Hep Birlikte 2014 Yazına Fit Gireliiim

Kızlaaaaaaar nerdesiniz bakim

arkadaşlar topiği burdfan birine teslim edicem kim uzun süre açık burda söyleyiverin bakim

selam hanımlar.

Nolurr bana yardım edin. Ben 1 ay oldu spora başlayalı. başladığımda 63 kg idim.

Beyaz ekmek yok.
şeker kestim
Tuz kestim
Günde 2,5 lt su içiyorum.
haftada 3 gün spor yapıyorum + bazı günlerde 1 er saat yürüyüş..
Yeme konusunda da ; kaçırdığım anlar oldu yani börek- pasta ama 1 öğün sadece yani 1 ay içerisinde 1 kaç kez kaçamak yaptım , onun dışında dikkat ettim.

Ve kilom 66,5 kg veriyor anlamadım, kıyafetlerim oluyor hala ve basen ölçtüm spora başladığımda 105 cm dim, 100 cm olmuşum şuan. neden kilom fazla çıkıyor nolur yardımmm

Ödem olabilir kas olabilir.ama kilo aliyorum diye moralini bozma 1 ayda basenlerden 5 cm gitmis ne mutlu sana darisi basima bence yesilcay da eklemelisin

[SUB][/SUB]
Ödem olabilir kas olabilir.ama kilo aliyorum diye moralini bozma 1 ayda basenlerden 5 cm gitmis ne mutlu sana darisi basima bence yesilcay da eklemelisin

sabah 11 akşam 5 gibi 1 er fincan şekersiz yeşilçay mutlaka içiyorum...
Ne zaman düşücek benim tartıda kilom yaaa çok sıkıldım

ödemdir veya tartın yanlış ölçmüştür canım

tamam tatlım naısl teslim ediliyor öğreneyim vereyim

sabah 11 akşam 5 gibi 1 er fincan şekersiz yeşilçay mutlaka içiyorum...
Ne zaman düşücek benim tartıda kilom yaaa çok sıkıldım
Kiloya takili kalma bence onemli olan olculerin 1 ayda 5 cm gitmis basenden cm ler onemli birden kilo veremezsin zaten yavas yavas ne guzel ekmegi sekersi vs kesmissin boyle devam etmelisin

bugün benden biraz bacak birazda karın egzersizi :))

Kiloya takili kalma bence onemli olan olculerin 1 ayda 5 cm gitmis basenden cm ler onemli birden kilo veremezsin zaten yavas yavas ne guzel ekmegi sekersi vs kesmissin boyle devam etmelisin

evet ölçüm olarak düştüm hatta şuan basen 99 cm diyebilirim....100 cm 5-6 gün önce ölçmüştüm.
Ölçü anlamında hareket var neyseki

ben de yaptım önce kalça egzersizi 3 set halinde 25 tekrar ve bel egzersizi ... iyi akşamlar arkadaşlar :)

çarşamba 40 dk perşembe 30 dk egzersizimi bildireyim
ayrıca kilo bildirimim

kilo : 68 (2 kilo eksik çıktım)
bel : 86 (2 cm eksik çıktı)
göbek: 92 (3 cm eksik)
kalça: 102 (2 cm eksik)
kol: 32 (aynı)
bacak: 60 (2 cm eksik)

bir haftalık toplam egzersiz : toplam 270 dk. yaklaşık 4,5 saat yapıyor

ortalama 2 cm kadar incelme var. 3 hafta önce başladığımdan bu yana 2 kilo verdim, ilk iki hafta hiç kilo veremedim ama bu hafta 2 kilo birden verdim. düzenli egzersiz yaptığım için iyi hissediyorum, vücut sanki toparlanıyor gibi. 2 kilocuk bu etkiyi yaptıysa bakalım ilerde ne olacak
listeyi düzenleyen arkadaşımıza çok teşekkürler sana da çok zahmet veriyoruz
.

Son düzenleme:
Benim ölçüler ayni yalniz kilo 45.7
regl ilk gunu olunca acayip agrim var bugun butun gun yataktan cikmam sanirim

geçmiş olsun. şu an yataktan çıkmak istemiyorsun sancı seni çiviliyor ama regl dönemlerimde kendimi zorlayıp tempolu bir yürüyüşe çıkarsam ağrı diye bir şey kalmıyor bende. sanırım hareket ettikçe açılıyorsun. belki denemek istersin.

Merhabalaarr :2: Reglm son gunu dinamik hissediyorum sevgilimle beraber egzersizlere basliyiruz pazartresi

Tebrik ederim Kaizen
kilo: 54...Başlangıçn bu yana 1,4 kilo
bel 67 (1 cm)
göbek 81(1 cm)
bacak 50,5 (1cm)
basen 91,5 (1 cm)

fena değil..Diyat yapamıyorum. geçen hafta deli gibi yedim ama yine de inceldim yaşasın spoooorrrr

çok teşekkür ederim ben de seni tebrik ediyorum. hem inceldin hem de kilo veriyorsun hem de sporuna devam ediyorsun yediklerine dikkat etmesen bile spor yaptığın sürece tehlikede değilsin

Herkese selam arkadaşlar cuma niz mübarek olsun

Kilo bildirimi hepsi ayni maalesef okadaf dikkat etmeme ragmen bu hafya yerimde sayıyorum31:

Herkesler nerdeeee buarada yaaa yine sayfa çöküşlerde hiç sevmediğim bi olay hevesim kalmiyor ozaman buraya gelmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…