Hep Birlikte 2014 Yazına Fit Gireliiim

bende katılmak istiyorum, 1.65 boyundayım 59 kiloyum, sağlıklı yaşam için 54 kiloya düşmek istiyorum tabi fit görünmek içinde aşırı fazlalıklarım yok o yüzden basen göğüs yazmasam olur mu :) (ölçmeye eriniyorum da )

Canim merhaba kilo artisin kas yapmis olabilirsin sporcularda kas yaptikca kilo alirsin. 1aydir icinde eminim inanilmaz degsimler oldu artik gormeye baslarsin farki acele etme ve devam et :)

çok teşekkür ederim yanıtın için. Şuan açıkçası değişiklik olmadı görüntü olarak ama yürürken falan bacaklarımda ve kalçamda sertlik ve ağrı hissediyorum. Birde 1 ay evvel spora başlamadan önce basen ( yani kalçam desem daha doğru olur) 105 cm di, 2 gün önce ölçtüm 99 -100 cm çıktı aynı yerden ölçtüm...

Bu arada göğüs 90 cm
bel ; 78 cm iğrenci farkındayım
basen 99 -100 cm...

Fikirlerinize açığım, sevgiler

Selaaam kızlar nasilsiniz bakimmm

Sabah platesimi yaptım kendimi çok iyi hissediyorum

Buarada fndkkurdu nerde acaba merak ediyorum morali düzelmistir umarim :)

melekimsi ekle tabi ama sildim fotolari 1-2 aya koyarim yenilerini :)))

teşekkür ettim

Kaliteli spor yapamazsın ağırlık yapar..
Biz antremanlarda 4 saat boyunca hiç su içmezdik bitene kadar,sadece ağzımızı ıslatır tükürürdük,yalvarsakta antrönörlerimiz su içirmezdi..

ayy dikkat edeyim o zaman ben ya sağol canım cevabın için sporu bitirince içerim

misafirlerimiz vardı girip yazamadım baya hareketlenmiş bura yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz devamlı olursunuz inşallah
fındık kurdu gelmemiş mi daha :44:

Merhaba...
Bana ayın 20-sine kadar izin verir misiniz??
Uğrarım arada ama düzenli gelemem, bildirim yapamam.
Sporu diyeti de düzenli yapamicam.

Nişanım var, hazırlık falan var, anlarsınız işte..
20-sinden sonra hiç aralıksız burdayım İnşaAllah

sanırım özel mesaj atamıyorum tabi anlıyorum canım haklısın...

Hanımlaar!
Yarın işe başlıyorum..
Maaşı alır almaz spora yazılmaya niyetlendim..
Ama maaşı alana kadar yani 3 hafta spor yapabilir miyim bilmiyorum, epeydir evdeyim, hantallaştım..
Ayak uydurmak adına önce sadece işe gitsem daha mı mantıklı bilmiyorum..
Çalışan hatunlar, fikir beyan ediniz lütfen.. (;

bu sabah sadece bir elma yedim dedim tamam bugün kesin az yicem kararimi verdim ama uyuz annem yine çok güzel yemekler yspmis dayanamadım yedim :'( az önce 20 dk kardiyo yaptım bugunluk benden bu kadar :))

ben bugün 55 kilo geldiiiimmmmm......yaşasııııııınnnnn geç kahvaltı yaptım her zamankinden az yedim öğlen ise bir kase yoğurt yediiimmmm...Kendimi çok takdir ettim. Cumaya kadar tartılmam söz...Birazdan kardiyooooo

kizlar gisi okuyup geliyorum giremedim 3 gundur sinavlarim vardi soylemistim sanirim ama bitti artiiiik :)

kizlar gcmisisi okuyup geliyorum giremedim 3 gundur sinavlarim vardi soylemistim sanirim ama bitti artiiiik :)

Bende heyecan yaptim sanirin ya

birazdan geliyorum kizlar

aaa çok güzel

Tekrar spor zamanı.... :) Allahım inşallah kurtulucaz bu kilolrdan inşallah....Cumaya kadar tartılma yok inşllah ya..

tatlım ben hem çalışıorum akşamda spr yapıorum evde ama niyetin varsa mekan farketmez emin ol.. iyi geceler hepinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…