Hep Birlikte 2014 Yazına Fit Gireliiim

kizlar gisi okuyup geliyorum giremedim 3 gundur sinavlarim vardi soylemistim sanirim ama bitti artiiiik :)
Kızlarrr benı de aranıza kabul eder mısnızzzz

4 ay once dogum yaptım ve kılolarımın uzerıne kılo aldım.. 63,5 kıloyum ve vermek isityorum

Oncekı kılom 50...

Dun spora basladım leslıe ıle 3 mil yürüdüm sağlıklı beslendım
Bugun sabah 3 mıl aksam 2 mıl yürüdüm

Tiyolarınız varsaa cok sevınırım

Sevgılerr

hoşgeldiiin

Gunaydin kizlaar reglim agrili geciyor

Bugun su torbasi majezik ciklota gunum

hoşbulduk canım... tam spora başlamaya niyetleniyorum bişey çıkıyor reglem yakınlaştı ve ben bel ağrısından ölüyorum, hiç böyle olmamıştım uzun süredir, :2::2: en yakın sürede önce koşu yapıp başlıcam sonrada platesle devam etmeyi düşünüyorum.

Slmmmm 3 mil. Yürüdüm light süt ve cornflakes yedım.
Aksam ne yesemmmm

o zaman izin verdik gitti hayırlı bir iş ne de olsa ,şimdiden tebrikler canım inşallah çok güzel geçer geldikten sonra anlat ama he

hayırlı olsun yeni işin devamlı olur inşallah

hoş geldin canım ayağını kesme ama burdan hep bekleriz

ayyy muhteşem 3lü

Yemeklerden once buzlu su icmek daha az yememize neden olurmuş..soguk havada yuruyus yaparsak 2 kat daha fazla kalori yakarmisiz ayyy ama hava buz gibi aksama kalorisi tavan yemek var ben ogleni elmayla atlatmaya calisiyorum birazdan kefirimi icerim boyle dengelemek lazim yoksa olmuyo Bir an once yaz gelsin artikkk

O kadar çok şeyde yemedim ama kendimi patlayacak gibi hissediyorum... Ama spor mükemmel bişey insan kendini zayıflamış hissediyor (Zayıflamasa bile):) Ama tabiki 30 dk cardio gündüz..Akşamda 25 dk fetness ve 15 dk yan simitler için spor yapıyorum....Offf olacak mı acaba ya zayıflayacak mıyım bende acaba.O kadar dikkat ediyorum eğer cuma günü kilo verememiş olursam çok kötü olurum ya.. :(

ne güzel canım miden küçülmüş olabilir bu azimle idersen çok da güzel verirsin sıkılaşırsın yanlız şu yan simitler için olan videonu merak ettim benim de var da

Hanımlar bu hafta ara vereceğim, hem reglim yoğun hem de çalışma temposuna ayak uydurmam lazım biraz..
Çok çok yorucu birşey değil ama İstanbul trafiğinde 2 vasıta yetiyor yorulmak için..
Hergün metrodan eve yürürsem bir hareketlenme yaşarım büyük ihtimal..
Bu arada çalışmam hasebiyle yemekler de gayet sağlıklı ve düzenli bir moda dönecek sanırım..
Dışarıda pek yiyemem, içim rahat etmez..
Evde kendim kepekli ekmeğe sandviç hazırlayıp götürdüm-götürmeyi planlıyorum..
Hayırlısı bakalım..

tatlım ben hem çalışıorum akşamda spr yapıorum evde ama niyetin varsa mekan farketmez emin ol.. iyi geceler hepinize

Haklısın canım ama neredeyse 1 yıldır ne okul ne kurs ne birşey yok, devamlı evdeyim anlayacağın..
Bünye köreldi yani iyice..
İlk etapta sabah 8.oo`de işte olmaya alışmam lazımm..

hayırlı olsun yeni işin devamlı olur inşallah

Teşekkür ederim canım, inşAllah hayırlısıdır..
Allah herkesin gönlüne göre versin..

KIZLAR ilişkimle ilgili bi sorun var topiği burdan birine vericem çok giremiyorum malesef ama aranızda olucam sadece topiği başkası yürütücek

Merhaba kızlar beni de aranıza alır mısınız bende spor yapmak isteyen ama yapmaya üşenenlerdenim ne olur döve döve spor yaptırın bana yoksa selülitler ve simitlerimle başım dertte

ne güzel canım miden küçülmüş olabilir bu azimle idersen çok da güzel verirsin sıkılaşırsın yanlız şu yan simitler için olan videonu merak ettim benim de var da

evet canım baya sıkılaştım....Bu konunun başında videolar var oradan yapıyorum işte

Merhaba kızlar beni de aranıza alır mısınız bende spor yapmak isteyen ama yapmaya üşenenlerdenim ne olur döve döve spor yaptırın bana yoksa selülitler ve simitlerimle başım dertte

merhaba canım selültlerle ve simitle benim de başım dertte ayrıca göbek ve kalça da var ohh ne yokki bende hangi sporları yapıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…