Kızlarrr benı de aranıza kabul eder mısnızzzzkizlar gisi okuyup geliyorum giremedim 3 gundur sinavlarim vardi soylemistim sanirim ama bitti artiiiik :)
bende katılmak istiyorum, 1.65 boyundayım 59 kiloyum, sağlıklı yaşam için 54 kiloya düşmek istiyorum tabi fit görünmek içinde aşırı fazlalıklarım yok o yüzden basen göğüs yazmasam olur mu :) (ölçmeye eriniyorum da )
hoşgeldiiin
Gunaydin kizlaarreglim agrili geciyor
Bugun su torbasi majezik ciklota gunum
Merhaba...
Bana ayın 20-sine kadar izin verir misiniz??
Uğrarım arada ama düzenli gelemem, bildirim yapamam.
Sporu diyeti de düzenli yapamicam.
Nişanım var, hazırlık falan var, anlarsınız işte..
20-sinden sonra hiç aralıksız burdayım İnşaAllah
Hanımlaar!
Yarın işe başlıyorum..
Maaşı alır almaz spora yazılmaya niyetlendim..
Ama maaşı alana kadar yani 3 hafta spor yapabilir miyim bilmiyorum, epeydir evdeyim, hantallaştım..
Ayak uydurmak adına önce sadece işe gitsem daha mı mantıklı bilmiyorum..
Çalışan hatunlar, fikir beyan ediniz lütfen.. (;
Kızlarrr benı de aranıza kabul eder mısnızzzz
4 ay once dogum yaptım ve kılolarımın uzerıne kılo aldım.. 63,5 kıloyum ve vermek isityorum
Oncekı kılom 50...
Dun spora basladım leslıe ıle 3 mil yürüdüm sağlıklı beslendım
Bugun sabah 3 mıl aksam 2 mıl yürüdüm
Tiyolarınız varsaa cok sevınırım
Sevgılerr
Gunaydin kizlaarreglim agrili geciyor
Bugun su torbasi majezik ciklota gunum
O kadar çok şeyde yemedim ama kendimi patlayacak gibi hissediyorum... Ama spor mükemmel bişey insan kendini zayıflamış hissediyor (Zayıflamasa bile):) Ama tabiki 30 dk cardio gündüz..Akşamda 25 dk fetness ve 15 dk yan simitler için spor yapıyorum....Offf olacak mı acaba ya zayıflayacak mıyım bende acaba.O kadar dikkat ediyorum eğer cuma günü kilo verememiş olursam çok kötü olurum ya.. :(
tatlım ben hem çalışıorum akşamda spr yapıorum evde ama niyetin varsa mekan farketmez emin ol.. iyi geceler hepinize
hayırlı olsun yeni işindevamlı olur inşallah
ne güzel canım miden küçülmüş olabilir bu azimle idersen çok da güzel verirsin sıkılaşırsın yanlız şu yan simitler için olan videonu merak ettim benim de var da
evet canım baya sıkılaştım....Bu konunun başında videolar var oradan yapıyorum işte
Merhaba kızlarbeni de aranıza alır mısınız bende spor yapmak isteyen ama yapmaya üşenenlerdenim ne olur döve döve spor yaptırın bana yoksa selülitler ve simitlerimle başım dertte