesekkurler cnm :13:
Ilk sayfada yanyaglar icin video var cok etkili ise yariyo 1 ay gibi bi surede iyi sonuc aliyosun o dambillarla birlikte yapmistim ben hatta ebru sallin karinsavar da yapmistim hepsi birlikte cok iyiydi ahh ne gunlerdi
http://www.youtube.com/watch?v=r_J8btnIEKQcanım jillian olan mı ? karınsavar internnette bulamadım ama
ammman dikkat kritik kilodasın
57.4 iken kilom diyetisyenim sınırlarda dolanıyosun bu kiloda kalamazsın ya vereceksin ya alacaksın, dikkat etmezsen kolay alırsın demişti, haklı çıktı kolayca aldım.
çok kilolu değilken hazır kıymetini bil ve zayıflayıp sabitle derim.
vermesi çok zor oluyor çünkü
sınavlarında başarılar
Aman burayi cok aksatma olur mu sensiz olmaz burasi
teşekkür ederim canım.. sen de pek vakit bulamıyorsun sanırım.. artık vakit buldukça gelcez de sporu aksatmamak lazım