Hem kız hem erkek çocuk tecrübeleri buraya lütfen 🙏🏻

Bebeklerin cinsiyeti olmadigini hamileyken anladim. Cinsiyetini elbette merak ettim ama o her turlu benim bebegimdi. Oglumla cok sukur hic de soguk bir iliskimiz yok henuz kucuk ama ne verirsen onu aliyorsun. Gayet duygusal ve merhametli bir cocuk. Siz de kendinizi telkin edin lutfen, bazen korkarim aklima gelen dusunceler Allahin gucune giderse diye. Saglikla dogsun bebeginiz.

Alısıcaz bir şekilde erkek evlada da.. ne yapalım
Sizin bu hislerinizi karnınızdaki bilmiyor mu sanıyorsunuz. Doğunca cok sevseniz ne olacak kocanızla kavga etseniz ve strese girseniz 'zaten hamileyim beni üzüyor bebeğime birşey olacak diye korkuyorum' düşüncelerine girersiniz ama kendi kendinize girdiğiniz düşüncelerle bebeğinize stresi hissettirmediğinizi mi düşünüyorsunuz.
Tamam insan anlık bi afallar nasıl olacak gibi düşünürde sizin boyutunuz çok başka,kusura bakmayın ama insan içinden bok çıkarıp büyüteceğini bilse benim deyip yine mutlu olur,inşallah bebeğinizle bağınızı doğmadan kurarsınız.

Sizin bu hislerinizi karnınızdaki bilmiyor mu sanıyorsunuz. Doğunca cok sevseniz ne olacak kocanızla kavga etseniz ve strese girseniz 'zaten hamileyim beni üzüyor bebeğime birşey olacak diye korkuyorum' düşüncelerine girersiniz ama kendi kendinize girdiğiniz düşüncelerle bebeğinize stresi hissettirmediğinizi mi düşünüyorsunuz.
Tamam insan anlık bi afallar nasıl olacak gibi düşünürde sizin boyutunuz çok başka,kusura bakmayın ama insan içinden bok çıkarıp büyüteceğini bilse benim deyip yine mutlu olur,inşallah bebeğinizle bağınızı doğmadan kurarsınız.
Biliyorum ve bu durumdan hoşnut değilim ben de üzülüyorum onun hissetmiş olması da üzüyor git gide alışıyorum sürekli konuşuyorum onu sevdiğimi söylüyorum 🙏🏻

İlk olarak isim belirleyin ismiyle hitap ettiğinizde sahiplenme duygusu kat kat artıyor 🙏🏻 biz de kız ve erkek için isimler hamilelik öncesi belliydi o konuda bir parça daha iyi oldu benim için adıyla sesleniyoruz ona 🤗 eşim de hep kız istiyordu ama öğrenir öğrenmez canım oğlum aslan oğlum demeye başladı sakın üzme annesi diyor bana hatta baya baya oğlana da sevindi
Ne zaman isterseniz konuşabiliriz insan benzer şeyler hisseden yaşayan biri olunca daha çabuk atlatıyor alışıyor 😍
Ya gerçekten çok tatlısınız 😍🙏🏻 çok sevinirim. Ayrıca eşinizi de çok takdir ettim. Benim eşimde öyle. İsim düşünmüşüz aynı gün, sende yaz bende yazayım aynı anda birbirimize verelim dedik. İkimizde yazdığımız isimleri beğendik. Evet böyle şeyler yardımcı oluyor gerçekten. Yoksa bende erkek çocuk fikrine alışmaya başlamıştım zaten 2 gün sonra. Söylüyorum da zaten biliyorum onu canım kanım gibi seveceğimi. İnsanın hiçbirşey bilmediği halde başına geldiğinde sanki hep biliyormuş gibi, gerçek sevgiyi ilk kez öğrendiği şey annelik. Çok merak ettiğim bir yolculuk. Kimisi ilk öğrendiğinde sevinir kimisi bizim gibi sonradan. Hatta kimisi de erkek evlat ister kız olunca üzülür. Bunları hep burda okudum. Konuyu ilk açan ben değilim yani 😄 neyse gelsin oğullarımız, severek sağlıkla büyütelim 🙏🏻 zaman zaman size ulaşırım, sizde yazın çok sevinirim ☺️

2. De erkek olursa gorucem ben seni. Dun mesela ufak capli bi cinnet gecirttiler bana 😂😂😂 bu arada kolay cinnet gecirmem 😌
Buraya konu açarım linçlersiniz😅 genel olarak sakin bi çocuk ama şeyi farkettim hareketli yaramaz olmak değil erkeklerin çocukluktan gelen bi huysuzlukları var adkflflgş 😅

Bak o benimkilerde yok, araliksiz hareket var. Maske filmini hatirliyor musun? İste sen gozunde canlandir gerisini 🥲
31 aylık şuanda ve o kadar hareket yok bizde. Hatta arkadaşın kızı var benimkini beşe katlar. İlerde farklı olur mu ya da bi kardeşi olsa değişir mi bilmiyorum. Allah yardımcın olsun. Konu sahibini haklı çıkartma sus 😅

Allah yardımcınız olsun gerçekten. Sevginizden şüphem yok her anne evladına bayılır ama sizinde kendinize vakit ayırmaya ihtiyacınız var veya dinlenmeye. İnşallah o zamanı yakalayabilirsiniz

Allah yardımcınız olsun gerçekten. Sevginizden şüphem yok her anne evladına bayılır ama sizinde kendinize vakit ayırmaya ihtiyacınız var veya dinlenmeye. İnşallah o zamanı yakalayabilirsiniz
Dogduklarindan beri yatili bakicimiz var 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 evet bir miktar vakit ayiriyorum kendime ama bir aradayken ben benlikten cikiyorum tabi 😂😂😂

X