Hep Birlikte 2014 Yazına Fit Gireliiim

kizlar gisi okuyup geliyorum giremedim 3 gundur sinavlarim vardi soylemistim sanirim ama bitti artiiiik :)
Kızlarrr benı de aranıza kabul eder mısnızzzz

4 ay once dogum yaptım ve kılolarımın uzerıne kılo aldım.. 63,5 kıloyum ve vermek isityorum

Oncekı kılom 50...

Dun spora basladım leslıe ıle 3 mil yürüdüm sağlıklı beslendım
Bugun sabah 3 mıl aksam 2 mıl yürüdüm

Tiyolarınız varsaa cok sevınırım

Sevgılerr

bende katılmak istiyorum, 1.65 boyundayım 59 kiloyum, sağlıklı yaşam için 54 kiloya düşmek istiyorum tabi fit görünmek içinde aşırı fazlalıklarım yok o yüzden basen göğüs yazmasam olur mu :) (ölçmeye eriniyorum da ):KK1::KK1::KK1:

hoşgeldiiin :KK16::KK16:

Gunaydin kizlaar :KK62: reglim agrili geciyor

Bugun su torbasi majezik ciklota gunum :KK60:

hoşbulduk canım... tam spora başlamaya niyetleniyorum bişey çıkıyor reglem yakınlaştı ve ben bel ağrısından ölüyorum, hiç böyle olmamıştım uzun süredir, :2::2: en yakın sürede önce koşu yapıp başlıcam sonrada platesle devam etmeyi düşünüyorum.:KK12:

Merhaba...
Bana ayın 20-sine kadar izin verir misiniz??
Uğrarım arada ama düzenli gelemem, bildirim yapamam.
Sporu diyeti de düzenli yapamicam.

Nişanım var, hazırlık falan var, anlarsınız işte.. :KK17:
20-sinden sonra hiç aralıksız burdayım İnşaAllah :KK16:

o zaman izin verdik gitti hayırlı bir iş ne de olsa ,şimdiden tebrikler canım inşallah çok güzel geçer :KK23: geldikten sonra anlat ama he :KK34:

Hanımlaar!
Yarın işe başlıyorum.. :KK53:
Maaşı alır almaz spora yazılmaya niyetlendim..:KK51:
Ama maaşı alana kadar yani 3 hafta spor yapabilir miyim bilmiyorum, epeydir evdeyim, hantallaştım..
Ayak uydurmak adına önce sadece işe gitsem daha mı mantıklı bilmiyorum..
Çalışan hatunlar, fikir beyan ediniz lütfen.. (;

hayırlı olsun yeni işin :nazar: devamlı olur inşallah :KK34:

Kızlarrr benı de aranıza kabul eder mısnızzzz

4 ay once dogum yaptım ve kılolarımın uzerıne kılo aldım.. 63,5 kıloyum ve vermek isityorum

Oncekı kılom 50...

Dun spora basladım leslıe ıle 3 mil yürüdüm sağlıklı beslendım
Bugun sabah 3 mıl aksam 2 mıl yürüdüm

Tiyolarınız varsaa cok sevınırım

Sevgılerr

hoş geldin canım ayağını kesme ama burdan hep bekleriz :KK34:

ayyy muhteşem 3lü :KK23:

$fit-bel.jpg
$images (1).jpg
Eki Görüntüle 923897
$images.jpg
$is-miss-universe-too-skinny-15597-1240595258-4.jpg zayıflık isterken böyle bir şey hayal etmiyoruz değil mi :100:
$Miss-Fit-Dikissiz-Toparlayici-Su_858_1.jpg
$Tayt-Fit-Bayan-Body-Training-Fitness-Esnek-Yapi__97157706_0.jpg

Yemeklerden once buzlu su icmek daha az yememize neden olurmuş..soguk havada yuruyus yaparsak 2 kat daha fazla kalori yakarmisiz ayyy ama hava buz gibi :KK17: aksama kalorisi tavan yemek var ben ogleni elmayla atlatmaya calisiyorum birazdan kefirimi icerim boyle dengelemek lazim yoksa olmuyo :KK20: Bir an once yaz gelsin artikkk

