Hem kız hem erkek çocuk tecrübeleri buraya lütfen 🙏🏻

Benimde çocukluk hayalimdi kız çocuk. 2 erkekten sonra 41 yaşında kavuştum kızıma hep söylerim ilk çocuğum kız olsaydı bir daha asla doğurmazdım. Kucağınıza verdiklerinde bu düşünceleriniz uçup gidecek emin olun. Kız erkek farketmiyor evlat sizin evladınız,ondan değerlisi olmayacak.

Anlasilmiyosa dekoderi bende biliyosun

Litfen eski adina geri don, nickini okumaktan konsantre olamiyorum

Evet gercekten oyleymissin
Sizin benim nickimle ne alıp veremediğiniz var ya gayet güzel üç aydan önce dönülmüyor. İtiraf edeyim ben de hala bi bakıyorum bu kim diye

Dogduklarindan beri yatili bakicimiz var evet bir miktar vakit ayiriyorum kendime ama bir aradayken ben benlikten cikiyorum tabi
Ohh bakıcı kısmına çok sevindim. Olsun ya en azından haftada 2 akşamı kendinize ayırsanız dışarda , iyi geliyo kulağa. Ama bilmiyorum tabi düzeninizi. Sırf rahatlığımdan bugüne dek çocuk yapamadım zaten bende. Artık bitti rahat günler

Ben de ayni sebeple 8 sene yapmamistim

Kimi erkeğe üzülür, kimi kıza üzülür. 2021 yılında bu cehalet...eskiden kızlara yapılanın şimdi erkeğe yapılıyor olması bunu gösteriyor, sadece siz değil çok okuyorum kız istiyorum 4.yü deniycem 5.yi deniycem diyen. Allahtsn sağlıklısını isteyin kız erkek isteyeceğinize Çocuğunuza yetebilmek isteyin, üstüne bide şu an başka biri erkek istiyorum dese kıza üzülse kıyametler kopar garip bir milletiz.

Ben sandım o harfinden

bu arsda 2021 yazmışım ben 2 sene gerdenn geliyorum

Ne güzel maşallah. Allah bağışlasın size yavrularınızı. Biliyorum öyle olacak bizde de inşallah. Oğlummm diye basıcam bağrıma, ne güzel doğurmuşum diye sevicem inşallah, Allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inşallah herkesin evladını beni annelik fikrine alıştıran şey kafamdaki resimlerdi belki de. Biraz uzun bukle saçlar, bi pembe tütü etek makyaj malzemelerime ortak olmak isteyen bir afacan fikri olmadı sağlık olsun. Dediğim gibi ben 40 yaşında anne olacağım , daha da olamam gibi geliyor. Allah oğluma ve sizlerin çocuklarına sağlık versin bundan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…