Kızlaaaaaaar nerdesiniz bakim
arkadaşlar topiği burdfan birine teslim edicem kim uzun süre açık burda söyleyiverin bakim
selam hanımlar.
Nolurr bana yardım edin. Ben 1 ay oldu spora başlayalı. başladığımda 63 kg idim.
Beyaz ekmek yok.
şeker kestim
Tuz kestim
Günde 2,5 lt su içiyorum.
haftada 3 gün spor yapıyorum + bazı günlerde 1 er saat yürüyüş..
Yeme konusunda da ; kaçırdığım anlar oldu yani börek- pasta ama 1 öğün sadece yani 1 ay içerisinde 1 kaç kez kaçamak yaptım , onun dışında dikkat ettim.
Ve kilom 66,5 kg veriyor anlamadım, kıyafetlerim oluyor hala ve basen ölçtüm spora başladığımda 105 cm dim, 100 cm olmuşum şuan. neden kilom fazla çıkıyor nolur yardımmm
Ödem olabilir kas olabilir.ama kilo aliyorum diye moralini bozma 1 ayda basenlerden 5 cm gitmis ne mutlu sana darisi basimabence yesilcay da eklemelisin
selam hanımlar.
Nolurr bana yardım edin. Ben 1 ay oldu spora başlayalı. başladığımda 63 kg idim.
Beyaz ekmek yok.
şeker kestim
Tuz kestim
Günde 2,5 lt su içiyorum.
haftada 3 gün spor yapıyorum + bazı günlerde 1 er saat yürüyüş..
Yeme konusunda da ; kaçırdığım anlar oldu yani börek- pasta ama 1 öğün sadece yani 1 ay içerisinde 1 kaç kez kaçamak yaptım , onun dışında dikkat ettim.
Ve kilom 66,5 kg veriyor anlamadım, kıyafetlerim oluyor hala ve basen ölçtüm spora başladığımda 105 cm dim, 100 cm olmuşum şuan. neden kilom fazla çıkıyor nolur yardımmm
Bennn bennnn
tamam tatlım naısl teslim ediliyor öğreneyim vereyim
Kiloya takili kalma bence onemli olan olculerin 1 ayda 5 cm gitmis basenden cm ler onemli birden kilo veremezsin zaten yavas yavas ne guzel ekmegi sekersi vs kesmissin boyle devam etmelisinsabah 11 akşam 5 gibi 1 er fincan şekersiz yeşilçay mutlaka içiyorum...
Ne zaman düşücek benim tartıda kilom yaaa çok sıkıldım
Kiloya takili kalma bence onemli olan olculerin 1 ayda 5 cm gitmis basenden cm ler onemli birden kilo veremezsin zaten yavas yavas ne guzel ekmegi sekersi vs kesmissin boyle devam etmelisin
Benim ölçüler ayni yalniz kilo 45.7
regl ilk gunu olunca acayip agrim var bugun butun gun yataktan cikmam sanirim
Tebrik ederim Kaizen
kilo: 54...Başlangıçn bu yana 1,4 kilo
bel 67 (1 cm)
göbek 81(1 cm)
bacak 50,5 (1cm)
basen 91,5 (1 cm)
fena değil..Diyat yapamıyorum. geçen hafta deli gibi yedim ama yine de inceldim yaşasın spoooorrrr