O kadar çok şeyde yemedim ama kendimi patlayacak gibi hissediyorum... Ama spor mükemmel bişey insan kendini zayıflamış hissediyor (Zayıflamasa bile):) Ama tabiki 30 dk cardio gündüz..Akşamda 25 dk fetness ve 15 dk yan simitler için spor yapıyorum....Offf olacak mı acaba ya zayıflayacak mıyım bende acaba.O kadar dikkat ediyorum eğer cuma günü kilo verememiş olursam çok kötü olurum ya.. ::KK43:(

O kadar çok şeyde yemedim ama kendimi patlayacak gibi hissediyorum... Ama spor mükemmel bişey insan kendini zayıflamış hissediyor (Zayıflamasa bile):) Ama tabiki 30 dk cardio gündüz..Akşamda 25 dk fetness ve 15 dk yan simitler için spor yapıyorum....Offf olacak mı acaba ya zayıflayacak mıyım bende acaba.O kadar dikkat ediyorum eğer cuma günü kilo verememiş olursam çok kötü olurum ya.. ::KK43:(

ne güzel canım miden küçülmüş olabilir bu azimle idersen çok da güzel verirsin sıkılaşırsın yanlız şu yan simitler için olan videonu merak ettim benim de var da:KK14::KK14:

Hanımlar bu hafta ara vereceğim, hem reglim yoğun hem de çalışma temposuna ayak uydurmam lazım biraz..
Çok çok yorucu birşey değil ama İstanbul trafiğinde 2 vasıta yetiyor yorulmak için..
Hergün metrodan eve yürürsem bir hareketlenme yaşarım büyük ihtimal..
Bu arada çalışmam hasebiyle yemekler de gayet sağlıklı ve düzenli bir moda dönecek sanırım..
Dışarıda pek yiyemem, içim rahat etmez..
Evde kendim kepekli ekmeğe sandviç hazırlayıp götürdüm-götürmeyi planlıyorum..
Hayırlısı bakalım.. :KK31:

tatlım ben hem çalışıorum akşamda spr yapıorum evde ama niyetin varsa mekan farketmez emin ol.. iyi geceler hepinize En Büyük TÜRKİYE

Haklısın canım ama neredeyse 1 yıldır ne okul ne kurs ne birşey yok, devamlı evdeyim anlayacağın..
Bünye köreldi yani iyice..
İlk etapta sabah 8.oo`de işte olmaya alışmam lazımm.. :KK53:

hayırlı olsun yeni işin :nazar: devamlı olur inşallah :KK34:

Teşekkür ederim canım, inşAllah hayırlısıdır..
Allah herkesin gönlüne göre versin.. :KK31:

KIZLAR ilişkimle ilgili bi sorun var topiği burdan birine vericem çok giremiyorum malesef ama aranızda olucam sadece topiği başkası yürütücek :KK31:

Merhaba kızlar:KK3: beni de aranıza alır mısınız :KK16:bende spor yapmak isteyen ama yapmaya üşenenlerdenim ne olur döve döve spor yaptırın bana yoksa selülitler ve simitlerimle başım dertte:KK43:

ne güzel canım miden küçülmüş olabilir bu azimle idersen çok da güzel verirsin sıkılaşırsın yanlız şu yan simitler için olan videonu merak ettim benim de var da:KK14::KK14:

evet canım baya sıkılaştım....Bu konunun başında videolar var oradan yapıyorum işte

Merhaba kızlar:KK3: beni de aranıza alır mısınız :KK16:bende spor yapmak isteyen ama yapmaya üşenenlerdenim ne olur döve döve spor yaptırın bana yoksa selülitler ve simitlerimle başım dertte:KK43:

merhaba canım selültlerle ve simitle benim de başım dertte ayrıca göbek ve kalça da var ohh ne yokki bende:KK1: hangi sporları yapıyorsun

X