Hadi ben demiyim dedimAllah belanı vermiş gibi bir şey
Sizin bu hislerinizi karnınızdaki bilmiyor mu sanıyorsunuz. Doğunca cok sevseniz ne olacak kocanızla kavga etseniz ve strese girseniz 'zaten hamileyim beni üzüyor bebeğime birşey olacak diye korkuyorum' düşüncelerine girersiniz ama kendi kendinize girdiğiniz düşüncelerle bebeğinize stresi hissettirmediğinizi mi düşünüyorsunuz.Alısıcaz bir şekilde erkek evlada da.. ne yapalım
Biliyorum ve bu durumdan hoşnut değilim ben de üzülüyorum onun hissetmiş olması da üzüyor git gide alışıyorum sürekli konuşuyorum onu sevdiğimi söylüyorumSizin bu hislerinizi karnınızdaki bilmiyor mu sanıyorsunuz. Doğunca cok sevseniz ne olacak kocanızla kavga etseniz ve strese girseniz 'zaten hamileyim beni üzüyor bebeğime birşey olacak diye korkuyorum' düşüncelerine girersiniz ama kendi kendinize girdiğiniz düşüncelerle bebeğinize stresi hissettirmediğinizi mi düşünüyorsunuz.
Tamam insan anlık bi afallar nasıl olacak gibi düşünürde sizin boyutunuz çok başka,kusura bakmayın ama insan içinden bok çıkarıp büyüteceğini bilse benim deyip yine mutlu olur,inşallah bebeğinizle bağınızı doğmadan kurarsınız.
Ben de bir tane var yine de Allah’ın sevgili kuluyumHadi ben demiyim dedim
2. De erkek olursa gorucem ben seni. Dun mesela ufak capli bi cinnet gecirttiler banaBen de bir tane var yine de Allah’ın sevgili kuluyum
Ya gerçekten çok tatlısınızİlk olarak isim belirleyin ismiyle hitap ettiğinizde sahiplenme duygusu kat kat artıyorbiz de kız ve erkek için isimler hamilelik öncesi belliydi o konuda bir parça daha iyi oldu benim için adıyla sesleniyoruz ona eşim de hep kız istiyordu ama öğrenir öğrenmez canım oğlum aslan oğlum demeye başladı sakın üzme annesi diyor bana hatta baya baya oğlana da sevindi
Ne zaman isterseniz konuşabiliriz insan benzer şeyler hisseden yaşayan biri olunca daha çabuk atlatıyor alışıyor
EyvahValla ben baya bi beddua almis gibi iki erkek anasiyim
Buraya konu açarım linçlersiniz2. De erkek olursa gorucem ben seni. Dun mesela ufak capli bi cinnet gecirttiler banabu arada kolay cinnet gecirmem
Merhaba
Benim neredeyse 11 aylık olacak bir kızım var. Erkek gibi bir kız maşallah.
Bence kendinizi çocuğunuzda büyütmek fikrinden uzaklaşmalısınız. Ebeveynlik bu fikirle olmamalı, çocuğa travma yaşatırsınız.
Surekli bir hareket var etrafimda ve bu sirada konusuyorlar durmadanEyvahanlatın hadi neler oluyor?
2. De erkek olursa gorucem ben seni. Dun mesela ufak capli bi cinnet gecirttiler banabu arada kolay cinnet gecirmem
Buraya konu açarım linçlersinizgenel olarak sakin bi çocuk ama şeyi farkettim hareketli yaramaz olmak değil erkeklerin çocukluktan gelen bi huysuzlukları var adkflflgş
Bak o benimkilerde yok, araliksiz hareket var. Maske filmini hatirliyor musun? İste sen gozunde canlandir gerisiniBuraya konu açarım linçlersinizgenel olarak sakin bi çocuk ama şeyi farkettim hareketli yaramaz olmak değil erkeklerin çocukluktan gelen bi huysuzlukları var adkflflgş
Aaa bu benim hayatımSurekli bir hareket var etrafimda ve bu sirada konusuyorlar durmadanasla hicbir seye konsantre olabiyorum, durun oglum yapmayin demekten
Bak o benimkilerde yok, araliksiz hareket var. Maske filmini hatirliyor musun? İste sen gozunde canlandir gerisini
31 aylık şuanda ve o kadar hareket yok bizde. Hatta arkadaşın kızı var benimkini beşe katlar. İlerde farklı olur mu ya da bi kardeşi olsa değişir mi bilmiyorum. Allah yardımcın olsun. Konu sahibini haklı çıkartma susBak o benimkilerde yok, araliksiz hareket var. Maske filmini hatirliyor musun? İste sen gozunde canlandir gerisini
Bence degismez artik, sakin demek ki seninki31 aylık şuanda ve o kadar hareket yok bizde. Hatta arkadaşın kızı var benimkini beşe katlar. İlerde farklı olur mu ya da bi kardeşi olsa değişir mi bilmiyorum. Allah yardımcın olsun. Konu sahibini haklı çıkartma sus
Dogduklarindan beri yatili bakicimiz varAllah yardımcınız olsun gerçekten. Sevginizden şüphem yok her anne evladına bayılır ama sizinde kendinize vakit ayırmaya ihtiyacınız var veya dinlenmeye. İnşallah o zamanı yakalayabilirsiniz