Hem kız hem erkek çocuk tecrübeleri buraya lütfen 🙏🏻

Bi kere cehalet dediğiniz şeyi şu noktada kabul ederim ; henüz kucağına almamış, emzirmemiş her kadın annelik duygusunu veya bebekle bağ kurma konusunu bilemez. Ben bilmiyorum. Tattığım zaman fikrimin değişeceğini biliyorum. Ancak bilmek ve hissetmek ayrı şeyler. Hissi doğumla gelecek bir olay. Hatta lohusa depresyonu yaşayıp, psikolojik destek alan bile var, çocuğunu kucağına alamayan var ilk günlerde. Bunlar insan hayatında var yani. Uydurma değil. İnsanların cinsiyet tercihleri, gönüllerinden geçen, bu konuda dilekleri de olabilir. Bu da normal.Bu size neden bu kadar tuhaf geliyor? Vardır belki bilinçaltında bişey, belki aileden geliyordur, belki geçmişte yaşadığı deneyimlerdendir? Siz neden kuruluyosunuz buna bu kadar bende bunu anlamıyorum?

2021?

Canım bana anlatma bunları, bende hamileyim annelik duygusu birden yüklenmiyor zaten Ama ben allahtan hep sağlıklısını istiyorum. Evet erkekmş, kız değilmiş diye ağlamak cehalet. Geçmişte yaşadığınız şeyler varsa veya aileden geken bir şeyler varda erkek olma ihtimalinide göz önünde bulundurarak yapmadınız mı siz çocuğu? Komiksiniz.

Öncelikle tebrik edeyim umarım sağlıkla alırsınız kucağınıza. Bende aksini söylemedim ki? Yazının en başında “sağlık hepsinden önemli” dedim. Cehalet olarak görmüyorum. Ben diledim, olmadı diyorum. Bu kadar yahu.

Bu arada ben 2. Oglumun erkek oldugunu asla kabullenmemis, doktorlara baya karsi gelip gobegimi kizim diye sevmeye devam etmistim ruh hastasi gibi ajshakjsks

Sizde umarım çocuğunuzu sağlıkla kucağınıza alırsınız.

Bu arada ben 2. Oglumun erkek oldugunu asla kabullenmemis, doktorlara baya karsi gelip gobegimi kizim diye sevmeye devam etmistim ruh hastasi gibi ajshakjsks
Aay bende kız hissediyorum hep çevrem erkek diyor, bazen ağzımdan kızım bazen oğlum kaçıyor. Bir öğrenseydim rahatlayacaktım. Ben iki cinsiyeti de aşırı seviyorum zatrn ama merak

Bence siz çok matraksınız. Oğlanlar sizin gibi annesi olduğu için çok şanslı hatta gelinler bile şanslı bence

Aay bende kız hissediyorum hep çevrem erkek diyor, bazen ağzımdan kızım bazen oğlum kaçıyor. Bir öğrenseydim rahatlayacaktım. Ben iki cinsiyeti de aşırı seviyorum zatrn ama merak
Yok ben inatla kizim olsun istedim. Hatta 2. Ye erkek diyince doktor esime donup “bi y kromozomuna mukayyet olamadin di mi?” Deyip sonra doktora “3. Yu en erken ne zaman yapabilirim?” Diye sormustum

Erkekse 11 - 12’de öğreniliyor. Malum çıkıntı belli ediyor kendini, klitoris ile karıştırmazlarsa tabi.. eğer belli olmuyorsa 13 - 14’te kız diyorlar zaten

Yok ben inatla kizim olsun istedim. Hatta 2. Ye erkek diyince doktor esime donup “bi y kromozomuna mukayyet olamadin di mi?” Deyip sonra doktora “3. Yu en erken ne zaman yapabilirim?” Diye sormustum
Genelde ilk çok önemli olmuyor da 2.de olmayan isteniyormuş sanırım benim ilk gebelik...Ultrason görüntüsünü görünce içmden direkt erkek geçti kız hissi de devam ediyor 2 hafta sonra söyler belki

Güya Kıbrıs’ta tüp bebek yaptıranlar cinsiyeti istediği gibi seçebiliyormuş. Bu bizim ülkemizde yasak etik açıdan diye yapılmıyor.
Yeni koca bulursam balayinda kibris’ta olacagima emin olabilirsiniz zaten onun planini coktan yaptim
Genelde ilk çok önemli olmuyor da 2.de olmayan isteniyormuş sanırım benim ilk gebelik...Ultrason görüntüsünü görünce içmden direkt erkek geçti kız hissi de devam ediyor 2 hafta sonra söyler belki
Kac haftalik simdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…