arkadaşlar arkadaş listem bomboş beni eklesinize :)
Canim merhaba kilo artisin kas yapmis olabilirsin sporcularda kas yaptikca kilo alirsin. 1aydir icinde eminim inanilmaz degsimler oldu artik gormeye baslarsin farki acele etme ve devam et :)Merhaba, bende spora başlayalı 1 ay oldu..
Spora başladıktan ne kadar sonra vücut şekle girer ve kilo vermeye başlarım..
Ben kendimden bahsedeyim
160 cm boy
63 kg ( 1 ay önce spor merkezinde tarttılar böyle çıktı, ama dışarıda tartıldım 1 hafta evvel 64 kg çıktım)
Spor hocam kas yapmışsındır dedi ama bilmiyorum emin değilim.
Haftada 3 gün ağırlık çalışıyorum + bisiklet biniyorum toplam; 1 er saat
Spor merkezine gitmediğim günlerde akşamları 45 dakika tempolu yürüyüş yapıyorum...
Yeme ve içmeme dikkat ediyorum.. Sizce durumum nedir, fikirlerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum, teşekkürler
melekimsi ekle tabi ama sildim fotolari 1-2 aya koyarim yenilerini :)))
Kaliteli spor yapamazsın ağırlık yapar..
Biz antremanlarda 4 saat boyunca hiç su içmezdik bitene kadar,sadece ağzımızı ıslatır tükürürdük,yalvarsakta antrönörlerimiz su içirmezdi..
ben de yattım bi kaç kere ama ben istihareye yattığımda heyecan yapıyorum galiba uyku tutmuyo ,uyanıyorum sürekli falan:44:
bence de deneme süresi olsun istikrar önemli
canım o zaman yediklere de dikkat demek ki aldığın kalori harcadığından fazla geliyo
abla göğüslere de müdahale etmiş zannımca :44:
olabilir tabi ki :)
ben bugün 55 kilo geldiiiimmmmm......yaşasııııııınnnnngeç kahvaltı yaptım her zamankinden az yedim öğlen ise bir kase yoğurt yediiimmmm...Kendimi çok takdir ettim. Cumaya kadar tartılmam söz...Birazdan kardiyooooo
sen niye eklemiyosun
Hanımlaar!
Yarın işe başlıyorum..
Maaşı alır almaz spora yazılmaya niyetlendim..
Ama maaşı alana kadar yani 3 hafta spor yapabilir miyim bilmiyorum, epeydir evdeyim, hantallaştım..
Ayak uydurmak adına önce sadece işe gitsem daha mı mantıklı bilmiyorum..
Çalışan hatunlar, fikir beyan ediniz lütfen.. (;